You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
γιατι σβηνεις τα προσωπα????
Επισκέπτης
www.freeimagehost.eu/image/8512372134381]
[/URL]
με τροπο κοροιδα.
με τροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοπππππππππππποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.
με τροπο κοροιδα.
με τροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοπππππππππππποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.
Επισκέπτης
για να δωσω εμφαση στα πανο.;)γιατι σβηνεις τα προσωπα????
Επισκέπτης
ρε πως κάνετε έτσι ρε ταξιτζήδες με τσιπουρατζίδες παίζεται τι να πούμε εμείς που σήμερα παίζουμε με την Μπαρτσελόνα.
καλη απαντηση....αλλα δεν νομιζεις οτι οταν καποιος θεωρει τον εαυτο του μαγκα πρεπει να μη κρυβεται....για να δωσω εμφαση στα πανο.;)
Επισκέπτης
κρυμμενος εισαι ομως κ μιλας. ;)καλη απαντηση....αλλα δεν νομιζεις οτι οταν καποιος θεωρει τον εαυτο του μαγκα πρεπει να μη κρυβεται....
oταν σας τα πηραμε τα πανο,ειδες ποιοι ημασταν!Αν δεν ειδες εσυ,ειδαν οι συνδεσμιτες που τα εχασαν,οποτε μπορεις να τους ζητησεις περισσοτερες πληροφοριες. ;)
Επισκέπτης
καλά εσείς τόσους σπάσατε στο ξύλο τώρα τελευταία θέλεις να πάρεις μάτι και άλλους υποψήφιους?καλη απαντηση....αλλα δεν νομιζεις οτι οταν καποιος θεωρει τον εαυτο του μαγκα πρεπει να μη κρυβεται....
Επισκέπτης
τι ωρα ηταν ?καλά εσείς τόσους σπάσατε στο ξύλο τώρα τελευταία θέλεις να πάρεις μάτι και άλλους υποψήφιους?
κρυμμενος εισαι ομως κ μιλας. ;)
δεν εχω λογο να κρυφτω απο κανενα γιατι δεν εχω εμπλακει ποτε σε τετοιες παπαριες να βουταω πανω κλπ. αυτοι που τα κανουν ομως δεν θα πρεπει να εχουν λογο να κρυβονται ή να μη δειχνουν τα μουτρα τους. Δεν νομιζεις????
Επισκέπτης
καλά μετά τον πρόεδρο του μπάσκετ του Παγκρατίου που ήταν ο τρίτος στην σειρά που τον κάνανε οι βάζελοι μουσακά κάτι πήρε το αυτί μου και για κάποια πιάτσα δική σας στα καμίνια αλλά και για κάποιο στέκι του Τσουκαλά.τι ωρα ηταν ?
ηρεμήστε ρε σεις λίγο το ποδόσφαιρο είναι για να διασκεδάζουμε και όχι για σκοτωμούς.
Επισκέπτης
Αφου δεν ασχολεισαι με το θεμα,τι μας τα ζαλιζεις ? παρακολουθα να μαθαινεις τουλαχιστον.;)δεν εχω λογο να κρυφτω απο κανενα γιατι δεν εχω εμπλακει ποτε σε τετοιες παπαριες να βουταω πανω κλπ. αυτοι που τα κανουν ομως δεν θα πρεπει να εχουν λογο να κρυβονται ή να μη δειχνουν τα μουτρα τους. Δεν νομιζεις????
(πανο λεγεται,οχι πανω)!
Δυστυχως δεν μπορω να σου απαντησω στα υπολοιπα περι κρυψιματος κλπ γιατι θα με κανουν παλι warned ή μπορει να γινω κ moderated αν σου πω αυτα που πρεπει ν'ακουσεις.
Ας το κοψεις εδω λοιπον για να μην χασεις τα επομενα ποσταρισματα μου που σταζουν μελι.;)
Kοιτα να μαθαινεις.
Επισκέπτης
οταν εφυγαν οι δικοι μας τοτε εγινε το πεσιμο στον προεδρα.ενας με πολλους δεν παιζει.καλά μετά τον πρόεδρο του μπάσκετ του Παγκρατίου που ήταν ο τρίτος στην σειρά που τον κάνανε οι βάζελοι μουσακά κάτι πήρε το αυτί μου και για κάποια πιάτσα δική σας στα καμίνια αλλά και για κάποιο στέκι του Τσουκαλά.
ηρεμήστε ρε σεις λίγο το ποδόσφαιρο είναι για να διασκεδάζουμε και όχι για σκοτωμούς.
οσο για το στεκι του Τακη στα καμινια,απλα ειχαν φαει τις φασολαδες τους κ ηρθαν κ παλι οταν λειπαμε εμεις.την επεσαν στα παιδακια κ κατι εγινε.νομιζουν οτι ειναι μαγκες που την επεσαν στα 16χρονα κ τα 18χρονα.Οταν κατεβηκε ο συνδεσμος ομως οι λαγοι εγιναν φτερωτοι κ γλυτωσαν προς το παρον τη συνομιλια μας.Εχει ο καιρος γυρισματα κ ο κωλος τους χαρισματα ομως.;)
Επισκέπτης
καλά μυαλά.οταν εφυγαν οι δικοι μας τοτε εγινε το πεσιμο στον προεδρα.ενας με πολλους δεν παιζει.
οσο για το στεκι του Τακη στα καμινια,απλα ειχαν φαει τις φασολαδες τους κ ηρθαν κ παλι οταν λειπαμε εμεις.την επεσαν στα παιδακια κ κατι εγινε.νομιζουν οτι ειναι μαγκες που την επεσαν στα 16χρονα κ τα 18χρονα.Οταν κατεβηκε ο συνδεσμος ομως οι λαγοι εγιναν φτερωτοι κ γλυτωσαν προς το παρον τη συνομιλια μας.Εχει ο καιρος γυρισματα κ ο κωλος τους χαρισματα ομως.;)
Επισκέπτης
Επισκέπτης
+100.000.000.000.000.000[size=50pt]Εχει ο καιρος γυρισματα κ ο κωλος τους χαρισματα ομως.;)[/size]
Συνημμένα
Επισκέπτης
καλά μυαλά ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Επισκέπτης
αφου ρε μαγκες δεν ασχολειστε με επεισοδια,πως στο διαολο μαθαινετε τα νεα κ ερχεστε δηθεν για καζουρα ? παντα με τα αρχιδια των αλλων βεβαια που ηταν στο εκαστοτε συμβαν.
αφου ρε μαγκες δεν ασχολειστε με πανο,συνδεσμους κ τα ρεστα γιατι μπλεκεστε στο θεμα κ μου χαλατε το αλμπουμ ?
εσεις ειστε καλα κ καθως πρεπει παιδια κ δεν ασχολειστε με την ομαδας σας οπαδικα αλλα την βλεπετε σαν φιλαθλοι του ποδοσφαιρου γενικοτερα.αφου λοιπον δεν γουσταρετε την κατασταση εδω σ'αυτο το θρεντ που γραφω εγω με τις παροπιδες,εγω ο μαλακας κ τρελος ταυτοχρονα,εγω που με πληρωνει ο κοκκαλης,εγω που ειμαι τσιρακι κ οτι αλλο φανταζεστε,ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΣΤΕ Κ ΤΑΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΜΑΣ ?
σας παρακαλω,οπως εγω σας σεβομαι κ δεν χαλαω με ασχετα ποστ τα θεματα σας μην χαλατε το δικο μας θρεντ εκτος κ αν θελετε να συζητησουμε επι παντως θεματος αλλα με τη δικια μας νοοτροπια.
ευχαριστω.
*δεν λεω σε κανενα να μη γραφει εδω μεσα ή να μην κανει οτι θελει,απλα προτρεπω γιατι βλεπω οτι παρολο που δεν συμφωνειτε μ'εμας σε κανενα θεμα αλλα ουτε καν στον τροπο σκεψης σαν ανθρωποι,παντα ξεκινατε κατι που σχεδον παντα αφηνετε στη μεση λεγοντας πως ειστε υπερανω κ αρχιδια.
*συγγνωμη για το μεγαλο κειμενο.
αφου ρε μαγκες δεν ασχολειστε με πανο,συνδεσμους κ τα ρεστα γιατι μπλεκεστε στο θεμα κ μου χαλατε το αλμπουμ ?
εσεις ειστε καλα κ καθως πρεπει παιδια κ δεν ασχολειστε με την ομαδας σας οπαδικα αλλα την βλεπετε σαν φιλαθλοι του ποδοσφαιρου γενικοτερα.αφου λοιπον δεν γουσταρετε την κατασταση εδω σ'αυτο το θρεντ που γραφω εγω με τις παροπιδες,εγω ο μαλακας κ τρελος ταυτοχρονα,εγω που με πληρωνει ο κοκκαλης,εγω που ειμαι τσιρακι κ οτι αλλο φανταζεστε,ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΣΤΕ Κ ΤΑΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΜΑΣ ?
σας παρακαλω,οπως εγω σας σεβομαι κ δεν χαλαω με ασχετα ποστ τα θεματα σας μην χαλατε το δικο μας θρεντ εκτος κ αν θελετε να συζητησουμε επι παντως θεματος αλλα με τη δικια μας νοοτροπια.
ευχαριστω.
*δεν λεω σε κανενα να μη γραφει εδω μεσα ή να μην κανει οτι θελει,απλα προτρεπω γιατι βλεπω οτι παρολο που δεν συμφωνειτε μ'εμας σε κανενα θεμα αλλα ουτε καν στον τροπο σκεψης σαν ανθρωποι,παντα ξεκινατε κατι που σχεδον παντα αφηνετε στη μεση λεγοντας πως ειστε υπερανω κ αρχιδια.
*συγγνωμη για το μεγαλο κειμενο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83