Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.407
- Πόντοι
- 266
εχθες αν δεν ηταν ο διαιτητης θα σου εκανα καλο ερωτακλασε μας τα αρχιδια ρε
την σκαπουλαρες...
εχθες αν δεν ηταν ο διαιτητης θα σου εκανα καλο ερωτακλασε μας τα αρχιδια ρε
ισα ρε τιμιοι
στο χαιδαρι μας τεντωσανΠου αδερφούλη?? Όλα γκουντ ή να πλακώσω τον Α/ΓΕΕΘΑ στα μπινελίκια??
ηταν ομως και δεν σου σηκωνοτανεεχθες αν δεν ηταν ο διαιτητης θα σου εκανα καλο ερωτα
την σκαπουλαρες...
ρε συ ολοι πεφτουνε...αλλα χτες το ξευτιλισε ο αρης...τι να κανουμε τωρα;;μακαρι να μην το γουσταρεις οπως δεν το γουσταρω και εγω αλλα εγινε...τωρα να πουμε οτι δεν εγινε;;;πεφτανε ολοι συνεχεια και παντα σε ΚΑΘΕ φαση...και αυτο λειτουργει μπουμπερανγκ σε σεναΕνώ ο ταύρος ο Τόρο δεν έπεφτε με τίποτα...
οχι ρε το αναποδο λετε...Αυτό λέμε μάστορη.
Εμείς άτιμοι κι εσείς ηθικοί.
Ικανοποιημένος??
στο χαιδαρι μας τεντωσαν
τωρα ειμαι θεσ/νικη και ειμαι κομπλε μεχρι στιγμης
πεφτανε ολοι συνεχεια και παντα σε ΚΑΘΕ φαση
και η βαζελετα εκει το χαβα της,,,να κανει το ασπρο μαυρο...ε ρε πονος λεμε...
τι γου σου σου...;Γου σου σου;
τι γου σου σου...;
στο πολεμικο μουσειο ειμαι με αποσπαση
το κακο στο ελληνικο πρωταθλημα ειναι οτι ολοι πανε να εκμεταλευτουν την δυναμη του γαυρουΦαντάζομαι την έκπληξή σου.
Πρωτοφανές για το ελληνικό πρωτάθλημα
ρε συ ολοι πεφτουνε...αλλα χτες το ξευτιλισε ο αρης...τι να κανουμε τωρα;;μακαρι να μην το γουσταρεις οπως δεν το γουσταρω και εγω αλλα εγινε...τωρα να πουμε οτι δεν εγινε;;;πεφτανε ολοι συνεχεια και παντα σε ΚΑΘΕ φαση...και αυτο λειτουργει μπουμπερανγκ σε σενα
για κανα 2μηνο θα μαι ακομα με τα πισω στο λοχο
και ολες οι αλλες πιστευουν οτι εχουν κακομοιρες ομαδες που της εκμεταλλεύεται ο γαυροςη γαυροι πιστευουν οτι εχουν τιμια ομαδα
η γαυροι πιστευουν οτι εχουν τιμια ομαδα
δεν μπορουν να το κανουν, εχουν συνηθισει με την διαιτησιαΗ αλήθεια είναι πως τη συγκεκριμένη χρονιά οι ίδιοι οι γαύροι θα πρέπει να επιδιώκουν το 50-50.
Δε χρειάζονται το παραπάνω, ίσα ίσα που τους αδικεί..
μα χτες που πεφτανε δεν υπηρχε λογος...μια χαρα το πηγαιναν το ματσακι στα ισα και παιζανε την μπαλλιτσα τους...δεν εδειχναν αγωνιστικη αδυναμια ωστε να επιστρατευσουν τετοιες τεχνικες...γιαυτο θα πρεπει να σε ανησυχει...μηπως ειναι θεμα νοοτροπιας;;Όντως αηδιάζω με αυτό το πράγμα, να βουτάνε όλοι, αλλά αν δεν τα σφυρίζουν τα κοράκια για πιο λόγο να μην πέσει ο άλλος και να κερδίσει το φαουλάκι;;