Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
σωστος.....μεγαλα αρχικωλοπαιδα αυτα τα 3....

υπερεκτιμημενοι και πολυ κωλοπαιδα, καλα του εκανε του γεωργατου ο οτο και τον εστειλε..και φυσικα χωρις τους μαλακοπιτουρες και η εθνικη και η θρυλαρα πανε μπροστα :rockon:

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
ο θρυλος περασε στους 16 για ενα και μονο λογο...επειδη του εσπασαν το ρεκορ της εφταρας,και μαλιστα μια τουρκικη ομαδα,θελει να παρει το αιμα του πισω,και η ευκαιρια τωρα με την Τσελσυ ειναι μεγαλη,ενα 8-0 με 9-0 απο την μεγαλη αγγλλικη ομαδα,ειναι ενας στοχος που ειναι φυσιολογικος για τον ευρωθρυνο μας.οσο για τον Μπελουσι,καλο ειναι να ελθει,μιας και κανει πολυ κρυο φετος και ενα καλο παλτο σηγουρα θα τυχει χρησης..οσο για τον μαη,πιστευω οτι ο Ολυμπιακρατος θα παλεψει με τον αστερα και τον παναθηναικο για τη δευτερη θεση,με την ομαδα της Τριπολης να εχει τον πρωτο λογο..

ptr2112

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
1
ο θρυλος περασε στους 16 για ενα και μονο λογο...επειδη του εσπασαν το ρεκορ της εφταρας,και μαλιστα μια τουρκικη ομαδα,θελει να παρει το αιμα του πισω,και η ευκαιρια τωρα με την Τσελσυ ειναι μεγαλη,ενα 8-0 με 9-0 απο την μεγαλη αγγλλικη ομαδα,ειναι ενας στοχος που ειναι φυσιολογικος για τον ευρωθρυνο μας.οσο για τον Μπελουσι,καλο ειναι να ελθει,μιας και κανει πολυ κρυο φετος και ενα καλο παλτο σηγουρα θα τυχει χρησης..οσο για τον μαη,πιστευω οτι ο Ολυμπιακρατος θα παλεψει με τον αστερα και τον παναθηναικο για τη δευτερη θεση,με την ομαδα της Τριπολης να εχει τον πρωτο λογο..
ΑΛλος ενα με διπλη Ip...βαζελοαεκατζης τρομοκρατης των πληκτρων

ptr2112

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Ναι γιατι μονο τα δικα μας μυνηματα διαγραφονται.....αυτα οχι....

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Για όσους γουστάρουν... οι άλλοι τουμπέκα.

Συνημμένα

• Resize of coreo_osfproma.jpg
    Resize of coreo_osfproma.jpg
    46,9 KB · Εμφανίσεις: 22

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Κι το Μάη θα είναι ωραία....

Συνημμένα

• Resize of 13.jpg
    Resize of 13.jpg
    37,1 KB · Εμφανίσεις: 21

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ!!!

Συνημμένα

• 307133b.jpg
    307133b.jpg
    20,1 KB · Εμφανίσεις: 29

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
αεκ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 69-83 πριν από λίγο.Ντου από Παντού.

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
μα τι βλακειες λετε?τι διπλη ιρ?και γιατι να διαγραφει το μηνυμα?επειδη ποναει η αληθεια?ξερετε,παιδια,αληθεια δεν ειναι αυτο που σας πουλαει ο πρωταθλητης.και εσεις σαν μοσχαρια τον αγοραζετε..αλλα αυτα που λενε οο αντικειμενικες..τυπου sportday,goal,sportime.την καλυτερη απαντηση παντως την εδωσε ο ριμπο..."εφυγα απο τον οσφπ γιατι ηθελα να τερματισω την καριερα μου σε μια μεγαλη ομαδα..."σχολιο?ουδεν φυσικα.

Επισκέπτης
μα τι βλακειες λετε?τι διπλη ιρ?και γιατι να διαγραφει το μηνυμα?επειδη ποναει η αληθεια?ξερετε,παιδια,αληθεια δεν ειναι αυτο που σας πουλαει ο πρωταθλητης.και εσεις σαν μοσχαρια τον αγοραζετε..αλλα αυτα που λενε οο αντικειμενικες..τυπου sportday,goal,sportime.την καλυτερη απαντηση παντως την εδωσε ο ριμπο..."εφυγα απο τον οσφπ γιατι ηθελα να τερματισω την καριερα μου σε μια μεγαλη ομαδα..."σχολιο?ουδεν φυσικα.

+1000 συμφωνώ απόλυτα.

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Είναι τρελοί αυτοί οι βάζελοι...

Συνημμένα

• k 145.jpg
    k 145.jpg
    97,6 KB · Εμφανίσεις: 24
  • k 145.jpg
    k 145.jpg
    97,6 KB · Εμφανίσεις: 32

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
τρομερη επιτυχια φιλε κοκο.κερδισατε την αεκ που παει για α2 σε ενα αθλημα που δεν ασχολουνται πια ουτε αυτοι που παιζουν..πλακα εχετε ρε παιδια.

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Ελάτε περιμένουμε αλλά 5 με 5 και χωρίς τα ντου του φαρμακά...

Επισκέπτης
kokoss σταμάτα να διαβάζεις τον πρωταθλητή.  :uglystupid: :uglystupid:
Αύριο πάρε sport day.

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
8χ8 αν εχεις καμια καλη ομαδουλα φιλτατε..απο που εισαι φιλε μου?εμεις παμε στου καρουλια συνηθως πισω απο το Village

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Μπα για Derbby πάω. :headbang:

Συνημμένα

• panlagokotaikos.gif
    panlagokotaikos.gif
    5,7 KB · Εμφανίσεις: 25

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Εγώ είμαι ΟΠΑΔΟΣ. Ευχαριστώ το θεό που με έκανε οπαδό και όχι "αντικειμενικό","ανεξάρτητο" ξερόλα δημοσιογράφο, γιατί η μέση μου δεν θα άντεχε από τις κωλοτούμπες... :jerking:

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
κοιτα,derby,ενωση,ωρα για σπορ,φως,αθλητικη ηχω,και γενικα φυλαδες που υποστηριζουν μια ομαδα,ειναι μονο για ατομα που εχουν πιτουρο στο μυαλο,κατα την αποψη μου φυσικα..τι να διαβασω δηλαδη,την γραμμη που δινει η διοικηση της ομαδας μου?οχι φυσικα,θα παρω μια που ξερω οτι θα πει την αληθεια.

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Κατά την αποψή μου δεν υπάρχει αντικειμενικότητα. Απλά κοίτα ποιός γράφει που και σε ποιό κανάλι δουλεύει...  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom