Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
δεν καταλαβες...ασε με εμενα...παραδειγμα τον εφερα για καποιον που ειναι ηθικα ευαισθητος με αθλητες συλλογων (αλλων βεβαιως) και προσπαθεις να εγκαλεσει φιλαθλους που δεν καταδικαζουν πραξεις αθλητων...
γιαυτο τον ρωταω...τι ειναι χειροτερο;;να φωτογραφιζεσαι με μια σημαια ενος συναθλητη σου η να πατας στο κεφαλι εναν αντιπαλο...
προσωπικα στην δικη μου ηθικη και στον δικο μου κωδικα ασε να ξερω εγω πως βλεπω τον καθε μιχαλη και τον καθε παμπλο  ;) ;)
σε ολους τους μεγαλους παικτες θα συμβει και μια στραβη το θεμα ειναι να μην ξαναγινει
οσο για το Σπανουλη οπως το παρει κανεις ουτε κρυο ουτε ζεστη

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μα το ξεκαθαρισα...ειπα και τα κλεμμενα μεσα και τα εξασφυρικτρα...η ιστορια τα κατοχυρωσε τελος...θα θελανε βεβαια να ειχανε ενα μαγκικο σαν το δικο μας αλλα ας βολευτουνε με αυτα που τους χαρισε ο μπερτομεου με τον σωληνα και τον ρηγα που τωρα τους βριζουν...

ε ναι φυσικα θα θελαμε να ειμαστε αουτσαιντερ να ειμαστε 19 ποντους πισω και να το παρουμε με τον υπνο του θεου και αστοχες βολες φαουλ του αντιπαλου και κατευθειαν ευστοχο ταρζανικο καλαθι στο 0  :2funny:
δε μας αρεσει που ειμαστε κυριαρχοι, μας αρεσει να ειμαστε κωλοφαρδοι πρωτα απο ολα  :uglystupid:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
σε ολους τους μεγαλους παικτες θα συμβει και μια στραβη το θεμα ειναι να μην ξαναγινει
οσο για το Σπανουλη οπως το παρει κανεις ουτε κρυο ουτε ζεστη
ρε μαλακα δεν νοιωθεις;;δεν κριτικαρω τον μπατιστ,,,,την αντιμετωπιση που ειχε απο κατι μαλακες εδω μεσα οπως το νουμερο που τον πειραξε η σημαια αλλα και απο κατι μπασκετικους γκαιμπελισκους που κρεμασανε στο συνταγμα τον μιλος την ωρα που αυτουνου μονο μεταλλιο ανδρειας δεν του εδωσαν...την διαφορετικη αντιμετωπιση θιγω....ασε σου λεω για παρτη δικια μου τι πιστευω....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δεν καταλαβες...ασε με εμενα...παραδειγμα τον εφερα για καποιον που ειναι ηθικα ευαισθητος με αθλητες συλλογων (αλλων βεβαιως) και προσπαθεις να εγκαλεσει φιλαθλους που δεν καταδικαζουν πραξεις αθλητων...
γιαυτο τον ρωταω...τι ειναι χειροτερο;;να φωτογραφιζεσαι με μια σημαια ενος συναθλητη σου η να πατας στο κεφαλι εναν αντιπαλο...

βρε ηλιθιε στο δικο σου το μυαλο ειναι αδυνατο να καταδικασεις δυο πραγματα ταυτοχρονα ε? πρεπει να δεις τι φανελα φοραει πρωτα και μετα να ζυγισεις το χειροτερο  :uglystupid:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
γαμησετα κοκκαλο απο την πρεζα εχει γινει ο κοκαλιαρης

