Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
άλλο τι λέει και άλλο τι μπορεί να κάνει...πόσο μάλλον το αν θα το κάνει κιόλας.

έχω πει πολλάκις πως στα αρχίδια μου τα πρωταθλήματα σε ένα πρωτάθλημα κουτσών.
αλλά έχω επίσης εκφράσει τις αμφιβολίες μου στο κατά πόσο είναι ικανός αυτός ο τύπος.

μακάρι να πέσω έξω παρασάγγας.
ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω γιατι μονιμως ξεχωριζετε το πρωταθλημα απο την ευρωπη;;γιατι μονιμως η ικανη συνθηκη για πορεια στην ευρωπη πρεπει να ειναι η απωλεια του εγχωριου τιτλου;;γιατι κανετε αυτον τον διαχωρισμο μονιμως και θετετε αυτο το διλλημα;;ποιος σας εχει πεισει οτι δεν γινεται να παρετε και πρωταθλημα και να κανετε και πορεια;;
ποιος σας εχει πεισει οτι ΟΣΟ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΡΕΙΑ ;;
μηπως σας δουλευουν;;
γιατι για να με ενδιαφερει η πορεια στην ευρωπη πρεπει ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ να μην με ενδιαφερει το πρωταθλημα;;
δεν καταλαβαινω ειλικρινα και αν καποιος μπορει να μου το εξηγησει να το κανει....
μηπως ειναι μια παγιδα που καποιοι εξυπνοι εξυπνα εστησαν;;
εγω θελω ΚΑΙ πρωταθλημα ΚΑΙ ευρωπη....
και επειδη το πρωτο φυσικα ειναι και πιο ευκολο αλλα και κοντα στις δυνατοτητες μου θεωρω ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ την κατακτηση του...ενω την πορεια στην ευρωπη δεν την θεωρω αυτονοητη...
τοσο απλα...ειμαι καπου λαθος;; :think:

Επισκέπτης
ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω γιατι μονιμως ξεχωριζετε το πρωταθλημα απο την ευρωπη;;

Δεν νομιζω να υπαρχει φιλαθλος ή οπαδος που δεν θελει και το πρωταθλημα. Αλλα ολοι θελουμε και το κατι παραπανω.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Δεν νομιζω να υπαρχει φιλαθλος ή οπαδος που δεν θελει και το πρωταθλημα. Αλλα ολοι θελουμε και το κατι παραπανω.
αυτο ακριβως λεω ...απλα καποιοι πανε να μας βαλουν στο τριπακι οτι και καλα η πρωταθλημα η ευρωπη...για ευνοητους φυσικα λογους

Επισκέπτης
αυτο ακριβως λεω ...απλα καποιοι πανε να μας βαλουν στο τριπακι οτι και καλα η πρωταθλημα η ευρωπη...για ευνοητους φυσικα λογους

Παπαριες κυριως των βαζελων. Τους γαμησαμε χτες στο μπασκετ, εχουμε παρει το πρωταθλημα στο ποδοσφαιρο απο το Νοεμβρη και χτες που εβλεπα το ματς στο καφενειο παρεα με 2 βαζελους κι εναν αεκτζη μου ελεγε ο ενας για τον τελικο στο Γουεμπλει.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

διαβαστε και μαθετε μπαλλιτσα απο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ...
η απολυτη ανακοινωση με βρισκει εντελως συμφωνο...
ετσι ακριβως πρεπι να λειτουργει μια παε...
οτι ακριβως φωναζω εγω χρονια τωρα...
δεν ξερω να τελικα θα αντεξουν την πιεση και θα μεινουν ακολουθοι σε αυτα που λενε αλλα και μονο που εστω και τα λενε εγω οφειλω να τους το αναγνωρισω και να τους δωσω συγχαρητηρια...
κυριε μαρινακη ετσι κυβερνιουνται τα καραβια...και οχι υπο πιεση κατω απο αναρθρες κραυγες και απο υποβολιμιαια αρθρα ''αντικειμενικων'' δημοσιογραφων...
εσυ εχεις το τιμονι και εσυ οδηγας...ουτε ο σμπρακος ουτε ο μπραουδακης πολλω δε μαλλον ουτε ο βεργης...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Παπαριες κυριως των βαζελων. Τους γαμησαμε χτες στο μπασκετ, εχουμε παρει το πρωταθλημα στο ποδοσφαιρο απο το Νοεμβρη και χτες που εβλεπα το ματς στο καφενειο παρεα με 2 βαζελους κι εναν αεκτζη μου ελεγε ο ενας για τον τελικο στο Γουεμπλει.
ετσι ειναι τυπε...το θεμα ειναι οτι εσυ και εγω που κοζαρουμε δεν ειναστε τελικα η πλειοψηφια αναμεσα στους ολυμπιακαρες...δυστυχως...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω γιατι μονιμως ξεχωριζετε το πρωταθλημα απο την ευρωπη;;γιατι μονιμως η ικανη συνθηκη για πορεια στην ευρωπη πρεπει να ειναι η απωλεια του εγχωριου τιτλου;;γιατι κανετε αυτον τον διαχωρισμο μονιμως και θετετε αυτο το διλλημα;;ποιος σας εχει πεισει οτι δεν γινεται να παρετε και πρωταθλημα και να κανετε και πορεια;;
ποιος σας εχει πεισει οτι ΟΣΟ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΡΕΙΑ ;;
μηπως σας δουλευουν;;
γιατι για να με ενδιαφερει η πορεια στην ευρωπη πρεπει ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ να μην με ενδιαφερει το πρωταθλημα;;
δεν καταλαβαινω ειλικρινα και αν καποιος μπορει να μου το εξηγησει να το κανει....
μηπως ειναι μια παγιδα που καποιοι εξυπνοι εξυπνα εστησαν;;
εγω θελω ΚΑΙ πρωταθλημα ΚΑΙ ευρωπη....
και επειδη το πρωτο φυσικα ειναι και πιο ευκολο αλλα και κοντα στις δυνατοτητες μου θεωρω ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ την κατακτηση του...ενω την πορεια στην ευρωπη δεν την θεωρω αυτονοητη...
και ποιος σου είπε πως εγώ διαχώρισα;
πού είδες να διαχώρισα;
Απλά λέω πως δεν μου προξενεί καμία συγκίνηση να πάρω το πρωτάθλημα εδώ.
Αντιθέτως θα μου προκαλέσει συγκίνηση μια καλύτερη πορεία στην Ευρώπη.

τι δεν καταλαβαίνεις;
πώς να στο πω....τι να το κάνω να γαμήσω μία που δεν μου αρέσει; οκ, θα χύσω, ε,και; Ενώ άμα παίξω με κανά σουπερμούναρο και τον γαμήσω...άλλη η φάση.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και ποιος σου είπε πως εγώ διαχώρισα;
πού είδες να διαχώρισα;
Απλά λέω πως δεν μου προξενεί καμία συγκίνηση να πάρω το πρωτάθλημα εδώ.
Αντιθέτως θα μου προκαλέσει συγκίνηση μια καλύτερη πορεία στην Ευρώπη.

τι δεν καταλαβαίνεις;
πώς να στο πω....τι να το κάνω να γαμήσω μία που δεν μου αρέσει; οκ, θα χύσω, ε,και; Ενώ άμα παίξω με κανά σουπερμούναρο και τον γαμήσω...άλλη η φάση.
απολυτως καταλαβα τι ειπες απλα πηρα αφορμη απο το ποστ το δικο σου και γιαυτο το εκανα παραθεση...επιδη αυτο που εσυ λες και ειναι σωστο πολλοι το απομονωνουν και το διαχωριζουν κατα το δοκουν και βεβαια το χρησιμοποιουν οπως θελου,,,δεν ειπα για σενα προσωπικα...αν ετσι φανηκε λαθος...απλα γενικευσα με αφορμη το πρωταθλημα και την ευρωπη...
εννοω δηλ. οτι σιγουρα και εσυ και εγω και ολοι μας εχουμε παρει 40 κομματια και μας εχει γινει ρουτινα σιγουρα...αλλα αυτο δε σημαινει οτι θελουμε και να το χασουμε...μπορει να μην καβλωνουμε σιγουρα οπως ειδικα τα πρωτα μετα τα πετρινα χρονια αλλα αυτο δε σημαινει και οτι δεν θα παιρνουμε τις κουπες επειδη εγινε συνηθεια...
δεν χρειαζεται να συγχεουμε κουπα με ευρωπη...δεν εχουν σχεση το ενα με το αλλο...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

διαβαστε και μαθετε μπαλλιτσα απο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ...
η απολυτη ανακοινωση με βρισκει εντελως συμφωνο...
ετσι ακριβως πρεπι να λειτουργει μια παε...
οτι ακριβως φωναζω εγω χρονια τωρα...
δεν ξερω να τελικα θα αντεξουν την πιεση και θα μεινουν ακολουθοι σε αυτα που λενε αλλα και μονο που εστω και τα λενε εγω οφειλω να τους το αναγνωρισω και να τους δωσω συγχαρητηρια...
κυριε μαρινακη ετσι κυβερνιουνται τα καραβια...και οχι υπο πιεση κατω απο αναρθρες κραυγες και απο υποβολιμιαια αρθρα ''αντικειμενικων'' δημοσιογραφων...
εσυ εχεις το τιμονι και εσυ οδηγας...ουτε ο σμπρακος ουτε ο μπραουδακης πολλω δε μαλλον ουτε ο βεργης...
δηλαδή ρε μαλέα εσένα σου άρεσε το τόπι που έπαιζε ο Ζαρντίμ, έτσι;

έχεις κολλήσει με τους δημοσιογράφους. Εδώ η μουρμούρα στο γήπεδο πήγαινε σύννεφο που δεν μπορούσανε να αλλάξουνε τρεις πάσες κι εσύ μιλάς για ενότητα.

Βρε παπάρα, άμα οι άλλοι είχανε καλές ομάδες, θα είχαμε τρελαθεί στη σφαλιάρα.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δηλαδή ρε μαλέα εσένα σου άρεσε το τόπι που έπαιζε ο Ζαρντίμ, έτσι;

έχεις κολλήσει με τους δημοσιογράφους. Εδώ η μουρμούρα στο γήπεδο πήγαινε σύννεφο που δεν μπορούσανε να αλλάξουνε τρεις πάσες κι εσύ μιλάς για ενότητα.

Βρε παπάρα, άμα οι άλλοι είχανε καλές ομάδες, θα είχαμε τρελαθεί στη σφαλιάρα.
εσενα σου αρεσει η μπαλλα που παιζει χωρις ζαρντιμ;;
δεν πιστευεις οτι μια ομαδα ενας λαος μια οικογενεια παει μπροστα οταν εχει ενοτητα;;θεωρεις οτι ειναι καλυτερα να υπαρχουν οποισδηποτε μορφης σχισματα;;
αμα η γιαγια μου ειχε αρχιδια θα ητανε ....βαλε οτι θες μετα ...
μεχρι λοιπον να κανουνε ομαδα οι αλλοι ασε σε αυτους τον ρολο του γκρινιαρη  ;)
φιλια...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εσενα σου αρεσει η μπαλλα που παιζει χωρις ζαρντιμ;;
δεν πιστευεις οτι μια ομαδα ενας λαος μια οικογενεια παει μπροστα οταν εχει ενοτητα;;θεωρεις οτι ειναι καλυτερα να υπαρχουν οποισδηποτε μορφης σχισματα;;
αμα η γιαγια μου ειχε αρχιδια θα ητανε ....βαλε οτι θες μετα ...
μεχρι λοιπον να κανουνε ομαδα οι αλλοι ασε σε αυτους τον ρολο του γκρινιαρη  ;)
φιλια...
πολλά λάθη μαζεμένα στο ποστ σου
1. η ομάδα αυτή τη στιγμή παίζει όπως παίζει λόγω ζαρντίμ. έπαιξε 2 ματς χωρίς αυτόν, δηλαδή τι κρίνεις; Θα πρέπει να δεις μετά το καλοκαίρι ουσιαστικά πώς μπορεί να παίξει χωρίς αυτόν. Πιο πριν θα είναι μπαλώματα.

2. Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Αν εσύ γουστάρεις να παίζεις χάλια επειδή ο ιάλλοι είναι χειρότεροι, κυριολεκτικά ΠΡΟΒΛΗΜΑ σου. Εμένα μου αρέσει να γίνομαι καλύτερος και να πάνε να γαμηθούνε οι άλλοι. Άμα γουστάρουνε να πάνε να πεθάνουνε δεν θα πάω εγώ να κόψω το ποδάρι μου.

Με ενδιαφέρει να γίνομαι καλύτερος ΑΣΧΕΤΩΣ από το τι κάνουνε οι άλλοι. Επομένως δεν μπορώ να μην βλέπω και να παραδέχομαι πως αυτό που κάνω δεν φτάνει. Αν θες το παραπάνω στην Ευρώπη, αυτό που βλέπεις τώρα θα έπρεπε να σε θλίβει βαθέως.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
πολλά λάθη μαζεμένα στο ποστ σου
1. η ομάδα αυτή τη στιγμή παίζει όπως παίζει λόγω ζαρντίμ. έπαιξε 2 ματς χωρίς αυτόν, δηλαδή τι κρίνεις; Θα πρέπει να δεις μετά το καλοκαίρι ουσιαστικά πώς μπορεί να παίξει χωρίς αυτόν. Πιο πριν θα είναι μπαλώματα.

2. Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Αν εσύ γουστάρεις να παίζεις χάλια επειδή ο ιάλλοι είναι χειρότεροι, κυριολεκτικά ΠΡΟΒΛΗΜΑ σου. Εμένα μου αρέσει να γίνομαι καλύτερος και να πάνε να γαμηθούνε οι άλλοι. Άμα γουστάρουνε να πάνε να πεθάνουνε δεν θα πάω εγώ να κόψω το ποδάρι μου.

Με ενδιαφέρει να γίνομαι καλύτερος ΑΣΧΕΤΩΣ από το τι κάνουνε οι άλλοι. Επομένως δεν μπορώ να μην βλέπω και να παραδέχομαι πως αυτό που κάνω δεν φτάνει. Αν θες το παραπάνω στην Ευρώπη, αυτό που βλέπεις τώρα θα έπρεπε να σε θλίβει βαθέως.
εν ταζει γιατι πρεπει να την κανω...μονο για το τελευταιο ,για τα αλλα τα εχουμε πει χιλιαδες φορες...
να μεθλιβει που κερδισα αρσεναλ ,δυο φορες την πρωταθλητρια γαλλιας .σταθηκα στο εμιρειτς ισος προς ισον κανοντας παραπανω τελικες απο αρσεναλ και χανοντας στις λεπτομερειες και απο λαθος του κηπερ μεσα στη σαλκε και αυτο λες θα πρεπει να με θλιβει; :think:
προσωπικα με γεμιζει με περηφανεια...αν εσενα σε θλιβει προβλημα σου και μαλλον εχεις ξεφυγει...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εν ταζει γιατι πρεπει να την κανω...μονο για το τελευταιο ,για τα αλλα τα εχουμε πει χιλιαδες φορες...
να μεθλιβει που κερδισα αρσεναλ ,δυο φορες την πρωταθλητρια γαλλιας .σταθηκα στο εμιρειτς ισος προς ισον κανοντας παραπανω τελικες απο αρσεναλ και χανοντας στις λεπτομερειες και απο λαθος του κηπερ μεσα στη σαλκε και αυτο λες θα πρεπει να με θλιβει; :think:
προσωπικα με γεμιζει με περηφανεια...αν εσενα σε θλιβει προβλημα σου και μαλλον εχεις ξεφυγει...
κοίτα.... η απάντησή σου είναι άλλο λόγια να αγαπιόμαστε

εγώ σου λέω πως δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε 3 πάσες κι εσύ μου μιλάς για αποτελέσματα.

αν εξαιρέσεις εκλάμψεις παικτών περισσότερο και μάλιστα επειδή η αντίπαλη ομάδα σερνόταν, εγώ μπάλα φέτος ΔΕΝ είδα. Τα αποτελέσματα ήρθανε (και όχι όλα αυτά που έπρεπε στο όμιλο) γιατί απλά οι ομάδες που έπαιζαν ήταν χώμα.
Όχι βάσει ονόματος αλλά βάσει απόδοσης.

Ντάλε κουάλε χρονιά με αυτή του Ζίκο. Μα ακριβής κόπια.

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16

Ακριβώς γι'αυτό φωνάζουμε,πάντα το παραπάνω, πάντα το καλύτερο.Στην Ελλάδα πρωτάθλημα και Ευρώπη [ένα βήμα παραπάνω], δεν είναι αποκλίνοντες στόχοι.

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16

Μαρινάκης: "Το καλοκαίρι θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί".

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνάντησε τους οργανωμένους της Θύρας 7 και τους μίλησε για τον Μίτσελ, την μεταγραφική πολιτική ενόψει καλοκαιριού αλλά και τις επερχόμενες μετακινήσεις των οπαδών.

Πολλά και ενδιαφέροντα ακούστηκαν από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, στη συνάντηση που είχε την Τρίτη (6/7) με τους οργανωμένους της Θύρας 7.

Ο διοικητής ηγέτης των Πρωταθλητών αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους φίλους της ομάδας τον τελευταίο καιρό.

Με παρουσία 9 παικτών από τη Νέων έγινε η πρώτη προπόνηση του Μίτσελ, εξαιτίας των πολλών απουσιών.

