το παραμυθακι περι χειροτερης ομαδας του πρωταθληματος για τον αρη εχουν τελειωσει προ πολλου,,,
ποια ομαδα εχει γιαννωτα αρκανθο κλπ κλπ...
δεν ειναι και η καλυτερη αλλα μια χαρα μπορει να πλασσαριστει στην πρωτη πενταδα με τετοιες εμφανισεις...
αρκςει να μην αρκεστουν στα παλαμακια απο τα 2 τελευταια ματς και πιστεψουν οτι ολοκληρωσαν την αποστολη τους...
βοηθηστε τωρα και λιγο εδω γιατι εχω χαθει στην ....μεταφραση...τι εννοει ο ποιητης;;
δεν θα ηταν πιο αντρικειο να πει :ναι ρε εκανα πεναλτι τελος;;
Όχι, δεν έκανα πέναλτι, σε καμία περίπτωση. Το λέω αντικειμενικά. Είδα τις φάσεις γιατί άρχισα να αμφιβάλλω και εγώ για τον εαυτό μου. Γίνεται η σέντρα, γλιστράω, σηκώνομαι, σουτάρει ο παίκτης, κλείνω το χέρι και χτυπάει η μπάλα στον καρπό μου, που είναι κολλημένος στο σώμα. Το χέρι μου το αριστερό είναι στο στήθος μου, ενώ το δεξί είναι εκτεθειμένο,
αλλά η μπάλα χτυπάει στον καρπό, στο αριστερό χέρι.
εδω λοιπον μας λεει οτι χτυπαει στον καρπο (που ο καρπος ειναι μερος του χεριου τουάχιστον απο οσο εγω θυμαμαι)
παρακατω τι λεει;;
«
Πιστεύει ότι ήταν χέρι. Εγώ του είπα ότι δεν ήταν χέρι, αλλά δεν μπορείς να βγάλεις άκρη.
στην ιδια συνεντευξη μας λεει οτι δεν ηταν χερι και κακως το πιστευε αυτο ο διαιτητης...μπορει να βοηθησει καποιος ρε μαγκες;;
εχει ξεφυγει τελειως το πραγμα με τον γαυρο...εχει πεσει τοση λασπη που ο κθενας μπορει να λεει οτι τρελλα λεει αυτη να καθεται στον αερα και ενας πουστης δημοσιογραφος να μην ρωταει το αυτονοητο που ρωταω εγω
ρε μαγκα ηταν η δεν ηταν;;και δεν ηξερες και ηθελες να δεις την τηλεοραση;;ελεος πια...ειπαμε ριξτε λασπη στον γαυρο αλλα εστω και σαυτο με μετρο...