You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ναι αλλά όταν γράφεις και τα λές επώνυμα αν δουλεύεις στο Μεγκα (βλέπε Θαναηλάκης) θα τα χώσεις στο Τζίγκερ;;;
Παίζουν πολλά φίλε δεν λέω ότι δεν θέλει να το κάνει αλλά πρέπει να φάει και ψωμάκι δεν νομίζεις; Αντικειμενικότητα δεν υπάρχει πουθενά όσο έχει σχέση με το χρήμα. Εγώ αγοράζω 2 -3 πρωταθλητές την εβδομάδα μόνο και μόνο γιατί έχει πρώτος κατά κανόνα τις ειδήσεις για το Θρύλο.. Δεν μπορεί να μου διαμορφώσει κανείς άποψη για τίποτα ευτυχώς έχω μυαλό και προσπαθώ να το χρησημοποιώ. 21 χρόνια γήπεδο έχω μάθει να βλέπω μόνος μου 5 πράγματα νομίζω...
Παίζουν πολλά φίλε δεν λέω ότι δεν θέλει να το κάνει αλλά πρέπει να φάει και ψωμάκι δεν νομίζεις; Αντικειμενικότητα δεν υπάρχει πουθενά όσο έχει σχέση με το χρήμα. Εγώ αγοράζω 2 -3 πρωταθλητές την εβδομάδα μόνο και μόνο γιατί έχει πρώτος κατά κανόνα τις ειδήσεις για το Θρύλο.. Δεν μπορεί να μου διαμορφώσει κανείς άποψη για τίποτα ευτυχώς έχω μυαλό και προσπαθώ να το χρησημοποιώ. 21 χρόνια γήπεδο έχω μάθει να βλέπω μόνος μου 5 πράγματα νομίζω...
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Παντως ρε μαγκες γαυροι μπραβο σας....Αν και ειναι κατι που δεν πιστευα ποτε οτι θα βγει απο το στομα μου,οφειλω να παραδεχτω οτι εχετε πολυ καλη ομαδα φετος...Αυτο απο μονο του(προσωπικη μου αποψη και χρηση...)η καλη ομαδα δηλαδη,δεν ειναι ο καθοριστικος παραγοντας φυσικα,αν στην εξισωση δεν βαλουμε και τους αλλους παραγοντες οπως το καινουργιο γηπεδο,τα προπονητικα κεντρα,τις ακαδημιες και οτι αλλο συνιστα μια ομαδα που ΘΕΛΕΙ να κανει προκοπη και στην Ευρωπη....Σωστη δουλεια απο πολυ-πολυ χαμηλα που αντανακλαται και στην πρωτη ομαδα...Δεν ειρωνευομαι καθολου,γαυροι μου,και μην τρεξετε να με ξεχεσετε...Απλως σαν βαζελος ψιλοκανω τις διαπιστωσεις μου (και ζηλευω λιγουλακι...δεν ειναι ντροπη να το πω....)Παντα στην ζωη μου ηθελα να ειμαι αντικειμενικος...
Τωρα για την Τσελσι....τι να πω...Αυτη η Λαρισα της Αγγλιας (στην προ Αμπραμοβιτς εποχη ειχε παρει κανα πρωταθλημα..;αν θυμαμαι καπου στο '50 ηταν το τελευταιο της..)Σιγουρα πολυ σκληρη ομαδα,αρνειται να πεθανει ακομα και οταν ειναι πισω στο σκορ και η δουλεια που εχει γινει ,στα πισω απο την βιτρινα,
εργα υποδομης ,εγγυαται οτι θα την υπολογιζουμε για χρονια ακομα στο ευρωπαικο ταμπλο...
Τα ονοματα που εχει στο ροστερ της....απλα ζαλαδα,(μην ακουσω τπτ βλακειες...)και σιγουρα το πρωταθλημα που συμμετεχει πρωταγωνιστωντας ειναι απο τα πιο ανταγωνιστικα του κοσμου...Αλλα ,προσωπικη μου αποψη και χρηση,πιστευω οτι το στυλ παιχνιδιου της ταιριαζει στον γαυρο.....Σεντρες-σεντρες-σεντρες...