Συγκεκριμένα ο κ. Μαρινάκης μίλησε:

Για τον Μίτσελ: "Ήταν μια οικονομική  υπέρβαση για την εποχή, αλλά σημασία πάνω από όλα έχει να γίνει αυτό που είναι σωστό για τον Ολυμπιακό. Ο Μίτσελ είναι ένας άνθρωπος που έχει και την ποιότητα και την προσωπικότητα να μας βοηθήσει. Ένας άνθρωπος που ξέρει τι σημαίνει μεγαλείο και νίκη. Μπορεί να καταλάβει δηλαδή τι είναι ο Ολυμπιακός.

Για τα επόμενα, τουλάχιστον 2,5 χρόνια να καταλάβουν και οι παίκτες και όλος ο κόσμος  ότι αυτός είναι το απόλυτο αφεντικό της ομάδας".

Για τις μεταγραφές: "Ό,τι χρειάζεται να γίνει το καλοκαίρι θα γίνει. Ήδη έχουμε εντοπίσει κάποιες θέσεις που χρειάζεται να δυναμώσουμε. Θα ξέρει και ο προπονητής μας την ομάδα μέχρι τον Ιούνιο και να είστε σίγουροι ότι όλα θα γίνουν όπως πρέπει.

Δεν θέλουμε 35άρηδες που θα έρθουν εδώ να πάρουν σύνταξη. Θέλουμε νέους παίκτες που θα έχουν μεταπωλητική αξία. Έτσι λειτουργεί το ποδόσφαιρο παγκοσμίως. Δεν μπορείς να πάρεις πολλούς καλούς παίκτες αν δεν δώσεις και καλούς παίκτες".

Για τη δικιά του παρουσία και τον Ολυμπιακό: "Δεν είμαστε εδώ για να βγάλουμε λεφτά, ούτε είμαστε περαστικοί. Το ότι ο Ολυμπιακός είναι πλέον ομάδα που είναι υπόδειγμα υγείας και ευρωστίας οικονομικά, είναι θετικό για όλους τους φιλάθλους μας και κυρίως εγγύηση για το μέλλον του Ολυμπιακού μας. Βλέπετε τι γίνεται γύρω μας"

Για τις επερχόμενες μετακινήσεις: "Έρχονται δύσκολα παιχνίδια και με πολλές μετακινήσεις. Μέχρι τώρα ήσασταν υποδειγματικοί. Σας το έχω πει πολλές φορές. Μαγκιά είναι να προστατεύεις αυτό που αγαπάς. Και εσείς προστατεύετε τον Ολυμπιακό.

Θέλω να είστε και πάλι υποδειγματικοί και όλο μαζί να κάνουμε ότι μπορούμε για να είναι όλο και περισσότερος κόσμος στα γήπεδα που παίζει ο Ολυμπιακός".

Καλά τα λές ρε Μαρινάκη αλλά γιατί δεν τα έκανες αυτό το καλοκαίρι;  

eli35

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
1
Γιατί και αυτός μαθαίνει.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Κααααλά. Το καλοκαίρι να δείτε που θα κάνει χειρότερες μαλακίες από τις φετινές.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Μετά την πρόσληψη του παγκοσμίως αναγνωρισμένου αυτού προπονητή,γεννάται το ερώτημα.

Θα προλάβει την παρέλαση της 25ης Μαρτίου?θα φάει μπακαλιάρο στην Ελλάδα?
Θα προλάβει να δείξει έργο και να προσφέρει θέαμα,όπως απαιτεί το εντιμότατο σωματείο του Ολυμπιακού και ο περήφανος λαός του?

Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να χάσει το τελειωμένο αυτό πρωτάθλημα?

Προλαβαίνει να φάει 4 από τον αστείο Δώνη σε ενδεχόμενο τελικό στο ΟΑΚΑ,δεδομένης και της παραδόσεως των 2 σωματείων στα κρίσιμα παιχνίδια,ιδίως δε σε τελικούς?

Αν δεν τα πάει καλά,υπάρχει περίπτωση ο Μαρινάκης να πληρώσει τη ρήτρα του Βαλβέρδε και να τον φέρει ξανά στο λιμάνι?

Εν τέλει,αφού όλοι συμφωνούν ότι ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται προπονητή για να κατακτήσει κάποιον τίτλο,γιατί τόσος ντόρος με τους προπονητές του Ολυμπιακού?

Και φυσικά,αν μεν προσφέρει θέαμα αλλά δεν πάρει τίτλο,ποια θα είναι η στάση του προέδρου αλλά και των προβάτων του θρύλου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom