Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
[move][size=90pt]ΕΧΥΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/size][/move]

DAFFY7

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Tα πρασινα πρωτοσελιδα παντως για αλλη μια φορα πεσανε μεσα..
Για το +5 πηγενανε και τον +5 πηραν τελικα!!!!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
επαγγελμα....

[move][size=90pt]ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!!![/size][/move]

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
παιζαμε με μια ομαδα που χωρις διαμαντιδη και σοφο  δυσκολα θα κερδιζε τον πανιωνιο και το ρεθυμνο.

αυτο το γατακι ο καπονο , πως την είδε ??? εντι τζονσον και βαραει τριποντα στον αιφνιδιασμο???????

ΥΓ.1 επειγοντως προπονηση στις βολες

ΥΓ2. ευχαριστουμε τον κοουτσ "αρτζι" για τη χρησιμοποιηση του ξανθοπουλου

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το επέομενο ματς είναι πιο καθοριστικό, γιατί είναι κούπα

Επισκέπτης
Νικήσαμε δύσκολα χωρίς να κάνουμε κανά σπουδαίο παιχνίδι.
Είχαμε πολύ πάθος και θέληση,κάτι που φάνηκε από μερικές καλές άμυνες και κλεψίματα και από τα πολλά περισσότερα ριμπάουντ που κερδίσαμε.
Αδικαιολόγητη νευρικότητα κι άγχος για μια ακόμη φορά στο ΣΕΦ,με πολλές χαμένες βολές και μερικά εύκολα λάθη από τα γκαρντ μας,τα οποία ήταν όλα αβίαστα, καθώς ο Παναθηναϊκός μικρή πίεση μας άσκησε περιφερειακά.( τραγικός ο Ούκιτς σήμερα, τραγικός ο Μπανκς όπως πάντα,πολύ καλύτερος αμυντικά και οργανωτικά ο Ξανθόπουλος  αλλά πολύ αγχωμένος).
Βάλαμε 3 ή 4 αγχολυτικά τρίποντα στο τέλος  αντίστοιχων επιθέσεων στο δεύτερο ημίχρονο κι αυτά μας έδωσαν τον αέρα μιας μικρής διαφοράς, που με τον ένα ή τον άλλο  τρόπο κρατήσαμε ως το τέλος.
Καλός σχεδιασμός του ματς από τους προπονητές, με το πληρέστερο ρόστερ μας όμως να κάνει τη διαφορά.
Παραμένει η αδυναμία μας στην αναχαίτηση του πικ εν ρολ.
Μιας κι ο βάζελος αρέσκεται στις ανταλλαγές,μήπως να κάνουμε τράμπα τον Πάουελ με τον Λάσμε; :grin:

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
παιζαμε με μια ομαδα που χωρις διαμαντιδη και σοφο  δυσκολα θα κερδιζε τον πανιωνιο και το ρεθυμνο.

αυτο το γατακι ο καπονο , πως την είδε ??? εντι τζονσον και βαραει τριποντα στον αιφνιδιασμο???????

ΥΓ.1 επειγοντως προπονηση στις βολες

ΥΓ2. ευχαριστουμε τον κοουτσ "αρτζι" για τη χρησιμοποιηση του ξανθοπουλου

στο πρώτο σύμφωνο

για τον Καπόνο να σου πω ότι μια χρονια είχε το καλύτερο ποσοστό στα τρίποντα σε όλο το ΝΒΑ ήμασταν τυχερή που δεν μπήκαν κάποια από τα ελευθερα που βάρεσε

για της βολές μου έκλεισε η φωνή από τα γαμοσταυρίδια

ο Ξανθό  πήγε καλά στα αμυντικά κούρασε τον Σπανούλη αρκετά σε σημείο που έκανε 3 απανωτά λάθη
αλλα ήταν και ρίσκο που τον αφήναμε ελεύθερο αλλα εκ του αποτελέσματος δικαιώθηκε ο Μπαρτζώκας

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Άρχισαν την κλάψα τα βαζέλια για τη διαιτησία στο gazzetta..  :2funny: :2funny:
Όχι ότι και εμείς δεν θα κάναμε τα ίδια αν χάναμε παιχνίδι στο ΟΑΚΑ..(Όλοι έχουν και υγιείς οπαδούς και ζώα).  Δυστυχώς αυτός είναι ο ελληνικός λαός, γι αυτό είμαστε παρακατιανοί σε όλα. Πάντα θα αδυνατούμε να δούμε ότι υπάρχουν καλύτεροι από εμάς και τις πούτσες θα κοιτάμε να τις χρεώνουμε αλλού!

Επισκέπτης
Άρχισαν την κλάψα τα βαζέλια για τη διαιτησία στο gazzetta..  :2funny: :2funny:
Όχι ότι και εμείς δεν θα κάναμε τα ίδια αν χάναμε παιχνίδι στο ΟΑΚΑ..(Όλοι έχουν και υγιείς οπαδούς και ζώα).  Δυστυχώς αυτός είναι ο ελληνικός λαός, γι αυτό είμαστε παρακατιανοί σε όλα. Πάντα θα αδυνατούμε να δούμε ότι υπάρχουν καλύτεροι από εμάς και τις πούτσες θα κοιτάμε να τις χρεώνουμε αλλού!
τύπε απο τις πιο σωστες τοποθετήσεις :thumbsup:τοσα χρόνια στον ολυμπιακό έφταιγε ο πηλοειδης με το non call.σήμερα ο πηλοειδης ηταν καλός :grin: μπορεί να πήρε κάποια σφυρίγματα αλλα φάνηκε ο παναθηναικος δεν μπορουσε να χτυπήσει το ματς.με 3 παίχτες δεν μπορείς να περιμένεις πολλά.δυστυχώς και οι οπαδοί ειναι ο καθρέφτης της κοινωνίας μας.

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Άρχισαν την κλάψα τα βαζέλια για τη διαιτησία στο gazzetta..  :2funny: :2funny:
Όχι ότι και εμείς δεν θα κάναμε τα ίδια αν χάναμε παιχνίδι στο ΟΑΚΑ..(Όλοι έχουν και υγιείς οπαδούς και ζώα).  Δυστυχώς αυτός είναι ο ελληνικός λαός, γι αυτό είμαστε παρακατιανοί σε όλα. Πάντα θα αδυνατούμε να δούμε ότι υπάρχουν καλύτεροι από εμάς και τις πούτσες θα κοιτάμε να τις χρεώνουμε αλλού!
φυσικο είναι να διαμαρτυρονται..... σε ολη την τεταρτη περιοδο που κυνηγουσαν το σκορ και παιζανε την διασημη επιθετικη αμυνα που λεει και ο χατζηγεωργιου δεν τους ειχε σφυριξει ουτε ενα φαουλ και οταν χρειαστηκαν τα φαουλ για να μας στειλουν στις βολες δεν ειχαμε το μπονους!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
αυτά που κάνατε πριν από λίγο ήταν αλητεία και την αλητεία την έχω  εφεύρει εγώ.  Δημήτρης  Γιαννακόπουλος προς τους διαιτητές

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
πάλι στους μπάφους θα είναι...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Υπομονή και Προσευχή.Ο Θεός είναι Μεγάλος
priest-payer-0105.gif
  :priest: 
priest-payer-0105.gif

eli35

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
1
Λογικά στο κύπελο θα καθαρίσουμε πιό εύκολα. Οι ομάδες έχουν διαφορά ρόστερ.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
φυσικο είναι να διαμαρτυρονται..... σε ολη την τεταρτη περιοδο που κυνηγουσαν το σκορ και παιζανε την διασημη επιθετικη αμυνα που λεει και ο χατζηγεωργιου δεν τους ειχε σφυριξει ουτε ενα φαουλ και οταν χρειαστηκαν τα φαουλ για να μας στειλουν στις βολες δεν ειχαμε το μπονους!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

λες βλακείες...

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
αυτά που κάνατε πριν από λίγο ήταν αλητεία και την αλητεία την έχω  εφεύρει εγώ.  Δημήτρης  Γιαννακόπουλος προς τους διαιτητές

Μπα δεν τον πιστεύω,όλοι ξέρουν πως είναι "καλόπαιδο".

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16

Μίτσελ: "Να κάνω τον Ολυμπιακό καλύτερο στην Ευρώπη".

Τη δέσμευσή του να κάνει τον Ολυμπιακό λίγο πιο διεθνή, "όπως αρμόζει σε έναν σύλλογο με τόσες επιτυχίες", σημείωσε χαρακτηριστικά στην παρουσίασή του ο Μίτσελ.

Υπάρχει κανείς,εκτός απο το Χρηστιδη ίσως,που δεν προσυπογράφει αυτό;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
άλλο τι λέει και άλλο τι μπορεί να κάνει...πόσο μάλλον το αν θα το κάνει κιόλας.

έχω πει πολλάκις πως στα αρχίδια μου τα πρωταθλήματα σε ένα πρωτάθλημα κουτσών.
αλλά έχω επίσης εκφράσει τις αμφιβολίες μου στο κατά πόσο είναι ικανός αυτός ο τύπος.

μακάρι να πέσω έξω παρασάγγας.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Μίτσελ: "Να κάνω τον Ολυμπιακό καλύτερο στην Ευρώπη".

Τη δέσμευσή του να κάνει τον Ολυμπιακό λίγο πιο διεθνή, "όπως αρμόζει σε έναν σύλλογο με τόσες επιτυχίες", σημείωσε χαρακτηριστικά στην παρουσίασή του ο Μίτσελ.

Υπάρχει κανείς,εκτός απο το Χρηστιδη ίσως,που δεν προσυπογράφει αυτό;
ρε φιλε με εχεις παρεξηγησει η μαλλον δεν πιανεις αυτα που λεω...εγω πρωτος ΘΑ προσυπεγραφα αυτα τα πραματα αν ημουν πεπεισμενος οτι στεκονται...
αλλα σε αυτο τρελλο μπουρδελο σωματειο που το λενε ολυμπιακο και που η λογικη εχει παψει προ πολλου να υπαρχει αυτες οι δηλωσεις μου προκαλουν αφθονο γελιο...
σε αλλες ομαδες και αλλες χωρες ναι θα συγκινιομουνα...τωρα γελαω...γελαω που με την πρωτη η δευτερη φορα που τα μπακ θα γυρισουνε στον τερμα την μπαλλα θα αρχισουν οπι γιουχες ,γελαω που ο μιτσελ θα καταλαβει τι θα πει να παιζεις μπροστα σε 10-20-30 χιλιαδες ''συναδελφους''....γελαω που ξερω οτι για τους ''αντικειμενικους'' δεν ειναι τιποτα παραπανω απο ενα χοτ ντογκ του 0,70 ευρω(ο μιτσελ)...
γελαω που ο χοντρος μολις παρει χαμπαρι οτι μουρμουρανε οι γαυροι τον εχει πακεταρει και σουταρει...
ημερομηνια ληξης εχει ο τυπος...ριο μαρε τοννος ειναι....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom