Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.407
Πόντοι
266
Γαμαικανε ποτε εχεις επισκεπτηριο να περασω απ το μουσειο να μου δειξεις τα εκθεματα και να με κανεις ενα τσιμπουκι στα γρηγορα?
δεν εχω επισκεπτηριο
καθε μερα εξω ειμαι και γαμαω κωλους

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πετυχημένη η μαλακία σου γύφτο, πήγαινε τώρα στα μπουζούκια να πανηγυρίσεις τη νίκη επί του Πλατανιά
ενταξει δικε μου μην στενοχωριεσαι δεν εισαι μονος,ειστε μεγαλη παρεα  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
URL]]

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
30/10/2012
Σύμφωνα με την εφημερίδα της Θεσσαλονίκης, "Αθλητικά Νέα", ο διαιτητής της αναμέτρησης, Αλέξανδρος Αρετόπουλος, μετά το τέλος του αγώνα ζήτησε και πήρε μια φανέλα των ερυθρόλευκων και την έβαλε στις αποσκευές του.

Διαβάστε περισσότερα: www.sport.gr/Gossip.html]http://www.sport.gr/Gossip.html[/url]

*Ουτε τα προσχήματα δεν κρατάνε πιά.  :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
30/10/2012
Σύμφωνα με την εφημερίδα της Θεσσαλονίκης, "Αθλητικά Νέα", ο διαιτητής της αναμέτρησης, Αλέξανδρος Αρετόπουλος, μετά το τέλος του αγώνα ζήτησε και πήρε μια φανέλα των ερυθρόλευκων και την έβαλε στις αποσκευές του.

Διαβάστε περισσότερα: www.sport.gr/Gossip.html]http://www.sport.gr/Gossip.html[/url]

*Ουτε τα προσχήματα δεν κρατάνε πιά.  :2funny: :2funny: :2funny:
συγνωμη που στο λεω αλλα αυτο που κανεις ειναι να ριχνεις λασπη...αν δεν καταλαβες κατι ομορφα και φιλικα μπορω να στο εξηγησω...
αν σαν ανθρωπο σε καλυπτει να εισαι μικρος (οχι στην ηλικια) και λασπολογος μαγκια σου...
ειναι ετσι;;
καλη σου συνεχεια...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και που εισαι διο...
να εισαι σιγουρος οτι πλεον μετα απο δεκαπεντε χρονια εχουμε μαθει να ζουμε μαζι με σκουληκια και ερπετα και εχουμε αναπτυξει και τις αμυνες μας...δεν τα αγνοουμε....τα λιωνουμε...
απλα επειδη ξερεις οτι σε κανω κεφι στο λεω ηρεμα και πολιτισμενα οτι αυτο που εκανες ειναι λασπολογια και το ξερεις...
και κανενα επιχειρημα του στυλ εκανα πλακα και λοιπα δεν νομιζω να στεκει...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αν θεωρεις διο οτι δεν υπαρχει διαιτητης που να εχει παρει φανελλα απο αεκ η παο σου βγαζω το καπελο....
αν ομως υπαρχει θελω να μου πεις γιατι γινεται θεμα ο συγκεκριμενος που πηρε του γαυρου;;τυχαια;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και ξαναπου'σαι διο....
οσο εσυ παλευεις με νυχια και δοντια και με σπρωξιμο διαιτησιας να κρατηθεις στην κατηγορια να σου θυμισω κατι...
ψιτ....

[size=90pt]4 0 ! ! ! [/size]

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
συγνωμη που στο λεω αλλα αυτο που κανεις ειναι να ριχνεις λασπη...αν δεν καταλαβες κατι ομορφα και φιλικα μπορω να στο εξηγησω...
αν σαν ανθρωπο σε καλυπτει να εισαι μικρος (οχι στην ηλικια) και λασπολογος μαγκια σου...
ειναι ετσι;;
καλη σου συνεχεια...
Ας πρόσεχε ο αρετόπυλος να μην τον πιάνανε στα πράσα, αν γράφει αλήθεια η εφημερίδα βέβαια.
και που εισαι διο...
να εισαι σιγουρος οτι πλεον μετα απο δεκαπεντε χρονια εχουμε μαθει να ζουμε μαζι με σκουληκια και ερπετα και εχουμε αναπτυξει και τις αμυνες μας...δεν τα αγνοουμε....τα λιωνουμε...
απλα επειδη ξερεις οτι σε κανω κεφι στο λεω ηρεμα και πολιτισμενα οτι αυτο που εκανες ειναι λασπολογια και το ξερεις...
και κανενα επιχειρημα του στυλ εκανα πλακα και λοιπα δεν νομιζω να στεκει...
Για να σας βρίζουνε όλοι δεκαπέντε χρόνια δεν μπορεί κάτι έχετε κάνει και σεις έ;
αν θεωρεις διο οτι δεν υπαρχει διαιτητης που να εχει παρει φανελλα απο αεκ η παο σου βγαζω το καπελο....
αν ομως υπαρχει θελω να μου πεις γιατι γινεται θεμα ο συγκεκριμενος που πηρε του γαυρου;;τυχαια;;
Να πάει στην μπουτίκ και να αγοράσει την φανέλα αν εχει τόση κάψα, οχι φάτσα φόρα.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
και ξαναπου'σαι διο....
οσο εσυ παλευεις με νυχια και δοντια και με σπρωξιμο διαιτησιας να κρατηθεις στην κατηγορια να σου θυμισω κατι...
ψιτ....
[size=90pt]4 0 ! ! ! [/size]
Μόνος μου παλεύω.
Γεγονός.
Αν πάλευα με τις πλάτες τους τώρα θα είχα περισσότερους πόντους.
*και στην Β,Γ,Δ πάλι ΑΕΚ.
Είμαι φοίνικας εγω δεν πεθαίνω τόσο εύκολα.

Επισκέπτης
Κατω τα χερια απο τον Διομιδα,ειναι old school αεκτζης,ιδεολογος,Κωσταντινοπολιτης :rockon:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Κατω τα χερια απο τον Διομιδα,ειναι old school αεκτζης,ιδεολογος,Κωσταντινοπολιτης :rockon:
Οχι ρε, με τον Χρηστίδη δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα.
Η άποψη του και η άποψη μου.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ας πρόσεχε ο αρετόπυλος να μην τον πιάνανε στα πράσα, αν γράφει αλήθεια η εφημερίδα βέβαια.Για να σας βρίζουνε όλοι δεκαπέντε χρόνια δεν μπορεί κάτι έχετε κάνει και σεις έ; Να πάει στην μπουτίκ και να αγοράσει την φανέλα αν εχει τόση κάψα, οχι φάτσα φόρα.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.Μόνος μου παλεύω.
Γεγονός.
Αν πάλευα με τις πλάτες τους τώρα θα είχα περισσότερους πόντους.
*και στην Β,Γ,Δ πάλι ΑΕΚ.
Είμαι φοίνικας εγω δεν πεθαίνω τόσο εύκολα.
ο ''στημενος'' αρετοπουλος λοιπον εκτος απο στημενος ειναι και μαλακας...γιατι δεν ειχε το νου του και πηγε μεσα στο χαριλαου οπου ειχε στησει τον γηπεδουχο να εκτεθει με μια γαμωφανελλα...ενω θα μπορουσε ανετα οταν ''στηνοτανε'' στις συνομιλιες και στις οδηγιες που επαιρνε να ζητησει πολυ απλα μια φανελλα
ηταν επισης ακομα πιο μαλακας γιατι ενω ειχε στηθει και ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ (υποθετω οτι στηθηκε για διπλο ...οχι ;;) ειχε το θρασος να ζηταει φανελλα απο την ομαδα που κοροιδεψε....
ναι...για να μας βριζουνε ολοι κατι εχουμε κανει...εχουμε σαρωσει τις κουπες και εχουμε στειλει τους υπολοιπους για πατσα...αυτο μονο του φτανει...
θα σου θυμισω (μην φερεις αντιρηση γιατι θα αναλωθουμε σε παλιες φασεις και δεν υπαρχει λογος) οτι την χρονια που πηρα την κουπα απο σενα τον ηθικο πρωταθλητη την πηρα μεν στις δικαστικες αιθουσες αλλα μετα απο λαθος του αντιπαλου(καλαμαρια) ενω εσυ ΤΗΝ ΙΔΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ (καλαμαρια) τον εκτελεσες στεγνα με διαιτητικα οργια και στη σαλονικα και στο ΟΑΚΑ..
σου ξαναλεω ειμαι πουτανα και θυμαμαι και μην φερεις αντιρηση
αν δεις το εγκληματικο μαρκαρισμα πεναλτι που κανει ο τερματζης σας στο οακα νομιζω στον αλβανο (μπουσι)ειναι να βαζεις τα γελια πως το επνιξε ο κορακας
μιλαμε για φαση που διδασκεται σε σεμιναρια...
ασε λοιπον μαζι μου το υφος παρθενοπιπιτσας και ξερεις οτι ολοι βουτανε στα σκατα προκειμενου να πετυχουν τους στοχους τους...
απλα τα σκατα του γαυρου ειναι αυτα που απασχολουν ΟΛΟΥΣ τους αλλους γιατι αυτη η ομαδα ποναει και δημιουργει ψυχικα ταρακουλα στους ΄΄αλλους΄΄
τι να κανομεν τωρα που ελεγε και απλαι ποτε ποιητης....
παλευεις για σωτηρια και σου πνιγουν πεναλτι στο 92 κατα σου και δεν μιλαει κανενας πουστης...
καν δεν μπαινει σε συζητηση στις αμφισβητουμενες...ας μπει και ας πουν οι γιατροι οτι δεν ηταν  ;)
μαζι σου στην υποστηριξη στην ομαδα και στην β και στην γ και στη δ και οπου λαχει...μαγκια σου και μπραβο και το εχω αναγνωρισει και καταθεσει...
η μεγαλυτερη ομαδα στην ελλαδα ειναι ο γαυρος το ξερουνε και οι πετρες...
αυτο ποναει και θα ποναει οσο ο ηλιος θα βγαινει απο την ανατολη...
η λασπη που εχει φαει αυτη η ομαδα εχει παει συννεφο ειδικα τα τελευταια 15 χρονια...
στ'αρχιδια μας στην τελικη...
απλα γελαμε με το κομπλεξ που υπαρχει γυρω μας...
ξερουμε και ξερετε την αληθεια,,,
'δεν σας σωνουν ουτε ενα ουτε δυο ουτε δεκα σφυριγματα που μπορει να εχει παρει ο γαυρος...
δεν φτανουν για να κρατησουν ζωντανους τους αστικους μυθους που εχετε πλασει πανω στον πονο σας και την οργη σας...
σας καταλαβαινω...μπορω να το κανω...
εχω νοιωσει (στο μπασκετ) την μποττα του ισχυρου στον λαιμο μου και εχω πονεσει...
και στην μπαλλα στα ''πετρινα''
η ζωη ειναι πουτανα...
αναπροσδιορισε τους στοχους σου (που μαλλον πια το εχεις κανει) και χαμογελα....
οταν πιστευες οτι ησουνα αντιπαλος μου και νομιζες οτι εχεις τους ιδιους στοχους με μενα (που οντως καποιες χρονιες τους ειχες αλλα συμπτωματικα ) ετρωγες τη μια σφαλιαρα πισω απο την αλλη...
εισαι ΑΕΚ γιατι γουσταρεις και οχι για να εισαι πανω απο τον γαυρο....
ο γαυρος ειναι καβαλα σου το χωνευεις και ζεις με αυτο...
απλα...
Υ.Γ.ακομα περισσοτερο μαλακας ειναι ο αρετοπουλος γιατι ενω ηταν στημενος δεν μπορεσε να φερει σε περας την αποστολη...αλλα επισης μαλακας και ο γαυρος που με στημενο διαιτητη δεν καταφερε να κερδισει το μεγαθηριο αρη....
ριξε λασπη ρε μαγκα...το προβλημα ειναι δικο σου...
δεν το νοιωθεις ομως ειναι  ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
επιτελους διο αποφασισατε ;;
ηταν χερι η στηθος;;
αν ηταν χερι ηταν πεναλτι η οχι;;
η κριση του διατητη που βασει κανονισμου υπαρχει οταν ειναι να λειτουργησει υπερ του γαυρου ειναι ντε και καλα λανθασμενη;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom