Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
δεν ειναι μονο στα μαγαζια. και σε χωρια και σε φασεις που δεν εχουν χρηματικη συναλλαγη. η βρωμια απεναντι ειναι κυριως σε θεσμικο και κρατικο επιπεδο και οχι στον απλο λαουτζικο. τουλαχιστον οποιος δεν ειναι κολλημενο μυαλο οπως ο οπαδος  :uglystupid:
οκ κυριοι σεβαστη η αποψη σας απ την στιγμη που δεν εχω παει δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Oτι θες μπορείς να σκεφτείς για τους κωλότουρκους.
Οταν πηγαίνεις στην Πόλη είσαι τουρίστας και τους αφήνεις λεφτά.
Θα σου θυμήσω μόνο τα Σεπτεμβριανά του 1955
Προγκρόμ κατα των Ρωμιών της Πόλη το 1967 και το 1974.
*για να μην γίνομαι κουραστικός να σου δώσω το κινητό μου να τα πούμε όσο θέλεις.
ξεκολλα ρε μη παρασε ρνεσαι σε μονοπατια δυσκολα του φανατισμου και της πορωσης...εισαι καλο παιδι μη πεφτεις θυμα προπαγανδας...
και μην μου πεις και για την απο κει προπαγανδα η οποια και φυσικα υπαρχει και φυσικα γινεται....το ιδιο θα ελεγα και στον απο κει διομηδη
η μαγκια ειναι να εισαι καλα με τον γειτονα σου και οχι να τν μισεις και να μην θελςις να τον βλεπεις...
αλλους μαλακες συμφερει η πολωση και ο φανατισμος και οχι εμας τα κακομοιρα και απλα ανθρωπακια...
αιντε πια ξυπνατε με την διαιωνηση της νμαλακιας του μισους και του φανατισμου...
και αντε ενταξει ητανε ΜΟΝΟ αυτοι μαλακες και εσφαξαν και σκοτωσαν και βιασαν παλια...
ωραια τωρα συγχωρα τους εσυ που εισαι ανωτερος και παμε παρακατω  ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
πουτανα....
θες λεις συζητηση μαζι μου;;
παμε λοιπον
ειδες την φωτο με τον σπανουλη και πειραχτηε η ηθικη σου...ομορφα...μπηκες το ποσταρες και το κριτικαρες...
ξαναπαμε...
οταν εγινε το σκηνικο με τον πρεζο το ειχες παρει χαμπαρι;;(1η ερωτηση)
αν το πηρες χαμπαρι ενοχληθηκε η ηθικη σου;;(2η ερωτηση)
αν το ειχες παρει χαμπαρι και ενοχληθηκε η ηθικη σου μιας και ειναι ιδιατερα ευαισθητη πως ετυχε και δεν μπηκες να πεις την αποψη σου ειδικα ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙ ΗΜΕΡΕΣ;;;(3η ερωτηση)
εχεις την καλωσυνη να απαντησεις στις συγκεκριμενες ερωτησεις με συγκεκριμενες απαντησεις;;ευχαριστω πολυ εκ των προτερων
ειναι συγκεκριμενες και καθαρες ερωτησουλες να θελεις απαντα αλλοιως μαλλον την κανεις με ελαφρα  :2funny: :2funny: :2funny:

για το τροχαιο λες? πουτανας γιος ειναι και επρεπε να τηρηθουν τα προβλεπομενα. καθαρη απαντηση σε καθαρη ερωτηση. γιατι μεχρι τωρα μονο τη γυναικα παριστανεις. οι πουτανες δικαιολογουνται να λενε ψεμματα λογω επαγγελματος και οι γυναικες λογω dna. εσυ οχι. καραγκιοζη.
τωρα να απολογηθω γιατι δεν μπηκα να ποσταρω στο μπουρδελα.κομ στο θρεντ του ολυμπιακου γιαυτο? εισαι τοσο κατεστραμμενος χωρις ζωη και θες σοβαρα απαντηση σε κατι τετοιο?  :headbang:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Λογικο γιατι οσο πας πιο μεσα τοσο πιο πολυ μικραινει το βιοτικο επιπεδο.
Και στην Ελλαδα αν πας σε κωλοχωρι νομιζουν οτι θα τους σωσει ο Σαμαρας και ο Βενιζελος.
και οτι ειναι εχθρος τους ο τουρκος ο φυρομιτης και ο αφγανος  :2funny: :2funny:
και οχι η παγκοσμια τραπεζα και το δντ  :2funny: :2funny:

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
*για να μην γίνομαι κουραστικός να σου δώσω το κινητό μου να τα πούμε όσο θέλεις.
Σωστος!!! :rockon:
κ εγω οταν πηγα στην κωνσταντινουπολη δν ειχα κ την καλυτερη αντιμετωπιση οταν μαθαιναν η οταν καταλαβαιναν  οτι ειμαι ελληνας.με αποκορυφωμα εναν ταξιτζη που οταν του ειπα οτι ειμαι απο ελλαδα τα πηρε τελειως κ αρχισε να οδηγαει σν τρελος στα στενα κ αναγκαστηκα να κατεβω για να μην εχουμε περαιτερω φαση.
βεβαια ηταν κ μερικοι που δν δωσανε σημασια.ειτε ημουν ελληνας ειτε ισπανος δν τους ενδιεφερε..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Σωστος!!! :rockon:
κ εγω οταν πηγα στην κωνσταντινουπολη δν ειχα κ την καλυτερη αντιμετωπιση οταν μαθαιναν η οταν καταλαβαιναν  οτι ειμαι ελληνας.με αππκορυφωμα εναν ταξιτζη που οταν του ειπα οτι ειμαι απο ελλαδα τα πηρε τελειως κ αρχισε να οδηγαει σν τρελος στα στενα κ αναγκαστηκα να κατεβω για να μην εχουμε περαιτερω φαση.
βεβαια ηταν κ μερικοι που δν δωσανε σημασια.ειτε ημουν εληνας ειτε ισπανος δν τους ενδιεφερε..

τυπε ο μαλακας ειναι μαλακας. το αν ειναι απο λαθος ή για λαθος λογους δεν του αφαιρει την ταμπελα. ασε τον χρηστιδη να κοιταει τις φανελες για να βγαλει αποφαση και τους αλλους να κοιτανε το διαβατηριο.

Επισκέπτης
Αυτα που λες ιστορικα δεν αμφισβητουνται αλλα οι Τουρκοι τα τελευταια 10 χρονια εχουν κανει αλματα και αυτο βοηθησε να δουνε λιγο διαφορετικα τα πραγματα απο αυτα που τους λεγαν και εχει αλλαξει πολυ η αποψη τους για εμας.Ειδαν οτι εχουμε πολλα κοινα σαν λαοι και ειδαν με μεγαλυτερη συμπαθεια τους Ελληνες.Ειχα μπει στην Γερμανια σε Τουρκο ταξιτζη και με ρωτησε απο που ειμαι,οταν του ειπα απο Ελλδα αρχισε και μου μιλαγε σπαστα ελληνικα που ειχε μαθει απο Ελληνες φιλους του στη Γερμανια.Προτιμω ενα εχω δικη μου αποψη για εναν λαο παρα να εχω τυφλοσουρτη την εικονα που θελουν να μου παρουσιασουν.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τυπε ο μαλακας ειναι μαλακας. το αν ειναι απο λαθος ή για λαθος λογους δεν του αφαιρει την ταμπελα. ασε τον χρηστιδη να κοιταει τις φανελες για να βγαλει αποφαση και τους αλλους να κοιτανε το διαβατηριο.
ηθελες να συζητησουμε ενα θεμα...το εγκατελειψες;;περιμενω καποιες απαντησεις...κοτεψες;;;

Επισκέπτης
ξεκολλα ρε μη παρασε ρνεσαι σε μονοπατια δυσκολα του φανατισμου και της πορωσης...εισαι καλο παιδι μη πεφτεις θυμα προπαγανδας...
και μην μου πεις και για την απο κει προπαγανδα η οποια και φυσικα υπαρχει και φυσικα γινεται....το ιδιο θα ελεγα και στον απο κει διομηδη
η μαγκια ειναι να εισαι καλα με τον γειτονα σου και οχι να τν μισεις και να μην θελςις να τον βλεπεις...
αλλους μαλακες συμφερει η πολωση και ο φανατισμος και οχι εμας τα κακομοιρα και απλα ανθρωπακια...
αιντε πια ξυπνατε με την διαιωνηση της νμαλακιας του μισους και του φανατισμου...
και αντε ενταξει ητανε ΜΟΝΟ αυτοι μαλακες και εσφαξαν και σκοτωσαν και βιασαν παλια...
ωραια τωρα συγχωρα τους εσυ που εισαι ανωτερος και παμε παρακατω  ;)
Ο Διομιδης απο οτι εχω καταλαβει(μπορει να κανω και λαθος) εχει ριζες απο την Κωνσταντινουπολη και καλως η κακως εχει μια συγκεκριμενη αποψη για τους Τουρκους,απ την αλλη με βαση το τι εχω εγω εισπραξει απο αυτους εχω μια διαφορετικη αποψη

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εξαφανιστηκε ο γυναικωτος. τον χαλασε η απαντηση μου, αλλιως την ηθελε. κρυψου μωρη να περασει η ωρα. σα δε ντρεπεσαι λεω γω. φευγω τωρα ρε αντε ελα.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Αυτα που λες ιστορικα δεν αμφισβητουνται αλλα οι Τουρκοι τα τελευταια 10 χρονια εχουν κανει αλματα και αυτο βοηθησε να δουνε λιγο διαφορετικα τα πραγματα απο αυτα που τους λεγαν και εχει αλλαξει πολυ η αποψη τους για εμας.Ειδαν οτι εχουμε πολλα κοινα σαν λαοι και ειδαν με μεγαλυτερη συμπαθεια τους Ελληνες.Ειχα μπει στην Γερμανια σε Τουρκο ταξιτζη και με ρωτησε απο που ειμαι,οταν του ειπα απο Ελλδα αρχισε και μου μιλαγε σπαστα ελληνικα που ειχε μαθει απο Ελληνες φιλους του στη Γερμανια.Προτιμω ενα εχω δικη μου αποψη για εναν λαο παρα να εχω τυφλοσουρτη την εικονα που θελουν να μου παρουσιασουν.
Κανένα πρόβλημα.
Καλή καρδιά.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και για να επιστρεψουμε στα δικα μας....ο στοχος ο σχεδον μοναδικος στοχος ηταν απο την αρχη και παραμενει το πρωταθλημα...
καλο το ευρωπαικο δε λεω...μαγκια συγκινηση κλαμα συναισθηματα τρομερα...
αλλα ο στοχος ειναι η κουπα...το κυριως φαγητο...το αλλο ειναι ωραιο επιδορπιο...
αμα είσαι γέννημα θρέμμα μαλάκας....  :sunglasses:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δε λεω για το τροχαιο λεω για το πατημα στο κεφαλι ...
ξαναπαμε μωρη πουτανα...τρεις ερωτησεις τρεις απαντησεις...

πουτανα....
θες λεις συζητηση μαζι μου;;
παμε λοιπον
ειδες την φωτο με τον σπανουλη και πειραχτηε η ηθικη σου...ομορφα...μπηκες το ποσταρες και το κριτικαρες...
ξαναπαμε...
οταν εγινε το σκηνικο με τον πρεζο το ειχες παρει χαμπαρι;;(1η ερωτηση)
αν το πηρες χαμπαρι ενοχληθηκε η ηθικη σου;;(2η ερωτηση)
αν το ειχες παρει χαμπαρι και ενοχληθηκε η ηθικη σου μιας και ειναι ιδιατερα ευαισθητη πως ετυχε και δεν μπηκες να πεις την αποψη σου ειδικα ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙ ΗΜΕΡΕΣ;;;(3η ερωτηση)
εχεις την καλωσυνη να απαντησεις στις συγκεκριμενες ερωτησεις με συγκεκριμενες απαντησεις;;ευχαριστω πολυ εκ των προτερων
ειναι συγκεκριμενες και καθαρες ερωτησουλες να θελεις απαντα αλλοιως μαλλον την κανεις με ελαφρα  :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δε λεω για το τροχαιο λεω για το πατημα στο κεφαλι ...
ξαναπαμε μωρη πουτανα...τρεις ερωτησεις τρεις απαντησεις...

το ιδιο ισχυει ρε καραγκιοζη. ιδια απαντηση και ας μη σου κανει στα σχεδια. το ψεμμα ειναι η αρρωστια μου βγαζω σπυρια και μου αναβουν τα λαμπακια. μεχρι τωρα σε τσιγκλαω καθαρα απο συμπαθεια και γελωντας. οι ψευτες ομως δε με κανουν να γελαω. μεινε ησυχος οτι δε σε ξανα παιζω.

υ.γ. κοιτα ρε επιμενει να απολογηθω γιατι δεν ποσταρα ΤΟΤΕ. τι να πει κανεις για την ηλιθιοτητα σου  :jerking: :headbang:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
το ιδιο ισχυει ρε καραγκιοζη. ιδια απαντηση και ας μη σου κανει στα σχεδια. το ψεμμα ειναι η αρρωστια μου βγαζω σπυρια και μου αναβουν τα λαμπακια. μεχρι τωρα σε τσιγκλαω καθαρα απο συμπαθεια και γελωντας. οι ψευτες ομως δε με κανουν να γελαω. μεινε ησυχος οτι δε σε ξανα παιζω.

υ.γ. κοιτα ρε επιμενει να απολογηθω γιατι δεν ποσταρα ΤΟΤΕ. τι να πει κανεις για την ηλιθιοτητα σου  :jerking: :headbang:
επιμενω λοιπον ...ναι ...ακριβως για να δειξω οτι η αυαισθησια σου δεν εχει να κανει με τα γεγονοτα αλλα ΜΕ ΤΙ ΦΑΝΕΛΛΑ ΦΟΡΑΕΙ ΑΥΤΟς ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ (κατι που βροντοψωναζεις υποκριτακο οτι σε πειραζει οταν το κανουν αλλοι)
ναι λοιπον οταν μας ζαλιζεις τα παπαρια για τον σπανουλη την ωρα που τουμπεκιαζεις για μια απο τις χειροτερς ενεργειες σε αθλητικο χωρο (πατημα στο κεφαλι με προθεση) τοτε να παλιοπουτανα δεν εισαι αυτος που πας να το παιξεις ενας ηθικος και αμμπτος αλλα μια φανατικη πρασινη πουτανα...
καλο βραδυ...ξεβρακωτε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom