Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
σωστος....ισως ο ολυμπιακος προηγουμενων ετων να ειχε μεγαλυτερη τυχη σε πρωταθληματα οπως το ισπανικο,παντως φετος θα ηταν σιγουρα στο δευτερο μισο του πινακα...και ειναι λαθος ο συλλογισμος αν ειναι καλυτερος ο ολυμπιακος απο την μπετις πχ.......το ζητουμενο ειναι αν θα αντεχε ο ολυμπιακος να επαιζε συνεχομενα παιχνιδια με ομαδες τυπου μπετις ή καλυτερες και ποσες γκελες θα εκανε....καλα για τις υπολοιπες ελληνικες ομαδες καλυτερα να μην μιλησουμε....
Tί να αντέξει ρε παιδιά ο Ολυμπιακός ή ο κάθε Ολυμπιακός? Αναβλήθηκε για μια μέρα ένα παιχνίδι (λόγω χιονιού) και βγήκε ο μαλ.. ο Θεοδωρίδης και έλεγε για βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα και άλλα κουλά..Κοροιδεύουν κατάμουτρα τους οπαδούς..άλλά τέτοια ζώα που είναι και αρκετοί οπαδοι και λίγα τους λένε..

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μην σκάτε γαβράκια.....τάβγαλε τα λεφτά του μίτσελ ο χοντρός.......2-3.....και γαμώ τις αποδόσεις θάχε το παράνομο......και μάλιστα λάιβ........και φωνάζετε εσείς για το αήττητο.......

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Δηλαδη δεν σας δουλευουν οι δημοσιογραφοι που γραφουν ολυμπιακο,αλλα οι δημοσιογραφοι που γραφουν αεκ,παο.Aυτο λες τωρα.Καλα αυτο μπορεις να το υποστηριξεις;
οτι ο ολυμπιακος ειναι καλυτερος απο Μπετις,Βαλενθια,Σεβιλα,Μπιλμπαο,Χεταφε;Σου βαζω μονο αυτες.
ρε συ συνελθε...δεν μιλαω για ρεπορτερ ομαδων...μιλαω για τους ''ουδετερους'' και ΄΄αντικειμενικους'' ''αρθογραφους'' και κριτες των παντων...μερικα ονοματα ενδεικτικα σαμπρακος ,βεργης,μπραουδακης,σουτος,λεανης,παπαθεοδωρου,λιβανιος κλπ κλπ ...
εχω απο την αρχη ξεκαθαρισει οτι οταν ανφερομαι σε δημοσιογραφους δεν εννοω τους οπαδικους...αυτοι εχουν ταυτοτητα και αναλογα τους αντιμετωπιοζεις...
και οχι ρε φιλε δεν μπορω αν ειναι δυνατον να υποστηριξω μια ΥΠΟΘΕΤΙΚΗ αποψη ...οπως ουτε εσυ μπορεις να κανεις το αντιθετο....
ειναι η εκτιμηση μου οπως η δικη σου ειναι αντιοθετη ,αλλα ουτε εγω ουτε εσυ μπορουμε να αποδειξουμε κατι...
θεωρητικα και υποθετικα μιλαμε...αυτο πιστευω εγω το αλλο πιστευεις εσυ....πως να αποδειξω και πως να αποδεοξεις...
ενα μετρο συγκρισης θα ειναι τα διπλα ματς με λεβαντε...αν ειμαι ανταγωνιστικος με μια ομαδα που τα πηγε πολυ καλα περσυ στο πρωταθλημα ψιλοδικαιωνομαι,αν οχι το αντιθετο....
αν και παλι ειναι διαφορετικα τα ευρωπαικα παιχνιδια και διαφορετικα του πρωταθληματος...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μην σκάτε γαβράκια.....τάβγαλε τα λεφτά του μίτσελ ο χοντρός.......2-3.....και γαμώ τις αποδόσεις θάχε το παράνομο......και μάλιστα λάιβ........και φωνάζετε εσείς για το αήττητο.......
ειδες τι μαλακας ειναι ο χοντρος;;διωχνει στα καλα καθουμενα τον ζαρντιμ για να παρει μιτσελ και να αναγκαστει να στησει ματς  :2funny: :2funny:
τυπε τα ναρκωτικα σαν λυση σου εχουν περασει απο το μυαλο;;το ξυδι το δοκιμασες ;;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
τι σχεση εχει τωρα αυτο με αυτα που λεω εγω...ναι φυσικα πιστευω οτι αν εξαιρεσεις ρελ και μπαρτσα δυο ομαδες το πολυ θα ηταν πανω απο μενα σε ενα πρωταθλημα...
θα το δουμε εξαλλου με την λεβαντε αυτο...

Τίποτα δε θα δεις, πλέον η Λεβάντε είναι... 9η! Δηλαδή ακόμα και να περάσουμε, που δεν το βλέπω, δεν αποδεικνύεται ότι θα είμασταν κοντά στην 4αδα στην Ισπανία πάνω από βαλένθια, μάλαγα, μπέτις κ.τ.λ.
Το 'χα πει και τότε που το 'χες ξαναπει, με το ζόρι να πιάναμε 10αδα

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
ρε συ συνελθε...δεν μιλαω για ρεπορτερ ομαδων...μιλαω για τους ''ουδετερους'' και ΄΄αντικειμενικους'' ''αρθογραφους'' και κριτες των παντων...μερικα ονοματα ενδεικτικα σαμπρακος ,βεργης,μπραουδακης,σουτος,λεανης,παπαθεοδωρου,λιβανιος κλπ κλπ ...
εχω απο την αρχη ξεκαθαρισει οτι οταν ανφερομαι σε δημοσιογραφους δεν εννοω τους οπαδικους...αυτοι εχουν ταυτοτητα και αναλογα τους αντιμετωπιοζεις...
και οχι ρε φιλε δεν μπορω αν ειναι δυνατον να υποστηριξω μια ΥΠΟΘΕΤΙΚΗ αποψη ...οπως ουτε εσυ μπορεις να κανεις το αντιθετο....
ειναι η εκτιμηση μου οπως η δικη σου ειναι αντιοθετη ,αλλα ουτε εγω ουτε εσυ μπορουμε να αποδειξουμε κατι...
θεωρητικα και υποθετικα μιλαμε...αυτο πιστευω εγω το αλλο πιστευεις εσυ....πως να αποδειξω και πως να αποδεοξεις...
ενα μετρο συγκρισης θα ειναι τα διπλα ματς με λεβαντε...αν ειμαι ανταγωνιστικος με μια ομαδα που τα πηγε πολυ καλα περσυ στο πρωταθλημα ψιλοδικαιωνομαι,αν οχι το αντιθετο....
αν και παλι ειναι διαφορετικα τα ευρωπαικα παιχνιδια και διαφορετικα του πρωταθληματος...

ρε Χρηστίδη όλοι αυτοί που λες έχουν δήλωση ανοιχτά πια ομάδα υποστηρίζουν η μιση είναι βάζελοι και οι άλλοι μιση αεκτζήδες

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Τίποτα δε θα δεις, πλέον η Λεβάντε είναι... 9η! Δηλαδή ακόμα και να περάσουμε, που δεν το βλέπω, δεν αποδεικνύεται ότι θα είμασταν κοντά στην 4αδα στην Ισπανία πάνω από βαλένθια, μάλαγα, μπέτις κ.τ.λ.
Το 'χα πει και τότε που το 'χες ξαναπει, με το ζόρι να πιάναμε 10αδα
Ομάδες από το ελληνικό πρωτάθλημα δε μπορούν να ανταπεξέλθουν σε ανταγωνιστικά πρωταθλήματα..οι παίκτες κουράζονται στη χώρα μας παίζοντας 20-25 παιχνίδια το χρόνο (τα μισά από τα οποία είναι λίγο δυσκολότερα από φιλικα)..ας σοβαρευτούμε ..
βέβαια αν είχε Βύντρα ο Ολυμπιακός χτύπαγε άνετα Ρεάλ ..

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε Χρηστίδη όλοι αυτοί που λες έχουν δήλωση ανοιχτά πια ομάδα υποστηρίζουν η μιση είναι βάζελοι και οι άλλοι μιση αεκτζήδες
το ξερω και;;γραφουν σε ''ουδετερα''σαιτ και φυλλαδες και εχουν τον μανδυα του αμντικειμενικου αυτο λεμε...δεν ειναι ουτε τσακιρηδες ουτε νικολογιαννηδες...αυτοι καθοριζουν το ποδοσφαιρικο γιγνεσθαι...αυτοι επηρεαζουν οσους ειναι ικανοι να επηρεαστουν...
δηλ.στην πιατσα ο σαμπρακος και οβεργης πχ αντιμετωπιζονται σαν οπαδικοι δημοσιογραφοι;;

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ειδες τι μαλακας ειναι ο χοντρος;;διωχνει στα καλα καθουμενα τον ζαρντιμ για να παρει μιτσελ και να αναγκαστει να στησει ματς  :2funny: :2funny:
τυπε τα ναρκωτικα σαν λυση σου εχουν περασει απο το μυαλο;;το ξυδι το δοκιμασες ;;
ναι αγόρι μου...η παρθένα θαχανε την ευκαιρία......και άλλο θα στήσει...ο χοντρός έχει βρεί φλέβα χρυσού....χρόνια τώρα.....και κάτσε εσύ και χτυπήσου για την ιδέα.......ποιός ρε πάιρνει φούμα?....εγώ ?....για σκέψου λίγο.....αλλά βρ'ίσκει και τα κάνει άμα σκέφτεστε έτσι......τ ακούς ρε γίδι?..... :zfuck: :zfuck: :zfuck: :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ναι αγόρι μου...η παρθένα θαχανε την ευκαιρία......και άλλο θα στήσει...ο χοντρός έχει βρεί φλέβα χρυσού....χρόνια τώρα.....και κάτσε εσύ και χτυπήσου για την ιδέα.......ποιός ρε πάιρνει φούμα?....εγώ ?....για σκέψου λίγο.....αλλά βρ'ίσκει και τα κάνει άμα σκέφτεστε έτσι......τ ακούς ρε γίδι?..... :zfuck: :zfuck: :zfuck: :2funny: :2funny: :2funny:
εισαι μαλακας...ισα ισα ειπα οτι δεν παιρνεις...αμα  επαιρνες δεν θα ειχες αναγκη να πλαθεις σεναρια για να πνιξεις τον καημο σου...
δεν με πιανεις κιολα μαλακα  :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εν τάχει και επιγραμματικά:
1. απάντηση στο Λέοντα για τον μανωλά: προφανώς και ο καθείς τη γνώμη του, το γεγονός πως εσύ και κάποιοι άλλοι τον θεωρούν παικταρά το σέβομαι, αυτό δεν σημαίνει πως είναι έτσι ή πως πρέπει να συμφωνήσω. Μου μιλάς για Μαλντίνι (εντελώς άσχετο), σου μίλησα για ένα παίκτη που τον πουλήσαμε 2 χρόνια πριν και έχει απίστευτη πρόοδο και είναι της ίδιας ηλικίας.

2. Για την ήττα: περισσότερο με πείραξε που χάσαμε στην έδρα μας παρά που χάσαμε γενικώς. Έτσι όπως παίζαμε, με ή χωρίς Ζαρντίμ θα χάναμε κάποια στιγμή. ΔΕΝ παίζουμε ΜΠΑΛΑ. Τόσο απλά. Κι αφού στηριζόμαστε σε προσωπικές προσπάθειες, κάποια στιγμή δεν θα βγούνε. Έχουμε γλυτώσει ήδη 2-3 φορές...ε, αυτή τη φάγαμε και το ευχαριστηθήκανε (οι άλλοι)

3. Δεν αντιλαμβάνομαι για ποιο λόγο χαίρονται οι ΑΕΚο-Βάζελοι. Δεν μας νίκησαν αυτοί, ο Ατρόμητος μας νίκησε. Ακόμα και για αυτό να ντρέπονται πρέπει και όχι να πανηγυρίζουνε.
Αυτό το πράγμα να νιώθουνε άντρες διαρκώς με ξένα αρχίδια ένα πράγμα....

4. Το γράφω πολλοστή φορά και μακάρι να διαψευστώ - ο Μίτσελ είναι λάθος επιλογή

5. Για την αλλαγή Ζαρντίμ που μας έχει πρήξει ο Χρηστίδης: Προσωπικά πιστεύω πως άργησε. Έπρεπε αυτό να έχει γίνει μόλις τελείωσε το τσουλου οι όμιλοι και δεν περάσαμε. Αυτό ήταν αποτυχία. Και εκεί έπρεπε να φάει κλώτσο. Όταν τον κρατάς για άλλους 2 μήνες...ε, τότε σόρρυ αλλά τον στηρίζεις. Κι ας πονάνε τα μάτια μας με το κλωτσοσκούφι που παίζουνε. Έτσι έκαψε τώρα 3 ανθρώπους μονομιάς:
Το Ζαρντίμ γιατί δεν έβγαλε τη χρονιά
Το Νικοπολίδη γιατί δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα και τον έδιωξε με ήττα και
Το Μίτσελ γιατί του δίνει την ομάδα ακριβώς πριν από τα ευρωπαϊκά ματς, χωρίς να έχει δουλέψει με την ομάδα, χωρίς να έχει δυνατότητα μεταγραφών και μεγάλες πιθανότητες να αποκλειστεί.

Με τις μαλακίες περί δημοσιογράφων δεν ασχολούμαι....δεν χαλάω ούτε 5 λεπτά να τις διαβάσω ούτως ή άλλως.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και κάτι τελευταίο:
ρε κερατάδες είστε για γέλια
κερδίζουμε - το στήνουμε
φέρνουμε ισοπαλία - δίνουμε πόντους στους άλλους
χάνουμε - το έχουμε στο στοίχημα

πάντως να το δείτε φυσιολογικό δεν παίζει... και μετά σας πειράζει που σας λέμε κλάψες...

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
ιδέες δεν υπάρχουν..κερδη υπάρχουν..καλά καλά δεν είναι ιδέα η πατρίδα ,θα είναι ο Ολυμπιακός,Ο Παναθηναικός ή η ΑΕΚ?? αν το έστησε ,καλά έκανε..δικό του είναι το μαγαζί,ότι θέλει κάνει.
(αν και δε νομίζω πως με τον τρόπο που παίζουν,με την ορεξη που έχουν για ποδόσφαιρο οι παίκτες του Ολυμπιακού ,υπήρχε περίπτωση να γλιτώσουν την ήττα σε κάποιο/καποια παιχνίδια..τουλάχιστον να βγάλει κανά φράγκο)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
άντε να πάμε με τη λογική σου

εμάς γιατί πρέπει να μας πειράξει ακόμα κι αν το έστησε;
χάσαμε κανά πρωτάθλημα από αυτό το ματς; όχι

αντιθέτως, εσάς θα έπρεπε να σας πειράζει - που βρίσκει τόση άνεση με τα κωλοχανεία σας και παίζει όπως γουστάρει

ξαναλέω...αν το πάμε με τη δικιά σας λογική

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
άντε να πάμε με τη λογική σου

εμάς γιατί πρέπει να μας πειράξει ακόμα κι αν το έστησε;
χάσαμε κανά πρωτάθλημα από αυτό το ματς; όχι

αντιθέτως, εσάς θα έπρεπε να σας πειράζει - που βρίσκει τόση άνεση με τα κωλοχανεία σας και παίζει όπως γουστάρει

ξαναλέω...αν το πάμε με τη δικιά σας λογική
εσείς χτυπιόσαστε για το αήττητο....όχι για την κούπα.....

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
το ξερω και;;γραφουν σε ''ουδετερα''σαιτ και φυλλαδες και εχουν τον μανδυα του αμντικειμενικου αυτο λεμε...δεν ειναι ουτε τσακιρηδες ουτε νικολογιαννηδες...αυτοι καθοριζουν το ποδοσφαιρικο γιγνεσθαι...αυτοι επηρεαζουν οσους ειναι ικανοι να επηρεαστουν...
δηλ.στην πιατσα ο σαμπρακος και οβεργης πχ αντιμετωπιζονται σαν οπαδικοι δημοσιογραφοι;;

όπως το θετης έχεις ένα δίκιο το παίζουν δήθεν αντικειμενικοί αλλα της λένε της μαλακίες τους

Επισκέπτης
μάγκες χτυπιέστε τσάμπα και άλλος τα οικονομάει.στα αρχίδια του ο χοντρός για το αήττητο.τα φράγκα ειναι το ζητούμενο και αυτό έχει φανεί.αν ήθελε ο χοντρός έναν ολυμπιακό ανταγωνιστικό ειδικά στην ευρωπη.πούλησε το μιραλας ενώ θα μπορουσε να τον κρατήσει αφου είχε σίγουρα φράγκα από το τσουλου.αν επαιρνε και έναν δυο παίχτες ο ολυμπιακός θα παίρνουν σίγουρα σε αυτόν τον όμιλο στην επόμενη φάση και ίσως και πρώτος ετσι όπως ηταν οι ομάδες.αλλα προτίμησε την σιγουριά της μεταγραφής.ο χοντρός το έχει πιάσει το νόημα παίρνει στην Ελλάδα ότι κυκλοφορεί το μοιράζει δεξιά και αριστερά.κάθε χρόνο έχει εξασφαλισμένα 20-25 εκ απο το τσουλου.απόσβεση έχει κάνει μέσα σε 4 χρόνια την επένδυση του και από εδώ και πέρα βγάζει κέρδος.όλα τα αλλα ειναι για κατανάλωση.ο χοντρός σκέφτεται καθαρά την τσέπη του και όχι την ομαδα.διαφορετικά θα επαιρνε παίχτες οχι τυπου πιντο η κοντρερας.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ιδέες δεν υπάρχουν..κερδη υπάρχουν..καλά καλά δεν είναι ιδέα η πατρίδα ,θα είναι ο Ολυμπιακός,Ο Παναθηναικός ή η ΑΕΚ?? αν το έστησε ,καλά έκανε..δικό του είναι το μαγαζί,ότι θέλει κάνει.
(αν και δε νομίζω πως με τον τρόπο που παίζουν,με την ορεξη που έχουν για ποδόσφαιρο οι παίκτες του Ολυμπιακού ,υπήρχε περίπτωση να γλιτώσουν την ήττα σε κάποιο/καποια παιχνίδια..τουλάχιστον να βγάλει κανά φράγκο)
ρε συ...από το καλοκαίρι τα λέγαμε.
Το Ζαρντίμ τον έφερε και καλά για να κάνει ανάλογη ομάδα με του Βαλβίδα. Κι αυτός έφτιαξε σκορποχώρι.
Λέγαμε πως σε 1-2 μήνες θα στρώσει...πούτσες μπλε.
ε, μετά ήταν θέμα χρόνου.

Προσωπικά το είχα γράψει κι όλας...στα Ζ δεν έχουμε καλές επιλογές...Ζίκο - Ζαρντίμ

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εσείς χτυπιόσαστε για το αήττητο....όχι για την κούπα.....
ολοι οι ''αλλοι'' χτυπιοντουσαν για το μη αηττητο...ειδες πρωτοσελιδα σημερα;;λες και πηραν τσου λου  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom