1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
συγκλίνει προς το αράουτ.πολυ δεξι εξτρεμ ε?
συγκλίνει προς το αράουτ.πολυ δεξι εξτρεμ ε?
Ρε συ τι εμαθα?και σένα η βέροια.
ρε εξω απο την γραμμη σου λεω...θυμασε τον τσιαντακη που επιανε γραμμη και ετρεχε εκει πανω? ε αυτος ακομα πιο εξωσυγκλίνει προς το αράουτ.
πού να τα βρεί;Ρε συ τι εμαθα?
Θα παιξουμε Λαρισα γιατι δεν εχει προβολια το γηπεδο?
Αμα δωσουν εισητηρια με ψηνει να παω να δω την αρμαδα του Ζαρντιμ.
λίγκο λόγκια με το νικόλα έτσι φιλαράκι γιατί θα γκινουμε παιχνιδικη χαρά.ρε εξω απο την γραμμη σου λεω...θυμασε τον τσιαντακη που επιανε γραμμη και ετρεχε εκει πανω? ε αυτος ακομα πιο εξω
Νικολας ,ρε μαλακα εσυ ησουν πρωην γαυρος σιγουρα...
Με συγκινησες της προαλλες που θυμηθηκες την πιο γαμαω ομαδα βολει εβερ,Θρυλο δεκαετιας 80 με τον κορυφαιο γκουσταφσον.
Γιαυτο στα συγχωρω ολα....η οχι γιατι αλλαξοπιστισες βρε πουστρακι?
Iστορικο βιντεο.Νικολας ,ρε μαλακα εσυ ησουν πρωην γαυρος σιγουρα...
Με συγκινησες της προαλλες που θυμηθηκες την πιο γαμαω ομαδα βολει εβερ,Θρυλο δεκαετιας 80 με τον κορυφαιο γκουσταφσον.
Γιαυτο στα συγχωρω ολα....η οχι γιατι αλλαξοπιστισες βρε πουστρακι?
σε σχεση με το τι θα βαραγα παλια διαιτα ειναιαυτά και δίαιτα δεν γίνονται...... έκτος αν δεν έχει παρμεζάνα,,
η γκομενα ρε...ποια γυναικα ;;;η μανα του παιδιου μου ειναι συγγενης μου... κατι σαν αδερφη μου
αντε ρε καλη ορεξη...η γυναικα σε εβαλε στην διαιτα?
Σε κανα διωρο μαλλον θα ειμαι για κανα ποτακι (λογω εθισμου )αντε και εχω να σου πω το προβλημα μας φετος μαλλον.Ομοιογενεια, πολυ νεοι παιχτες νεος προπονητης μαλλον ενα κλικ πισω απο περσυ στον τομεα αυτο. αντε αρρωστε
χχαχαχαχαχαχχαχαχα...που εισαι ρε τυπε...θα'χουμε ωραιο χειμωνα φετο...μονο πιστευω να εχεις μπαλλακια και να μην την κανεις με την πρωτη στραβη ετσι;;βαγγελα συνεχισε να τα γλεντας τα προβατα
ειναι πολλα τα λεφτααααααααααααααααααααααααααααααααα
η γκομενα ρε...ποια γυναικα ;;;η μανα του παιδιου μου ειναι συγγενης μου... κατι σαν αδερφη μου
τι εδωσε το κορακι καθαρο γκολ
ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΠΕΤΣΙΝΑ