Επισκέπτης
αυτο για να δεις τι ζημιά μπορεί να προκαλέσει ενα πιτ μπουλ δεν έχω πει οτι ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ αλλα πρέπει να παραδεχτείς ότι σε σχέσει με άλλες ράτσες είναι τα πιο επικίνδυνα στο να προκαλέσουν πολυ μεγάλη ζημιά....
με καταλαβες ρε συ[size=20pt]μαρτακη[/size] δεν θα γινεται πορτο..γιατι πολυ απλα ο ελληνας δεν ειναι πορτογαλος..ο ελληνας ειναι αμπαλος εκτος καμιας 10αριας εξαιρεσεων ανα την ιστορια..
ο βαλβερδε ειχε πολυ δικιο που ηθλε μονο ξενους..και εαν ο τσαρτιμ το γυρισει το γραμμα με ελληνοπουλα θα φυγει νυχτα
τύπε νομιζω να λεω διαφορετικά πράγματα.είπα ότι η συγκεκριμένη ράτσα είναι πολύ επικίνδυνη σε σχέσει με αλλες ράτσες που ανεφερες,αν παράδειγμα ενα λυκόσκυλο το αφήσεις δεμένο δεν υπάρχει περίπτωση να σου επιτεθεί.επίσης δεν υπάρχει περίπτωση εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων ενας λύκος να επιτεθεί στο αφεντικό αν πάει να του πάρει το φαγητό η αν το χτυπήσει επειδή δεν υπάκουσε..αντίθετα ενα πιτ μπουλ έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να το κάνει.και για να τελειώνουμε επειδή έχω διαβάσει και δει πολλά ντοκιμαντέρ με τα συγκεκριμένα σκυλιά έχω να σου κάνω μια ερώτηση.εσύ αν είχες παιδιά θα είχες ένα τετοιο φύλακα στο σπίτι σου;Μαλλον εβαλες το βιντεο να επιβεβαιωσεις αυτα που γραφω.Thanks.
Τα πιτ επειδη εχουν πολυ δυνατο δαγκωμα και ειναι μυωδεις χρησιμοποιουνται σε μαχες,οποιοδηποτε σκυλι κακομεταχειριστει θα εχει την ιδια συμπεριφορα,δεν ειναι θεμα ρατσας.
Ποτε δεν ειχα πιτ αλλα εχω γνωρισει παρα πολλα λογο φιλων,ποτα δεν ειχα προβλημα με αυτα τα σκυλια,ισως καποια απο αυτα ηταν λιγο πιο ανταγωνιστικα με αλλα σκυλια αλλα αυτο το συναντας και σε αλλες ρατσες.Οταν ενα τετοιο σκυλι μαθαινει να ειναι επιθετικο το βλεπει σαν παιχνιδι και τα σκυλια λατρευουν το παιχνιδι.
9 παιζουμε σημερα?
Ουστ κοπρε10...
γρηγορα μην χασεις τον βλαχοδημο και τον..........................μασαδο
Κλάψεεεεεεεεε10...
γρηγορα μην χασεις τον βλαχοδημο και τον..........................μασαδο
ο φικυ ρουκ ειμαι ρε και ναι εχει πεσει τρελλο κλαμα εδω στον περεα που τον χασαμεμαρτακη ειπαμε..σας ετρεχαν τα σαλια με τον κουινσι...
βαλε και τον κοντρερας τον μανωλα και τον νεο κοουτςοι γκαλακτικος σημερα θα ριξουν ολα τ αστερια στο χορταρι..τι γκρεκο, τι μασαδο, τι τατος, τι βλαχοδημος..και βεβαια τον μεγαλο φετφα που φετος θα βγαλει ματια..
χοντρε κανε μια χαρη στον λαο του ΑΡΗ
παρε τον βιερινια
please
βαλε και τον κοντρερας τον μανωλα και τον νεο κοουτς
κουνουπι δεν θα περναει ρεεεε.Αλλα και εσεις καλυτεροι θα εισαστε αμυντικα φετος οχι γιατι πηρατε καποιον αλλα επειδη εφυγε καποιοςΕχεις δικιο..ξεχασα τους ογκολιθους της αμυνας!!!!!!!!!