Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
[move] :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[/move]
Έλα να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά.
Welcome back Podos

Ποιοί θα πάτε γήπεδο βρέ?
[move] :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
οποιος μιλαει για διαιτησια σημερα πριν καν αρχισει το ματς κι ειναι βαζελος ας ριξει μια ματια στους εποπτες του σημερινου αγωνα κι ας μην μιλαει πολυ για διαιτησια....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
PODOOOOOOOOOOO....καλώς ήλθες πίσω κουφάλα.....τώρα μπορώ να σε σφάξω με την ησυχία μου.....μετά τις 9μμ ετοιμάσου....μέχρι και την μαρίνα θα σου φάω ρεεεεεεεεεεεε...... :2funny:

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
:helpplea: Μετά την πράσινη πουτάνα καμιά καλή ιδέα για στοκάρισμα;; :knockinb:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τον podolagno28......χαχαχα....φιλάκια...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ε..όχι και να παρεκτραπούμε....πλακίτσα κάνουμε...αφού οι γαύροι είναι τα ..καλλίτερα παιδιά... :cheesy:

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
:)Αφήστε τα "τρελά αγόρια" να εκφραστούν ελεύθερα είναι η ώρα που φτιάχνομαι πριν το γήπεδο... :rockon: :rockon: :rockon:

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Γεια σας αδερφια,
Ελπιζω οσοι εχετε εισητηριο για σημερα να εχετε ξεκινησει ηδη προετοιμασια. Εγω τωρα βαζω τα χρωματα του πολεμου γιατι θα κατηφορησω απο νωρις στο Ναο. Η μερα της κρισης εφτασε και τα κουνελια θα πληρωσουν για τα εως τωρα παραπτωματα τους. Ξενερωσα μονο που δεν εχουν Ματος γιατι δεν θελω δικαιολογιες. Καμια προβλεψη δεν εχω διαβασει μεχρι τωρα, γι'αυτο ξεκιναω εγω: Λοιπον 2 που θα φανε απο τον κοσμο (ας οψεται ο σοφερ) και 1 τουλαχιστον ο Νταρκο, 3-0.
Αντε μαγκες με τη νικη.
                            ΟΕ ΑΙΩΝΙΟΣ ΛΑΓΟΣ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ
                            100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ!!!!!!!!

ΘΥΡΑ 7 ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ

Συνημμένα

• pelates002.jpg
    pelates002.jpg
    23,2 KB · Εμφανίσεις: 18

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Ψευτες μια ζωη...

Συνημμένα

• 010.jpg
    010.jpg
    24,7 KB · Εμφανίσεις: 19

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
ουτε εδω ουτε πουθενα τσακιστε τους λαγους σε καθε γειτονια

Συνημμένα

• Rethymno.jpg
    Rethymno.jpg
    89,2 KB · Εμφανίσεις: 23

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Απροσεκτοι απο παλια. μια ζωη τα ξεχνατε...

Συνημμένα

• 1223.jpg
    1223.jpg
    32,6 KB · Εμφανίσεις: 18

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Που ειναι τα πανο???

Συνημμένα

• 1160.jpg
    1160.jpg
    20 KB · Εμφανίσεις: 17

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
εκτος συνορων ναι,μετρανε.δλδ απο βουλγαρια μερια κ στα περιξ.
οσο κατεβαινουν,τοσο γερνει η ραμπα.
ασε για οταν φτανουν στο λιμανι,εκει πεφτουν κατευθειαν μεσα με τα σωβρακα κατεβασμενα.

εχω κ αποδειξεις αν δεν πιστευεις περι λιμανιου. ;)

εννοειται πως αυτο συμβαινει,αλλα και οταν εμεις παμε πανω μας πετανε στη θαλασσα...εχω και εγω αποδειξεις απο τα λεχθεντα του father απο το 1966!χαρακτηριστικα μου ειπε....."ειχαν πιασει εναν ολυμπιακο 5 παοκτζηδες(μην φανταστειτε αλητες...τοτε ηταν καθως πρεπει κυριοι..οπως και ο ολυμπιακος βεβαια) και τον πιανουν στην λεωφορο νικης το πρωι του αγωνα(κυριακη βεβαια) και λενε το εξης χαρακτηριστικο πριν τον πεταξουν στον θερμαικο....εν...δυο...τριαααααααααααααααααααααααα!"

υ.γ. αυτες ηταν ωραιες καζουρες οχι οπως εχουμε καταντησει τωρα με νεκρους και αναπηρους εξαιτιας καποιων υπανθρωπων!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ουτε μια παραθεση σωστα δεν μπορεις να κανεις.. :grin:

Επισκέπτης
εννοειται πως αυτο συμβαινει,αλλα και οταν εμεις παμε πανω μας πετανε στη θαλασσα...εχω και εγω αποδειξεις απο τα λεχθεντα του father απο το 1966!χαρακτηριστικα μου ειπε....."ειχαν πιασει εναν ολυμπιακο 5 παοκτζηδες(μην φανταστειτε αλητες...τοτε ηταν καθως πρεπει κυριοι..οπως και ο ολυμπιακος βεβαια) και τον πιανουν στην λεωφορο νικης το πρωι του αγωνα(κυριακη βεβαια) και λενε το εξης χαρακτηριστικο πριν τον πεταξουν στον θερμαικο....εν...δυο...τριαααααααααααααααααααααααα!"

υ.γ. αυτες ηταν ωραιες καζουρες οχι οπως εχουμε καταντησει τωρα με νεκρους και αναπηρους εξαιτιας καποιων υπανθρωπων!
το άλλο με τον βάζελο που πήγε Θεσσαλονίκη και ζήτησε να φάει πίτα με καλαμάκι και του βάλανε μέσα στην πίτα καλαμάκι αναψυκτικού.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom