Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Αυτό το παλληκάρι ο Μήτρογλου ήθελα να ήξερα απο τι ακριβώς πάσχει; μπερδεύει τα πόδια,έλλειψη ισορροπίας,δεν έχει καμία αίσθηση του χώρου,ο εγκέφαλος ρετάρει,τι διάολο γίνεται;
κατι απο ολα αυτα μαζι;; :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
απιστευτο,η κωλοεφημεριδα γαυρος ανακαλυψε οτι ο μασαδο ηταν ουσιαστικος στο χθεσινο παιχνιδι :jerking:
καλος ητανε χτες ρε παιχτη..μην τρελλαθουμε κιολας...δεν ηταν ασχημος...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
το παραμυθακι περι χειροτερης ομαδας του πρωταθληματος για τον αρη εχουν τελειωσει προ πολλου,,,
ποια ομαδα εχει γιαννωτα αρκανθο κλπ κλπ...
δεν ειναι και η καλυτερη αλλα μια χαρα μπορει να πλασσαριστει στην πρωτη πενταδα με τετοιες εμφανισεις...
αρκςει να μην αρκεστουν στα παλαμακια απο τα 2 τελευταια ματς και πιστεψουν οτι ολοκληρωσαν την αποστολη τους...
βοηθηστε τωρα και λιγο εδω γιατι εχω χαθει στην ....μεταφραση...τι εννοει ο ποιητης;;
δεν θα ηταν πιο αντρικειο να πει :ναι ρε εκανα πεναλτι τελος;;

Όχι, δεν έκανα πέναλτι, σε καμία περίπτωση. Το λέω αντικειμενικά. Είδα τις φάσεις γιατί άρχισα να αμφιβάλλω και εγώ για τον εαυτό μου. Γίνεται η σέντρα, γλιστράω, σηκώνομαι, σουτάρει ο παίκτης, κλείνω το χέρι και χτυπάει η μπάλα στον καρπό μου, που είναι κολλημένος στο σώμα. Το χέρι μου το αριστερό είναι στο στήθος μου, ενώ το δεξί είναι εκτεθειμένο, αλλά η μπάλα χτυπάει στον καρπό, στο αριστερό χέρι.

εδω λοιπον μας λεει οτι χτυπαει στον καρπο (που ο καρπος ειναι μερος του χεριου τουάχιστον απο οσο εγω θυμαμαι)
παρακατω τι λεει;;

«Πιστεύει ότι ήταν χέρι. Εγώ του είπα ότι δεν ήταν χέρι, αλλά δεν μπορείς να βγάλεις άκρη.

στην ιδια συνεντευξη μας λεει οτι δεν ηταν χερι και κακως το πιστευε αυτο ο διαιτητης...μπορει να βοηθησει καποιος ρε μαγκες;;
εχει ξεφυγει τελειως το πραγμα με τον γαυρο...εχει πεσει τοση λασπη που ο κθενας μπορει να λεει οτι τρελλα λεει αυτη να καθεται στον αερα και ενας πουστης δημοσιογραφος να μην ρωταει το αυτονοητο που ρωταω εγω
ρε μαγκα ηταν η δεν ηταν;;και δεν ηξερες και ηθελες να δεις την τηλεοραση;;ελεος πια...ειπαμε ριξτε λασπη στον γαυρο αλλα εστω και σαυτο με μετρο...
αν θυμάται την φάση από τον αγώνα, δικαιολογείται

αν το είδε στην τηλεόραση και επιμένει, είναι μάλαξ

αυτιά

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
η κορυφαια στιγμη παντως του αστεριου μας ηταν οταν επεμενε οτι η φαση αυτη ειναι καθαροτατο πεναλτυ
γιατι λεει ναι μεν διωχνει ο παιχτης την μπαλα αλλα δεν εχει σημασια γιατι ο φουστερ μπορουσε να την διεκδικησει,αρα ειναι πεναλτυ.αν τολμουσε κανας γαυρος να πει οτι δεν ηταν,τα καντηλια πηγαιναν συνεφο. :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αν θυμάται την φάση από τον αγώνα, δικαιολογείται

αν το είδε στην τηλεόραση και επιμένει, είναι μάλαξ

αυτιά
ρε τυπε εισαι ξυπνιος...και μονο που λεει να το δω ειναι αυτο που λεμε στην αναμπουμπουλα χαιρεται ο λυκος...
εχουν πεσει με φορτηγα τοννοι λασπη στον γαυρο...
τι να δει;;δεν ξερει αν εκανε η οχι;μαλακιες λεμε τωρα;;καταρχας ειναι ο μονος που δεν διαμαρτυρεται εξ'αρχης παρα μονο μετα απο λιγο απο ''υποχρεωση''
εγω το ειδα αργα χτες το βραδυ στον σκαι και εχω αποψη ειναι μαρς πεναλτι πεντακαθαρο...αν δεν το'δινε ηθελε κρεμασμα...
αλλα οταν υπαρχει ενας τεραστιος μηχανισμος προπαγανδας (οχι φυσικα υπερ του αρη αλλα κατα του γαυρου) φυσικο ειναι και ο ψυχογιος και ο καθε ''ψυχογιος'' να το παιξει ηρωας και να κανει το ασπρο μαυρο και να πει οτι τρελλα θελει (πχ στην ιδια συνεντευξη οτι και ηταν χερι  αλλα και οτι ...δεν ηταν)
αφου ξερει οτι θα βρει αποδοχη και οτι προθυμα μικροφωνα και πενες θα καταγραψουν την ''αδικια'' που υπεστη
το σκανδαλο ηταν τυπε και το ξερεις την περασμενη αγωνιστικη με το πεναλτι αποβολη που σου εδωσε και που στην ουσια δεν ανοιξε μυτη περαν καποιων τυπικωβ δηλωσεων και θεματων αναφορας στα μηντια...
ο βασιλακης χτες εβλεπε καθαρα την φαση και ελεγε οτι δεν βλεπει χερι και η μπαλλα βρισκει στηθος και ο ψυχογιος ελεγε βρηκε χερι....τι ψαχνεις τωρα να βρεις;;εγω δεν λεω οτι δεν εχω παρει η οτι δεν θα ξαναπαρω σφυριγμα μαζι σου ..αν ειναι δυνατον!!!
αλλα μεσα στο προγραμμα ειναι αυτο...και οταν γινει συμφωνω να'χουμε να λεμε
αλλα να συζηταμε τωρα και καλα μια καθαρη φαση μονο επειδη πες πες θα μεινει κατι ε...εχει καταντησει αηδια
θες να σου πω εγω μια φαση ΄΄ σφαγη΄΄ που διαμορφωσε αποτελεσμα αλλα...μουγκα στην στρουγκα;;
το τραβηγμα απο την φανελλα στον αναστασακο στο 92 με την αεκ στο οακα
ακουσες τιποτα απο κανεναν;;
ουτε καν απο τον ιδιο τον αναστασακο περαν της διαμαρτυριας στον διαιτητη τηβν ωρα της φασης
αν γινοταν με μενα αυτο θα ειχαν λυσσαξει οποιοι μιλανε ελληνιλα...
ασε τωρα ξερω καλα τι λεω
δεν ειμαι μεν αγιος αλλα σιγουρα δεν ειμαι και αυτο που προσπαθουν καποιες κωλοτρυπιδες εντεχνως να παρουσιασουν...
ο βασιλακης χτες στην ιδια εκπομπη λεει για την φαση της κιτρινης του τοτσε οτι δεν επρεπε να την παρεικαι για μια φαση που ο αμπντουν στο φτερο συνεχισε την φαση και οχι για ωρα οπως ο τοτσε ειπε οτι κακως δεν πηρε καρτα...
τι ψαχνεις λεμε τωρα;;αρρωστεια...μονο αν διλαυθει αυτο το γαμημενο βρωμεροι σωματειο η δεκο αθηνων θα κανει βηματα μπροστα το ποδοσφαιρο
αυτα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και που ειστε....
κωλοτρυπιδες...
για ναμην ξεχνιομαστε
και να μην σκατε σαν τα σαλιγγαρια πουτανες μολις δειτε λασπη κατα του γαυρου στον αερα...

τι ειπαμε;;
επαγγελμα.....

[move][size=80pt]ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ[/size][/move]

Υ.Γ.καμμια σχεση με την παρτη σου πετρο ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
καμαρωστε εδω συμπλευση δεκο αθηνων και βαζελετα...
κοινος στοχος;;η νοβα... :2funny: :2funny:

ναι ρε μαλακες η νοβα φταιει που ειστε μπουρδελο
καραφλα η νοβα εφερε Χ με τον εμπειρο ΟΦΗ  :2funny: :2funny: :2funny:
πισσα και πουπουλα λεμε ...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τυπε χρηστιδη υποστηριζεις οτι τραβηξαν την φανελα του αναστασακου αρα κατα την γνωμη σου ειναι πεναλτυ.
για παρατηρα το δευτερο γκολ του οσφπ τι ακριβως κανει το 24 του ολυμπιακου?
εχεις αρχιδια να πεις η οχι?αστο μην κουραστεις,εχεις αποδειξει οτι σου λειπουν. :grin:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
μαλακα μητρογλου...ζωο...και το αλλο το ζωο που περιεγραφε μας ζαλισε τα αρχιδια οτι εισαι ο κορυφαιος του γαυρου...χου παλιομαλακα...
κριμα για την εμφανιση του αρη που αδικειται απο τους ιδιους τους παιχτες του και τους οπαδους του
τετοια και τοσα καραγκιοζιλικια ειχα να δω χρονια σε γηπεδο...θεατρικα πεσιματα και διαμαρτυριες σε καθε επαφη...
κριμα πραγματικα γιατι ο αρης εδειξε πραγματικα αξιομαχος και οτι μπορει να σταθει στα ισα μονο και μονο με την αποδοση του...
δυστυχως ομως τα καραγκιοζιλικια αρμοζουν σε μικρες ομαδες που δεν εχουν εμπιστοσυνη στα ποδια τους και προσπαθουν να επηρεασουν τον διαιτητη...κριμα πραγματικα...
Νοοτροπία ερασιτεχνικού όπου παίρνουν φάουλ με βουτιές κ φωνές...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Απ τους παικτες του Θρυλου αυτη την εποχη ο Χολεμπας ειναι ο μοναδικος που μπορει να πουληθει σε ομαδα του εξωτερικου,2 με 3 εκ τα πιανει,τρομερη βελτιωση σε σχεση με προπερσι που ειχε ερθει και δεν μπορουσε να κανει κοντρολ.
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Επισκέπτης
Γιατι διαφωνεις?
Ειναι καλος στο τρανζισιον παιχνιδι,δυνατος ειναι,σουτ μακρινο εχει,ψηλο παιδι για κεφαλιες στην αμυντικη λειτουργια ειναι,σεντρα καλη εχει και γενικα δεν νομιζω να εχει κατι να ζηλεψει απο μπακ που παιζουν στις οχι πρωτοκλασατες ομαδες της Γερμανιας,Αγγλιας η Ισπανιας.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.407
Πόντοι
266
πουστρακια μια ζωη εδω πανω  θα φευγετε με χεσμενα τα βρακια σας
μουφα το πεναλτι
ΑΡΗΣ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.241
Πόντοι
46.232
πουστρακια μια ζωη εδω πανω  θα φευγετε με χεσμενα τα βρακια σας
μουφα το πεναλτι
ΑΡΗΣ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ
ρε κακομοίρη(λόγω ομάδας στο λέω)ναι το πέναλτι ήταν μούφα να συμφωνήσω , εσυ μπορείς να μου πείς με πιο δικαίωμα είσαι ακομα στην α εθνική και όχι στην Δ'
πάλι τον υπερπάντων αγώνα δύναται χθες και το μονο που καταφέρατε ήταν  να μην χάσετε απο έναν εντελώς χάλια άνευρο και αδιάφορο ολυμπιακό.....
μπορείς ακόμα να μου πείς γιατί αυτός ο γιαννωτας(κρίμα και είναι καλός παίχτης)έπεφτε συνέχεια κάτω????

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.031
Πόντοι
4.415
Μωνω υ αιφτα

Stories