streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
σεβασμος στον Μιχαλη
Και τα πρεζάκια έχουν ψυχή.
σεβασμος στον Μιχαλη
σε ολους τους μεγαλους παικτες θα συμβει και μια στραβη το θεμα ειναι να μην ξαναγινειδεν καταλαβες...ασε με εμενα...παραδειγμα τον εφερα για καποιον που ειναι ηθικα ευαισθητος με αθλητες συλλογων (αλλων βεβαιως) και προσπαθεις να εγκαλεσει φιλαθλους που δεν καταδικαζουν πραξεις αθλητων...
γιαυτο τον ρωταω...τι ειναι χειροτερο;;να φωτογραφιζεσαι με μια σημαια ενος συναθλητη σου η να πατας στο κεφαλι εναν αντιπαλο...
προσωπικα στην δικη μου ηθικη και στον δικο μου κωδικα ασε να ξερω εγω πως βλεπω τον καθε μιχαλη και τον καθε παμπλο ;) ;)
εισαι μαζοχα ρε θηριο που πας και τους βρισκεις;;Κλασσική περίπτωση του τύπου πιο μαλάκας πέθανες.
Όχι ότι είναι ο μόνος:
γαμησετα κοκκαλο απο την πρεζα εχει γινει ο κοκαλιαρηςΚαι τα πρεζάκια έχουν ψυχή.
μα το ξεκαθαρισα...ειπα και τα κλεμμενα μεσα και τα εξασφυρικτρα...η ιστορια τα κατοχυρωσε τελος...θα θελανε βεβαια να ειχανε ενα μαγκικο σαν το δικο μας αλλα ας βολευτουνε με αυτα που τους χαρισε ο μπερτομεου με τον σωληνα και τον ρηγα που τωρα τους βριζουν...
ρε μαλακα δεν νοιωθεις;;δεν κριτικαρω τον μπατιστ,,,,την αντιμετωπιση που ειχε απο κατι μαλακες εδω μεσα οπως το νουμερο που τον πειραξε η σημαια αλλα και απο κατι μπασκετικους γκαιμπελισκους που κρεμασανε στο συνταγμα τον μιλος την ωρα που αυτουνου μονο μεταλλιο ανδρειας δεν του εδωσαν...την διαφορετικη αντιμετωπιση θιγω....ασε σου λεω για παρτη δικια μου τι πιστευω....σε ολους τους μεγαλους παικτες θα συμβει και μια στραβη το θεμα ειναι να μην ξαναγινει
οσο για το Σπανουλη οπως το παρει κανεις ουτε κρυο ουτε ζεστη
δεν καταλαβες...ασε με εμενα...παραδειγμα τον εφερα για καποιον που ειναι ηθικα ευαισθητος με αθλητες συλλογων (αλλων βεβαιως) και προσπαθεις να εγκαλεσει φιλαθλους που δεν καταδικαζουν πραξεις αθλητων...
γιαυτο τον ρωταω...τι ειναι χειροτερο;;να φωτογραφιζεσαι με μια σημαια ενος συναθλητη σου η να πατας στο κεφαλι εναν αντιπαλο...
γαμησετα κοκκαλο απο την πρεζα εχει γινει ο κοκαλιαρης
τωρα καταλαβα...ελα κομπε μην κανεις τον μαλακα...ξερεις πως τον πιασανε με κοκα στο τζιπ και τον διωξανε στην αμερικη οι φαρμακοτριφτες και καλα για αποθεραπεια για να το κουκουλωσου...ειχε βουιξει ο τοπος τοτς αλλα επισημα δεν διερρευσε...γαμησετα κοκκαλο απο την πρεζα εχει γινει ο κοκαλιαρης
σταματα ρε με παρτη μου...οσο περισσοτερο θα προσπαθεις να μου την πεις τοσο μεγαλυτερη πουτανα θα γινεσαι...απλα γιατι εγω δεν ειμαι κωλοτουμπας και δε λεω μαλακιες...το θεμα δεν ειναι στο δικο μου μυαλο τι χωραει και τι οχι...βρε ηλιθιε στο δικο σου το μυαλο ειναι αδυνατο να καταδικασεις δυο πραγματα ταυτοχρονα ε? πρεπει να δεις τι φανελα φοραει πρωτα και μετα να ζυγισεις το χειροτερο
και καλα ξηγιεται ρε μαγκα...Είναι γνωστό ότι ο μπαρμπαμάικ έχει αδυναμία στην λουκουμόσκονη.
Τον βοηθάει να παίζει με το διαλυμένο γόνατο.
Και για τον τζολε ειχε βουιξει ο τοπος τυπε οτι οποτε εσκαγε εφοδος για ντοπινκ στον Ρεντη πηδαγε της μαντρες να τον αποφυγει η ξαφνικα ηταν αρρωστος την ημερα που πηγαιναν για ελενχο δεν παταγε προπονησητωρα καταλαβα...ελα κομπε μην κανεις τον μαλακα...ξερεις πως τον πιασανε με κοκα στο τζιπ και τον διωξανε στην αμερικη οι φαρμακοτριφτες και καλα για αποθεραπεια για να το κουκουλωσου...ειχε βουιξει ο τοπος τοτς αλλα επισημα δεν διερρευσε...
αλλη μια αδικια σε βαρος καποιων αλλων αθλητων...
και μαλιστα δεν τον επιασαν σε ελεγχο ντοπιγκ αλλα τον συλλαβανε και την ειχε πανω του...
ειναι τιμιο αυτο;;;
σταματα ρε με παρτη μου...οσο περισσοτερο θα προσπαθεις να μου την πεις τοσο μεγαλυτερη πουτανα θα γινεσαι...απλα γιατι εγω δεν ειμαι κωλοτουμπας και δε λεω μαλακιες...το θεμα δεν ειναι στο δικο μου μυαλο τι χωραει και τι οχι...
το θεμα ειναι στο δικο σου...
και ξαναλεω αφου θιχτηκες και ποσταρισες την φωτο με την σημαι περιμενω να δω τι ποσταρισες τοτε με τον πρεζομαικ...
βαλε ενα ποστ δικο σου που να δειχνει οτι το στιλιτευεις και θα τουμπεκιασω...
αιντε μαλακα που θες να μου την πεις κιολας ανυπαρκτιδη...
ρε μαλακα δεν νοιωθεις;;δεν κριτικαρω τον μπατιστ,,,,την αντιμετωπιση που ειχε απο κατι μαλακες εδω μεσα οπως το νουμερο που τον πειραξε η σημαια....
ΥΓ Οποιος εχει παει για διακοπες στην Κωνσταντινουπουλη ξερει καλα τι αποψη εχουν οι Τουρκοι για τους Ελληνες,το μισος ειναι μονοπλευρο και μονο απο τους Ελληναραδες.
Και για τον τζολε ειχε βουιξει ο τοπος τυπε οτι οποτε εσκαγε εφοδος για ντοπινκ στον Ρεντη πηδαγε της μαντρες να τον αποφυγει η ξαφνικα ηταν αρρωστος την ημερα που πηγαιναν για ελενχο δεν παταγε προπονηση
φημες χρονια τωρα (και μιλαγε και ο ιδιο ο θεωδοριδης για ντοπες)
αποδειχθηκε τιποτα?
Φιλε χαρε μπορεις να μου πεις τι γνωμη εχουν οι τουρκοι για μας γιατι εγω δεν εχω παει στν πολη,αν υποψιαστω οτι μας αγαπουν θα καταρευσω