Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Οντως χαλια το συστημα των πλει οφ...μονο στο μπασκετ στεκει.
Επισης μια αλλη μεγαλη αδικια ειναι οτι εμεις οι φιλαθλοι του Ολυμπιακου βεπουμε μπαλα ΜΟΝΟ 8 μηνες τον χρονο ενω του βαζελα 11 :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:αι γαμιου μου βγαλες τη φραπεδια απο τη μυτη... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
μεγαλεφα βγες να κραξεις το Σισσε ρε τυπε παλι
ο τυπος εκανε μπουρδελο την υποθεση τιτλος στην Αγγλια και αν δεν γυρισει το ματς η σιτυ χανει το πρωταθλημα απο τον Τζιμπριλαρο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
γκολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλρε μουνιάααααααααααααααααααααααααααααααααα

:zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οταν το καρφωσε ο τζιμπριλαρος τι ειπες?  :2funny:
τον εβγαλε ο μαλακας ο προπονητης στο 65  :jerking:

εγώ βασικά πίστευα ότι θα το γυρίσουν στο 80....
μετα το 75 ούτε μια σέντρα δεν εβγαινε.....
:headbang:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
καλη επιτυχια.
πολυ δυσκολο αλλα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.705
Πόντοι
46.232
καλή επιτυχία στην ομάδα παιδιά......

Επισκέπτης
μεγαλεφα βγες να κραξεις το Σισσε ρε τυπε παλι
ο τυπος εκανε μπουρδελο την υποθεση τιτλος στην Αγγλια και αν δεν γυρισει το ματς η σιτυ χανει το πρωταθλημα απο τον Τζιμπριλαρο
Ρε μαλακα kompe ασε τον Σισσε και ανελυσε μας την προχτεσινη σφαγη.
Περιμενουμε με αγωνια.

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
Ρε μαλακα kompe ασε τον Σισσε και ανελυσε μας την προχτεσινη σφαγη.
Περιμενουμε με αγωνια.
στα παπαρια μου τυπε η σφαγη εμενα με ξενερωσε που δεν καναμε ενα γαμημενο σουτ στο τελος τπτ αλλο

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε μαλακα ολιβερ για πες μας...ηταν μου μου το ματσακι στο σιτυ;;το'δωσε η κρυσταλ;;θελω αναλυση :2funny:
σου εχω ξαναπει βγαλε την τσιχλα ασε τα σεναρια και φχαριστησου μπαλλιτσα....
βλεπω κανεις σεναρια και με την σπυριαρα τωρα...εμαθες οτι οι διαιτητες κερδισαν τον παο...
μαιστα ...ο παο κερδιζει με την μαγκια του και χανει απο τον μπερτομεου και τον μαρτιν...
καλα...οτι πειτε...το ξυλο βεβαια που επεφτε στην ρακετα του παο στους ψηλους της τσε σε κα δεν το ειδε κανεις...
απλα η τσε σε κα ξεχασε το μπασκετ  :jerking: :jerking: :jerking:
καλα εχουν σφαξει τον παο στο μπασκετ οι αρκουδες και αυτος κοντρα σε ολους και ολα εχει χτισει δυναστεια...
πωωωωω ρε πουστη μου τι ομαδαρα ειναι αυτη ...
η ''καλυτερη΄΄ ομαδα των δε3καπεντε τελευταιων χρονων κοντρα στην διαιτησια....αυτα ειναι...αυτη ειναι η μαγκια... :jerking: :jerking: :jerking:
Υ.Γ. ηθελα ρε πουστη να παρει πρωταθλημα ο γαυρος με δυο γκολ στις καθυστερησεις να εβλεπα τι θα ελεγε ο ολιβερ  :2funny: :2funny: :2funny:
στοιχημα ,δωσμενο,παραρτηματα...
και στην ιγκλατερα χαζευει με το στομα ανοιχτο....
ρε το δηλητηριο εσεις οι ιδιοι πρωτοι το λουζοσαστε...την λασπη την γυρνατε στα μουτρα σας...
εσεις χανετε την μαγεια του παιχνιδιου...εμενα στνμπουτσαμ!!! ;)

Επισκέπτης
ρε μαλακα ολιβερ για πες μας...ηταν μου μου το ματσακι στο σιτυ;;το'δωσε η κρυσταλ;;θελω αναλυση :2funny:
σου εχω ξαναπει βγαλε την τσιχλα ασε τα σεναρια και φχαριστησου μπαλλιτσα....
βλεπω κανεις σεναρια και με την σπυριαρα τωρα...εμαθες οτι οι διαιτητες κερδισαν τον παο...
μαιστα ...ο παο κερδιζει με την μαγκια του και χανει απο τον μπερτομεου και τον μαρτιν...
καλα...οτι πειτε...το ξυλο βεβαια που επεφτε στην ρακετα του παο στους ψηλους της τσε σε κα δεν το ειδε κανεις...
απλα η τσε σε κα ξεχασε το μπασκετ  :jerking: :jerking: :jerking:
καλα εχουν σφαξει τον παο στο μπασκετ οι αρκουδες και αυτος κοντρα σε ολους και ολα εχει χτισει δυναστεια...
πωωωωω ρε πουστη μου τι ομαδαρα ειναι αυτη ...
η ''καλυτερη΄΄ ομαδα των δε3καπεντε τελευταιων χρονων κοντρα στην διαιτησια....αυτα ειναι...αυτη ειναι η μαγκια... :jerking: :jerking: :jerking:
Υ.Γ. ηθελα ρε πουστη να παρει πρωταθλημα ο γαυρος με δυο γκολ στις καθυστερησεις να εβλεπα τι θα ελεγε ο ολιβερ  :2funny: :2funny: :2funny:
στοιχημα ,δωσμενο,παραρτηματα...
και στην ιγκλατερα χαζευει με το στομα ανοιχτο....
ρε το δηλητηριο εσεις οι ιδιοι πρωτοι το λουζοσαστε...την λασπη την γυρνατε στα μουτρα σας...
εσεις χανετε την μαγεια του παιχνιδιου...εμενα στνμπουτσαμ!!! ;)
εγω δεν σε παρεξηγώ..ξέρεις οτι λες μαλακίες αλλα τες πα δεν έχει νόημα.θα σου πω μόνο οτι η διαφορα ειναι οτρι εσυ έσωσες την κερκυρα και πήρες το πρωτάθλημα ;)αντίθετα η σιτι έπαιζε ένα πρωτάθλημα ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
α ρε γατακια, κανατε και ονειρα οτι θα αποκρουσετε την κοκκινη αρκουδοπουτσα  :2funny:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
http://[URL unfurl="true"]www.neolaia.gr/wp-content/uploads/2011/03/konstantinos-mitsotakis.jpg[/img[/URL]]

Εύχομαι στην Ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού ένα πολύ καλό 2ο ημίχρονο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom