streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Πολύ κλάμα ρε τύπε. Τώρα σε χαλάει και η μαλακία του κιλλ μπιλλ.
για τιτλους λεμε ρε τυπε...εστω και κλεμμενους...γιουγκοπλαστικα εβερ.Απλα ξεπουληθηκε
Και Σκοπιανό παίκτη η ΑΕΚ είχε φέρει πρώτη - και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ
αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έβγαζαν φωτό με τη σημαία των Σκοπίων.
αλλά άσχετο.... δεν φταίει ο Σπανούλης που οι πολιτικοί μας τον παίζουνε από το πρωί ως το βράδυ. Ούτε μία φωτό θα κάνει περισσότερο ή λιγότερο κακό ούτε θα κρίνει κάτι
ρε μαλακα για να μην το κουραζουμε...γουσταρουμε κιλλ μπιλλ με τρελλα και γουσταρουμε να σας ξεκωλιασει...το'πιασες;;η προπαγανδα σου δεν πιανει τοπο με τιποτα....καλα ξηγηθηκε και καλα ξηγιεται οτι κιαν κανει...ενω ο νταλαρας ας πουμε κρινει κατι ή κανει περισσοτερο κακο οταν βγαινουν οι ιδιοι τυποι και τον κραζουν που κανει συναυλιες στα κατεχομενα ή που λεει την γνωμη του στα πολιτικα
νταξειιιιιιιιιιι
ριξε ενα λινκ ρε μαγκα...Πολύ κλάμα ρε πούστη μου. Διαβάζω το κωλομπλόγκ τουξεκωλαράβασιλαρά και έχω λυθεί στα γέλια.
τιτλους οκ φιλε μου.για τιτλους λεμε ρε τυπε...εστω και κλεμμενους...
απο ομαδες ασε ...υπαρχουν πολλες πανω απο το αγαπημενο παιδι της φιμπα τον εξασφυριχτρο που τωρα δαγκωνει το χερι που τοσα χρονια το ταιζε...τρεισερ καντου κλπ κλπ...
μα το ξεκαθαρισα...ειπα και τα κλεμμενα μεσα και τα εξασφυρικτρα...η ιστορια τα κατοχυρωσε τελος...θα θελανε βεβαια να ειχανε ενα μαγκικο σαν το δικο μας αλλα ας βολευτουνε με αυτα που τους χαρισε ο μπερτομεου με τον σωληνα και τον ρηγα που τωρα τους βριζουν...τιτλους οκ φιλε μου.
Αλλα η πουτανα η γιουγκο ηταν αλλο πραγμα.Μεσα σε 2-3 χρονια πηρε 2 ευρωπαικα και εμεινε στην συνηδηση ολων μας σαν την πιο ταλαντουχα ομαδα που περασε ποτε απο τον πλανητη.Ολοι δικοι τους παιχτες.
Κατα τα αλλα οι τιτλοι ειναι μυστηριο πραγμα.Αν εβαζε μια βολη ο πασπαλιε,αν το καλαθι του βρανκοβιτς,αν κανα δυο χρονια δεν γινοταν μισο το ευρωπαικο,αν δεν επαιρνε την μπαλα ο σωκρατης,αν η ομαδα εμενε απο τοτε στον ντουντα ....τα πραγματα θα ηταν αλλοιως
Δεν ξέρω αν το θυμάσαι το αρχιδάκι. Ένας τελειωμένος ζέλας, που τον ξαπόστειλε λόγω μαλακίας ακόμα και η βαζελέττα.τζιαρ
Δεν ξέρω αν το θυμάσαι το αρχιδάκι. Ένας τελειωμένος ζέλας, που τον ξαπόστειλε λόγω μαλακίας ακόμα και η βαζελέττα.τζιαρ
σεβασμος στον Μιχαληρε μαλακα για να μην το κουραζουμε...γουσταρουμε κιλλ μπιλλ με τρελλα και γουσταρουμε να σας ξεκωλιασει...το'πιασες;;η προπαγανδα σου δεν πιανει τοπο με τιποτα....καλα ξηγηθηκε και καλα ξηγιεται οτι κιαν κανει...
πες μας εσυ τι εκανες και ειπες τοσο εσυ οσο η φιμπα αλλα και ο επισημος παναθηναικος οταν το μαυρο παιδοβουβαλο πηγε να λιωσε στο παρκε το κεφαλι αντιπαλου και ασε τις αδερφιστικες μαλακιες με τον μπιλλαρο ...αιντε πουτανακι...
πες μωρη τραωβελω....τι εγινε με τον μπατιστ;;εβγαλε ανακοινωση ο παο;;τιμωρηθηκε απο ομοσπονδια;;απο την ομαδα;; εσυ τι εγραφες;;δειξε ενα ποστ..πουτανα ε πουταν που και καλα τωρα θα μασησουμε εμεις απο ηθικη με μια μαλακια που πηγες και εβαλες,,
σε προκαλω μωρη καποτα...πες...το θυμασαι με τον μπατιστ;;
ρε μαλακα για να μην το κουραζουμε...γουσταρουμε κιλλ μπιλλ με τρελλα και γουσταρουμε να σας ξεκωλιασει...το'πιασες;;η προπαγανδα σου δεν πιανει τοπο με τιποτα....καλα ξηγηθηκε και καλα ξηγιεται οτι κιαν κανει...
πες μας εσυ τι εκανες και ειπες τοσο εσυ οσο η φιμπα αλλα και ο επισημος παναθηναικος οταν το μαυρο παιδοβουβαλο πηγε να λιωσε στο παρκε το κεφαλι αντιπαλου και ασε τις αδερφιστικες μαλακιες με τον μπιλλαρο ...αιντε πουτανακι...
πες μωρη τραωβελω....τι εγινε με τον μπατιστ;;εβγαλε ανακοινωση ο παο;;τιμωρηθηκε απο ομοσπονδια;;απο την ομαδα;; εσυ τι εγραφες;;δειξε ενα ποστ..πουτανα ε πουταν που και καλα τωρα θα μασησουμε εμεις απο ηθικη με μια μαλακια που πηγες και εβαλες,,
σε προκαλω μωρη καποτα...πες...το θυμασαι με τον μπατιστ;;
δεν καταλαβες...ασε με εμενα...παραδειγμα τον εφερα για καποιον που ειναι ηθικα ευαισθητος με αθλητες συλλογων (αλλων βεβαιως) και προσπαθεις να εγκαλεσει φιλαθλους που δεν καταδικαζουν πραξεις αθλητων...σεβασμος στον Μιχαλη
τραβα παραπερα μωρη πορνη...φτηνη...ρε μαλακα με τελειωμενους οπαδους δεν κανω συζητηση, μονο χλευαζω. τι να συζηταω με κολλημενους που βριζουν την ελεινοπουστρα τον τεοντοσιτς για τα αδερφισματα του οταν φοραει εθνικη φανελα στο φιλικο σερβια ελλαδα που επεσε το ξυλο, τον αποθεωνουν οταν φοραει φανελα γαβρου και τον ξαναβριζουν οταν φοραει φανελα τσε σε κα.
η πουστρα ειναι πουστρα για μενα ανεξαρτητως φανελας.
αν το ειχε κανει με τη πρασινη φανελα ο σπανουλης θα μας ειχατε ζαλισει ταρχιδια με σενα τον ηλιθιοδεστερο πρωτο στη σειρα.
τωρα μαλλον με δουλευεις...εχω γραψει τομους εδω ρε τυπε για τον συγκεκριμενο πουστη...
ρε συ τι κελεπουρι είναι τουτο?????