Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
Εποχές παράγκας ξαναζωντάνεψαν.

Ενα κοράκι καμικάζι να σπρώχνει με κάθε τρόπο τον γαύρο,σφυρίζοντας 80-20 στα φάουλ και 100-0 στις κάρτες και δίνοντας φιλί της ζωής με ένα ανύπαρκτο πέναλτυ σε σουτ εξ επαφής που ΠΟΤΕ δεν δίνεται πέναλτυ.

Για ένα πρωτάθλημα που έχει ήδη κριθεί απέναντι στο χειρότερο Αρη της ιστορίας του,με υλικό παίκτες από το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.

Αυτός είναι μονίμως ο Ολυμπιακός,η ομάδα του Ελληνικού Δημοσίου.

Είναι μεγάλος ο καημός να τον αντέξεις δεν μπορείς...

alex88

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1

το πεναλτυ δεν το ειδα αλλα ειδα οτι ηταν αλλου γενικα με τις καρτες που εδινε, τωρα απο κει και περα γιατι ασχολεισαι αφου δε γουσταρεις?ομαδα του δημοσιου ειναι ολες, ξεχασες τον μαλακα τον χοντρο τον Βενιζελο ποσες φορες χαρισε χρεη στον ΠΑΟΚ?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
το πεναλτυ δεν το ειδα αλλα ειδα οτι ηταν αλλου γενικα με τις καρτες που εδινε, τωρα απο κει και περα γιατι ασχολεισαι αφου δε γουσταρεις?ομαδα του δημοσιου ειναι ολες, ξεχασες τον μαλακα τον χοντρο τον Βενιζελο ποσες φορες χαρισε χρεη στον ΠΑΟΚ?
κλασικος γαυρος,βλεπει ολα τα αλλα εκτος απο αυτα που χαριζουν στην καταστροφη του ελληνικου ποδοσφαιρου.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
να υποθεσω οτι κανεις πλακα ετσι;;
το πεναλτακι που επνιξε χτες στον αναστασακο στο 92 πως το ειδες;;η δεν το ειδες;;
Kαμία πλάκα δεν κάνω,τελειωμένο πρωτάθλημα και σας το ξεφτιλίζουνε.

alex88

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
κλασικος γαυρος,βλεπει ολα τα αλλα εκτος απο αυτα που χαριζουν στην καταστροφη του ελληνικου ποδοσφαιρου.

και συ κλασικος αντι ολυμπιακος, δεν το ειδα γιατι ακομα γυριζα απο την δουλεια και απλα δεν τοειδα, αμα δεν ηταν θα το πω,δεν ειναι η πρωτη φορα που εχουν χαρισει κατι στον Ολυμπιακο? αλλα δεν ειναι ο μονος ευνοημενος....αυτα και καλη σου μερα...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
πολύ το κοσκινίσαμε

πέναλτυ ήταν, πάμε γι' άλλα

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
απιστευτο,η κωλοεφημεριδα γαυρος ανακαλυψε οτι ο μασαδο ηταν ουσιαστικος στο χθεσινο παιχνιδι :jerking:

Επισκέπτης
OK λοιπόν, γράψτε λάθος για το πέναλτυ.
Μόνο γι'αυτό όμως..

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Τουλάχιστον, αν συνεχίσουν έτσι παίζει να τη σκαπουλάρουμε..
το παραμυθακι περι χειροτερης ομαδας του πρωταθληματος για τον αρη εχουν τελειωσει προ πολλου,,,
ποια ομαδα εχει γιαννωτα αρκανθο κλπ κλπ...
δεν ειναι και η καλυτερη αλλα μια χαρα μπορει να πλασσαριστει στην πρωτη πενταδα με τετοιες εμφανισεις...
αρκςει να μην αρκεστουν στα παλαμακια απο τα 2 τελευταια ματς και πιστεψουν οτι ολοκληρωσαν την αποστολη τους...
βοηθηστε τωρα και λιγο εδω γιατι εχω χαθει στην ....μεταφραση...τι εννοει ο ποιητης;;
δεν θα ηταν πιο αντρικειο να πει :ναι ρε εκανα πεναλτι τελος;;

Όχι, δεν έκανα πέναλτι, σε καμία περίπτωση. Το λέω αντικειμενικά. Είδα τις φάσεις γιατί άρχισα να αμφιβάλλω και εγώ για τον εαυτό μου. Γίνεται η σέντρα, γλιστράω, σηκώνομαι, σουτάρει ο παίκτης, κλείνω το χέρι και χτυπάει η μπάλα στον καρπό μου, που είναι κολλημένος στο σώμα. Το χέρι μου το αριστερό είναι στο στήθος μου, ενώ το δεξί είναι εκτεθειμένο, αλλά η μπάλα χτυπάει στον καρπό, στο αριστερό χέρι.

εδω λοιπον μας λεει οτι χτυπαει στον καρπο (που ο καρπος ειναι μερος του χεριου τουάχιστον απο οσο εγω θυμαμαι)
παρακατω τι λεει;;

«Πιστεύει ότι ήταν χέρι. Εγώ του είπα ότι δεν ήταν χέρι, αλλά δεν μπορείς να βγάλεις άκρη.

στην ιδια συνεντευξη μας λεει οτι δεν ηταν χερι και κακως το πιστευε αυτο ο διαιτητης...μπορει να βοηθησει καποιος ρε μαγκες;;
εχει ξεφυγει τελειως το πραγμα με τον γαυρο...εχει πεσει τοση λασπη που ο κθενας μπορει να λεει οτι τρελλα λεει αυτη να καθεται στον αερα και ενας πουστης δημοσιογραφος να μην ρωταει το αυτονοητο που ρωταω εγω
ρε μαγκα ηταν η δεν ηταν;;και δεν ηξερες και ηθελες να δεις την τηλεοραση;;ελεος πια...ειπαμε ριξτε λασπη στον γαυρο αλλα εστω και σαυτο με μετρο...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

ρε αυτοι ειναι εντελως μαλακες...ο γκαιμπελς μπροστα τους ωχρεια...λεμε εδω και καιρο οτι υπαρχει εντολη απο ουεφα οι καμερες να μην δειχνουν επεισοδια και γεγονοτα που δυσφημουν το ποδοσφαιρο και αυτι κανοντας δηθεν τους μαλακε και οτι δεν ξερουν τα βαζουν με τη νοβα - ανεμομυλος που και καλα κυνηγαει το ιστορικο σωματειο  :jerking: :jerking:
ποσο πιο χαμηλα βρε μαλακες θα πεσετε;;εχει και παρακατω;;
εχετε τρελλαθει στις ανακοινωσεις και στις μπηχτες εναντιον του γαυρου και στο να ριχνετε λαδι στη φωτια και δεν μιλαει κανενας
ο γαυρος δεν απανταει στο παραληρημα σας οι δημοσιορουφιανοι τσιμουδια και αν τολμησει να βγαλει μια ανακοινωση απαντηση ο γαυρος η πει κατι ο χειμαρρος σαββας αμεσως οι ρουφιανοι θα πιασουν τα μολυβια τους και θα αρχισουν να γενικευουν και να λενε για τους 2 που δεν πρεπει να μιλανε και μπλ μπλα μπλα...
στο μεταξυ που παραληρει ο αλλος μονος του ανασα...
μολις θα πει κατι ο γαυρος στα 100 που εχει ηδη πει ο αλλος κατευθειαν τσουβαλιασμα...
α ρε πουτανες γαμησι που θελετε...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και συ κλασικος αντι ολυμπιακος,ΜΑΛΑΚΑΣ δεν το ειδα γιατι ακομα γυριζα απο την δουλεια και απλα δεν τοειδα, αμα δεν ηταν θα το πω,δεν ειναι η πρωτη φορα που εχουν χαρισει κατι στον Ολυμπιακο? αλλα δεν ειναι ο μονος ευνοημενος....αυτα και καλη σου μερα...
συγνωμη αλεξ για την διορθωση...αλλα επετρεψε μου...κατι ξερω παρα πανω απο σενα  ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
πηρατε και περσι ρε υποκριτικες προπαγανδιστικες κωλοτρυπιδες να διαμαρτυρηθειτε που οι ΄΄φιλαθλοι΄΄ σας εκαιγαν και γκρεμιζαν το γηπεδο και ειχαν μπει μεσα στο γηπεδο στο ματς με μενα και η νοβα εδειχνε το...φεγγαρι;;
χου λινατσες που σας κυνηγανε ολοι...υπερομαδα που αν δεν της βαλουν τρικλοποδιες θα παιρνατε το διαγαλαξιακο  :2funny: :2funny:
νουμερο καραφλα εφαγες το καβλι απο την συμμαχια ,ουτε για τσιγαρα δεν φτανουν αυτα που παντελονιασες και πας να ξεφυγεις τωρα δια της πλαγιας...
μαλακα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom