Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
το προηγουμενο αφορα μονο τον χριστιδι  :2funny:
παω να δω αρης-παοκ
ναι ειμαι καμμενος το ξερω  :2funny:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
τρελλά λεφτά στο στοίχημα για τους μπουκς όμως μόνον..

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
Αητηττο ε ?
ναααααααααααααα
Αηττητο ε ?
ναααααααααααα  :2on1:
σε μενα ρε μαλακα που ειμαι γατος και ξερω τους στοχους μου;;καλα ξηγιεσαι αλλα στα προβατα που εχετε παραμυθιασει και ειναι υπερανω και δεν τους νοιαζει το πρωταθλημα και το αηττητο κλπ κλπ....
εμενα με ποναει και καιγομαι αλλα να παρουν χαμπαρι οι αλλοι οι ''υπερανω'' οι μαλακες πως κανετε τωρα για κατι αηττητα που πριν τα υποβαθμιζατε και τους δουλευετε οτι που πανε με ανυπαρκτους παο και αεκ και ρεστα...
σε μενα ρε μαλακα τον γατο;; :2funny: :2funny:
η προπαγανδα που εχει πεσει ολη τη χρονια για το ανυπαρκτο πρωταθλημα και τη μανια με το αηττητο τωρα πιανει τοπ[ο....
τωρα γαμηστε τους σκατογαυρους; που θελουν τσου λου και υποτιμανε αυτα που εχουν/....
και θελω ολοι οπι δημοσιογραφοι που εκραζαν τα ΄΄αηττητα'' τωρα να εχουν αρθρα ''τερμα τα αηττητα'' και τετοια...
εγω γουσταρω ρε μαλακα μηπως και παρουν χαμπαρι τα κιριζα τι δουλεμα τρωνε....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
το προηγουμενο αφορα μονο τον χριστιδι  :2funny:
παω να δω αρης-παοκ
ναι ειμαι καμμενος το ξερω  :2funny:
μα μονο εμενα δεν επρεπε να αφορα βρε μαλακα...

Ο Μίτσελ ήρθε, το αήττητο έφυγε!

με το καλημερα...οι υπερανω δημοσιογραφοι που εκραζαν τον στοχο του ΄΄αηττητου΄΄ οτι δεν εχει σημασια....κλπ κλπ
ρε μαλακα τους δουλευουν ψιλο γαζι...τους βαζουν να διωχνουν προπονητες δεν τους αφηνουν να παρουν παιχτες τους αφηνουν να παιζουν με τερμα καποιον μεγερι κλπ κλπ ...
και αυτοι εκει...σταθερα...τηγανι και γιουχα  :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
τσακώνεστε εσείς για το αήττητο και ο χοντρός έχει οικονομήσει μια χαρά.θα τους ανακοινώσει και ένα πρόστιμο και όλα μια χαρά.κάθε χρόνο ο χοντρός πάντα τα παίρνει χοντρά από ένα παιχνίδι .φετος ηταν με τον ατρόμητο. όλα τα αλλα κουβέντα να κάνουμε.βγήκε και η επόμενη χρονιά.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
εμενα στα αρχιδια μου...εγω κοζαρψ και το ξερεις...εγω μιλαγα για πρωταθληματα και αηττητα και με κραζανε...ηθεκλα να τους ξυπνησω αλλα που;;
δες εδω...σαν τα σαλιγγαρια ξαφνικα ολες οι ''υπερανω'' πουτανες...θελουν να κρυφτουν αλλα η χαρα δεν τις αφηνει...
με το καλημερα...οι ''ειδικοι'' που κραζανε το ''αηττητο''

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-3
Τέλος στο αήττητο με γκρίνια και γιούχα!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
εμενα στα αρχιδια μου...εγω κοζαρψ και το ξερεις...εγω μιλαγα για πρωταθληματα και αηττητα και με κραζανε...ηθεκλα να τους ξυπνησω αλλα που;;
δες εδω...σαν τα σαλιγγαρια ξαφνικα ολες οι ''υπερανω'' πουτανες...θελουν να κρυφτουν αλλα η χαρα δεν τις αφηνει...
με το καλημερα...οι ''ειδικοι'' που κραζανε το ''αηττητο''

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-3
Τέλος στο αήττητο με γκρίνια και γιούχα!
Την διαιτησια πως την ειδες;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
και που ειστε πονηροι και ξερολες ελληναρες...αφηστε τις παπαριες για στημενα και για στοιχηματα...
ειναι αμαρτια και αδικειτε οχι τον γαυρο αλλα τα παιδια του ατρομητου που πηραν παλληκαρισιο διπλο σε απορθητη εδρα...
αφηστε την αρρωστεια και την σηψη για τις σκατενιες ψυχες σας...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366

ELGEO2

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
οι ομαδες  θελουν προπονητες και οχι  ... κηπουρους  ... :headbang: :headbang: :headbang:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
και για να κανουμε και μια σοβαρη αναλυση τωρα...ενταξει μπραβο στο περιστερι αλλα κοιμηθηκε ο θεος...με μιση επιθεση εβαλε τρια γκολ και ολα πνιγμενα απο τον αντικαταστατη του κονσταντζο  :grin:
δοκαρι τρια τετ α τετ ο ΚΑΚΟΣ  γαυρος κλπ κλπ...
ενταξει μαγκια του ατρομητου αλλα μην τρελλαθουμε κιολας δεν επαιξε και καμμια μπαλλαρα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
και για να κανουμε και μια σοβαρη αναλυση τωρα...ενταξει μπραβο στο περιστερι αλλα κοιμηθηκε ο θεος...με μιση επιθεση εβαλε τρια γκολ και ολα πνιγμενα απο τον αντικαταστατη του κονσταντζο  :grin:
δοκαρι τρια τετ α τετ ο ΚΑΚΟΣ  γαυρος κλπ κλπ...
ενταξει μαγκια του ατρομητου αλλα μην τρελλαθουμε κιολας δεν επαιξε και καμμια μπαλλαρα...
Εγω ενα δεν καταλαβαινω γιατι δεν παιζουν οι πιτσιρικαδες.ποσο χειροτερα να παιξουν δηλαδη.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
τύπε δηλαδή στα δυο τελευταία γκολ ο μεγιερι φταίει;
δεν μπορω να πω οτι φταιε,,,ηταν τα τελεια σουτ,,,ο καρνεζης το ενα ομως το ειχε σιγουρα  ;)
το πρωτο παντως το επνιξε...και τα αλλα δυο ρε τυπε ειναι σουταρες μεν αλλα απο πολυ μακρυα ρε φιλε...
και τον ειχαν παρει και τηλεφωνο πριν οτι θα σουταρουν  ;)
ε τρια σουτ εγιναν τρια γκολ εφαγα...βασει της στατιστικης...μεταξιταστεος...
τωρα αφηστε με να δω μπαλλιτσα ...
ευχαριστω...

DAFFY7

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Το μονο κακο ειναι πως χαθηκε το αηττητο..
Απο την αλλη ομως καλυτερα γιατι εμεις οι γαυροι εχουμε γινει αχορταγοι..
Αν φετος το περναμε αηττητοι, του χρονου θα επρεπε να το περναμε και χωρις ισοπαλια...
Μετα μυαλα που κουβαλαμε εχουμε φτασει να θεωρουμε την χρονια φετος χαμενη και κακη γιατι δεν νικησαμε τουμπα και βαζελο στο οακα και δεν το πηραμε αηττητοι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom