Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δεν εχεις αδικο αλλα και 4 μερουλες σε κανενα βουνο με χιονια εξω απο το παραθυρο και εσυ αραχτος στο τζακι δεν θα ηταν ασχημα.
Το παλουκι ειναι οταν θα φευγεις και μετα στον γυρισμο με την κολοκινηση.
βρε αμα εχεις μαζι σου & κανα σωστο μιλφειγ,κανα ξεκωλο μωρο ειναι τελεια,αλλα & εδω μια χαρα θα περασουμε..

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
Τι λεει μαγκες με την Τσελσι ε? Πολυ δυσκολα τα πραγματα για τον Ολυμπιακο. Αν και ποτε δεν ξερεις.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Αποκλεισμος απο την Τσελσυ ειναι κατι φυσιολογικο απο την Χεταφε ομως σημαινει διαλυση για την ΑΕΚιτσα....

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Χωρίς μυαλό μ'ένα όνειρο τρελό ο ΘΡΥΛΟΣ να σηκώσει το Ευρωπαικό, και αν δεν γίνει αυτό στ'αρχίδια μας τα δυό πάντα άρρωστοι με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Τσέλση ποιά;;;;

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16

Χωρίς μυαλό μ'ένα όνειρο τρελό ο ΘΡΥΛΟΣ να σηκώσει το Ευρωπαικό, και αν δεν γίνει αυτό στ'αρχίδια μας τα δυό πάντα άρρωστοι με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Τσέλση ποιά;;;;
Γεια σου ρε αρωστεια.
Κοκος? :think:
Ειχα ενα φιλαρακι που τον φωναζαμε κοκο, λες? :grin:

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Και στο Λονδινο
θρυλε θα 'ρθω να σε δω
κι αν χρειαστει πιο μακρια
θα ερθω εγω
γιατι αυτο που μου ομορφαινει τη ζωη
ειναι να βλεπω εγω την ερυθρολευκη...

ΘΡΥΛΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Α ρε καημενα Αγγλακια τι σας περιμενει...
... και εσας βεβαια Ελληνες <<οπαδοι>> της Τσελσι(για τους επομενους 2 μηνες θα ειστε σιγουρα)

Υ.Γ. Ισχυει οτι ο Μπελουτσι συμφωνησε?

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
θα βρέξει στο Λονδίνο, όπως στο Τορίνοοοο....

Φιλικά

DIDIER DROGBA

Το εν λογω τελος παντων ...πλασμα δεν θα παιξει στον Ναο λογω κοπα αφρικα.Κριμα γιατι θα μαθαινε οτι στον Πειραια το κεφαλι το σκυβουνε αλλιως κοβεται!

Φιλικα,
ΘΥΡΑ 7

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Διακοπή συμβολαίου στον «Σόφο»!

Στην διακοπή συμβολαίου του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη προχώρησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός και ενώ οι υποχρεώσεις της ομάδας βρίσκονται σε εξέλιξη. Η συγκεκριμένη κίνηση προκαλεί έκπληξη, αφού στον εν λόγω παίκτη στήριζε πολλά ο σύλλογος του Πειραιά, στην προσπάθεια που κάνει για επιστροφή στους τίτλους. Η αδυναμία του διεθνή σέντερ για να χάσει περιττά κιλά, ο βασικός λόγος που οδήγησε σε αυτή τη «λύση». Αυτό όμως που ξεχείλισε το ποτήρι μεταξύ των δυο πλευρών ήταν η άρνηση του νεαρού άσου να μεταβεί σε κέντρο αδυνατίσματος στην Ελβετία.

Διακοπή-μήνυμα σε "Σόφο"

Το σίριαλ Σχορτσιανίτη είχε αρχίσει το περασμένο καλοκαίρι, όταν μετά από τα καθιερωμένα εργομετρικά τεστ που υποβάλλονται οι παίκτες, βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα. Τα αποτελέσματα ήταν άσχημα για τον «Σόφο». Τα πολλά κιλά, και ο όγκος του, όχι μόνο δεν του επέτρεπαν να αγωνιστεί, αλλά σε ενδεχόμενη χρησιμοποίηση του, ίσως πάθαινε μεγάλη ζημιά. Ο 21χρονος σέντερ ζύγιζε εκείνη την περίοδο περίπου 180 κιλά, που καθιστούσαν την προοπτική να πατήσει και πάλι παρκέ… απαγορευτική. Το ιατρικό τιμ άναψε "κόκκινο" στη συμμετοχή του "Σόφο".

Γι’ αυτό το λόγο μετά από τους περσινούς τελικούς της Α1 μπάσκετ, απέναντι στον Παναθηναϊκό, όπου είχε καλή απόδοση, δεν ξαναφόρεσε σε επίσημο ματς τη φανέλα του Ολυμπιακού. Μάλιστα, τη φετινή σεζόν μοιάζει φανερά εκτός ομάδας, καθώς δεν συμμετέχει ούτε καν στις προπονήσεις μαζί με τους συμπαίκτες του. Αυτή λοιπόν η δυσκολία του να χάσει κιλά και να επανέλθει σε καλή κατάσταση, οδήγησε τους ιθύνοντες των «ερυθρολεύκων» σε αυτή την δύσκολη απόφαση, η οποία ίσως έχει στόχο να «ταρακουνήσει» τον νεαρό σέντερ.

Η περίπτωση του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη παραμένει σημαντική από πολλές πλευρές, καθώς αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο όχι μόνο για τον Ολυμπιακό αλλά και για το ελληνικό μπάσκετ γενικότερα. Μην ξεχνάμε ότι με την παρουσία του στο Μουντομπάσκετ της Ιαπωνίας, είχε βοηθήσει και εκείνος με την απόδοση του την Εθνική να φτάσει μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης.

Επισκέπτης
Για την Τσελσι να δεις ποσο δυσκολα ειναι. :2funny:
ρε εχουν κλασει μεντες λεμε..:2funny::2funny::2funny:

Γκραντ: «Πολύ καλή ομάδα ο Ολυμπιακός»

Κάθε άλλο παρά επαναπαυμένος στο άκουσμα της κλήρωσης που έφερε την Τσέλσι αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό στη φάση των «16» του Champions League παρουσιάστηκε ο Άβραμ Γκραντ. Τα περισσότερα αγγλικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για την καλύτερη δυνατή κλήρωση, ωστόσο ο Ισραηλινός τεχνικός των «μπλε» διαφώνησε.

«Ίσως και η Λάτσιο με τη Βέρντερ να θεώρησαν πως ήταν η καλύτερη κλήρωση για αυτές και είδαμε τι έγινε. Η Λάτσιο έχασε από τον Ολυμπιακό στην έδρα της και η Βέρντερ ηττήθηκε εντός και εκτός έδρας. Παρακολούθησα τον Ολυμπιακό όταν αντιμετώπισε τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι μία πολύ καλή ομάδα και φυσικά γνωρίζουμε τον Λούα Λούα, που είναι πολύ καλός παίκτης. Όλες οι ομάδες με τις οποίες θα μπορούσαμε να κληρωθούμε βρίσκονται περίπου στο ίδιο επίπεδο», δήλωσε ο προπονητής του λονδρέζικου συλλόγου..

Επισκέπτης
Και στο Λονδινο
θρυλε θα 'ρθω να σε δω
κι αν χρειαστει πιο μακρια
θα ερθω εγω
γιατι αυτο που μου ομορφαινει τη ζωη
ειναι να βλεπω εγω την ερυθρολευκη...

ΘΡΥΛΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
+100.000.000.000.000

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Μπελούτσι: "Παίζουμε με Τσέλσι"

Δημοσίευση: 22 Δεκεμβρίου 2007 09:44

Κλεισμένη θα πρέπει να θεωρείται η μετεγγραφή του Φερνάντο Μπελούτσι στον Ολυμπιακού κι αυτό το μαρτυρούν δημοσιεύματα από την Αργεντινή.

Όλα σχεδόν τα μέσα ενημέρωσης στην χώρα του τανγκό θεωρούν δεδομένη την μετακίνηση του 24χρονου μέσου στον Πειραιά και συγκεκριμένα κάνουν λόγο για προσφορά 6,5 εκ. ευρώ με τον Ολυμπιακό να παίρνει το 60 τοις εκατό των δικαιωμάτων του παίκτη.

Από την Ελλάδα έχει προκύψει πως οι πρωταθλητές θα προσφέρουν 6 εκ. ευρώ και θα έχουν το 50 τοις εκατό των δικαιωμάτων του παίκτη, ενώ το άλλο 50 θα έχει ο Ζαχάβι. Οι ερυθρόλευκοι έχουν συμφωνήσει με τον παίκτη για συμβόλαιο χρονικής διάρκειας 4 ετών και μένουν πλέον μόνο κάποιες λεπτομέρειες.

Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ πριν καλά καλά ανακοινωθεί επίσημα η μετεγγραφή του στον Ολυμπιακό, νιώθει ήδη μέλος της ομάδας αφού δήλωσε: "Παίζουμε με Τσέλσι".

Οι Πειραιώτες από την άλλη δεν έστειλαν την Παρασκευή με φαξ το συμβόλαιο του παίκτη κάτι που αναμένεται να κάνουν το Σάββατο.

Σ' ότι αφορά τις οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμη κάτι, με Αργεντίνικα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για προσύμφωνο για 1 εκ. ευρώ το χρόνο.

Μέσα στις επόμενες ώρες δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί επίσημα αυτή η σπουδαία μετεγγραφή του Ολυμπιακού, που σίγουρα τον ισχυροποιεί ακόμη περισσότερο.

"Περιμένω να έρθω να υπογράψω"

Ο 24χρονος μέσος σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Πρωταθλητής" ξεκαθάρισε ακόμη περισσότερο το τοπίο λέγοντας: "Ξέρω ότι έχει προχωρήσει πολύ το θέμα. Υπήρχε συνάντηση ανάμεσα στον εκπρόσωπο μου και την Ρίβερ. Εμένα δεν μ' έχει ενημερώσει κανείς από την ομάδα και δεν μπορώ να πω κάτι πάνω σ' αυτό.

Ό,τι μαθαίνω, το μαθαίνω από τον Αλμπέρτο Μέο (μάνατζερ του). Είμαι στην γενέτειρα μου και περιμένω την κλήση τους για να μου πουν τι θα γίνει".

Όταν ρωτήθηκε αν θέλει να έρθει στον Ολυμπιακό ο Μπελούτσι υπογράμμισε: "Σίγουρα θέλω να έρθω. Ο Ολυμπιακός με καλύπτει απόλυτα. Είναι μια από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες και κατακτά συνέχεια τίτλους".

Ερωτηθείς για το αν έχει μιλήσει με κάποιον από τους συμπατριώτες του που παίζει στους ερυθρολεύκους και τι γνωρίζει για τους πρωταθλητές, ο Αργεντινός σούπερ σταρ απάντησε: "Δεν έχω μιλήσει ακόμα με κανέναν από τους συμπατριώτες μου στην ομάδα. Έχω το τηλέφωνο του Λόμπο (Λεντέσμα) και του Γκαλέτι αλλά δεν έχω μιλήσει ακόμα.

Πήρα πληροφορίες πάντως. Έχω δει στο ίντερνετ το σάιτ της ομάδας, το γήπεδο και φάσεις από τους φετινούς αγώνες του Champions League".

Για την κλήρωση του Champions League που έφερε αντίπαλο την Τσέλσι, ο Μπελούτσι υπογράμμισε: "Το έμαθα για την κλήρωση. Θα γίνουν δύο μεγάλα παιχνίδια. Θα είναι φοβερή εμπειρία για 'μένα να είμαι παρών σε τόσο σημαντικό ματς".

Αναφορικά με το πότε θα έρθει στην Ελλάδα ο Αργεντινός μπαλαδόρος τόνισε: "Το γρηγορότερο. Περιμένω την κλήση της Ρίβερ για να με ενημερώσουν σχετικά με την ολοκλήρωση της μετεγγραφής για να έρθω και να υπογράψω".

Ερωτηθείς για το αν τα έχει βρει με τον Ολυμπιακό, ο "Μπελού" (ένα από τα παρατσούκλια του), απάντησε: "Το θέμα το χειρίζεται ο μάνατζερ μου και όπως μου μετέφερε την Παρασκευή, που ήμασταν μαζί, ο Ολυμπιακός ικανοποιεί πλήρως τις απαιτήσεις μου. Εγώ δεν έχω μιλήσει ακόμα με κανέναν από τους διοικούντες της ελληνικής ομάδας".

Ρε συ pleasure, άμα χαλάσει αυτή η μετεγραφή τι να πω.....

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
[move] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

Αστόν τον Πετρή.
Μωρέ να δω τον θείο ντυμένο Αϊ Βασίλη και με εκείνο το χαζό χαμόγελο του και τίποτα άλλο...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Πρόκειται για φήμες. Οι οποίες μάλιστα, ποικίλουν και δεν είναι κάν διασταυρωμένες, ή τεκμηριωμένες. Εκείνο που εγώ έχω ακούσει είναι πώς η γυναίκα του είχε εμπλακεί σε ερωτική σχέση με τον Ελευθερόπουλο. Αλλά το ζήτημα δεν έληξε εκεί, καθώς η ιστορία της γυναίκας τους, έγινε ευρύτερα γνωστή, τόσο μέσα στα αποδυτήρια, όσο και έξω από αυτά. Συνετέλεσαν φυσικά και τα κολλητά φιλαράκια του Ελευθερόπουλου, Οι Ανατολάκης και Γεωργάτος. Ο Άντζας, μην ανέχοντας τη χλεύη μίας παρέας αλητών και γεμάτος από ντροπή, αναζήτησε παρηγοριά στο να εγκαταλείψει τον Ολυμπιακό και όλο το νοσηρό περιβάλλον που είχε δημιουργηθεί γύρω του. Βρήκε καταφύγιο στη Δόξα Δράμας, χάνοντας και τη θέση του στην Εθνική λλάδας. Με τη γυναίκα του παρέμειναν μαζί, αποφασίζοντας από κοινού να δώσουν μία άλλη ευκαιρία στη σχέση και στην οικογένειά τους.
Παρ' όλα αυτά, η φήμη τον κατατρέχει ακόμη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν το πρώτο φετινό μάτς του θρύλου στη Λεωφόρο, όπου σύσσωμη η εξέδρα των φανατικών Βάζελων του φώναζε αδιάντροπα "¨Αντζα κερατά, Άντζα κερατά, φέρε τη γυναίκα σου, για πισωκολλητά". Ο Άντζας, πείστηκε να επιστρέψει στο Θρύλο, όχι μόνο λόγω του συμβολαίου που του προσφέρθηκε, της δεύτερης ευκαιρίας που του παρουσιάστηκε για επιστροφή σε ανταγωνισμό υψηλού επιπέδου και πρωταθλητισμό και στην Εθνική Ελλάδας, αλλά και λόγω του γεγονός ότι αποχώρησαν οριστικά από τον Ολυμπιακό οι Ανατολάκης και Γεωργάτος και ότι καθάρισε η βρώμα και η δυσωδία από τα αποδυτήρια.

Υ.Γ.: Ο Γόης Ελευθερόπουλος έχει βάλει λυτούς και δεμμένους να επιστρέψει στο Θρύλο έστω και ως τρίτη επιλογή στους τερματοφύλακες. Τόσο αλητήριος και αδίστακτος είναι αλήθεια αυτός ο άνθρωπος που θα μπορούσε να αντικρύσει στα μάτια τον Άντζα; Όχι τόσο λόγω του γεγονότος ότι του "βόλευε" τη γυναίκα, όσο κυρίως ότι μαζί με τους Ανατολάκη και Γεωργάτο τον διέσυραν.

σωστος.....μεγαλα αρχικωλοπαιδα αυτα τα 3....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom