Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δεν θέλει Αργεντινή, περισσότερο μπικικίνι θέλει... αλλά απο φέτος δεν μασάμε, όπως με το Ρίμπο, Σέζαρ κλπ.
η σκατοφυλλαδα αν δεν γραψει την παπαρια της παραμονη των δυο ντερμπυ δεν μπορει..απορω που ακομη την αγοραζετε..οπως εκαναν αναπροσαρμογη συμβολαιων σε καποιους,ετσι θα κανουν & στον λεντεσμα αν χρειαστει καποια στιγμη..τα υπολοιπα ειναι της πουτσας..μια ζωη η ιδια γαγκραινα στον ΘΡΥΛΟ..οι γνωστοι ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ του κωλου..

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
η σκατοφυλλαδα αν δεν γραψει την παπαρια της παραμονη των δυο ντερμπυ δεν μπορει..απορω που ακομη την αγοραζετε..οπως εκαναν αναπροσαρμογη συμβολαιων σε καποιους,ετσι θα κανουν & στον λεντεσμα αν χρειαστει καποια στιγμη..τα υπολοιπα ειναι της πουτσας..μια ζωη η ιδια γαγκραινα στον ΘΡΥΛΟ..οι γνωστοι ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ του κωλου..
Pleasure το εγραφε εχτες και ο πρωταθλητης σαν δηλωσεις του μανατζερ του, τωρα τι παιζει δεν ξερω.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Pleasure το εγραφε εχτες και ο πρωταθλητης σαν δηλωσεις του μανατζερ του, τωρα τι παιζει δεν ξερω.
Εμ, 6 και κάτι ο Μπελούσι, 15 το καλοκαίρι ο Καστίγιο, λένε για 20+ απο του Τσουλου.....
Είναι πολλά τα λεφτά Άρηηηηηηηηηηηηηηηηη.

Αναπροσαρμογή στην ώρα του.

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Αν όντως υπάρχει είδηση καλά κάνουν και το γράφουν. Την είδηση όμως όχι τις εκτιμήσεις και τις φήμες.
Για τον Πρωταθλητή το διάβασα και εγώ. :think:

Επισκέπτης
δεν αγοραζω εφημεριδες φιλε γιατι η καθε μια εξυπηρετει τα δικα της συμφεροντα..αυτο που ξερω ειναι οτι οσα προβληματα προκυπτουν,επιλυονται με τον καλυτερο τροπο..

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
δεν αγοραζω εφημεριδες φιλε γιατι η καθε μια εξυπηρετει τα δικα της συμφεροντα..αυτο που ξερω ειναι οτι οσα προβληματα προκυπτουν,επιλυονται με τον καλυτερο τροπο..
Δεν είναι κακό να δαβάζεις εφημερίδες αρκεί να έχεις κριτική σκέψη και να αποκομίζεις τα δικά σου συμπεράσματα. Για μένα ο πρωταθλητής μου δίνει την είδηση για όλα τα άλλα  απλά δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία στα σχόλια, γιατί προσπαθώ να χρησημοποιώ το μυαλό μου.

Επισκέπτης
Δεν είναι κακό να δαβάζεις εφημερίδες αρκεί να έχεις κριτική σκέψη και να αποκομίζεις τα δικά σου συμπεράσματα. Για μένα ο πρωταθλητής μου δίνει την είδηση για όλα τα άλλα  απλά δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία στα σχόλια, γιατί προσπαθώ να χρησημοποιώ το μυαλό μου.
σεβαστη η αποψη σου φιλε μου..

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παιδια οποιος μου στειλει πρωτος πμ εχει εισητηριακι για αυριο στη θυρα 23.......το τσιμπισα απο μεσα...
ο χρονος μετραει απο τωρα...τιμη πωλησης 20 ευρουλακια.... :rockon: :rockon:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
παιδια οποιος μου στειλει πρωτος πμ εχει εισητηριακι για αυριο στη θυρα 23.......το τσιμπισα απο μεσα...
ο χρονος μετραει απο τωρα...τιμη πωλησης 20 ευρουλακια.... :rockon: :rockon:
Μετα πες μας ποσα πμ πηρες. :grin:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
το εισητηριο κατοχυρωθηκε στον δεσποτα οπου τελικα θα ειναι ο τυχερος που θα ευλογησει και θα καθαγιασει τα πνευματα στους οπαδους που θα ειναι σε αναμμενα καρβουνα..... :rockon:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
το εισητηριο κατοχυρωθηκε στον δεσποτα οπου τελικα θα ειναι ο τυχερος που θα ευλογησει και θα καθαγιασει τα πνευματα στους οπαδους που θα ειναι σε αναμμενα καρβουνα..... :rockon:
κανόνισε να με χρωματισεις..  :cheesy:

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
:)Καλή αρχή μάγκες οι πιτσιρικάδες 1-0 το βάζελο μόλις τελείωσε. Αύριο οι μεγάλοι τουλάχιστον τα τριπλάσια.... :rockon: :rockon: :rockon:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.216
Πόντοι
12.056
Μπαα...photoshop ειναι ολα αυτα... :2funny: :2funny:

Stories