Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
φχαριστησου μπαλλιτσα....
ΣΩΣΤΟΣ σε αυτο.εδω σε αλλο θρεντ μου λενε πως το εστησαν για τα στοιχηματα για το λαιβ. :headbang: :headbang: :headbang:

προσωπικα το εχω ξαναγραψει παροτι που παιζω αρκετα χρηματα στοιχημα (τοσα οσα για να μη στερουμαι βεβαια) δε θα με αφησει να μην απολαυσω αυτο που εγινε σημερα στην αγγλια και να τα θεωρω ολα στημενα.

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
τα γατακια παιζουνε τελικο...............

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
εγω δεν σε παρεξηγώ..ξέρεις οτι λες μαλακίες αλλα τες πα δεν έχει νόημα.θα σου πω μόνο οτι η διαφορα ειναι οτρι εσυ έσωσες την κερκυρα και πήρες το πρωτάθλημα ;)αντίθετα η σιτι έπαιζε ένα πρωτάθλημα ;)
πες μου που λεω μαλακιες...κατ'αρχας δε λεω για την κερκυρα αλλα για τον αστερα...αλλα και για την κερκυρα να θελεις...
το φχαριστιεσαι το ποδοσφαιρο;;;πως μεσα απο τα σεναρια και την αρωστια;;
και στο μπασκετ που λεω μαλακιες;;;
δεν κερδιζει παντα με την μαγκια του και χανει απο τους γκρι;;
πες μου μια καταγεγραμμενη μεγαλη νικη του παο που ειπωθηκε οτι την πηρε με διαιτησια  ;)
μια...δεν θελω περισσοτερες...
αντιθετα και ηττες αλλα και νικες κοντρα σε γκρι λεει η πρασινη προπαγανδα...οχι;;;
που λεω λοιπον μαλακιες;;συγκεκριμενα πες...

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
δε μπορω να καταλαβω γιατι βαζει τον λο.
το παιδι φαινεται με γυμνο ματι πως δε παταει καλα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
πες μου που λεω μαλακιες...κατ'αρχας δε λεω για την κερκυρα αλλα για τον αστερα...αλλα και για την κερκυρα να θελεις...
πες μου μια καταγεγραμμενη μεγαλη νικη του παο που ειπωθηκε οτι την πηρε με διαιτησια  ;)
αντιθετα και ηττες αλλα και νικες κοντρα σε γκρι λεει η πρασινη προπαγανδα...οχι;;;

θα περιμενουμε να τελειωσει ο τελικος για να μας πεις οτι σε εσφαξαν οι γκριζοι. χαζοβιολη 'μοναζυγαδικαμου' γατουλη

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
ρε συ ολιβερ...μια ερωτηση θα σου κανω...υπαρχει πιθανοτητα μια φορα να ειναι γνησια  η ηττα του γαυρου οπως αυτη με την κερκυρα η νικη οπως αυτη με την σιτυ;;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
θα περιμενουμε να τελειωσει ο τελικος για να μας πεις οτι σε εσφαξαν οι γκριζοι. χαζοβιολη 'μοναζυγαδικαμου' γατουλη
βρε νουμερο...μονα ζυγα ειναι οι νικες με μαγκια και οι ηττες απο διαιτησια...
ξυπνα μαλακα ουτε τι λες δε νοιωθεις...
μονα κερδαω μαγκια ,ζυγα χανω απο διαιτησια...
χου ρε ξεπλυμα...νοιωσεεεεε :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
νομίζω ότι είσαι υπερβολικός αλλα μόνο και μονο που έχεις δηλώσει οπαδός δεν μπορείς να δεις αντικειμενικά.στον ημιτελικό είτε σου αρέσει είτε όχι ειδικά ο μαρτιν τον έσφαξε,από εκεί και πέρα ότι μπορεί να έχει ευνοηθεί πρέπει κάποιος να είναι τυφλός αν δεν το παραδέχεται. ;)επίσης στο μπασκετ δεν μπορεί όλους τους τίτλους να τους εχει πάρει με την βοήθεια των γκρι ..δεν νομίζεις ; ;) τώρα στη μπάλα έχω πει την άποψη μου και τόλμησα να πω ότι θα σωθεί η κερκυρα ακόμα και εσυ το αμφισβήτησες όμως είδες ότι είχα δίκιο ;)

Επισκέπτης
ρε συ ολιβερ...μια ερωτηση θα σου κανω...υπαρχει πιθανοτητα μια φορα να ειναι γνησια  η ηττα του γαυρου οπως αυτη με την κερκυρα η νικη οπως αυτη με την σιτυ;;;
τε χριστηδη..εσύ ήσουν αδιάφορος και ενώ η σιτυ πήγαινε για πρωτάθλημα..και σε ρωταω αν το ματς ηταν τελευταία αγωνιστική με την κερκυρα πρόσεξε τι θα σου πω..ο ολυμπιακός θα ηταν τόσο άτυχος και θα έχανε; ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
βρε νουμερο...μονα ζυγα ειναι οι νικες με μαγκια και οι ηττες απο διαιτησια...
ξυπνα μαλακα ουτε τι λες δε νοιωθεις...
μονα κερδαω μαγκια ,ζυγα χανω απο διαιτησια...
χου ρε ξεπλυμα...νοιωσεεεεε :jerking: :jerking: :jerking:

μοναζυγα ειναι κερδιζεις σκανδαλωδως = σου δηλητηριαζουμε το αθλημα  :2funny: χανεις = σε σφαξανε οι γκριζοι και οι μαυροι κερδιζουμε εμεις = γκριζοι και μαυροι στην ευνοια  :jerking:

χαζοβιολη αρλουμπα  :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
η τελετη μαλλον τελειωσε...συγχαρητηρια στην ομαδα ....εκανε κατι παραπανω απο ικανοποιητικη πορεια στην ευρωπη τωρα στρεφομαστε στο πρωταθλημα που ηταν ετσι και αλλοιως ο βασικος μας στοχος....
η ομαδα ειναι νεα και σε παιχτες και σε διοικηση θα ερθουν στην πορεια αλλα ευρωπαικα...
υπομονη θελει και αγκαλιασμα η ομαδα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
τε χριστηδη..εσύ ήσουν αδιάφορος και ενώ η σιτυ πήγαινε για πρωτάθλημα..και σε ρωταω αν το ματς ηταν τελευταία αγωνιστική με την κερκυρα πρόσεξε τι θα σου πω..ο ολυμπιακός θα ηταν τόσο άτυχος και θα έχανε; ;)
καλα ρε εισαι καλ;;;σε ρωταω αν υπαρχει περιπτωση να χασει στα ισα απο κερκυρα και μου απαντας αλλα αντι αλλων...
απαντα πρωτα στην ερωτηση μου...υπαρχει περιπτωση να κερδισει στα ισα τον παοκ στην τουμπα (που ελεγες για δοσμαν) και να χασει απο την κερκυρα;;
απαντα και μετα συζηταμε τα δικα σου...

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
προσεξες καθολου τι εκανε σημερα η μπολτον;

Επισκέπτης
καλα ρε εισαι καλ;;;σε ρωταω αν υπαρχει περιπτωση να χασει στα ισα απο κερκυρα και μου απαντας αλλα αντι αλλων...
απαντα πρωτα στην ερωτηση μου...υπαρχει περιπτωση να κερδισει στα ισα τον παοκ στην τουμπα (που ελεγες για δοσμαν) και να χασει απο την κερκυρα;;
απαντα και μετα συζηταμε τα δικα σου...
το ματς στη τούμπα ηταν άλλη ιστορία και την είχα πει ;)θυμάσαι εσύ τον παοκ τα τελευταία χρόνια να χάνει τόσο εύκολα; ;) από εκεί και πέρα ο καθένας λέει οτι πιστεύει ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
νομίζω ότι είσαι υπερβολικός αλλα μόνο και μονο που έχεις δηλώσει οπαδός δεν μπορείς να δεις αντικειμενικά.στον ημιτελικό είτε σου αρέσει είτε όχι ειδικά ο μαρτιν τον έσφαξε,από εκεί και πέρα ότι μπορεί να έχει ευνοηθεί πρέπει κάποιος να είναι τυφλός αν δεν το παραδέχεται. ;)επίσης στο μπασκετ δεν μπορεί όλους τους τίτλους να τους εχει πάρει με την βοήθεια των γκρι ..δεν νομίζεις ; ;) τώρα στη μπάλα έχω πει την άποψη μου και τόλμησα να πω ότι θα σωθεί η κερκυρα ακόμα και εσυ το αμφισβήτησες όμως είδες ότι είχα δίκιο ;)
ρε μαγκιτη...μπλα μπλα μπλα...
σου ζηταω να μου ονομασει ενα μεγαλο ματς που πηρε ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΠΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ με διαιτησια και μου λες μπλα μπλα μπλα...
συγκεκριμενα ενα ματς εχεις;;;

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Στους - 8 πήγε χρηστίδη..μη βιάζεσαι...

Επισκέπτης
Να μιλανε για διαιτησια οπαδοι ομαδας που εχουν παρει ευρωπαικο με αποφαση κλοπη στην τελευταια φαση ειναι ντροπη για το σπορ.
Tα κακομαθημενα παιδακια βγαλανε και πανο σημερα
pegasus_LARGE_t_1041_105697871_type11291.jpg

Οταν ειχαν το μεγαλυτερο μπατζετ στην ευρωπη και παιρναν τα ευρωπαικα δεν επαιζε ρολο το χρημα αλλα ειχαν την καλυτερη ομαδα.
Λιγη τσιπα ρε μαγκες

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Να μιλανε για διαιτησια οπαδοι ομαδας που εχουν παρει ευρωπαικο με αποφαση κλοπη στην τελευταια φαση ειναι ντροπη για το σπορ.
Tα κακομαθημενα παιδακια βγαλανε και πανο σημερα
pegasus_LARGE_t_1041_105697871_type11291.jpg

Οταν ειχαν το μεγαλυτερο μπατζετ στην ευρωπη και παιρναν τα ευρωπαικα δεν επαιζε ρολο το χρημα αλλα ειχαν την καλυτερη ομαδα.
Λιγη τσιπα ρε μαγκες
αυτα λεω ρε,,,δεν βλεπεις οτι στριμωχνω στα σκοινια;;
μπλα μπλα αλλα ενα ματς δεν μου λενε  :2funny: :2funny: :2funny:
σιγουρα εχει παρει ααα ουουου αλλα ματς κοκοκο  :2funny: :2funny:

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
τα ελληνοπουλα ειναι θησαυρος για τον ολυμπιακο , οι ξενοι δεν εκαναν τιποτα σημερα.... πλην λιγο του σκοπιανου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom