Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
να η αποδειξη οτι τα λεω ομορφα...σκασανε οι χυμενες πουτανες  ;)
αιντε λοιπον ξυπνατε καμμια φορα...
δεστε πονο οι πουτανες...

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Γαβρονι ...μην την ψαχνεις...με το μπαλλακι του Δημουτσου

[size=90pt]ΕΧΥΣΑΑΑΑΑΑ[/size]

και ηταν μεγαλη καβλα πιστεψε με.... :rockon: :rockon: :rockon:
βαρυνε το θρεντ....ΔΥΟ χριστιδες....ποσο πια να αντεξει το σαιτ?

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
πάω να φτιάξω κλώνο......χρηστίδης εχυσα θα τον πω...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Χανει ο Ολυμπιακος στημενο.
Κερδιζει ο Ολυμπιακος στημενο.
Εσεις οι μαγκες που τα λετε αυτα πρεπει να τρεχουν τα 50ευρα απο τα μπατζακια σας αφου ειστε τοσο γατονια ;)

Επισκέπτης
Ρε Χριστιδη21 απο τις 24/11/2012 (τελευταιο σου ποστ) που εχυσες τελευταια φορα ξαναχυνεις σημερα,να προσεχεις τον προστατη σου μαν.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
κάνει κράτει για νάχει στα γεράματα πράμα..... :2funny: :2funny: :2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
βαρυνε το θρεντ....ΔΥΟ χριστιδες....ποσο πια να αντεξει το σαιτ?
ώρα είναι να σκάσουν και 2 παναγίδες να κλείσει το καρέ.

Χανει ο Ολυμπιακος στημενο.
Κερδιζει ο Ολυμπιακος στημενο.
Εσεις οι μαγκες που τα λετε αυτα πρεπει να τρεχουν τα 50ευρα απο τα μπατζακια σας αφου ειστε τοσο γατονια ;)
όπως είπε και ένας δημοσιογράφος στο σέντρα, δεν ξέρω το όνομά του, πρέπει να βγει ο αλαφοτουίτης και να ζητήσει συγνώμη από τον αστέρα για αυτά που έλεγε

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ε τρια σουτ εγιναν τρια γκολ εφαγα...βασει της στατιστικης...[size=16pt]μεταξιταστεος[/size]...

off topic

για δυνατούς λύτες. Τι ακριβώς σημαίνει η λέξη με τα έντονα γράμματα;

α) αυτός που τα ξύνει μετά (μετά ξιταστέος)
β) αυτός που τάσσεται με τους ταξιτζήδες (με ταξί ταστέος)
γ) αυτός που τάσσεται με τους μεταξοσκώληκες (μετάξι ταστέος)
δ) αυτός που δεν χορταίνει με τίποτα (άσχετο, αλλά δεν έβρισκα άλλη μαλακία να γράψω)

Caymans

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
4
Like
117
Πόντοι
6
off topic

για δυνατούς λύτες. Τι ακριβώς σημαίνει η λέξη με τα έντονα γράμματα;

α) αυτός που τα ξύνει μετά (μετά ξιταστέος)
β) αυτός που τάσσεται με τους ταξιτζήδες (με ταξί ταστέος)
γ) αυτός που τάσσεται με τους μεταξοσκώληκες (μετάξι ταστέος)
δ) αυτός που δεν χορταίνει με τίποτα (άσχετο, αλλά δεν έβρισκα άλλη μαλακία να γράψω)

:2funny: γεια σου ρε μπεστ αστειεμπορα...  :S  βλέπω εκει στο πρασινο τυπο πανηγυριζουν που μειωσαν απο τους -26 στους -25.. καλα τα χετε χασει τελειως απο δω και περα θα σας γλενταμε οπως πρεπει

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
:2funny: γεια σου ρε μπεστ αστειεμπορα...  :S  βλέπω εκει στο πρασινο τυπο πανηγυριζουν που μειωσαν απο τους -26 στους -25.. καλα τα χετε χασει τελειως απο δω και περα θα σας γλενταμε οπως πρεπει
Προεχει η κατακτηση του Γιουροπα τυπε.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αυτη η ηττα ειναι η ευκαιρια να ανοιξει τα ματια σε πολλες ολυμπιακαρες που δεν ασχολουνταν με την ελλαδα...
αυτη η ηττα ξεβρακωσε πολλες πουτανες που παραμυθιαζαν τους γαυρους και τους αποπροσανατολιζαν...ναι το εκαναν μην σας παραξενευει καθολου αυτο...
οοοοολα αυτα τα αρθρα περι του οτι δεν πρεπει να απασχολει τους φιλαθλους του θρυλου το πρωταθλημα της ψωρωκωσταινας παρα μονο οι ευρωπες και να μην ασχολουνται με αηττητα και ρεκορα γιατι αυτα ειναι παγιδες κλπ ηταν το μεγαλυτερο παραμυθι και η μεγαλυτερη προπαγανδα που υπηρχε ποτε και ειχαν σαν στοχο τον αποπροσανατολισμο...
ναι καλα λεει ο σαββας και ο καραπαπας οτι στοχος ειναι το πρωταθλημα...
και επειδη αυτοι τους χαλανε την μαγια εχουν βαλθει να τους βγαλουνε γαρφικους τρελλους μαλακες κλπ...
καλοι ειναι οι γοντυκες οι αδαμιδηδες και οι αλαφουζοι...και οι κωνσταντινου που διαμαρτυρονται στο πρωταθλημα της ψωρωκωσταινας επειδη λεει ο γιαχος δεν συμπεριφερθηκε σωστα στον πρωταθλητη ολων των σπορ τον παντοτινο...
και αυτοι που λενε τον σαββα και τον κωσταρα γραφικο δεν τον πλακβνουνε στις κατραπακιες...

Στο τέλος του ματς με τον Αστέρα είχατε νεύρα με τον Θανάση Γιάχο. Έχετε παράπονα από τη διαιτησία του;
«Έχω παράπονα. Δεν θα πω για τη φάση του πέναλτι, όπου είναι μια απόφαση καθαρά του διαιτητή το αν θα το δώσει ή όχι. Αλλά θα έπρεπε να προφυλαχτεί περισσότερο ο Σισοκό και ο Χαμπίμπ. Οι κίτρινες κάρτες που έδειξε δεν δικαιούνταν να τις πάρουν οι παίκτες.[size=20pt] Οι παρατηρήσεις στον πάγκο δεν ήταν σωστές και ενδεδειγμένες, γιατί δεν διαμαρτυρόμασταν, απλά συμμετείχαμε στο παιχνίδι. Το ίδιο γινόταν και από την άλλη πλευρά, αλλά δυστυχώς ο κύριος Γιάχος δεν ήταν δίκαιος σε αυτό».[/size]

εδω ρε μαλακες να τρελλαθουμε ολοι παρεα...και δεν τον πλακωνονυνε στις κλωτσες...τους αδικησε λεει γιατι εκανε παρατηρησεις στον παγκο  :jerking: :jerking:
και αυτοι αλωνιζουν και ο σαββας ειναι γραφικος...και εσεις κοιμαστε ορθιοι και η ζωη συνεχιζεται  :headbang:
Ρε χριστιδη ξεχασες οτι εσυ ησουν ο πρωτος που παραμυθιαζονταν απο τα παπαγαλακια που προσπαθουσαν να σας πεισουν οτι ειστε ομαδαρα;Μεχρι προσφατα υποστηριζες οτι ο γαυρος θα ηταν μεσα στις 4 καλυτερες ομαδες της Πριμερα.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Δεν έκατσα να δω το ματσάκι χθες, αλλά είδα τα γκολ που έβαλε ο Ατρόμητος και έλιωσα.. Όχι ότι δικαιολογείται η ήττα που βέβαια θα ερχόταν κάποια στιγμή, αλλά αυτά συμβαίνουν "μία στα 100 χρόνια"..  :2funny:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.206
Πόντοι
22.266
μην ψαρωνετε βρε βαζελια ο θρηνος μας εχασε για να μην μπει πλει οφ η παναθα!!βρωμουσε απο χλμ πριν τον αγωνα :cheesy: :cheesy:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ρε χριστιδη ξεχασες οτι εσυ ησουν ο πρωτος που παραμυθιαζονταν απο τα παπαγαλακια που προσπαθουσαν να σας πεισουν οτι ειστε ομαδαρα;Μεχρι προσφατα υποστηριζες οτι ο γαυρος θα ηταν μεσα στις 4 καλυτερες ομαδες της Πριμερα.
τι σχεση εχει τωρα αυτο με αυτα που λεω εγω...ναι φυσικα πιστευω οτι αν εξαιρεσεις ρελ και μπαρτσα δυο ομαδες το πολυ θα ηταν πανω απο μενα σε ενα πρωταθλημα...
θα το δουμε εξαλλου με την λεβαντε αυτο...
ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα...
απο εκει και περα δεν κολλαει πουθενα αυτο που λες σε αυτα που λεω εγω και που αναφερομαι σε στοχους και σε συμπαρασταση στην ομαδα και στο δουλεμα που πεφτει απο τους πρασινοκιτρινους γκαιμπελς...

καμμια σχεση η παραθεση σου με αυτα που γραφω...μηπως μπερδευτηκες με καποιον αλλο;;μηπως ηθελες να κανεις αλλου παραθεση;;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τι σχεση εχει τωρα αυτο με αυτα που λεω εγω...ναι φυσικα πιστευω οτι αν εξαιρεσεις ρελ και μπαρτσα δυο ομαδες το πολυ θα ηταν πανω απο μενα σε ενα πρωταθλημα...
θα το δουμε εξαλλου με την λεβαντε αυτο...
ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα...
απο εκει και περα δεν κολλαει πουθενα αυτο που λες σε αυτα που λεω εγω και που αναφερομαι σε στοχους και σε συμπαρασταση στην ομαδα και στο δουλεμα που πεφτει απο τους πρασινοκιτρινους γκαιμπελς...

καμμια σχεση η παραθεση σου με αυτα που γραφω...μηπως μπερδευτηκες με καποιον αλλο;;μηπως ηθελες να κανεις αλλου παραθεση;;
Δηλαδη δεν σας δουλευουν οι δημοσιογραφοι που γραφουν ολυμπιακο,αλλα οι δημοσιογραφοι που γραφουν αεκ,παο.Aυτο λες τωρα.Καλα αυτο μπορεις να το υποστηριξεις;
οτι ο ολυμπιακος ειναι καλυτερος απο Μπετις,Βαλενθια,Σεβιλα,Μπιλμπαο,Χεταφε;Σου βαζω μονο αυτες.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Δηλαδη δεν σας δουλευουν οι δημοσιογραφοι που γραφουν ολυμπιακο,αλλα οι δημοσιογραφοι που γραφουν αεκ,παο.Aυτο λες τωρα.Καλα αυτο μπορεις να το υποστηριξεις;
οτι ο ολυμπιακος ειναι καλυτερος απο Μπετις,Βαλενθια,Σεβιλα,Μπιλμπαο,Χεταφε;Σου βαζω μονο αυτες.
Κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να φανταιώνεται ότι θέλει..Ο φετινός Ολυμπιακός (από πλευράς απόδοσης) μετά βίας θα βρισκόταν στο 2ο  μισό του βαθμολογικού πίνακα ..βέβαια οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες μετά βίας θα έπαιζαν ακόμα και στη Β' Ισπανίας!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να φανταιώνεται ότι θέλει..Ο φετινός Ολυμπιακός (από πλευράς απόδοσης) μετά βίας θα βρισκόταν στο 2ο  μισό του βαθμολογικού πίνακα ..βέβαια οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες μετά βίας θα έπαιζαν ακόμα και στη Β' Ισπανίας!
Σωστος τα ιδια πιστευω και εγω.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Μίτσελ: «Να πετύχω περισσότερα απ' τον Βαλβέρδε»

Αποφασισμένος να πετύχει με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Μίτσελ κατά την επίσημη παρουσίασή του από τη διοίκηση των "ερυθρόλευκων". Ο νέος προπονητής των Πρωταθλητών, ο οποίος υπέγραψε κλειστό συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών, χαρακτήρισε πρόκληση για τον ίδιο το γεγονός ότι θα εργαστεί στον πάγκο των Πειραιωτών ενώ αναφέρθηκε και στη φιλοσοφία του για επιθετικό ποδόσφαιρο.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μσρινάκης, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να δώσει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας στον Μίτσελ, επικεντρώνοντας στα τρία βασικά χαρακτηριστικά του Ισπανού, τα οποία είναι η πειθαρχία, το επιθετικό ποδόσφαιρο και η εμπειρία του στις Ακαδημίες.

Διαβάστε τα όσα ειπώθηκαν στην παρουσίαση του Μίτσελ

Στην αρχική του τοποθέτηση, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε: «Θέλω να καλωσορίσω τον Μίτσελ στην οικογένεια του Ολυμπιακού για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Το μεγαλείο της καριέρας του, του δίνει τη δυνατότητα να αναλάβει το μεγαλείο του Ολυμπιακού.Δεύτερο βασικό κριτήριο, ο τρόπος που αντιλαμβάνεται το ποδόσφαιρο. Ένα άλλο βασικό κριτήριο είναι η προσωπικότητα. Με τη παρουσία του εδώ θα τελειώσουν και κάποια πράγματα που παρουσιάζονται τελευταία στην ομάδα μας. Δεν θα υπάρχει πλέον χαλαρότητα. Κάποιοι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να μπουν στη θέση τους. Ο Μίτσελ είναι ένας προπονητής που του αρέσει η πειθαρχία και γι αυτόν τον λόγο θα μπορέσει να αλλάξει κάποια πράγματα που δεν μας αρέσουν. Προέρχεται από την ακαδημίες της Ρεάλ. Καταλαβαίνετε ότι αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς. Θέλουμε να επενδύσουμε στα νέα ταλέντα που έχει η χώρα μας. Είναι πολύ δύσκολο για έναν προπονητή να αναλάβει μια ομάδα στα μέσα της χρονιάς. Ειδικά για μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός είναι πολύ δύσκολο. Όλοι στον Ολυμπιακό θα τον στηρίξουν. Θέλουμε να συνεχίσουμε με περισσότερες νίκες, περισσότερα γκολ. Τον τρόπο τον ξέρει ο νέος μας προπονητής. Είναι πλέον ο ηγέτης του Ολυμπιακού. Τον στηρίζω απόλυτα και θα είμαι εδώ για ό,τι χρειαστεί».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού:

«Καταρχήν ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο και τον σύλλογο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και να του δώσει την ευκαιρία να έρθει σε αυτόν τον υπέροχο σύλλογο. Σκοπός μου είναι να κάνω τον σύλλογο λίγο πιο διεθνή από ό,τι είναι. Είναι μια ομάδα με εθνικές και διεθνείς επιτυχίες και εγώ θέλω να τον κάνω λίγο καλύτερο. Από όσα έχω προλάβει να δω είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για έναν τεράστιο και υπέροχο σύλλογο. Δεν ήρθα για να μείνω για λίγο. Δουλεύω με πάθος, δουλεύω με διάθεση και στα επόμενα 2 χρόνια και τρεις μήνες θέλω να αποδείξω ότι έχω έρθει εδώ για να κερδίζω. Αυτό αρμόζει στον Ολυμπιακό. Οι φιλοδοξίες που έχει ο κόσμος, απ' όσο ξέρω κι από τον Βαλβέρδε, είναι ο λόγος που έχω έρθει εγώ. Θέλω να βελτιώσω πράγματα, να δώσω επίπεδο στον Ολυμπιακό για να είναι ανταγωνιστικός μέσα κι έξω από την Ελλάδα. Ας μη μείνουμε στο χτεσινό παιχνίδι, έχω δει 14 ματς του Ολυμπιακού και ξέρω ότι υπάρχει το υλικό για να πάμε καλύτερα».

Για τα ματς με τη Λεβάντε αλλά και αυτά με Ατλέτικο σε περίπτωση πρόκρισης: «Ήδη μας βλέπετε στον τελικό; Μένουν λίγες μέρες για τα παιχνίδια της Ευρώπης. Πρώτα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Κόντρα στη Λεβάντε θα έχουμε το σκεπτικό ότι δεν είναι καλύτερη ομάδα από εμάς. Πάμε για να παίξουμε τα παιχνίδια ανταγωνιστικά απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Έχω δουλέψει εκτός Ισπανίας στο χώρο των ΜΜΕ, άρα έχω εμπειρία. Θέλω να διεκδικήσουμε όσους βαθμούς γίνεται στο πρωτάθλημα για να είμαστε πιο δυνατοί και στην Ευρώπη»

Για το γεγονός ότι εργάζεται για πρώτη φορά στο εξωτερικό και τους στόχους του: «Δεν είναι η πρώτη φορά που εργάζομαι στο εξωτερικό. Έχω δουλέψει σε Μέσα Επικοινωνίας εκτός Ισπανίας. Δεν θέλω να μείνω στην πρωτιά του πρωταθλήματος. Θέλουμε να διεκδικήσουμε όσο πιο πολλούς βαθμούς γίνεται».

Για το αν μίλησε με τον Βαλβέρδε: «Σίγουρα επηρεάζει η επιτυχία Ισπανών προπονητών στο εξωτερικό. Είχα συνάντηση με τον Βαλβέρδε πριν από έναν μήνα και με ενημέρωσε για τα πάντα. Έχει να κάνει με το γεγονός ότι πολλοί Ισπανοί ποδοσφαιριστές είχαν επιτυχία στο εξωτερικό κι αυτό ίσως επηρέασε και τους προπονητές της χώρας μου. Το επίπεδο είναι ψηλό, υπάρχει ανταγωνισμός, γιατί να αφήσω αυτή τη θέση σε κάποιον άλλον;»

Για τις επαφές του με τον Ολυμπιακό και την αγωνιστική του φιλοσοφία: «Η πρώτη συζήτηση με Ντάρκο ήταν πριν από έναν χρόνο όταν τελικά πήγα στη Σεβίλλη. Ήρθα γιατί ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και θα είναι σημαντικό και για την καριέρα μου. Η φιλοσοφία μου είναι πάντα να κερδίζω και να είμαι ανταγωνιστικός. Είναι άδικο να συγκρίνουμε τις τότε συνθήκες με τις τωρινές. Αυτό που θέλω να συνεχιστούν οι καλές στιγμές. Θέλουμε να είναι το κανονικό μας η καλή απόδοση και να γινόμαστε καλύτεροι. Και να είμαστε ανταγωνιστικοί με όλους. Θέλουμε να κοιτάμε το μέλλον και να γινόμαστε καθημερινά καλύτεροι.

Φυσικά είμαι λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου, θέλω να έχουμε επιθετικό στιλ αλλά και να δώσουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά από τις ακαδημίες μας. Μου αρέσει και το έξυπνο ποδόσφαιρο, όπως έπαιξε η Εθνική σας όταν πήρε το Euro, αλλά είχε και καλό τερματοφύλακα. Θα κοιτάξουμε τους νέους παίκτες και από άλλες ομάδες όχι μόνο από τη δική μας. Θέλω να τελειώσει η χρονιά έχοντας επιτύχει όλους τους στόχους μας. Αλλά και να μάθω την ομάδα για τη νέα σεζόν γι αυτό ήρθα και νωρίτερα κι όχι το καλοκαίρι. Είναι πρόκληση για μένα να προσπαθήσω να γίνω καλύτερος από τον Βαλβέρδε. Τώρα είμαι μόνο πιο ψηλός..."

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
σωστος....ισως ο ολυμπιακος προηγουμενων ετων να ειχε μεγαλυτερη τυχη σε πρωταθληματα οπως το ισπανικο,παντως φετος θα ηταν σιγουρα στο δευτερο μισο του πινακα...και ειναι λαθος ο συλλογισμος αν ειναι καλυτερος ο ολυμπιακος απο την μπετις πχ.......το ζητουμενο ειναι αν θα αντεχε ο ολυμπιακος να επαιζε συνεχομενα παιχνιδια με ομαδες τυπου μπετις ή καλυτερες και ποσες γκελες θα εκανε....καλα για τις υπολοιπες ελληνικες ομαδες καλυτερα να μην μιλησουμε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom