Ας πρόσεχε ο αρετόπυλος να μην τον πιάνανε στα πράσα, αν γράφει αλήθεια η εφημερίδα βέβαια.Για να σας βρίζουνε όλοι δεκαπέντε χρόνια δεν μπορεί κάτι έχετε κάνει και σεις έ; Να πάει στην μπουτίκ και να αγοράσει την φανέλα αν εχει τόση κάψα, οχι φάτσα φόρα.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.Μόνος μου παλεύω.
Γεγονός.
Αν πάλευα με τις πλάτες τους τώρα θα είχα περισσότερους πόντους.
*και στην Β,Γ,Δ πάλι ΑΕΚ.
Είμαι φοίνικας εγω δεν πεθαίνω τόσο εύκολα.
ο ''στημενος'' αρετοπουλος λοιπον εκτος απο στημενος ειναι και μαλακας...γιατι δεν ειχε το νου του και πηγε μεσα στο χαριλαου οπου ειχε στησει τον γηπεδουχο να εκτεθει με μια γαμωφανελλα...ενω θα μπορουσε ανετα οταν ''στηνοτανε'' στις συνομιλιες και στις οδηγιες που επαιρνε να ζητησει πολυ απλα μια φανελλα
ηταν επισης ακομα πιο μαλακας γιατι ενω ειχε στηθει και ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ (υποθετω οτι στηθηκε για διπλο ...οχι ;;) ειχε το θρασος να ζηταει φανελλα απο την ομαδα που κοροιδεψε....
ναι...για να μας βριζουνε ολοι κατι εχουμε κανει...εχουμε σαρωσει τις κουπες και εχουμε στειλει τους υπολοιπους για πατσα...αυτο μονο του φτανει...
θα σου θυμισω (μην φερεις αντιρηση γιατι θα αναλωθουμε σε παλιες φασεις και δεν υπαρχει λογος) οτι την χρονια που πηρα την κουπα απο σενα τον ηθικο πρωταθλητη την πηρα μεν στις δικαστικες αιθουσες αλλα μετα απο λαθος του αντιπαλου(καλαμαρια) ενω εσυ ΤΗΝ ΙΔΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ (καλαμαρια) τον εκτελεσες στεγνα με διαιτητικα οργια και στη σαλονικα και στο ΟΑΚΑ..
σου ξαναλεω ειμαι πουτανα και θυμαμαι και μην φερεις αντιρηση
αν δεις το εγκληματικο μαρκαρισμα πεναλτι που κανει ο τερματζης σας στο οακα νομιζω στον αλβανο (μπουσι)ειναι να βαζεις τα γελια πως το επνιξε ο κορακας
μιλαμε για φαση που διδασκεται σε σεμιναρια...
ασε λοιπον μαζι μου το υφος παρθενοπιπιτσας και ξερεις οτι ολοι βουτανε στα σκατα προκειμενου να πετυχουν τους στοχους τους...
απλα τα σκατα του γαυρου ειναι αυτα που απασχολουν ΟΛΟΥΣ τους αλλους γιατι αυτη η ομαδα ποναει και δημιουργει ψυχικα ταρακουλα στους ΄΄αλλους΄΄
τι να κανομεν τωρα που ελεγε και απλαι ποτε ποιητης....
παλευεις για σωτηρια και σου πνιγουν πεναλτι στο 92 κατα σου και δεν μιλαει κανενας πουστης...
καν δεν μπαινει σε συζητηση στις αμφισβητουμενες...ας μπει και ας πουν οι γιατροι οτι δεν ηταν ;)
μαζι σου στην υποστηριξη στην ομαδα και στην β και στην γ και στη δ και οπου λαχει...μαγκια σου και μπραβο και το εχω αναγνωρισει και καταθεσει...
η μεγαλυτερη ομαδα στην ελλαδα ειναι ο γαυρος το ξερουνε και οι πετρες...
αυτο ποναει και θα ποναει οσο ο ηλιος θα βγαινει απο την ανατολη...
η λασπη που εχει φαει αυτη η ομαδα εχει παει συννεφο ειδικα τα τελευταια 15 χρονια...
στ'αρχιδια μας στην τελικη...
απλα γελαμε με το κομπλεξ που υπαρχει γυρω μας...
ξερουμε και ξερετε την αληθεια,,,
'δεν σας σωνουν ουτε ενα ουτε δυο ουτε δεκα σφυριγματα που μπορει να εχει παρει ο γαυρος...
δεν φτανουν για να κρατησουν ζωντανους τους αστικους μυθους που εχετε πλασει πανω στον πονο σας και την οργη σας...
σας καταλαβαινω...μπορω να το κανω...
εχω νοιωσει (στο μπασκετ) την μποττα του ισχυρου στον λαιμο μου και εχω πονεσει...
και στην μπαλλα στα ''πετρινα''
η ζωη ειναι πουτανα...
αναπροσδιορισε τους στοχους σου (που μαλλον πια το εχεις κανει) και χαμογελα....
οταν πιστευες οτι ησουνα αντιπαλος μου και νομιζες οτι εχεις τους ιδιους στοχους με μενα (που οντως καποιες χρονιες τους ειχες αλλα συμπτωματικα ) ετρωγες τη μια σφαλιαρα πισω απο την αλλη...
εισαι ΑΕΚ γιατι γουσταρεις και οχι για να εισαι πανω απο τον γαυρο....
ο γαυρος ειναι καβαλα σου το χωνευεις και ζεις με αυτο...
απλα...
Υ.Γ.ακομα περισσοτερο μαλακας ειναι ο αρετοπουλος γιατι ενω ηταν στημενος δεν μπορεσε να φερει σε περας την αποστολη...αλλα επισης μαλακας και ο γαυρος που με στημενο διαιτητη δεν καταφερε να κερδισει το μεγαθηριο αρη....
ριξε λασπη ρε μαγκα...το προβλημα ειναι δικο σου...
δεν το νοιωθεις ομως ειναι ;)