Εγω λεω πρωτος απο ολους οτι ο γαυρος θα την δυσκολεψει πολυ...Ξερει με τι εχει να κανει...και πιστευω εχει την δυναμη να της κανει την ζωη πολυ δυσκολη...Ας ερθουν τα αγγλακια στο "τηγανι" και θα δουν...
Ευχομαι να την στειλετε για τσαγακι...Ετσι για την χαρα του αθληματος αλλα και προσωπικης μου "απεχθειας" στους λορδους...καθως η θρησκεια στο νησι ειναι μια....
Τωρα για την Τσελσι....τι να πω...Αυτη η Λαρισα της Αγγλιας (στην προ Αμπραμοβιτς εποχη ειχε παρει κανα πρωταθλημα..;αν θυμαμαι καπου στο '50 ηταν το τελευταιο της..)Σιγουρα πολυ σκληρη ομαδα,αρνειται να πεθανει ακομα και οταν ειναι πισω στο σκορ και η δουλεια που εχει γινει ,στα πισω απο την βιτρινα,
εργα υποδομης ,εγγυαται οτι θα την υπολογιζουμε για χρονια ακομα στο ευρωπαικο ταμπλο...
Τα ονοματα που εχει στο ροστερ της....απλα ζαλαδα,(μην ακουσω τπτ βλακειες...)και σιγουρα το πρωταθλημα που συμμετεχει πρωταγωνιστωντας ειναι απο τα πιο ανταγωνιστικα του κοσμου...Αλλα ,προσωπικη μου αποψη και χρηση,πιστευω οτι το στυλ παιχνιδιου της ταιριαζει στον γαυρο.....Σεντρες-σεντρες-σεντρες...
Εγω λεω πρωτος απο ολους οτι ο γαυρος θα την δυσκολεψει πολυ...Ξερει με τι εχει να κανει...και πιστευω εχει την δυναμη να της κανει την ζωη πολυ δυσκολη...Ας ερθουν τα αγγλακια στο "τηγανι" και θα δουν...
Ευχομαι να την στειλετε για τσαγακι...Ετσι για την χαρα του αθληματος αλλα και προσωπικης μου "απεχθειας" στους λορδους...καθως η θρησκεια στο νησι ειναι μια....
Συνημμένα
Τι να σου κανουν και οι mod με τον καθε καραγκιοζη που ενω δεν ειναι γαυρος απο τα 10 ποστ που εχει τα 9 ειναι εδω.Να δω τωρα κανα καλο moderator θα σβυσει το μυνημα του orca για να δω....
Μην ασχοληστε ρε μαγκες αφηστε τους στην πικρα τους.
Με ατομα που γουσταρουν κουβεντα και δεν προκαλουν να τα πουμε τους αλλους γραψτε τους κανονικα.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Καλημέρα φίλοι Ολυμπιακοί.Έχω μία απορία και θέλω να με βοηθήσετε.Διαβάζω για το Σχορτσιανίτη εδώ και δεν καταλαβαίνω τι παίζεται.Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω????
Καλημέρα κάπταιν,Καλημέρα φίλοι Ολυμπιακοί.Έχω μία απορία και θέλω να με βοηθήσετε.Διαβάζω για το Σχορτσιανίτη εδώ και δεν καταλαβαίνω τι παίζεται.Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω????
μάλλον που ο έρωτας τελείωσε νωρίς και ψάχνουν δικαιολογίες και οι δυο πλευρές για να το τελειώνουν.
Μακάρι το παλικάρι να ξαναπαίξει μπάσκετ και να ξαναγυρίσει στην Εθνική.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Φίλοι ολυμπιακοί αναγνωρίζετε αυτό το αμάξι?Το συνάντησα προχθές στην παραλιακή...
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
για να δεις.... για να δεις....Να δω τωρα κανα καλο moderator θα σβυσει το μυνημα του orca για να δω....
gp07
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
Καλησπερα αδερφια,
Αποδεκατισμενη η ομαδα σημερα με τα τυρια ,ωστοσο ακομα και με κεντρο αναγκης η ομαδα εχει την ποιοτητα να το καθαρισει το ματσακι.
Η μεταγραφη του Μπελουτσι εκλεισε οριστικα οπως διαβαζω σημερα και μετα τα Χριστουγεννα ερχεται να υπογραψει. Αυτα που διαβασα περι παλτου σε προηγουμενα ποστ περι πατλου τα αφηνω ασχολιαστα γιατι ο πονεμενος που τα εγραψε θα περιμενει μεχρι να τον διωξει ο Ολυμπιακος για να τον δει στην ομαδα του σαν κατι αλλους (ονοματα δε λεμε).
Με το μπασκετ δε θα ασχοληθω καθως το ΑΕΚακι δεν ειναι αξιο λογου.
Αυτα τα ολιγα για σημερα.
Αντε και με τη νικη!!!!!!!
ΘΥΡΑ 7
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ
Αποδεκατισμενη η ομαδα σημερα με τα τυρια ,ωστοσο ακομα και με κεντρο αναγκης η ομαδα εχει την ποιοτητα να το καθαρισει το ματσακι.
Η μεταγραφη του Μπελουτσι εκλεισε οριστικα οπως διαβαζω σημερα και μετα τα Χριστουγεννα ερχεται να υπογραψει. Αυτα που διαβασα περι παλτου σε προηγουμενα ποστ περι πατλου τα αφηνω ασχολιαστα γιατι ο πονεμενος που τα εγραψε θα περιμενει μεχρι να τον διωξει ο Ολυμπιακος για να τον δει στην ομαδα του σαν κατι αλλους (ονοματα δε λεμε).
Με το μπασκετ δε θα ασχοληθω καθως το ΑΕΚακι δεν ειναι αξιο λογου.
Αυτα τα ολιγα για σημερα.
Αντε και με τη νικη!!!!!!!
ΘΥΡΑ 7
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Lua Lua OE OE OE OE OE OEΦίλοι ολυμπιακοί αναγνωρίζετε αυτό το αμάξι?Το συνάντησα προχθές στην παραλιακή...
Το χαιρετησες το παλικαρι?
Φωτια θα ειναι η ομαδα σε πολλες γραμμες απο το νεο ετος
Η μεγαλη προκληση λεγεται Τσελσι
Εκει γουσταρω να δω μπαλαρα απο το Θρυλο και να τους παιξει με τσαμπουκα οπως στα εκτος εδρας παιχνιδια του Champions League φετος
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Που να τον χαιρετήσω?μαύρο τζιπ,μαύρα φιμε τζάμια,μαύρος κι αυτός!Τη νύχτα να χαιρετήσω??Lua Lua OE OE OE OE OE OE
Το χαιρετησες το παλικαρι?
Φωτια θα ειναι η ομαδα σε πολλες γραμμες απο το νεο ετος
Η μεγαλη προκληση λεγεται Τσελσι
Εκει γουσταρω να δω μπαλαρα απο το Θρυλο και να τους παιξει με τσαμπουκα οπως στα εκτος εδρας παιχνιδια του Champions League φετος
παντως ελπιζω να κανει καλες μεταγραφες ο γαυρος τωρα και το καλοκαιρι,τουλαχιστον να πλησιασει ελαχιστα τη ποιοτητα της ΑΕΚ αν και παρα πολυ δυσκολο..μα παλι δευτεροι??σας αφησε λιγο η αεκ για να μην κλαιτε,αλλα παλι το βουνο θα ανεβειτε...ευχομαι μονο να μην σας περασει και ο αστερας,που εχει πολυ ανωτερη ομαδα απο εσας..
παντως ελπιζω να κανει καλες μεταγραφες ο γαυρος τωρα και το καλοκαιρι,τουλαχιστον να πλησιασει ελαχιστα τη ποιοτητα της ΑΕΚ αν και παρα πολυ δυσκολο..μα παλι δευτεροι??σας αφησε λιγο η αεκ για να μην κλαιτε,αλλα παλι το βουνο θα ανεβειτε...ευχομαι μονο να μην σας περασει και ο αστερας,που εχει πολυ ανωτερη ομαδα απο εσας..
Ρε συ τα πιστεύεις αυτά που γράφεις ή πλάκα κάνεις???
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις