Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
μην τα αναφέρεις ουτε σαν τύπου εμείς είμαστε πολύ μακριά να γίνουμε έστω τύπου τέτοιες ομάδες.καλύτερα να λες ότι θα γίνω τύπου πανιώνιος.... :grin:
ενταξει ρε φιλε κατσαμε καλοκαιριατικα να πουμε κανα δυο κουβεντες και εσυ μια λεω μαλακιες μια κανω λαθος μια....αστο αλλα να ξερεις η διαφορετικη αποψη δεν ειναι και παντα λαθος καταλαβε το και εσυ αυτο γιατι οπου σε εχω διαβασει τα ξερεις παντα ΟΛΑ καιΠΟΤΕ δεν κανεις λαθος.
Αν γινομουνα αλλη ομαδα θα ημουνα προοδευτικη τον πανιωνιο τον θεωρω πολυ βρωμικη ομαδα περισσοτερο και απο τον ολυμπιακο και απο τον παναθηναικο

Επισκέπτης
ενταξει ρε φιλε κατσαμε καλοκαιριατικα να πουμε κανα δυο κουβεντες και εσυ μια λεω μαλακιες μια κανω λαθος μια....αστο αλλα να ξερεις η διαφορετικη αποψη δεν ειναι και παντα λαθος καταλαβε το και εσυ αυτο γιατι οπου σε εχω διαβασει τα ξερεις παντα ΟΛΑ καιΠΟΤΕ δεν κανεις λαθος.
Αν γινομουνα αλλη ομαδα θα ημουνα προοδευτικη τον πανιωνιο τον θεωρω πολυ βρωμικη ομαδα περισσοτερο και απο τον ολυμπιακο και απο τον παναθηναικο
καταρχήν μην ταράζεσαι εξακολουθείς  λες μαλακίες.εγώ απλά σου τονίζω ότι αυτά που λες δεν στέκουν,δεν μπορείς να λες ότι θα γίνεις ομάδα ΤΥΠΟΥ μπαρτσα αγιαξ πορτο.τι να κάνουμε αυτά δεν λέγονται καθόλου.όσο στο τι ομάδα θα ήσουν δικαίωμα σου να είσαι οτι γουστάρεις...τώρα στο πόσο βρώμικος είναι ο πανιώνιος αυτό φαίνεταιαπο τα πρωταθληματα που εχουμε παρει και  ότι δυο φορές μας  έχουν ρίξει κατηγορία επειδή  η ομάδα  δεν ενέδωσε σε εκβιασμούς να δώσει παίχτες ..τέλος πάντων δικαίωμα σου να εχεις την άποψη μου και έμενα δικαίωμα μου να εχω διαφορετική άποψη...δεν σημαίνει ότι έχω εγώ δίκιο...αλλα επειδή την πας αλλού τι δουλειά για το άλλο θέμα είδες ότι όλοι σου έλεγαν το αυτονόητο...ότι εχεις 100% λάθος.. ;)Υ.Γ δεν έχω τιποτα προσωπικό μαζί σου ούτε όπως λες εχω πάντα δίκιο.μαλακίες μπορεί να λεω και εγω αλλα όταν καμιά φορά αυτά που λες ειναι τοσο εξόφθαλμα τι να πω.σκέψου να σου πω ότι αν απο εδω και περα ο πανιώνιος δεν πουλάει παίχτες κάποια στιγμή θα γινει ομαδα τυπου παο ολυμπιακός δηλαδή να παίρνει πρωταθλήματα και να βγαίνει τσουλου..εσύ τι θα μου πεις ότι έχω δίκιο;  ;)

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16

Μην κάνεις διάλογο με τον συγκεκριμένο  -  θα σου βγάλει την παναγία και άκρη δεν θα βρεις  .

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Μην κάνεις διάλογο με τον συγκεκριμένο  -  θα σου βγάλει την παναγία και άκρη δεν θα βρεις  .
χαχα το καταλαβα. αλλα λες, αλλα καταλαβαινει, τα ξερει ολα και δεν ειναι μαλακας...

Επισκέπτης
χαχα το καταλαβα. αλλα λες, αλλα καταλαβαινει, τα ξερει ολα και δεν ειναι μαλακας...
μάλλον πρεπει εσυ να καταλαβαίνεις τι γραφεις.δεν μπορει 20 άτομα να σου λένε οτι λες μαλακίες καιε συ να συνεχίζεις στο ιδιο μοτιβο....αυτό είναι για προηγούμενο θρεντ για να μην ξεχνιόμαστε...αλλα ίσως οι 20  και εγώ πρώτος να ειμαι ο ΜΑΛΑΚΑΣ  και εσύ αυτός που τα ξέρεις.. ;)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
μάλλον πρεπει εσυ να καταλαβαίνεις τι γραφεις.δεν μπορει 20 άτομα να σου λένε οτι λες μαλακίες καιε συ να συνεχίζεις στο ιδιο μοτιβο....αυτό είναι για προηγούμενο θρεντ για να μην ξεχνιόμαστε...αλλα ίσως οι 20  και εγώ πρώτος να ειμαι ο ΜΑΛΑΚΑΣ  και εσύ αυτός που τα ξέρεις.. ;)
μετρησες εκτος απο τα πιθηκια και ποιος ηταν με το μερος μου???
οκ αστο  εγω κουβεντα θελω να κανω αλλα αποψη μου ειναι οτι δεν ξερεις να συζητας (απο οτι ειδα πιο πανω και εσενα σε ξερουν εδω)
σορυ και καλημερα

Επισκέπτης
μετρησες εκτος απο τα πιθηκια και ποιος ηταν με το μερος μου???
οκ αστο  εγω κουβεντα θελω να κανω αλλα αποψη μου ειναι οτι δεν ξερεις να συζητας (απο οτι ειδα πιο πανω και εσενα σε ξερουν εδω)
σορυ και καλημερα
σωστά με ξέρει ο ψωριαρης που ξέρει να συζητάει... :2funny: :2funny: :2funny: οποιος λεει κατι γιασενα που κατεσενα δεν είναι σωστό είναι κλώνος και πίθηκος..ο.κ να το ξέρω και αυτό.

Επισκέπτης
βλεπω ειδικός στα κατοικίδια σκυλιά...
Οσο και να μην σου αρεσει για αυτο δημιουργηθηκαν.
Τα πιτ ειναι φοβεροι νυνηγοι αγριογουρουνου,εχουν ανεπτυγμενο το αισθημα του φυλακα και δεν ειναι επιθετικα,ειναι οσο επιθετικα οσο ενα λυκοσκυλο που προστατευει τον χωρο του.
Τωρα αν καποιοι καγκουροβλαχοι Ελληνες τα αφηνουν χωρις να κοινωνικοποιουνται,τα αφηνουν νηστικα και τα τα κρατανε δεμενα για να βγαζουν επιθετικοτητα ειναι θεμα ιδιοκτιτη και οχι ρατσας.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Τα πιτ ειναι φοβεροι νυνηγοι αγριογουρουνου,εχουν ανεπτυγμενο το αισθημα του φυλακα και δεν ειναι επιθετικα,ειναι οσο επιθετικα οσο ενα λυκοσκυλο που προστατευει τον χωρο του.
Τωρα αν καποιοι καγκουροβλαχοι Ελληνες τα αφηνουν χωρις να κοινωνικοποιουνται,τα αφηνουν νηστικα και τα τα κρατανε δεμενα για να βγαζουν επιθετικοτητα ειναι θεμα ιδιοκτιτη και οχι ρατσας.

μην τα λες αυτα ρε θα σε βγαλουν μαλακα οι ειδικοι

Επισκέπτης
σίγουρα θα μιλας για αλλα σκυλιά.φιλος μου ειχε ενα πιτ μπουλ απο 2 μηνων και το ταιζε και το πότιζε και ποτέ δεν το άφησε νηστικο.το σκυλί είχε πολλές επιθετικές τάσεις οχι μονο σε ανθρώπους αλλα και σε παιδιά.αναγκάστηκε να το κατεβασει στη κρητη εκεί έγινε το έλα να δεις.επειδή ο πατέρας του είχε στάνη δυστυχως στην αρχη του κατασπάραξε αρκετά ζωντανά.μετά τον απομονοσε και κυνηγούσε γάτες...αναγκάστηκαν να το δώσουν.η συγκεκριμένη ράτσα ότι και να λες έχει επιθετικότητα οπως και να το εκπαιδεύσεις.αυτό λένε όλες οι στατιστικές επιθέσεων και στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
μαρτακη δεν θα γινεται πορτο..γιατι πολυ απλα ο ελληνας δεν ειναι πορτογαλος..ο ελληνας ειναι αμπαλος εκτος καμιας 10αριας εξαιρεσεων ανα την ιστορια..

ο βαλβερδε ειχε πολυ δικιο που ηθλε μονο ξενους..και εαν ο τσαρτιμ το γυρισει το γραμμα με ελληνοπουλα θα φυγει νυχτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom