brain_gamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
χοντρε φερε τον τακαρο μηπως δουμε λιγο τοπι φετος..
καλα τα λες,αλλα τοπι θα δουμε???thn καλημερα μου με + 2
η πουτσα θα φαει σιδερο φετο τον χειμωνα...ναστε καλα που θα μου φτιαχνετε τις μερες...
η καραφλη πουτανα το εχει παρει στα σοβαρα και θελει πρωταθλημα....
παμε παρακατω...μασαδο παιχταρα...
το γκολ της βεροιας καθαρο....κιτρινη που δεν δοθηκε σε μανιατη ....φαουλ το γκολ της ισοφαρισης της βεροιας (ιωαννου σπρωχνει κοντρερας) πεναλτι το σπρωξιμο απο πισω στον σιοβα και φυσικα κακως κοπηκε στο τετ α τ ο μητρογκολ απο τον ιδιο εποπτη που ακυρωσε το γκολ της βεροιας...
αυτα ειπε ο παντελονατος και αρχιδαρας χρηστιδης...
οι πουτανες που βλεπουν τις αληθειες μισες μπορουν να χτυπησουν τις κωλοτρυπες του;ς και να πουν τις δικες τους αληθειες...
ετσι και αλλοιως....
πουτανες γεννηθηκαν και τετοιες θα πεθανουν...
αντε και καλο μας χειμωνα....αν και εχουμε ακομα 5 μερες διακοπουλες
Καλό φθινόπωρο ρε!Μας ελειψες.....thn καλημερα μου με + 2
η πουτσα θα φαει σιδερο φετο τον χειμωνα...ναστε καλα που θα μου φτιαχνετε τις μερες...
το γκολ της βεροιας καθαρο....κιτρινη που δεν δοθηκε σε μανιατη ....φαουλ το γκολ της ισοφαρισης της βεροιας (ιωαννου σπρωχνει κοντρερας) πεναλτι το σπρωξιμο απο πισω στον σιοβα και φυσικα κακως κοπηκε στο τετ α τ ο μητρογκολ απο τον ιδιο εποπτη που ακυρωσε το γκολ της βεροιας...
οι πουτανες που βλεπουν τις αληθειες μισες μπορουν να χτυπησουν τις κωλοτρυπες του;ς και να πουν τις δικες τους αληθειες...
ετσι και αλλοιως....
γεια σου ρε αρχοντα....διακοπουλες...αφου τα καταφεραμε παλι καλα...εχουμε και 5 μερουλες καβα...Καλό φθινόπωρο ρε!Μας ελειψες.....
α.....και ξεχασα...φυσικα κοκκινη (2η κιτρινη ) στον γεωργεα στο 45 που απεκρουσε σαν τερματοφυλακας....thn καλημερα μου με + 2
ετσι και αλλοιως....
δεν ειναι καιρος να κοψεις κανα σκληρο ναρκωτικο ρε τυπε,χωρις μαλακιες τωραα.....και ξεχασα...φυσικα κοκκινη (2η κιτρινη ) στον γεωργεα στο 45 που απεκρουσε σαν τερματοφυλακας....
σιγουρα...εγω θα τα κοψω τα ναρκωτικα.για σενα παντως εγραψα στο ποστ...δεν ειναι καιρος να κοψεις κανα σκληρο ναρκωτικο ρε τυπε,χωρις μαλακιες τωρα
Τι κάθεσαι και απαντάς και εσύ μωρέ;Παίζει,ορμώμενος απο την Παναθηναϊκή Συμμαχία,να βγάλει καμία ανακοίνωση και να καυτηριάσει το γεγονός ότι το δίπιττο κάνει 2,30 στο Γαλάτσι και για αυτό ο ΠΟΑ δεν θα πάρει πρωτάθλημα ποτέ...σιγουρα...εγω θα τα κοψω τα ναρκωτικα.για σενα παντως εγραψα στο ποστ...
''πουτανες γεννηθηκαν και τετοιες θα πεθανουν''...
αρα την προλαβα την μαλακια σου....ενταξει ΔΕΝ ηταν κιτρινη το χερι του γεωργεα...εισαι ικανοποιημενος τωρα;;ειναι αυτη η πραγματικοτητα για σενα;;;ηταν οφσαιντ ο μητρογλου..οκ τωρα;;ειπα αληθεια;;
δεν εσπρωξε ο ιωαννου τον κοντρερας στη φαση του γκολ της βεροιας....
αισθανεσαι πιο καλα τωρα;;;
πεστα παιχταρα μου..Τιποτα απ οσα εγραψες χρηστιδη,ουτε πεναλντι,ουτε καρτες
Μονο μια φαση,το γκολ της βεροιας που ακυρωθηκε και φαινεται να ειναι καθαρο.Χρειαζεται και μια καμερα στην ευθεια για να ειμαστε απολυτα σιγουροι
Ο ολυμπιακος τραγικος,χρειαζεται απαραιτητα αμυντικο χαφ και ενας παικτης στη θεση του μιραλας,φυσικα δεν προκειται να παρει κανενα
Οσον αφορα τις δηλωσεις αλαφουζου,μια μονο λεξη προκαλουν..αηδια.!Επαναλαμβανει τα ιδια λαθη προκατοχων του,αφου οι αναφορες στη διαιτησια,δικαιολογημενες η΄οχι το μονο αποτελεσμα που προκαλουν ειναι αποπροσανατολισμος στην ομαδα και αλλοθι στους παικτες οταν δεν παιζουν καλα
Ο ζαρντιμ δεν μου εμπνεει καμια εμπιστοσυνη και θα χρειαστει να περασει αρκετος καιρος για να βγαλουμε καποια συμπερασματα για την προπονητικη του αξια
δεν αντεχω τα σεντονια του..κλάαααααααααααααααααααψψψψψψψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Υ.Γ.
μου έλειψε να απλληλομπινελικωνόμαστε τρύπα...
κάτσε θα ρθει και η αδυναμία σου ο μοικάνος τώρα.