Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
το βρωμερο σωματειο της πουστιας εχει βαλθει καθε μερα να ξεπερναει τον εαυτο του στις εμετικες γκαιμπελιστικες μεθοδους προκειμενου να διατηρησει σε κορυφαια επιπεδα την υπερ του προπαγανδα...
διαβαστε απο το βαζελετα πως πλασαρεται το ''ρεπορταζ'' της διωξης του μπουρδελου απο τον εισαγγελεα...με μομφη κατα του κακου εισαγγελεα που ξημεροβραδιαζεται προκειμενου να ανακαλυψει μεθοδους διωξης και σπιλωσης του φτωχου πλην τιμιου σωματειου των τριφυλοφορων  :jerking: :jerking:

Δίωξη για... 11 κροτίδες!
Τρίτη, 06 Νοε 2012 18:11

Super League

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας επενέβη αυταπάγγελτα και άσκησε πειθαρχική δίωξη στον Παναθηναϊκό για... 11 κροτίδες που έπεσαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ!

Η ανάρτηση των πειθαρχικών κλήσεων της Σούπερ Λιγκ για την 9η αγωνιστική... γέννησε απορίες στη τελευταία της παράγραφο, όταν και γινόταν η εξής αναφορά: «Ζ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός::«Βάσει των αναφερομένων στην από 6/11/2012 πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ, η οποία σας συγκοινοποιείται, καλείσθε ενώπιον μας την Δευτέρα, 12-11-2012 και ώρα 13:00, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, λοιπόν, η κλήση του Παναθηναϊκού σε απολογία έγινε από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, ο οποίος κινήθηκε αυταπάγγελτα για... 11 κροτίδες! Οι συγκεκριμένες κροτίδες [size=20pt]δεν είχαν καταγραφεί από τον παρατηρητή [/size]του αγώνα αλλά υπήρχαν στην έκθεση της αστυνομίας. Βάσει αυτής της έκθεσης ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας καλεί το «τριφύλλι» να απολογηθεί το μεσημέρι της Δευτέρας!

παμε λοιπον απλα και ομορφα να ξεβρακωσουμε τον πρασινο μηχανισμο προπαγανδας που λυμαινεται τα ΜΜΕ...
ξεκιναμε απο...τον τιτλο...
''διωξη για...11 κροτιδες'',
οπου μας προδιαθετει και καλα για κατι περιεργο και παραξενο αφου ''για μονο 11 κροτιδες''...εξ'ου και τα αποσιωπητικα...

συνεχιζουμε...στο ''ρεπορταζ''
''συμφωνα με πληροφοριες''...μαλιστα...απο που αραγε;; :2funny: :2funny:

''ο εισαγγελεας κινηθηκε αυτεπαγγελτα''....
ελα ρε...σωωωωπα...αληθεια τωρα εχει τετοιο δικαιωμα ο εισαγγελεας;;σκανδαλο  :2funny: :2funny:

''που ΔΕΝ ειχαν καταγραφει απο τον παρατηρητη''
εδω πραγματικα γελαμε... :2funny:
ρε απροσκοπτε λειτουργε της δημοσιογραφιας....ρε τσακαλι της πεννας ..ρε γκουρου της ανεξαρτητης και δικαιης δημοσιογραφικης προσεγγισης των θεματων....
ρωταω εγω ο αδαης...μηπως λεω ,μηπως εδω ειναι το θεμα που επρεπε να ψαξεις και να ασχοληθεις;;
μηπως αν ησουνα εστω και λιγο δημοσιογραφος θα επρεπε να σε απασχολησει περισσοτερο το γιατι ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΤΙΠΟΤΑ στην εκθεση ο παρατηρητης αντι να ανακαλυπτεις μεθοδευσεις και συνομωσιολογιες των εισαγγελεων που εχουν στοχο να πληξουν το πρεστιζ της αλογοτροφης;;ε μαλακα μου;λεω μηπως;  :jerking:
βεβαια το να ανακαλυπτουν εχθρους στους ανεμομυλους και να φανταζονται διωξεις απο συστηματα και καθεστωτα ειναι στην ουσια εναντιον της ομαδας τους...αλλα θα μου πει κανεις τωρα....
που καιρος για δακρυα ;; :jerking: :jerking: :jerking:
Υ.Γ.ειδα και ξαναειδα το 2ο γκολ του σκωληκα με την βεροια...
και αναρωτηθηκα...δεν με ενδιαφερει αν ειναι η δεν ειναι οφσαιτ με ενα παιχτη του σκωληκα να εχει κατασκηνωσει ακριβως μπροστα απο τον γκολκηπερ της βεροιας...
αυτο που με ενδιαφερει ειναι που χαθηκαν ολοι αυτοι οι τιμητες της αντικειμενικοτητας και της απροσκοπτης δημοσιογραφικης προσεγγισης θεματων του ποδοσφαιρου που μας ειχαν ζαλισει προπερσι τον πουτσο με το 2ο γκολ του γαυρου (τζιμπουρ) στον βαζελο ςαν οφσαιτ και δεν βρεθηκε ουτε ενας να μας πει ρε παιδι μου αν ειναι η οχι οφσαιτ...να συζητησει εστω την φαση...μονο αυτο ...τιποτα παραπανω... :2funny: :2funny: :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ΑΜΠΑΡΚΙΟΛΗΣ

Ο ΝΕΟΣ ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ

Ουτε στο 2-0 τολμησε να δωσει τον ορισμο του πεναλτυ!!!!!

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
ΑΜΠΑΡΚΙΟΛΗΣ

και εσένα τη σε νοιάζει ρε την προηγουμενη εβδομάδα ήσουν AΡΗΣ τώρα έγινες ΟΦΗ

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ΑΜΠΑΡΚΙΟΛΗΣ

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε μαλακα ο τυπος ειναι θεος...
στο λογο μου και εγω να σφυριζα αυτο θα το εδινα...

Επισκέπτης
με τοσα σφυριγματα που περνεται σε καθε ματς
απορω γιατι πληρωνουν και διαιτητη
ας βαλουν εναν οπαδο του ολυμπιακου  :grin:

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
χαχααχα...γελασαμεεεεεεε...εχεις και αλλα;;;

proedros46

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
267
Πόντοι
606
Αφηστε της μαλακιες για πεναλτι και αλλες παπαριες!!!

Να βλεπετε τις ομαδιτσες σας (γιατι ομαδιτσες τις κανανε οι διαφοροι σωτηρες που σας φερανε)γιατι αυτο που βλεπω ειναι και το αεκακι αλλα και ο βαζελος τον Μαιο θα παλεβουν για την σωτηρια τους για την Β εθνικη!!!
Εγω προσωπικα θελω εναν δυνατο βαζελο και αεκακι να του βαζω στο γηπεδο και να τους γαμαω αλλα να ειναι δυνατη!!!!
τι οφελος θα εχω εαν εφετος του ριξω 4-5 μπαλακια .....ε και??????
Αφου εχετε τα χαλια σας!!!!!!
Βρειτε τα, φτιαξτε ομαδα, και αφηστε τις παπαριες για μαιμουδες πεναλτι και αλλα!!!!!!

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
αααααχχχχ να μας δινανε εισιτηρια τη κυριακη....20.000 νοματαιοι μουνι θα το καναμε..... :fuck2:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αφηστε της μαλακιες για πεναλτι και αλλες παπαριες!!!

Να βλεπετε τις ομαδιτσες σας (γιατι ομαδιτσες τις κανανε οι διαφοροι σωτηρες που σας φερανε)γιατι αυτο που βλεπω ειναι και το αεκακι αλλα και ο βαζελος τον Μαιο θα παλεβουν για την σωτηρια τους για την Β εθνικη!!!
Εγω προσωπικα θελω εναν δυνατο βαζελο και αεκακι να του βαζω στο γηπεδο και να τους γαμαω αλλα να ειναι δυνατη!!!!
τι οφελος θα εχω εαν εφετος του ριξω 4-5 μπαλακια .....ε και??????
Αφου εχετε τα χαλια σας!!!!!!
Βρειτε τα, φτιαξτε ομαδα, και αφηστε τις παπαριες για μαιμουδες πεναλτι και αλλα!!!!!!
παιζε εσυ στα ισια τα ματς και ριξε οχι 5 αλλα 15.μεγαλυτερη ξεφτιλα απο το να παιρνεις με την διαιτησια χ απο τον Αρη και νικη με τον ΟΦΗ δεν υπαρχει.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
με τοσα σφυριγματα που περνεται σε καθε ματς
απορω γιατι πληρωνουν και διαιτητη
ας βαλουν εναν οπαδο του ολυμπιακου  :grin:
τυπε δεν διαβαζεις χριστιδη?σε καθε ματς αδικειται ο ολυμπιακος,δεν του δινουν απο 3 πεναλτυ και χαριζουν τουλαχιστον 3-4 αποβολες στον αντιπαλο.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
άντε πάλι ο Μοντέστο μέσα αντί για τον Φέισα...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το δείχνει live πουθενά;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε καθήκια... δεν θα πει κανείς πού μπορούμε να το δούμε;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μπα... μετά από κανά 10λεπτο σταμάτησε και δεν ξανασυνδέεται... τζίφος... καλά, για να δω τα σάιτ αυτά χρειάζομαι να κατεβάσω plugins?

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom