Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
[move][size=90pt]ΕΧΥΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/size][/move]
[move][size=90pt]ΧΥΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕ[/size][/move][move][size=90pt]ΕΧΥΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/size][/move]
παιζαμε με μια ομαδα που χωρις διαμαντιδη και σοφο δυσκολα θα κερδιζε τον πανιωνιο και το ρεθυμνο.
αυτο το γατακι ο καπονο , πως την είδε ??? εντι τζονσον και βαραει τριποντα στον αιφνιδιασμο???????
ΥΓ.1 επειγοντως προπονηση στις βολες
ΥΓ2. ευχαριστουμε τον κοουτσ "αρτζι" για τη χρησιμοποιηση του ξανθοπουλου
τύπε απο τις πιο σωστες τοποθετήσεις τοσα χρόνια στον ολυμπιακό έφταιγε ο πηλοειδης με το non call.σήμερα ο πηλοειδης ηταν καλός μπορεί να πήρε κάποια σφυρίγματα αλλα φάνηκε ο παναθηναικος δεν μπορουσε να χτυπήσει το ματς.με 3 παίχτες δεν μπορείς να περιμένεις πολλά.δυστυχώς και οι οπαδοί ειναι ο καθρέφτης της κοινωνίας μας.Άρχισαν την κλάψα τα βαζέλια για τη διαιτησία στο gazzetta..
Όχι ότι και εμείς δεν θα κάναμε τα ίδια αν χάναμε παιχνίδι στο ΟΑΚΑ..(Όλοι έχουν και υγιείς οπαδούς και ζώα). Δυστυχώς αυτός είναι ο ελληνικός λαός, γι αυτό είμαστε παρακατιανοί σε όλα. Πάντα θα αδυνατούμε να δούμε ότι υπάρχουν καλύτεροι από εμάς και τις πούτσες θα κοιτάμε να τις χρεώνουμε αλλού!
φυσικο είναι να διαμαρτυρονται..... σε ολη την τεταρτη περιοδο που κυνηγουσαν το σκορ και παιζανε την διασημη επιθετικη αμυνα που λεει και ο χατζηγεωργιου δεν τους ειχε σφυριξει ουτε ενα φαουλ και οταν χρειαστηκαν τα φαουλ για να μας στειλουν στις βολες δεν ειχαμε το μπονους!!Άρχισαν την κλάψα τα βαζέλια για τη διαιτησία στο gazzetta..
Όχι ότι και εμείς δεν θα κάναμε τα ίδια αν χάναμε παιχνίδι στο ΟΑΚΑ..(Όλοι έχουν και υγιείς οπαδούς και ζώα). Δυστυχώς αυτός είναι ο ελληνικός λαός, γι αυτό είμαστε παρακατιανοί σε όλα. Πάντα θα αδυνατούμε να δούμε ότι υπάρχουν καλύτεροι από εμάς και τις πούτσες θα κοιτάμε να τις χρεώνουμε αλλού!
πάλι στους μπάφους θα είναι......αυτά που κάνατε πριν από λίγο ήταν αλητεία και την αλητεία την έχω εφεύρει εγώ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος προς τους διαιτητές
Υπομονή και Προσευχή.Ο Θεός είναι Μεγάλοςπάλι στους μπάφους θα είναι......
φυσικο είναι να διαμαρτυρονται..... σε ολη την τεταρτη περιοδο που κυνηγουσαν το σκορ και παιζανε την διασημη επιθετικη αμυνα που λεει και ο χατζηγεωργιου δεν τους ειχε σφυριξει ουτε ενα φαουλ και οταν χρειαστηκαν τα φαουλ για να μας στειλουν στις βολες δεν ειχαμε το μπονους!!
αυτά που κάνατε πριν από λίγο ήταν αλητεία και την αλητεία την έχω εφεύρει εγώ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος προς τους διαιτητές
ρε φιλε με εχεις παρεξηγησει η μαλλον δεν πιανεις αυτα που λεω...εγω πρωτος ΘΑ προσυπεγραφα αυτα τα πραματα αν ημουν πεπεισμενος οτι στεκονται...Μίτσελ: "Να κάνω τον Ολυμπιακό καλύτερο στην Ευρώπη".
Τη δέσμευσή του να κάνει τον Ολυμπιακό λίγο πιο διεθνή, "όπως αρμόζει σε έναν σύλλογο με τόσες επιτυχίες", σημείωσε χαρακτηριστικά στην παρουσίασή του ο Μίτσελ.
Υπάρχει κανείς,εκτός απο το Χρηστιδη ίσως,που δεν προσυπογράφει αυτό;