Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Μη μιλάτε εσείς φέτος για διαιτησία... θα πέσει φωτιά να μας κάψει!!!αυτο ξαναπεστω...
Μη μιλάτε εσείς φέτος για διαιτησία... θα πέσει φωτιά να μας κάψει!!!αυτο ξαναπεστω...
εγω ξεκιναω κατα τις 4..[move] [/move]
Έλα να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά.
Welcome back Podos
Ποιοί θα πάτε γήπεδο βρέ?
[move] [/move]
σήμερα με εντολή παπαγιώργη μην παρεκτρέπεστε στα αντίπαλα θρέντ.τον podolagno28......χαχαχα....φιλάκια...
έξω από την παράγκα βρέεεεεεεεεεεεε..όχι και να παρεκτραπούμε....πλακίτσα κάνουμε...αφού οι γαύροι είναι τα ..καλλίτερα παιδιά...
εκτος συνορων ναι,μετρανε.δλδ απο βουλγαρια μερια κ στα περιξ.
οσο κατεβαινουν,τοσο γερνει η ραμπα.
ασε για οταν φτανουν στο λιμανι,εκει πεφτουν κατευθειαν μεσα με τα σωβρακα κατεβασμενα.
εχω κ αποδειξεις αν δεν πιστευεις περι λιμανιου. ;)
το άλλο με τον βάζελο που πήγε Θεσσαλονίκη και ζήτησε να φάει πίτα με καλαμάκι και του βάλανε μέσα στην πίτα καλαμάκι αναψυκτικού.εννοειται πως αυτο συμβαινει,αλλα και οταν εμεις παμε πανω μας πετανε στη θαλασσα...εχω και εγω αποδειξεις απο τα λεχθεντα του father απο το 1966!χαρακτηριστικα μου ειπε....."ειχαν πιασει εναν ολυμπιακο 5 παοκτζηδες(μην φανταστειτε αλητες...τοτε ηταν καθως πρεπει κυριοι..οπως και ο ολυμπιακος βεβαια) και τον πιανουν στην λεωφορο νικης το πρωι του αγωνα(κυριακη βεβαια) και λενε το εξης χαρακτηριστικο πριν τον πεταξουν στον θερμαικο....εν...δυο...τριαααααααααααααααααααααααα!"
υ.γ. αυτες ηταν ωραιες καζουρες οχι οπως εχουμε καταντησει τωρα με νεκρους και αναπηρους εξαιτιας καποιων υπανθρωπων!