Είναι γνωστό ότι ο μπαρμπαμάικ έχει αδυναμία στην λουκουμόσκονη.
Τον βοηθάει να παίζει με το διαλυμένο γόνατο.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
γαμησετα κοκκαλο απο την πρεζα εχει γινει ο κοκαλιαρης
τωρα καταλαβα...ελα κομπε μην κανεις τον μαλακα...ξερεις πως τον πιασανε με κοκα στο τζιπ και τον διωξανε στην αμερικη οι φαρμακοτριφτες και καλα για αποθεραπεια για να το κουκουλωσου...ειχε βουιξει ο τοπος τοτς αλλα επισημα δεν διερρευσε...
αλλη μια αδικια σε βαρος καποιων αλλων αθλητων...
και μαλιστα δεν τον επιασαν σε ελεγχο ντοπιγκ αλλα τον συλλαβανε και την ειχε πανω του...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
βρε ηλιθιε στο δικο σου το μυαλο ειναι αδυνατο να καταδικασεις δυο πραγματα ταυτοχρονα ε? πρεπει να δεις τι φανελα φοραει πρωτα και μετα να ζυγισεις το χειροτερο  :uglystupid:
σταματα ρε με παρτη μου...οσο περισσοτερο θα προσπαθεις να μου την πεις τοσο μεγαλυτερη πουτανα θα γινεσαι...απλα γιατι εγω δεν ειμαι κωλοτουμπας και δε λεω μαλακιες...το θεμα δεν ειναι στο δικο μου μυαλο τι χωραει και τι οχι...
το θεμα ειναι στο δικο σου...
και ξαναλεω αφου θιχτηκες και ποσταρισες την φωτο με την σημαι περιμενω να δω τι ποσταρισες τοτε με τον πρεζομαικ...
βαλε ενα ποστ δικο σου που να δειχνει οτι το στιλιτευεις και θα τουμπεκιασω...
αιντε μαλακα που θες να μου την πεις κιολας ανυπαρκτιδη...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Είναι γνωστό ότι ο μπαρμπαμάικ έχει αδυναμία στην λουκουμόσκονη.
Τον βοηθάει να παίζει με το διαλυμένο γόνατο.
και καλα ξηγιεται ρε μαγκα...
πες μου ομως γιατι ενω τον πιασανε δεν εγινε τιποτα με μεσολαβηση των μπολεκ και λολεκ;;;ειναι τιμιο αυτο;;;

Επισκέπτης
Διαβασα στις πιο πισω σελιδες για την κινηση του Σπανουλη να βγαλει φωτογραφια με τον συμπαικτη του Αντιτς και την Σκοπιανη σημαια.
Ο Ελληνας ειναι ο πιο κομπλεξικος μαλακας στην παγκοσμια ιστορια.
Τι ταμπου ειναι αυτα?
Ουτε στον μεσσαιωνα τετοια πραγματα.
Οι Τουρκοι σε αυτο το φαιναλ φορ απεδειξαν ποσο μπροστα σε νοοτροπια ειναι απο τον ξεβρακωτο Ελληνα.
Διοργανωσε μια ενα τουρνουα και φιλοξενησε 8.000 Ελληνες χωρις να ανοιξει μυτη και καποιοι συζητανε για μια φωτογραφια με μια σημαια ενος κρατους.
ΥΓ Οποιος εχει παει για διακοπες στην Κωνσταντινουπουλη ξερει καλα τι αποψη εχουν οι Τουρκοι για τους Ελληνες,το μισος ειναι μονοπλευρο και μονο απο τους Ελληναραδες.

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
τωρα καταλαβα...ελα κομπε μην κανεις τον μαλακα...ξερεις πως τον πιασανε με κοκα στο τζιπ και τον διωξανε στην αμερικη οι φαρμακοτριφτες και καλα για αποθεραπεια για να το κουκουλωσου...ειχε βουιξει ο τοπος τοτς αλλα επισημα δεν διερρευσε...
αλλη μια αδικια σε βαρος καποιων αλλων αθλητων...
και μαλιστα δεν τον επιασαν σε ελεγχο ντοπιγκ αλλα τον συλλαβανε και την ειχε πανω του...
Και για τον τζολε ειχε βουιξει ο τοπος τυπε οτι οποτε εσκαγε εφοδος για ντοπινκ στον Ρεντη πηδαγε της μαντρες να τον αποφυγει η ξαφνικα ηταν αρρωστος την ημερα που πηγαιναν για ελενχο δεν παταγε προπονηση
φημες χρονια τωρα (και μιλαγε και ο ιδιο ο θεωδοριδης για ντοπες)
αποδειχθηκε τιποτα?

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
ειναι τιμιο αυτο;;;

Έλα τώρα... εξάστερος μπλα μπλα μπλα, καλύτερη ομάδα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού μπλα μπλα μπλα, γαμάνε τα κοντοπούτανα μπλα μπλα μπλα, εξοχικό μπλα μπλα μπλα, ο καλύτερος προπονητής στην ευρώπη μπλα μπλα μπλα, αιώνια πιστός δεν γίνεται αλλιώς μπλα μπλα μπλα, γαύροι ρουφιάνοι κοτόπουλα με κράτνη μπλα μπλα μπλα, παράγκα μπλα μπλα μπλα... η γνωστή κασέτα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
σταματα ρε με παρτη μου...οσο περισσοτερο θα προσπαθεις να μου την πεις τοσο μεγαλυτερη πουτανα θα γινεσαι...απλα γιατι εγω δεν ειμαι κωλοτουμπας και δε λεω μαλακιες...το θεμα δεν ειναι στο δικο μου μυαλο τι χωραει και τι οχι...
το θεμα ειναι στο δικο σου...
και ξαναλεω αφου θιχτηκες και ποσταρισες την φωτο με την σημαι περιμενω να δω τι ποσταρισες τοτε με τον πρεζομαικ...
βαλε ενα ποστ δικο σου που να δειχνει οτι το στιλιτευεις και θα τουμπεκιασω...
αιντε μαλακα που θες να μου την πεις κιολας ανυπαρκτιδη...

βρες εσυ ρε κωλοτουμπα τι ποσταρισα για τον μαικ να δουμε τι αντιμετωπιση ειχα. εισαι τρελος κολλημενος και γελαω με αυτο. αλλα οταν εισαι ψευτης γελοιος μονο αηδια προκαλεις. ψευτης και αντρας δεν πανε μαζι.

ρε μαλακα δεν νοιωθεις;;δεν κριτικαρω τον μπατιστ,,,,την αντιμετωπιση που ειχε απο κατι μαλακες εδω μεσα οπως το νουμερο που τον πειραξε η σημαια....

βρες ρε ψευτη ενα ποστ μου και θα σε ξαναδηλωσω αντρα. αλλιως βουλωστο.

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Φιλε χαρε :grin:μπορεις να μου πεις τι γνωμη εχουν οι τουρκοι για μας γιατι εγω δεν εχω παει στν πολη,αν υποψιαστω οτι μας αγαπουν θα καταρευσω

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ΥΓ Οποιος εχει παει για διακοπες στην Κωνσταντινουπουλη ξερει καλα τι αποψη εχουν οι Τουρκοι για τους Ελληνες,το μισος ειναι μονοπλευρο και μονο απο τους Ελληναραδες.

ισχυει αυτο.
για πες μας τωρα πηγες και στα σκοπια και ειδες το ιδιο? εχεις πολλες φωτο με σκοπιανες σημαιες αγκαλια?
φανταζομαι εστω θα εχεις με τουρκικη? αφου δεν εισαι ελληναρας και συμφωνησα και στο παραπανω που ειπες.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Και για τον τζολε ειχε βουιξει ο τοπος τυπε οτι οποτε εσκαγε εφοδος για ντοπινκ στον Ρεντη πηδαγε της μαντρες να τον αποφυγει η ξαφνικα ηταν αρρωστος την ημερα που πηγαιναν για ελενχο δεν παταγε προπονηση
φημες χρονια τωρα (και μιλαγε και ο ιδιο ο θεωδοριδης για ντοπες)
αποδειχθηκε τιποτα?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε μαλακα αληθεια τωρα κλαιω....μονος σου το λες δεν αποδειχθηκε τιποτα...
εδω λεμε τον πιασανε τον μπουζουριασανε πως το λενε;;
ακουσες εσυ να πιασουνε τον τζολε;;;

τυπε εχει κανει πολλα μην ψαχνεις τον εχει φαει η κοκα αλλα τα πνιγουνε...

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Μάικλ Μπατίστ, ως κατηγορούμενος για πρόκληση αυτοκινητιστικού ατυχήματος και[size=30pt] εγκατάλειψη θύματος.[/size] Το θύμα νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Στο ίδιο νοσοκομείο εξάλλου νοσηλεύεται φρουρούμενος και ο παίκτης του "τριφυλλιού", ο οποίος λίγη ώρα μετά προσέκρουσε με το αυτοκίνητο του σε διαφημιστική πινακίδα.

Σχετικές Ειδήσεις:

Σε φασαρίες μπήκε ο Μπατίστ

καντο εσυ και ελα να τα πουμε πως θα καθαρισεις ;) ;)
γιαυτο σου λεω τυπε γαματα...δεν ενα και δυο...
απλα εδω οι μασονοι κουκουλωνουν την αγαπημενη ομαδα...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Φιλε χαρε :grin:μπορεις να μου πεις τι γνωμη εχουν οι τουρκοι για μας γιατι εγω δεν εχω παει στν πολη,αν υποψιαστω οτι μας αγαπουν θα καταρευσω

ο απλος κοσμακης ειναι μια χαρα και εγκαρδιος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom