Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (2 μέλη και 36 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εσύ μην παίρνεις θάρρος γιατί αν θα γίνει η στραβή θα σε ψάχνουμε πάλι :grin:

τις τελευταίες 3 βδομάδες έχω σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ απο τις αθλητικές σας μαλακίες.

εδώ καράβια χάνονται που λέμε και το μουνι χτενίζεται.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
τις τελευταίες 3 βδομάδες έχω σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ απο τις αθλητικές σας μαλακίες.

εδώ καράβια χάνονται που λέμε και το μουνι χτενίζεται.
εδω και 3 μηνες εχεις,απο τοτε που ξεφουσκωσε το ποδοσφαιρικο θαυμα  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
και βάλε.
αν και δεν έγραψα υπέρ ποιάς ομάδας εσύ ως γνωστός γαβρόπουλος κατάλαβες ότι θες.  :sunglasses:
χαχαχαχαχαχα :2funny:θα κερδίσει δηλαδή ο ολυμπιακός :2funny:..εγω εχω πει ότι έδειξαν απο την παρασκευή ποια ομάδα θελουν να το πάρει :uglystupid:τώρα εσύ όπως πάντα θες να κάνεις το πονηρό :grin: α και μην ξεχνάς σήμερα κοουτσαρει ο μεγαλύτερος προπονητής που πέρασε απο την Ελλάδα στο οακα..μην ξεχασεις να τον δεις :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εδω και 3 μηνες εχεις,απο τοτε που ξεφουσκωσε το ποδοσφαιρικο θαυμα   :2funny: :2funny: :2funny:
κάνεις λάθος.
ή είσαι γνωστός νεοδημοκράτης ή πασόκος που αλλοιώνει την πραγματικότητα όπως τον συμφέρει.
μέχρι πριν τις εκλογές με το χομπυ ασχολούμαστε.
τώρα έχουμε σοβαρότερα.

α και με το μπασκετ έχω πει ότι ακόμα και ημιτελικούς τσουλου βαριέμαι να παρακολουθώ.

ακόμα και το ματς αστέρα/ξάνθης - γάβρου το βρίσκω πιο ενδιαφέρον.  :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
χαχαχαχαχαχα :2funny:θα κερδίσει δηλαδή ο ολυμπιακός :2funny:..εγω εχω πει ότι έδειξαν απο την παρασκευή ποια ομάδα θελουν να το πάρει :uglystupid:τώρα εσύ όπως πάντα θες να κάνεις το πονηρό :grin: α και μην ξεχνάς σήμερα κοουτσαρει ο μεγαλύτερος προπονητής που πέρασε απο την Ελλάδα στο οακα..μην ξεχασεις να τον δεις :2funny: :2funny:
η ζωή είναι πουτάνα και ο γάβρος γίνεται χαλαρά αποέλ.....  :cheesy:
και τότε να δω πού θα κρυφτείς μωρή νιόνια.  :grin:

Επισκέπτης
εδω και 3 μηνες εχεις,απο τοτε που ξεφουσκωσε το ποδοσφαιρικο θαυμα   :2funny: :2funny: :2funny:
λάθος τύπε.......αυτο το θαύμα εχει τομν μεγαλυτέρου προπονητη που είδε η Ελλάδα ΦΕΡΕΙΡΑ :grin: και μόνο γιαυτό βλέπουμε αυτά τα θαύματα που κάνει ακόμα και τώρα...ξέρεις τι είναι να έχεις +4 και σε τρεις αγώνες να είσαι στο -2;αν αυτό δεν λέγετε θαύμα τι λέγετε; :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ολυμπιακος ειμαι,αλλα σημερα θα χασουμε

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
λάθος τύπε.......αυτο το θαύμα εχει τομν μεγαλυτέρου προπονητη που είδε η Ελλάδα ΦΕΡΕΙΡΑ :grin: και μόνο γιαυτό βλέπουμε αυτά τα θαύματα που κάνει ακόμα και τώρα...ξέρεις τι είναι να έχεις +4 και σε τρεις αγώνες να είσαι στο -2;αν αυτό δεν λέγετε θαύμα τι λέγετε; :2funny:
ΠΑΝΑΘΑ

Επισκέπτης
η ζωή είναι πουτάνα και ο γάβρος γίνεται χαλαρά αποέλ.....  :cheesy:
και τότε να δω πού θα κρυφτείς μωρή νιόνια.  :grin:
εγώ πότε δεν εχω κρυφτει..εσύ που εισαι καλη πουτάνα μετά από ένα κάλο γαμήσι πάντα τρέχεις να κρυφτείς :2funny:τώρα σώσε το τόπο με τις απόψεις σου περί πολίτικης :2funny:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Καλυτερη η τσσκα αλλα οι πιτσιρικαδες του του θρυλου μπορει να δειξουν σημερα οτι μια νεα υπερδυναμη γενιετε στο ευρωπαικο μπασκετ.
Χωρις να θελω να πικαρω κανεναν πιστευω οτι αντιστοιχα μια αλλη δυναμη πεθανε....ειδικα αν φυγει ο ζοτς.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγώ πότε δεν εχω κρυφτει..εσύ που εισαι καλη πουτάνα μετά από ένα κάλο γαμήσι πάντα τρέχεις να κρυφτείς :2funny:τώρα σώσε το τόπο με τις απόψεις σου περί πολίτικης :2funny:
ναι αμέ.....

ποτέ μωρή καργιόλα...
ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
ασε τώρα βαριέμαι να ψάχνω να σε κάνω ρόμπα έχω πολιτική συζήτηση..

Υ.Γ.
ακόμα και οι γάβροι έχουν παραδεχθεί ότι είμαι ΠΑΝΤΑ εδώ.
μόνο ενας πασόκος μπορεί να διαστρβελώσει την αλήθεια..... ξέρεις εσύ....... τώρα που εγινες σύριζα.  ;)

Επισκέπτης
Καλυτερη η τσσκα αλλα οι πιτσιρικαδες του του θρυλου μπορει να δειξουν σημερα οτι μια νεα υπερδυναμη γενιετε στο ευρωπαικο μπασκετ.
Χωρις να θελω να πικαρω κανεναν πιστευω οτι αντιστοιχα μια αλλη δυναμη πεθανε....ειδικα αν φυγει ο ζοτς.
αν φύγει ο ζοτς θα σπάσει η αλυσίδα ακολουθούν και αλλοι ;) τωρα για το σημερινό δυστυχώς τύπε αυτή η τσσκα δεύτερο συνεχόμενο κακό ματς δεν νομίζω να κάνουν.αλλα ακόμα και αν συμβεί αυτό παίζει ο μαρτιν ;)

Επισκέπτης
ναι αμέ.....

ποτέ μωρή καργιόλα...
ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
ασε τώρα βαριέμαι να ψάχνω να σε κάνω ρόμπα έχω πολιτική συζήτηση..

Υ.Γ.
ακόμα και οι γάβροι έχουν παραδεχθεί ότι είμαι ΠΑΝΤΑ εδώ.
μόνο ενας πασόκος μπορεί να διαστρβελώσει την αλήθεια..... ξέρεις εσύ....... τώρα που εγινες σύριζα.  ;)
μίλα μωρή κωλοτουμπα.....πες για το φερειρα τι έλεγες πες τι ελεγες για τον αποελ και μετα έγινες ιωαννης :2funny:πες μας για το σιμαο που θα μοσχοπουληθεί//πες ...πες...πες..μπορώ να σου θυμίσω πολλα τραβα τώρα να σώσεις το τόπο στα πολιτικά :2funny:και αν τα εχεις δει συριζα δεν έγινα ;)αλλα οταν βλεπω κατι το λεω..δεν προσπαθω να κανω το ασπρο σιμαο ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σαφώς... το +4 με απλήρωτους και χωρίς διοίκηση το έκανε ο βαλβίδας.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

και σαφώς στο δικαιότατο σύστημα όπως όλα στην ελλάδα που ομάδα που τερματίζει στο +15 ξεκινάιε με +4.......

ο φερέιρα φταίει που δε θα πάει προκριματικά τσουλου

μαλάκες έ μαλάκες.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
αν φύγει ο ζοτς θα σπάσει η αλυσίδα ακολουθούν και αλλοι ;) τωρα για το σημερινό δυστυχώς τύπε αυτή η τσσκα δεύτερο συνεχόμενο κακό ματς δεν νομίζω να κάνουν.αλλα ακόμα και αν συμβεί αυτό παίζει ο μαρτιν ;)
θα τους κερδισουμε ολους και οταν λεμε ολους ενοουμε ολους  :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μίλα μωρή κωλοτουμπα.....πες για το φερειρα τι έλεγες πες τι ελεγες για τον αποελ και μετα έγινες ιωαννης :2funny:πες μας για το σιμαο που θα μοσχοπουληθεί//πες ...πες...πες..μπορώ να σου θυμίσω πολλα τραβα τώρα να σώσεις το τόπο στα πολιτικά :2funny:
θυμάσαι τις κωλοτούμπες που έκανες μωρή καριόλα όταν εβαζα τα βιογραφικά του σιμάο.....

Υ.Γ.
έχω καταλήξει τελικά γιατί σας σιχαίνονται και οι ολουμπιακοί και οι αντιολυμπιακοί.
γιατι πιό πούστηδες απ τους νεοσμυρνιούς δεν έχει συναντήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο.  :grin:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
σαφώς... το +4 με απλήρωτους και χωρίς διοίκηση το έκανε ο βαλβίδας.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

και σαφώς στο δικαιότατο σύστημα όπως όλα στην ελλάδα που ομάδα που τερματίζει στο +15 ξεκινάιε με +4.......

ο φερέιρα φταίει που δε θα πάει προκριματικά τσουλου

μαλάκες έ μαλάκες.
ε οχι οτι δεν φταιει ρε μορτη αν και δεν μου πεφτει λογος εγω θα χαρω αν τον κρατησετε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom