Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
ρε εχετε καταλαβει τι εκανε ο ψαξου βαγγελη;;;

εφυγε ο μελμπεργκ που ηταν η μιση αμυνα και εφερε τον............κοντρερας..καμια σχεση με τον σουηδο

στο τερμα παιζει με τον καρολ

αντι του μιραλλας θα φερει ενας θεος ξερει ποιον..το μπαρμπαροζα λεει απο την πορτο

αντι για μακουν εφερε τον ..........γκρεκο..ακομα ανοιγουν σαμπανιες στην ρομα

αντι για τον αβρααμ εφερε τον παιχταρα μανωλα...

πραγματικα θελω να δω αυτο τον γαυρο χωρις νικοπολιδη και μπελμπεργκ που ηταν η ΜΙΣΗ ΟΜΑΔΑ...

φετος ο ολυμπιακος θα κατεβασει το χειροτερο συνολο απο ποτε..ενταξει ελλαδα το εχει σιγουρο το πρωταθλημα αρα και το ρευστο του τσαμπιονς ληγκ, αλλα δεν το ενδιαφερει να τσεπωσει και τπτ απο κανα ματσακι στους ομιλους;;;

και μην ξεχναμε το σανο...Η ΜΙΣΗ ΕΥΡΩΠΗ ΘΕΛΕΙ ΤΟΡΟΣΙΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ..ποτε δεν εχει φτασει προταση βεβαια αλλα ο προεδρας θα τα σκασει να τον κρατησει,..

ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ρε εχετε καταλαβει τι εκανε ο ψαξου βαγγελη;;;

εφυγε ο μελμπεργκ που ηταν η μιση αμυνα και εφερε τον............κοντρερας..καμια σχεση με τον σουηδο

στο τερμα παιζει με τον καρολ

αντι του μιραλλας θα φερει ενας θεος ξερει ποιον..το μπαρμπαροζα λεει απο την πορτο

αντι για μακουν εφερε τον ..........γκρεκο..ακομα ανοιγουν σαμπανιες στην ρομα

αντι για τον αβρααμ εφερε τον παιχταρα μανωλα...

πραγματικα θελω να δω αυτο τον γαυρο χωρις νικοπολιδη και μπελμπεργκ που ηταν η ΜΙΣΗ ΟΜΑΔΑ...

φετος ο ολυμπιακος θα κατεβασει το χειροτερο συνολο απο ποτε..ενταξει ελλαδα το εχει σιγουρο το πρωταθλημα αρα και το ρευστο του τσαμπιονς ληγκ, αλλα δεν το ενδιαφερει να τσεπωσει και τπτ απο κανα ματσακι στους ομιλους;;;

και μην ξεχναμε το σανο...Η ΜΙΣΗ ΕΥΡΩΠΗ ΘΕΛΕΙ ΤΟΡΟΣΙΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ..ποτε δεν εχει φτασει προταση βεβαια αλλα ο προεδρας θα τα σκασει να τον κρατησει,..

ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
URL]]

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
http://[URL unfurl="true"]www.bored-space.com/uploads/tu/Pics/redsheep/red-sheep-001.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

καλα μαλακα εαν κατσει κ αυτο θα μιλαμε για τρελο γελιο

Σύμφωνα με τον «Πρωταθλητή» στον Ολυμπιακό έχει προταθεί και ο Βέλγος Τζόναθαν Λεγεάρ που αγωνίζεται στη ρωσική Τέρεκ Γκρόζνι, ενώ έχει φορέσει και την φανέλα της Άντερλεχτ. Ο 25χρονος άσος συνοδεύεται από καλές συστάσεις καθώς πριν μετακομίσει στη Ρωσία θεωρούνταν ένας από τους καλύτερους παίκτες του βελγικού πρωταθλήματος.

ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΖΑΡΝΤΙΜ Κ ΑΥΤΟΝ;;;;;;;;;

συνεχισε το δουλεμα βαγγελα..τους αξιζει...ειναι πολυ το χρημαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
καλα μαλακα εαν κατσει κ αυτο θα μιλαμε για τρελο γελιο

Σύμφωνα με τον «Πρωταθλητή» στον Ολυμπιακό έχει προταθεί και ο Βέλγος Τζόναθαν Λεγεάρ που αγωνίζεται στη ρωσική Τέρεκ Γκρόζνι, ενώ έχει φορέσει και την φανέλα της Άντερλεχτ. Ο 25χρονος άσος συνοδεύεται από καλές συστάσεις καθώς πριν μετακομίσει στη Ρωσία θεωρούνταν ένας από τους καλύτερους παίκτες του βελγικού πρωταθλήματος.

ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΖΑΡΝΤΙΜ Κ ΑΥΤΟΝ;;;;;;;;;

συνεχισε το δουλεμα βαγγελα..τους αξιζει...ειναι πολυ το χρημαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Αν περάσουμε CL,θα πέσει το γέλιο.......που θα χάσει φράγκα ο GAYρος................

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Αν περάσουμε CL,θα πέσει το γέλιο.......που θα χάσει φράγκα ο GAYρος................

εαν ειχαμε την ομαδα του 2001-2003 τοτε που βρηκαμε την μαγιορκα και την γλεντησαμε θα σου ελεγα πως περναμε..εαν ειχαμε ετοιμοπολεμο κουινσι λετο και ενα καλο αμυντικο χαφ διπλα στον βιτολο τοτε θα σου ελγα πως ειναι 55-45 υπερ τους

τωρα ειναι 75-25

προερχονται απο το καλυτερο πρωταθλημα και θελουν να βγουν στους ομιλους..εντουτοις πιστευω οτι θα σταθουμε αξιοπρεπως

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
εαν ειχαμε την ομαδα του 2001-2003 τοτε που βρηκαμε την μαγιορκα και την γλεντησαμε θα σου ελεγα πως περναμε..εαν ειχαμε ετοιμοπολεμο κουινσι λετο και ενα καλο αμυντικο χαφ διπλα στον βιτολο τοτε θα σου ελγα πως ειναι 55-45 υπερ τους

τωρα ειναι 75-25

προερχονται απο το καλυτερο πρωταθλημα και θελουν να βγουν στους ομιλους..εντουτοις πιστευω οτι θα σταθουμε αξιοπρεπως
Έτσι..........

Επισκέπτης

τωρα ειναι 75-25

να προσθέσω και εγώ πως αν είχες και τον ζαετς με τον ροτσα και σαραβακο απο την ομάδα του 85  και βαζεχα από ομάδα 89 νομίζω ότι οι πιθανότητες θα ηταν 60-40 υπέρ σας.. :2funny: και αν είχες και τον ζιλμπερτο δίπλα στον βιτολο τότε θα μιλάγαμε για σίγουρη πρόκριση...α..και το νικοπολιδη από την ομάδα του 2004.. :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Και λίγα είπες..... Γελάει ο κόσμος με GAY-ρο..........

Υ.Γ Αν θέλετε δίνουμε πακέτο Γιούρκα-Ιωαννίδη δωρεάν.......δεν θέλουμε,μία.........
καλα ρε λαγε...συμφωνοι...ο γαυρος ειναι καφενειο...η δεκο η δικια σου τι λεει φετο ;;;θα μας τα βγαλει παλι τα ματια;;
αχαχαχχαχαχαχ ρε μαλακα λαγε χου ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
την πρωτη γραμμη διαβασες μονο νομιζω....
Μασαδο παιχταρας και γκρεκο πολυ καλος φαινετε.Υπομονη ειπα γιατι ειναι φανερο οτι η ομαδα αλλαξε.Α και ο Κοντρερας αν και ασταθης χτες η κλαση του φαινετε.
Το ντι εν ει μας ειναι κοκκινο ασπρο τυπε  ;)
ρε καρτακη ξερεις οτι σε αγαπαω αλλα μη με τρελλαινεις ...
ποια πρωτη γραμμη διαβασα μονο ;;αυτο ειναι το ποστ που εκανα παραθεση...
χαρε πηγα να σου πω κατσε εχουμε τον γκρεκο να δουμε αλλα το φαγαμε με την μια.
Φτου και απο την αρχη ειμαστε νεοι το 50% και νεος προπονητης....υπομονη
σου απανταω κανοντας κριτικη σε γκρεκο και μασαδο που τους ειδα πολυ καλους επειδη εσυ λογω του γκολ που φαγαμε δεν εκανες κριτικη στους παικτες...που δεν ειμαι σωστος;;
γραφεις στο συγκεκριμενο ποστ κατι για γκρεκο η μασαδο;
αν ναι συγνωμη...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τ φιλικα ειναι μονο για συμπερασματα για νεους παιχτες...βλεπεις πανω κατω που κινουνται...οχι παντα βεβαια...καθρεφτης ειναι το χορτο στα επισημα...
εγω χθες ειδα γκρεκο και μασαδο ενα επιπεδο καλυτερους απο τους αλλους....που σημαινει οτι ειναι παιχτες που μπορουν να κανουν διαφορα...
εγω περσι οταν ολοι κραζανε τον μιζαδορο (και καλα) βαλβερδε εγραφα για ορμπαιθ οτι τον ξερω και θα παιξει και νομιζω παραδεχεσαι οτι ειναι απωλεια οπως και ο ''μιζαδορος''...
νομιζω τα διαπιστευτηρια μου τα εχω δωσει εδω μεσα και εχω γαμησει και πολλες πουτανες που περιμενουν  ενα φιλικο που θα χασει ο γαυρος για να βαλουν λιγο χρωμα στην γκριζα και ρουτινιαρικη ζωουλα τους (ας την πουμε ετσι επειδη πρεπει..)

Επισκέπτης
ρε καρτακη ξερεις οτι σε αγαπαω αλλα μη με τρελλαινεις ...
ποια πρωτη γραμμη διαβασα μονο ;;αυτο ειναι το ποστ που εκανα παραθεση...σου απανταω κανοντας κριτικη σε γκρεκο και μασαδο που τους ειδα πολυ καλους επειδη εσυ λογω του γκολ που φαγαμε δεν εκανες κριτικη στους παικτες...που δεν ειμαι σωστος;;
γραφεις στο συγκεκριμενο ποστ κατι για γκρεκο η μασαδο;
αν ναι συγνωμη...
αυτός χρηστιδη πάντα έχει πρόβλημα στο τι γράφει και τι εννοεί...είναι αυτό που λέμε αλλα γράφει αλλα θέλει να πει....

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
αυτός χρηστιδη πάντα έχει πρόβλημα στο τι γράφει και τι εννοεί...είναι αυτό που λέμε αλλα γράφει αλλα θέλει να πει....
δεν βαριεσε ρε μαλακα να καυγαδιζεις συνεχεια? βαρετος εισαι
ο χρηστιδης καλα καταλαβε

Επισκέπτης
δεν βαριεσε ρε μαλακα να καυγαδιζεις συνεχεια? βαρετος εισαι
ο χρηστιδης καλα κατάλαβε
δεν νομίζω να κατάλαβε ακριβώς  :grin:  είδες οτι και άλλοι έχουν πρόβλημα στο τι θες να πεις σε αυτά που λες...φιλικά προσεξε το..η απόψεις σου δεν είναι λάθος αλλα πολλές φορές τις διατυπώνεις με λάθος τρόπο..

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
δεν νομίζω να κατάλαβε ακριβώς  :grin:  είδες οτι και άλλοι έχουν πρόβλημα στο τι θες να πεις σε αυτά που λες...φιλικά προσεξε το..η απόψεις σου δεν είναι λάθος αλλα πολλές φορές τις διατυπώνεις με λάθος τρόπο..
οκ  εσενα θα στο ζωγραφιζω

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αφηστε τις παιδιακιστικες μαλακιες...
επι της ουσιας...στα αρχιδια μου το σκορ χτες...
ηθελα να δω δυο παιχτες ...γκρεκο μασαδο...και ειδα πολυ περισσοτερα απο αυτα που περιμενα...
απογοητευση λυκογιαννης ,φεισα...ανυπαρκτοι...
τζιμπουρ στον κοσμο του αλλα αυτον τον ξερουμε δεν φοβαμαι...
λυκογιαννη αγορι μου επρεπε να μασας σιδερα χτες...
βεβαια θα σου δοθουν και αλλες ευκαιριες αλλα αν συνεχισεις ετσι....ψιλοχλωμο σε βλεπω...

Επισκέπτης
ηθελα να δω δυο παιχτες ...γκρεκο μασαδο...και ειδα πολυ περισσοτερα απο αυτα που περιμενα...
βεβαια θα σου δοθουν και αλλες ευκαιριες αλλα αν συνεχισεις ετσι....ψιλοχλωμο σε βλεπω...
τα φιλικά είπα είναι για δουν οι προπονητές τι μπορούν να κάνουν οι παίχτες και τα συστήματα που θέλουν να περάσουν ειδικά αν είναι και καινούργιος όπως ο ζαρντιμ...εκεί που θα τους δεις είναι απο Οκτώβριο και μετά..εκει εχεις κάθε λογο να ασκείς κριτική..τώρα απλά να περνάει η ωρα...κάποιοι όπως είπα κέρδιζαν τον Αύγουστο μιλαν ιντερ και το χειμώνα χάνανε από τον εργοτελη.. ;)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
λες να ξεκιναει με καρολ ρε συ? και αν ναι τι λες?
Και αλλη μια ερωτηση.Για Ζαρντιμ τι λες?

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τα φιλικά είπα είναι για δουν οι προπονητές τι μπορούν να κάνουν οι παίχτες και τα συστήματα που θέλουν να περάσουν ειδικά αν είναι και καινούργιος όπως ο ζαρντιμ...εκεί που θα τους δεις είναι απο Οκτώβριο και μετά..εκει εχεις κάθε λογο να ασκείς κριτική..τώρα απλά να περνάει η ωρα...κάποιοι όπως είπα κέρδιζαν τον Αύγουστο μιλαν ιντερ και το χειμώνα χάνανε από τον εργοτελη.. ;)
xxaxax.δεν τους κερδιζαν..ετσι μεταφεροταν...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
λες να ξεκιναει με καρολ ρε συ? και αν ναι τι λες?
Και αλλη μια ερωτηση.Για Ζαρντιμ τι λες?
κατσε ρε αρρωστε να παω να χτυπησω μια του καισαρα (λογω διαιτας  :grin:) και τα λεμε σε κανα διωρο...
μη βιαζεσαι ρε ολα θα γινουν ...υπομονη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom