Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
συμφωνω με τα περισσοτερα απο αυτα που λες...διαφωνω με την αιτια που λες οτι γινεται αυτο...εσυ λες ο προπονητης εγω λεω οι μαλακες οι ''φανατικοι'' ,''αιωνια πιστοι''κλπ κλπο βαγγελας μπορεί να αγοράζει μικρούς ταλαντούχους παίχτες αλλα μέχρι στιγμής κανένας από αυτούς δεν έχει παίξει.και ο λόγος ότι οι προπονητές που έχει είναι ξένοι και αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να έχουν ομάδα που να μπορεί να πρωταγωνιστεί άμεσα.δυστυχώς δεν τον ενδιαφέρει το βαλβερδε το ζαρντιμ και τον κάθε ξένο αν θα βγει ελληνας παίχτης.γιαυτό και βλέπεις ότι κινείται άμεσα να ανπληρωσει το κάθε κενό που δημιουργείται.παράδειγμα εφυγε ο μελμπεργκ ο ολυμπιακός έχει δυο ταλαντούχους Έλληνες σιοβα παπαζογλου και όμως εχει ζητήσει στόπερ.το ίδιο και με μιραλας εφυγε και αμέσως αναζητείται αντικαταστάτης.βλέπεις ότι παρόλο που από τις ακαδημίες βγαίνουν παίχτες δεν έχει αξιοποιηθεί κανείς εκτός του φετφατζιδη που και αυτός ακόμα δεν έχει παίξει.δυστυχώς τους μικρούς Έλληνες δεν τους υπολογίζει κανένας ξένος προπονητής και οσο θα έρχονται ξένοι προπονητές ξέχνα το χτίσιμο ομαδας με Έλληνες.δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα και γιαυτό ταλέντα χάνονται στην Ελλάδα.η μοναδική πώληση μικρού ηταν του κυριακου και αυτή γιατί δεν τον υπολόγιζε ο βαλβερδε και από ότι φάνηκε έκανε λάθος. για μένα ο μαρινακης θα πρέπει να πει στον εκάστοτε προπονητή θα δουλέψεις με Έλληνες με μικρές προσθήκες.δηλαδή ο ζαρντιμ πως δούλευε στη πορτογαλια; δεν μπορεί να κάνει το ίδιο και εδώ;
υπο την αρωγη των μμε...εχθρικων και φιλικων...
οταν ελεγα εγω στην αρχη οτι αντικαταστατης του μιραλλας ΟΦΕΙΛΕΙ βασει νομου να ειναι ο λυκογιαννης ορμησανε να με φανε και να μου λενε για τσου λου για πορειες και τα ρεστα...
σκατα νοοτροπια ...που δεν αλλαζει ποτε...αν δεν παιξει τωρα ο λυκογιαννης (και ο καθε λυκογιαννης) καφτονα...απλα...ελλαδα..μια ζωη...
μια χαρα το παει το καραβι ο βαγγελας....
οι ιδιοι που μιλαγανε με δεος για μοντελα αγιαξ και πορτο οι ιδιοι τωρκραζουν
που να ψαξεις και ποια ακρη να βρεις...και ο σιοβας γαμαει και ο μανωλας....αλλα εμεις πρεπει νβαλσαμωσουμε τνμελμπεργκ (καιτ καθε μελμπεργκ)