Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (1 μέλη και 36 επισκέπτες)

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Πολύ κλάμα ρε τύπε. Τώρα σε χαλάει και η μαλακία του κιλλ μπιλλ.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
:pipa1:
γιουγκοπλαστικα εβερ.Απλα ξεπουληθηκε
για τιτλους λεμε ρε τυπε...εστω και κλεμμενους...
απο ομαδες ασε ...υπαρχουν πολλες πανω απο το αγαπημενο παιδι της φιμπα τον εξασφυριχτρο που τωρα δαγκωνει το χερι που τοσα χρονια το ταιζε...τρεισερ καντου κλπ κλπ...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
πω πω τι καυλα
πω πω τι καυλα
που οι βαζελες
ειναι ολες ταυλα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Και Σκοπιανό παίκτη η ΑΕΚ είχε φέρει πρώτη - και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ
αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έβγαζαν φωτό με τη σημαία των Σκοπίων.

αλλά άσχετο.... δεν φταίει ο Σπανούλης που οι πολιτικοί μας τον παίζουνε από το πρωί ως το βράδυ. Ούτε μία φωτό θα κάνει περισσότερο ή λιγότερο κακό ούτε θα κρίνει κάτι

ενω ο νταλαρας ας πουμε κρινει κατι ή κανει περισσοτερο κακο οταν βγαινουν οι ιδιοι τυποι και τον κραζουν που κανει συναυλιες στα κατεχομενα ή που λεει την γνωμη του στα πολιτικα  :2funny:

νταξειιιιιιιιιιι

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Πολύ κλάμα ρε πούστη μου. Διαβάζω το κωλομπλόγκ του ξεκωλαρά βασιλαρά και έχω λυθεί στα γέλια.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ενω ο νταλαρας ας πουμε κρινει κατι ή κανει περισσοτερο κακο οταν βγαινουν οι ιδιοι τυποι και τον κραζουν που κανει συναυλιες στα κατεχομενα ή που λεει την γνωμη του στα πολιτικα  :2funny:

νταξειιιιιιιιιιι
ρε μαλακα για να μην το κουραζουμε...γουσταρουμε κιλλ μπιλλ με τρελλα και γουσταρουμε να σας ξεκωλιασει...το'πιασες;;η προπαγανδα σου δεν πιανει τοπο με τιποτα....καλα ξηγηθηκε και καλα ξηγιεται οτι κιαν κανει...
πες μας εσυ τι εκανες και ειπες τοσο εσυ οσο η φιμπα αλλα και ο επισημος παναθηναικος οταν το μαυρο παιδοβουβαλο πηγε να λιωσε στο παρκε το κεφαλι αντιπαλου και ασε τις αδερφιστικες μαλακιες με τον μπιλλαρο ...αιντε πουτανακι...
πες μωρη τραωβελω....τι εγινε με τον μπατιστ;;εβγαλε ανακοινωση ο παο;;τιμωρηθηκε απο ομοσπονδια;;απο την ομαδα;; εσυ τι εγραφες;;δειξε ενα ποστ..πουτανα ε πουταν που και καλα τωρα θα μασησουμε εμεις απο ηθικη με μια μαλακια που πηγες και εβαλες,,
σε προκαλω μωρη καποτα...πες...το θυμασαι με τον μπατιστ;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Πολύ κλάμα ρε πούστη μου. Διαβάζω το κωλομπλόγκ του ξεκωλαρά βασιλαρά και έχω λυθεί στα γέλια.
ριξε ενα λινκ ρε μαγκα...
Υ.Γ.ρε αλανια ανεβαστε ενας τον τελικο να τον εχουμε...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
:pipa1:για τιτλους λεμε ρε τυπε...εστω και κλεμμενους...
απο ομαδες ασε ...υπαρχουν πολλες πανω απο το αγαπημενο παιδι της φιμπα τον εξασφυριχτρο που τωρα δαγκωνει το χερι που τοσα χρονια το ταιζε...τρεισερ καντου κλπ κλπ...
τιτλους οκ φιλε μου.
Αλλα η πουτανα η γιουγκο ηταν αλλο πραγμα.Μεσα σε 2-3 χρονια πηρε 2 ευρωπαικα και εμεινε στην συνηδηση ολων μας σαν την πιο ταλαντουχα ομαδα που περασε ποτε απο τον πλανητη.Ολοι δικοι τους παιχτες.
Κατα τα αλλα οι τιτλοι ειναι μυστηριο πραγμα.Αν εβαζε μια βολη ο πασπαλιε,αν το καλαθι του βρανκοβιτς,αν κανα δυο χρονια δεν γινοταν μισο το ευρωπαικο,αν δεν επαιρνε την μπαλα ο σωκρατης,αν η ομαδα εμενε απο τοτε στον ντουντα ....τα πραγματα θα ηταν αλλοιως

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τιτλους οκ φιλε μου.
Αλλα η πουτανα η γιουγκο ηταν αλλο πραγμα.Μεσα σε 2-3 χρονια πηρε 2 ευρωπαικα και εμεινε στην συνηδηση ολων μας σαν την πιο ταλαντουχα ομαδα που περασε ποτε απο τον πλανητη.Ολοι δικοι τους παιχτες.
Κατα τα αλλα οι τιτλοι ειναι μυστηριο πραγμα.Αν εβαζε μια βολη ο πασπαλιε,αν το καλαθι του βρανκοβιτς,αν κανα δυο χρονια δεν γινοταν μισο το ευρωπαικο,αν δεν επαιρνε την μπαλα ο σωκρατης,αν η ομαδα εμενε απο τοτε στον ντουντα ....τα πραγματα θα ηταν αλλοιως
μα το ξεκαθαρισα...ειπα και τα κλεμμενα μεσα και τα εξασφυρικτρα...η ιστορια τα κατοχυρωσε τελος...θα θελανε βεβαια να ειχανε ενα μαγκικο σαν το δικο μας αλλα ας βολευτουνε με αυτα που τους χαρισε ο μπερτομεου με τον σωληνα και τον ρηγα που τωρα τους βριζουν...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

Δεν ξέρω αν το θυμάσαι το αρχιδάκι. Ένας τελειωμένος ζέλας, που τον ξαπόστειλε λόγω μαλακίας ακόμα και η βαζελέττα.τζιαρ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τωρα μαλλον με δουλευεις...εχω γραψει τομους εδω ρε τυπε για τον συγκεκριμενο πουστη...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.332
Πόντοι
42.697

Δεν ξέρω αν το θυμάσαι το αρχιδάκι. Ένας τελειωμένος ζέλας, που τον ξαπόστειλε λόγω μαλακίας ακόμα και η βαζελέττα.τζιαρ

ααααααααααχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!
ρε συ τι κελεπουρι είναι τουτο????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εχω κλάσει στο γέλιο! :2funny:

τον λάτρεψα αυτόν τον ζέλα!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Βάι, βάι, βάι...

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
ρε μαλακα για να μην το κουραζουμε...γουσταρουμε κιλλ μπιλλ με τρελλα και γουσταρουμε να σας ξεκωλιασει...το'πιασες;;η προπαγανδα σου δεν πιανει τοπο με τιποτα....καλα ξηγηθηκε και καλα ξηγιεται οτι κιαν κανει...
πες μας εσυ τι εκανες και ειπες τοσο εσυ οσο η φιμπα αλλα και ο επισημος παναθηναικος οταν το μαυρο παιδοβουβαλο πηγε να λιωσε στο παρκε το κεφαλι αντιπαλου και ασε τις αδερφιστικες μαλακιες με τον μπιλλαρο ...αιντε πουτανακι...
πες μωρη τραωβελω....τι εγινε με τον μπατιστ;;εβγαλε ανακοινωση ο παο;;τιμωρηθηκε απο ομοσπονδια;;απο την ομαδα;; εσυ τι εγραφες;;δειξε ενα ποστ..πουτανα ε πουταν που και καλα τωρα θα μασησουμε εμεις απο ηθικη με μια μαλακια που πηγες και εβαλες,,
σεβασμος στον Μιχαλη

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και για να επιστρεψουμε στα δικα μας....ο στοχος ο σχεδον μοναδικος στοχος ηταν απο την αρχη και παραμενει το πρωταθλημα...
καλο το ευρωπαικο δε λεω...μαγκια συγκινηση κλαμα συναισθηματα τρομερα...
αλλα ο στοχος ειναι η κουπα...το κυριως φαγητο...το αλλο ειναι ωραιο επιδορπιο...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.332
Πόντοι
42.697
:grin:

Συνημμένα

• olympiakos.jpg
    olympiakos.jpg
    134,9 KB · Εμφανίσεις: 10

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ρε μαλακα με τελειωμενους  :uglystupid: οπαδους δεν κανω συζητηση, μονο χλευαζω. τι να συζηταω με κολλημενους που βριζουν την ελεινοπουστρα τον τεοντοσιτς για τα αδερφισματα του οταν φοραει εθνικη φανελα στο φιλικο σερβια ελλαδα που επεσε το ξυλο, τον αποθεωνουν οταν φοραει φανελα γαβρου και τον ξαναβριζουν οταν φοραει φανελα τσε σε κα.
η πουστρα ειναι πουστρα για μενα ανεξαρτητως φανελας.
αν το ειχε κανει με τη πρασινη φανελα ο σπανουλης θα μας ειχατε ζαλισει ταρχιδια με σενα τον ηλιθιοδεστερο πρωτο στη σειρα.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
σεβασμος στον Μιχαλη
δεν καταλαβες...ασε με εμενα...παραδειγμα τον εφερα για καποιον που ειναι ηθικα ευαισθητος με αθλητες συλλογων (αλλων βεβαιως) και προσπαθεις να εγκαλεσει φιλαθλους που δεν καταδικαζουν πραξεις αθλητων...
γιαυτο τον ρωταω...τι ειναι χειροτερο;;να φωτογραφιζεσαι με μια σημαια ενος συναθλητη σου η να πατας στο κεφαλι εναν αντιπαλο...
προσωπικα στην δικη μου ηθικη και στον δικο μου κωδικα ασε να ξερω εγω πως βλεπω τον καθε μιχαλη και τον καθε παμπλο  ;) ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε μαλακα με τελειωμενους  :uglystupid: οπαδους δεν κανω συζητηση, μονο χλευαζω. τι να συζηταω με κολλημενους που βριζουν την ελεινοπουστρα τον τεοντοσιτς για τα αδερφισματα του οταν φοραει εθνικη φανελα στο φιλικο σερβια ελλαδα που επεσε το ξυλο, τον αποθεωνουν οταν φοραει φανελα γαβρου και τον ξαναβριζουν οταν φοραει φανελα τσε σε κα.
η πουστρα ειναι πουστρα για μενα ανεξαρτητως φανελας.
αν το ειχε κανει με τη πρασινη φανελα ο σπανουλης θα μας ειχατε ζαλισει ταρχιδια με σενα τον ηλιθιοδεστερο πρωτο στη σειρα.
τραβα παραπερα μωρη πορνη...φτηνη...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
τωρα μαλλον με δουλευεις...εχω γραψει τομους εδω ρε τυπε για τον συγκεκριμενο πουστη...

ρε συ τι κελεπουρι είναι τουτο?????

Κλασσική περίπτωση του τύπου πιο μαλάκας πέθανες.

Όχι ότι είναι ο μόνος:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom