Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Ελα μωρή Πανιωνάρα...έλα μωρή ομαδάρα.  :grin: :2funny:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
πολυ μουρη ειναι μερικοι ρε παιδι μου.....προσεξτε μην γαμησετε πολυ και βουλωσουν τα φρεατια στον κηφισο.....το ιδιο ισχυει και για την αντιπερα οχθη με τους "σκληροπυρηνικους" αδερφατους βαζελες και τις χανουμισες φυσικα.......τελικα οι μονοι αυθεντικοι αν και κομπλεξικοι ειναι τα μπαοκια......αυτοι μετρανε σε ολα.....αλλα δεν εχουνε μυαλο και υπομονη! :rockon:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
τα παοκια??????????
φραπεδιαρη σταματα το το σεικερ γιατι σε εχει ζαλισει το πολυ κουνημα...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
τα παοκια??????????
φραπεδιαρη σταματα το το σεικερ γιατι σε εχει ζαλισει το πολυ κουνημα...

προσπαθω να το σταματησω,αλλα ντεν μπορει εγκο σταματησει αυτο να κουνιεται....συγγνωμη ψαχνό μου... :dancing:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ψαχνό?
με πεθανες....αχχαχαχαχαχαχαχ

Επισκέπτης
τελικα οι μονοι αυθεντικοι αν και κομπλεξικοι ειναι τα μπαοκια......αυτοι μετρανε σε ολα.....αλλα δεν εχουνε μυαλο και υπομονη! :rockon:

εκτος συνορων ναι,μετρανε.δλδ απο βουλγαρια μερια κ στα περιξ.
οσο κατεβαινουν,τοσο γερνει η ραμπα.
ασε για οταν φτανουν στο λιμανι,εκει πεφτουν κατευθειαν μεσα με τα σωβρακα κατεβασμενα.

εχω κ αποδειξεις αν δεν πιστευεις περι λιμανιου. ;)

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Καλημέρα και πάλι σε όλους...δεν με...''έκλεψε'' ρε η Μαρίνα :2funny: :2funny: :2funny:.....απλά άλλαξα εταιρία στο ίντερνετ και οι  :jerking: :jerking: :jerking: μέχρι να με συνδέσουν μου τα έσπασαν....συνοπτικά ο Θρύλος...γαζώνει και όλα το βράδυ θα πάνε καλά :dancing: :dancing: :dancing:....το φρόντισε ο...Τζίγκερ αυτό :2funny: :2funny: :2funny:.....χαιρετίσματα και καλή χρονιά σε όλους και ειδικά σε pleasuregiver,Άλεξ,psaxnw,Elvis,talos,Νίκο και Dark...βαζελάκια μην αγχώνεστε.....θα σας....γιορτάσουμε :rockon: :rockon: :rockon:!!!
ΥΓ1--->ΜΗΝ έρθετε το βράδυ στο Ναό...θα μείνετε...απ'έξω!!!!!!!!!!
ΥΓ2--->Εννοείται αυτοί που δεν έχουν εισιτήριο......

Επισκέπτης
καλως το φιλαρακι μας τον ποδολαγνο..
Καλημέρα και πάλι σε όλους...δεν με...''έκλεψε'' ρε η Μαρίνα :2funny: :2funny: :2funny:.....απλά άλλαξα εταιρία στο ίντερνετ και οι  :jerking: :jerking: :jerking: μέχρι να με συνδέσουν μου τα έσπασαν....συνοπτικά ο Θρύλος...γαζώνει και όλα το βράδυ θα πάνε καλά :dancing: :dancing: :dancing:....το φρόντισε ο...Τζίγκερ αυτό :2funny: :2funny: :2funny:.....χαιρετίσματα και καλή χρονιά σε όλους και ειδικά σε pleasuregiver,Άλεξ,psaxnw,Elvis,talos,Νίκο και Dark...βαζελάκια μην αγχώνεστε.....θα σας....γιορτάσουμε :rockon: :rockon: :rockon:!!!
ΥΓ1--->ΜΗΝ έρθετε το βράδυ στο Ναό...θα μείνετε...απ'έξω!!!!!!!!!!
ΥΓ2--->Εννοείται αυτοί που δεν έχουν εισιτήριο......
καλως το φιλαρακι μας τον ποδολαγνο..

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
καλως το φιλαρακι μας τον ποδολαγνο..καλως το φιλαρακι μας τον ποδολαγνο..
Καλά είσαι αδερφέ?Την κατάλληλη στιγμή μου το έφτιαξαν το ιντερνετ....κάποιοι κάνουν όρεξη για ισοπαλία...άλλοι για διπλό του βάζελου....τον Λουτσιάνο,τον Ντάρκο,τα άλλα παιδιά και εμάς που θα είμαστε στην εξέδρα...μας ρώτησαν?????

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
:-*φιλάκια :-*φιλάκια :-*φιλάκια :-*φλάκια :-*φιλάλια :-*φιλάκια :-*φιλάκια :-*φιλάκια :-*φιλάκια :-*φιλάκια :-*φιλάκια :-* Σ'ολα τα λαγουδάκια....

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Θα μαμήσουμε :knockinb: που θα μαμήσουμε :knockinb: ας βάλουμε και λίγο συναίσθημα... :2funny: :2funny:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Παντως αντικειμενικα ο Ολυμπιακος λογω κεκτημενης ταχυτης απο πρωταθλημα και Τσαμπιονς Λιγκ εχει ενα σοβαρο προβαδισμα σημερα / παιζει και στην εδρα του / ολα ειναι πιθανα βεβαιως αλλα η λογικη λεει Ολυμπιακος σημερα

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Aν έπαιζαν και ο Ιερο με τον Λεντεσμα θα τον μπουμπούνιζα και μάλιστα με γερό ποντάρισμα τον άσο (όπως με την ΑΕΚ) τώρα θα περιμένω να δω τις 11αδες και αναλόγως θα κρίνω.. :think:το ένστικτο μου πάντως λέει νίκη του Ολυμπιακού...

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Aν έπαιζαν και ο Ιερο με τον Λεντεσμα θα τον μπουμπούνιζα και μάλιστα με γερό ποντάρισμα τον άσο (όπως με την ΑΕΚ) τώρα θα περιμένω να δω τις 11αδες και αναλόγως θα κρίνω.. :think:το ένστικτο μου πάντως λέει νίκη του Ολυμπιακού...

Απωλειες σημαντικες αλλα η λογικη λεει Ολυμπιακος εστω και δυσκολα / εεε σε τελικη αναλυση αν δυσκολεψουν τα πραγματα εχουμε και τον 13 παικτη ωωωωωωωωωωωωωωωπ λες να μας βλεπει κανεις  :cool2: :cool2: :cool2:

ULTRAS GATE 13

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Απωλειες σημαντικες αλλα η λογικη λεει Ολυμπιακος εστω και δυσκολα / εεε σε τελικη αναλυση αν δυσκολεψουν τα πραγματα εχουμε και τον 13 παικτη ωωωωωωωωωωωωωωωπ λες να μας βλεπει κανεις :cool2: :cool2: :cool2:
αυτο ξαναπεστω...  :uzi: :uzi::knuppel: :knuppel: :knuppel::referee: :referee: :referee: :referee: :referee:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Απωλειες σημαντικες αλλα η λογικη λεει Ολυμπιακος εστω και δυσκολα / εεε σε τελικη αναλυση αν δυσκολεψουν τα πραγματα εχουμε και τον 13 παικτη ωωωωωωωωωωωωωωωπ λες να μας βλεπει κανεις  :cool2: :cool2: :cool2:
Το΄πιασα το υπονοούμενο Υπουργέ μου :grin: αλλά να λέμε και του στραβού το δίκιο φέτος ειδικά μόνο 12ατο παίκτη έχει,τον κόσμο του...!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
PODOLAGNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
που σαι ρε αδερφε?καλα εισαι?καλη χρονια!κοιτα να δεις ρε πουστη μου κι εχτες ρωτουσα για σενα που χαθηκες....αντε ρε μαν να σκισουμε αποψε...
εχει κι ο Τακης τα 48α γενεθλια του...
θα το παρει παλι το δωρακι του ο κοουτς...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom