Angelus
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 423
- Πόντοι
- 3.275
To ξερω ρε,τον τσιγκλαω να κατεβασει κανα σεντονι να γουσταρουμε
To είδες; Ευχαριστημένος τώρα ρε
To ξερω ρε,τον τσιγκλαω να κατεβασει κανα σεντονι να γουσταρουμε
Για κουκούτσα μίλησα απο την αρχή ;)επιτελους διο αποφασισατε ;;
ηταν χερι η στηθος;;
αν ηταν χερι ηταν πεναλτι η οχι;;
η κριση του διατητη που βασει κανονισμου υπαρχει οταν ειναι να λειτουργησει υπερ του γαυρου ειναι ντε και καλα λανθασμενη;;
Εφυγε ο oliverkan και εχει κοψει τα σεντονια ο Χρηστιδης,απολαυση ειναι ο πουστηςTo είδες; Ευχαριστημένος τώρα ρε
παντως στις αποψεις σου εισαι σταθερος,17 και 33 λες οτι ειναι λασπη το οτι πηρε ο διαιτητης την φανελα του gayρου,17 και 37 κανεις την γνωστη κολωτουμπα και λες γιατι γινεται θεμα το οτι την πηρε.Τωρα που εχει φυγει ο αχαχουχας και ο αβραμης,εχεις μεινει μονος στην διασκεδαση μας.συνεχισε να το κανεις και μην ακους κανεναν εισαι ο πρωτος.αν θεωρεις διο οτι δεν υπαρχει διαιτητης που να εχει παρει φανελλα απο αεκ η παο σου βγαζω το καπελο....
αν ομως υπαρχει θελω να μου πεις γιατι γινεται θεμα ο συγκεκριμενος που πηρε του γαυρου;;τυχαια;;
ενταξει εισαι γνωστος μαλακας αλλα τα καταφερες και θα σου κανω παραθεση μιας και δυστυχως ειναι δημοσιο το φορουμ και πιθανα καποιοι να εισπραξουν τις μαλακιες που λες...παντως στις αποψεις σου εισαι σταθερος,17 και 33 λες οτι ειναι λασπη το οτι πηρε ο διαιτητης την φανελα του gayρου,17 και 37 κανεις την γνωστη κολωτουμπα και λες γιατι γινεται θεμα το οτι την πηρε.Τωρα που εχει φυγει ο αχαχουχας και ο αβραμης,εχεις μεινει μονος στην διασκεδαση μας.συνεχισε να το κανεις και μην ακους κανεναν εισαι ο πρωτος.
γιατι ταχεις με τον πιστολερο?Υ.Γ.μητρογλου τραβα γαμισου νουμερο....
γιατι ειναι νουπερο...ασοβαρος...αν ειχε μυαλό θα επαιζε αλλου τωρα...πηγε τρεις φορες να κανει ψαλιδακι σημερα με δυο παιχτες πανω του...εχει φτιαξει εναν δικο του κοσμο και ζει μεσα εκει...γιαυτο...γιατι ταχεις με τον πιστολερο?
Μην λες μαλακιες εγω ειμαι ο μεγαλυτερος θαυμαστης σου εδω μεσα,εισαι ο μονος που μας κανεις να πιστευουμε οτι ειδαμε αλλο αγωνα.Εχθες και τα 2 φαουλ που εγιναν γκολ δεν υπηρχαν καν,και δεν δωθηκε πεναλτυ στον ΟΦΗ καθαροτατο.Και εσυ μας εβγαλες οτι αδικηθικε κιολας ο γαυροςενταξει εισαι γνωστος μαλακας αλλα τα καταφερες και θα σου κανω παραθεση μιας και δυστυχως ειναι δημοσιο το φορουμ και πιθανα καποιοι να εισπραξουν τις μαλακιες που λες...
ειναι και αυτο λασπη σε μενα και το αναγνωριζω αυτο με πονηρια με αναγκαζεις να ασχοληθω μαζι σου...πραγμα και το οποιο ειναι σκοπς σου
δεν αμφισβητησα ποτε οτι πηρε την φανελλα...
και τα στα δυο ποστ λεω το ιδιο πραγμα...
οτι ειναι λασπη να χρησιμοποιειται αυτο το επιχειρημα για να δειξει κατι...
το λασπη δεν παει στο οτι δεν πηρε φανελλα και καποιος το ανακαλυψε ωστε να χτυπησει τον γαυρο...
παει στο οτι πηρε την φανελλα αλλα επειδη το εχουν κανει και αλλοι διαιτητες με αλλες ομαδες ΜΟΝΟ τωρα γινεται θεμα...
ενταξει ρε μαγκα πανηγυρισε τωρα και το βραδυ κερνα την παρεα...
τα καταφερες...
σου εκανα παραθεση...
το ομολογω εισαι γατος....
ξαναλεωγια οποιν πιθανα δεν εχει ακομα καταλαβει...
το λασπη ειναι για την χρησιμοποιηση του γεγονοτος και ΟΧΙ για το γεγονος...
Υ.Γ.μην ξεψαρωνεις...ο εξυπνος την παταει μια φορα...μην φανταζεσαι οτι απο εδω και στο εξης θα εχω απευθειας διαλογο μαζι σου ;)
Τον οποίο κατά την αλλαγή χειροκροτούσε εν χορώ όλη η κερκίδα που πριν καιρό τον γιούχαρε.Μονο για τον Αμπντουν που εβγαζε ματια δεν μας ειπατε κατι!Σε ποιο γηπεδο πηγατε ρε παιδια;
Οι μάζες διαθέτουν και αυτό το χαρακτηριστικόΤον οποίο κατά την αλλαγή χειροκροτούσε εν χορώ όλη η κερκίδα που πριν καιρό τον γιούχαρε.
ρε τυπε με συγχωρεις παρα πολυ...εγω ελεγα για τον αμπντουν οταν οι ουννοι τον αποδοκιμαζαν σε καθε επαφη με την μπαλλα ..τωρα τι να πω;;ειναι μακραν ο κορυφαιος εδω και αιωνες και εκτος συναγωνισμου...Μονο για τον Αμπντουν που εβγαζε ματια δεν μας ειπατε κατι!Σε ποιο γηπεδο πηγατε ρε παιδια;