Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
σωστός.
παρόμοια πουστιά πηγε να γινει κάπου στο 90 από την αλλη μερια με τον μαρκάνο που είναι κάτω και πέφτει η ρωσίδα πάνω του!!

όσο  για αυτό που έγραψες για την κοκκινη στο γκολ μας , δεν ξέρω τι λεει ο κανονισμος. έστειλα μαιλ σε γνωστο μου διαιτητη και περιμένω να μου απαντήσει.

ε γιατί δεν τον ρωτάς και για το πέναλτι;

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
κλαφτε απανταχου καναπεδες κλαφτε.Και οπως βλεπετε ο θρυλος δεν μασαει απο...... μειον.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
στον πουτσο μας ΔΕΝ ηταν οφσαιντ ΗΤΑΝ πεναλτι ΗΤΑΝ αποβολη.
ΓΑΜΑ τους ρε θρυλε ετσιιιιιι

μεγάλε μου, καλά κάνεις και χαίρεσαι και μπράβο σας και μαγκιά σας που πήρατε ένα αρχιδάτο διπλό. αλλά μη μας στερείς το δικαίωμα να σχολιάζουμε τις φάσεις ώστε να προβληματιζόμαστε και να γινόμαστε σοφότεροι σχετικά με το άθλημα (πλην του αχρηστίδη φυσικά, που είναι ήδη... πάνσοφος)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
σου απαντησα...Δεν ηταν οφσαιντ,ηταν πεναλτι,ηταν αποβολη.Μονο στην ελλαδα σχολιαζουμε φασεις που τελικα ΔΕΝ παιζουν ρολο στην εκβαση του αγωνα.Αν θες να σχολιασεις σχολιασε την ομαδα του ολυμπιακου και μονο οχι τα κορακια και της παραγκες γιατι ετσι μας κανεις να γινομαστε σαν τον αχριστηδη οπως τον λες αλλα τελικα δεν βλεπεις αυτο που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σου λεει...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
237.902
Πόντοι
46.232
Ρουμπίν Καζάν - Ολυμπιακός 0-1
Με σκόρερ τον Φουστέρ και ήρωα τον Ρόι Κάρολ που απέκρουσε πέναλτι λίγα δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο ματς, ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής (0-1) από την παγωμένη Ρωσία και είναι με το ένα πόδι στους "16".
Ο καλός φετινός Ευρωπαίος Ολυμπιακός έκανε την εμφάνιση του και στο Europa League. Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε, μετά το εξαιρετικό αποτέλεσμα στην Μασσαλία, έφυγαν νικητές και από την Μόσχα, επικρατώντας με 1-0 της Ρουμπίν Καζάν.
Οι "ερυθρόλευκοι" που μέχρι πριν λίγα χρόνια δεν μπορούσαν να κερδίσουν εκτός έδρας ματς στην Ευρώπη, τώρα τα καταφέρνουν περίφημα, παίζοντας μάλιστα και ωραίο ποδόσφαιρο κατοχής και δημιουργίας. Για δεύτερη συνεχόμενη αναμέτρηση, οι Πειραιώτες φεύγουν νικητές σε ευρωπαϊκό ματς κι αυτή είναι σημαντική επιτυχία.
Πως τα κατάφεραν οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε; Ακολουθώντας την επιτυχημένη συνταγή της Μασσαλίας. Δεν φοβήθηκαν σε καμία στιγμή τον αντίπαλό τους, έπαιξαν σαν στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και από τα πρώτα λεπτά πήραν τον έλεγχο και έδειξαν τις άγριες διαθέσεις τους, αψηφώντας το κρύο.
Το παιχνίδι πάντως ήταν αρκετά περίεργο, με πολλές εναλλαγές στη ψυχολογία. Οι "ερυθρόλευκοι" στο καλό τους πρώτο μέρος δεν κατάφεραν να σκοράρουν, το έκαναν όμως όταν η Ρουμπίν είχε ανέβει και είχε ισορροπήσει το ματς. Ο Φουστέρ σκόραρε με δυνατό σουτ, αλλά οι πανηγυρισμοί λίγο έλειψε να παύσουν δύο λεπτά αργότερα.
Η Ρουμπίν κέρδισε πέναλτι, ο Μέγιερι αποβλήθηκε, ο Κάρολ το απέκρουσε και έτσι έγινε αυτόματα ο ήρωας του αγώνα, αφού στα πρώτα δευτερόλεπτα με την φανέλα του Ολυμπιακού κατάφερε να σώσει την εστία του από την ισοφάριση και να δώσει τελικά τη νίκη. Η ψυχολογία ανέβηκε και πάλι στα ύψη!
Πάντως θα είναι άδικο να παραλείψουμε και την υπερπροσπάθεια των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, αφού σε τρομερά χαμηλές θερμοκρασίες έκαναν το παιχνίδι τους και επέβαλαν το ρυθμό τους. Πολύ καλός ήταν ο βιονικός Γιάννης Μανιάτης που ήταν σε κάθε μέρος του γηπέδου, αλλά και ο Τάσος Παπάζογλου (αντικατέστησε τον Μέλμπεργκ, ο οποίος υπέστη διάσειση) και έκοψε πολλές και καθοριστικές φάσεις, αποδεικνύοντας πως είναι μια εξαιρετική λύση για το κέντρο της άμυνας. Έμοιαζε σαν έτοιμος από καιρό...
Μ' αυτή τη νίκη, ο Ολυμπιακός είναι πλέον μια ανάσα από την πρόκριση στους "16", αφού η Ρουμπίν Καζάν θα πρέπει να κερδίσει στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" (23/2, 22:05) με δύο γκολ διαφορά. Οι Πειραιώτες πάντως με τέτοια εμφάνιση δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα απολύτως. Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, οι φίλοι του Ολυμπιακού σίγουρα αγάπησαν τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας τους στην Ευρώπη...
Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως η Ρουμπίν Καζάν δεν έπαιξε καθόλου καλά ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, απείλησε σε ελάχιστες περιπτώσεις και δεν φαινόταν σε καλή κατάσταση. Έχει βέβαια την δικαιολογία πως έχουν να παίξουν επίσημο ματς 2μιση μήνες και βρίσκονται στο τέλος της προετοιμασίας τους.
Ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: Stadion Luzhniki
Διαιτητής: Μίλοραντ Μάζιτς (Σερβία)
Βοηθοί: Μίλοβαν Ρίστιτς, Ιγκόρ Ραντόιτσιτς
Βοηθοί περιοχής: Μπόσκο Γιοβάνετιτς, Βλάντο Γκλότζοβιτς
4ος διαιτητής: Μιλένκο Βουκαντίνοβιτς
ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ (Μπερντίεβ): Αρλάουσκις, Κουζμίν, Νάβας, Μποκέτι, Σαρονόβ, Νάτχο, Ριαζάντσεβ (83' Κασάεβ), Καραντενίζ, Βαλντές (81' Μάρτινς), Ντιαντιούν, Νεμόβ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βαλβέρδε): Μέγιερι, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ (32' Παπάζογλου), Μαρκάνο, Χολέβας, Ορμπάιθ, Μανιάτης, Μακούν, Φουστέρ (74' Κάρολ), Μιραλάς, Τζιμπούρ (80' Μοδέστο).
Σκόρερ: 71' Φουστέρ
Κίτρινες κάρτες: 19' Καραντενίζ, 70' Νάτχο / 56' Μιραλάς, 67' Παπάζογλου, 74' Χολέμπας
Κόκκινες κάρτες: 73' Μέγιερι
Ανασκόπηση αγώνα
Με τρεις αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο ματς απέναντι στην ΑΕΚ, παρέταξε την ομάδα του ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Η πρώτη ήταν αναγκαστική αφού ο Χολέμπας  πήρε τη θέση του τιμωρημένου Αβραάμ Παπαδόπουλου (και ο Μαρκάνο πήγε στο κέντρο της άμυνας από τα αριστερά), ενώ οι άλλες δύο λόγω τακτικής. Ο πιο γρήγορος και αμυντικογενής Μακούν πήρε τη θέση του Ιμπαγάσα, ενώ ο Φουστέρ αντικατέστησε στην ενδεκάδα τον Καζίμ-Ρίτσαρντς. Λίγο πιο... συντηρητικό σχήμα από τον Ερνέστο Βαλβέρδε.
Παρά το κρύο και τις πρωτόγνωρες συνθήκες, οι παίκτες του Ολυμπιακού μπήκαν πιο δυνατά και καλύτερα στην αναμέτρηση. Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν όρεξη να παίξουν και να τρέξουν, πιθανότατα για να ζεσταθούν κιόλας. Έτσι, από τα πρώτα λεπτά, τους βλέπαμε να έχουν πάρει τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας και να ψάχνουν κενούς χώρους για να πλησιάσουν στην αντίπαλη περιοχή.
Ορεξάτος και Ευρωπαίος Ολυμπιακός
Η πρώτη καλή στιγμή ήταν στο 12' έπειτα από κάθετη του Μιραλάς για Τζιμπούρ, όπου ανάγκασε τον πορτιέρο της Ρουμπίν να βγει εκτός εστίας, ενώ τρία λεπτά αργότερα (15') ο Μανιάτης βρήκε χώρο και σούταρε, αλλά δεν βρήκε στόχο. Ο Ολυμπιακός ήταν το αφεντικό της αναμέτρησης και στο 17' είχε μια εξαιρετική ευκαιρία να σκοράρει, όταν οι Μακούν και Μιραλάς συνεργάστηκαν άψογα, όμως η πάσα του Βέλγου δεν έφτασε στον ελεύθερο Τζιμπούρ.
Και ενώ όλα ήταν ευχάριστα για τον Ολυμπιακό αφού έδειχνε πως είχε βρει ρυθμό, ήρθε ένα σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού να προκαλέσει πονοκέφαλο. Ο Μέλμπεργκ χτύπησε με τον Μέγιερι, έμεινε στο έδαφος και στη συνέχεια αποχώρησε εκτός αγώνα, αφού πρώτα είχε παίξει για λίγα λεπτά (11) με διάσειση! Ο Σουηδός δεν θυμόταν ποιος είναι και που βρίσκεται και γι' αυτό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Την θέση του έμπειρου αμυντικού πήρε ο Τάσος Παπάζογλου, που εκτός από κάποια φιλικά δεν μεγάλο χρόνο συμμετοχής και το δίδυμο με τον Μαρκάνο δεν ήταν και πολύ συνηθισμένο. Παρόλα αυτά, οι Πειραιώτες δεν σταμάτησαν να πατούν στην αντίπαλη περιοχή και δύο φορές έφτασαν κοντά στην πηγή αλλά δεν ήπιαν νερό. Στο 40' ο Νάβας πρόλαβε τον Τζιμπούρ που ήταν σε θέση βολής, ενώ στο 46' και πάλι ο Αλγερινός βρέθηκε έτοιμος να σκοράρει, αλλά αιφνιδιάστηκε από τη πάσα και το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, ο Μπερντίεβ αποφάσισε να αλλάξει το τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του και πέρασε στη θέση του Ντιαντιούν τον Ανσάλντι, έτσι ώστε να παίζει περισσότερο από τα πλάγια παρά με βαθιές μπαλιές. Η Ρουμπίν Καζάν πάντως ήταν σαφώς καλύτερη στο δεύτερο μέρος και είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Δεν άργησε μάλιστα να δημιουργήσει ευκαιρία, αφού στο 48' ο Βαλντές έκανε το σουτ, αλλά ο Μέγιερι έδιωξε εντυπωσιακά.
Το δυνατό πρώτο 15λεπτο των Ρώσων πέρασε ανώδυνα για τους Πειραιώτες και στη συνέχεια ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε κάπως. Οι "ερυθρόλευκοι" αφού κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν στην εστία τους, έκαναν τη δεύτερη αντεπίθεση τους στο 70'. Η κεφαλιά του Τοροσίδη μπορεί να κατέληξε στο δοκάρι, αλλά στην επόμενη φάση, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Φουστέρ με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ στο 70' και σκόρπισε ενθουσιασμό στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο.
Και ενώ οι πανηγυρισμοί δεν είχαν σταματήσει, ο Ολυμπιακός πήγε να την πατήσει και η χαρά να μετατραπεί σε προβληματισμό. Δύο λεπτά μετά το γκολ του Φουστέρ, ο Καραντενίζ βγήκε μόνος του στην αντεπίθεση και ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Μέγιερι. Ο διαιτητής σωστά απέβαλε τον Ούγγρο και οι Πειραιώτες ήταν μπροστά σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση.
Κι όμως, ο Ρόι Καρολ στην πρώτη επαφή του με την μπάλα ως "ερυθρόλευκος" κατάφερε να γίνει ήρωας αφού απέκρουσε το πέναλτι του Νάτχο και κράτησε το 0-1. Οι Πειραιώτες βγήκαν από μια πολύ δύσκολη κατάσταση και τελικά κατάφεραν να διατηρήσουν το πάνω χέρι μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης, αφού παρά τις αλλαγές του Μπερντίεβ, η εικόνα της Ρουμπίν δεν βελτιώθηκε και ο Ολυμπιακός κράτησε τη νίκη δίχως να δυσκολευτεί.
Ο MVP της αναμέτρησης
Δίχως αμφιβολία, ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης ήταν ο Ρόι Κάρολ. Ο έμπειρος πορτιέρο που ήρθε το χειμώνα στο Λιμάνι, στην πρώτη εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού και στα πρώτα δευτερόλεπτα έπιασε το πέναλτι του Νάτχο, κράτησε το 0-1 και έδωσε έτσι μια νίκη, μισή πρόκριση στην ομάδα του.
Ο αδύναμος κρίκος
Ο Ολυμπιακός δεν είχε κανέναν αδύναμο κρίκο, σε αντίθεση με την Ρουμπίν Καζάν που μέτραγε πολλούς. Η επιθετική γραμμή των Ρώσων ήταν για κλάματα, αφού δεν κατάφερε να δημιουργήσει πολλές φάσεις, ακόμη κι όταν οι Πειραιώτες έπαιζαν με 10 παίκτες. Καθόλου καλή εικόνα από την ομάδα του Μπερντίεβ.

SPORT24.GR

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
σου απαντησα...Δεν ηταν οφσαιντ,ηταν πεναλτι,ηταν αποβολη.Μονο στην ελλαδα σχολιαζουμε φασεις που τελικα ΔΕΝ παιζουν ρολο στην εκβαση του αγωνα.Αν θες να σχολιασεις σχολιασε την ομαδα του ολυμπιακου και μονο οχι τα κορακια και της παραγκες γιατι ετσι μας κανεις να γινομαστε σαν τον αχριστηδη οπως τον λες αλλα τελικα δεν βλεπεις αυτο που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σου λεει...

σόρυ, αλλά εγώ θεωρώ ότι έχω το δικαίωμα να σχολιάζω ΚΑΙ τις διαιτητικές αποφάσεις έστω κι αν ΔΕΝ επηρέασαν την έκβαση του αγώνα. δικό σου δικαίωμα επίσης να σχολιάζεις ΜΟΝΟ την ομάδα και να ΜΗΝ ασχολείσαι με τα κοράκια. κι ούτε μου αρκεί να λες ότι μια απόφαση ενάντια στην ομάδα σου ήταν σωστή, αν εμένα μου φαίνεται λανθασμένη ή αμφισβητούμενη

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
237.902
Πόντοι
46.232
Βαλβέρδε: "Αξίζαμε τη νίκη, τίποτα δεν κρίθηκε"
Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση και το "διπλό" στη Μόσχα εμφανίστηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στη συνέντευξη Τύπου. Αναλυτικά τα όσα είπε.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αρχικά, σχολίασε μετά το 1-0 επί της Ρούμπιν Καζάν:
"Σήμερα καταφέραμε να κερδίσουμε ένα ματς για το οποίο δουλέψαμε πολύ. Πιστεύω ότι η νίκη μας άξιζε, ιδιαίτερα σε συγκεκριμένες φάσεις του αγώνα. Πιστεύω στο πρώτο ημίχρονο μπορούσαμε να σκοράρουμε. Στο τέλος δυσκολευτήκαμε αρκετά επειδή μείναμε με δέκα παίκτες. Πιστεύω ότι παρόλο που κάναμε ένα καλό παιχνίδι και πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα, τίποτα δεν έχει κριθεί όσον αφορά στην πρόκριση. Έχουμε ακόμα έναν επαναληπτικό στην έδρα μας".
Τι παραπάνω είχε ο Ολυμπιακός από την Ρουμπίν και πήρε αυτή τη νίκη;
"Δεν γνωρίζω τι ακριβώς ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά. Η ομάδα μας ήρθε με την πρόθεση να σκοράρει. Το εκτός έδρας γκολ σημαίνει πολλά για νοκ άουτ ματς. Αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας, πιστεύω ότι μπήκαμε από την αρχή πολύ καλά. Η Ρούμπιν είναι ομάδα οργανωμένη. Τώρα αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να εκτιμήσω τι έκανε καλό ή άσχημο η Ρούμπιν. Εστιάζω στο τι έκανε η δική μου ομάδα".
Ποια ήταν η δυσκολία του να προσαρμοστεί η ομάδα στο πολικό ψύχος και πόσο εκείνος βοήθησε τους παίκτες του να προσαρμοστούν σε αυτές τις συνθήκες;
"Αυτό που μας απασχολούσε περισσότερο, είναι ότι μιλούσαμε πολύ για τον καιρό και το μυαλό μας ήταν στο αν θα αναβληθεί ο αγώνας ή όχι. Δεν συγκεντρωνόμασταν στον αντίπαλο. Είναι αλήθεια πώς πριν από δύο μέρες ήταν υπερβολικά κακές οι θερμοκρασίες. Σήμερα έκανε κρύο, αλλά δεν ήταν κάτι ακραίο κατά τη γνώμη μου. Είναι καλύτερο να παίζεις με 12 και όχι με -12. Το γήπεδο ήταν σε καλή κατάσταση. Σίγουρα όμως θα έπρεπε να συγκεντρωθούμε στο αγωνιστικό κομμάτι και στον αντίπαλο".
Η Ρούμπιν ως ομάδα σας αποτέλεσε κάποια έκπληξη; Και επίσης, έχετε φτάσει τρεις φορές σε τελικό Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Πιστεύετε ότι με τον Ολυμπιακό μπορείτε να φτάσετε στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ;
"Οι δύο από τις τρεις φορές που λέτε ήταν ως παίκτης και έγινε πάρα πολύ παλιά. Και μία ως προπονητής. Όσον αφορά στην Ρούμπιν, είναι μία ομάδα οργανωμένη και πολύ δυνατή. Σήμερα μπορεί να ήμασταν εμείς πολύ καλοί, αλλά ακόμα δεν έχει κριθεί κάτι. Δεν έχω επαναπαυθεί απέναντι στη Ρούμπιν. Ίσως επειδή είναι εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων, είναι ένα μειονέκτημα. Εμείς έχουμε περισσότερο ρυθμό επειδή παίζουμε στο πρωτάθλημα. Θα πρέπει όμως να περιμένουμε και τον επαναληπτικό για να δούμε ποιος θα προκριθεί. Ο στόχος μας αυτή τη στιγμή δεν είναι αν θα φτάσουμε στον τελικό, αλλά να πάρουμε την πρόκριση. Μέχρι να έρθει όμως αυτή η πρόκριση, έχουμε πολλά ακόμα να δούμε".
Είδαμε στη βασική ενδεκάδα τους Μακούν και Φουστέρ, οι οποίοι είχαν καιρό να παίξουν βασικοί. Δύο παίκτες που βοήθησαν σε πολλούς τομείς και κυρίως στα τρεξίματα. Ήταν αυτός ο κύριος λόγος που τους επιλέξατε στην ενδεκάδα;
"Ο λόγος για τους οποίους τους διάλεξα, είναι γιατί έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές που όλοι αξίζουν να παίζουν και όλοι δικαιούνται να πάρουν θέση στην ομάδα. Εχουμε αρκετούς ποδοσφαιριστές και δεν χρειάζεται να παίζουν κάθε Κυριακή. Ο Ιμπαγάσα παίζει συνεχώς στα τελευταία ματς. Είμαι ευχαριστημένος και από τον Παπάζογλου που του έτυχε να παίξει σε μία καθοριστική στιγμή. Είμαι φυσικά και από τον Ρόι Κάρολ που τα πήγε πολύ καλά σε μία επίσης καθοριστική στιγμή. Η ομάδα δεν αποτελείται από τους έντεκα που παίζουν κάθε αγωνιστική, αλλά από πολλούς ποδοσφαιριστές. Όλοι μπορούν να βοηθήσουν".
Ο Ολυμπιακός έχει τρία παιχνίδια πολύ σημαντικά και ισάριθμες νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ. ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ρούμπιν Καζάν τώρα. Μπήκε η ομάδα σε μία περίοδο φόρμας όπως τον είχαμε συνηθίσει στην αρχή της σεζόν;
"Η αλήθεια είναι πώς είμαστε σε μία πολύ σημαντική στιγμή της χρονιάς, γιατί παίξαμε δύσκολα ματς στο πρωτάθλημα. Εχουμε πολλά δύσκολα ματς στο πρωτάθλημα και επίσης παίξαμε την πρόκριση για το Γιουρόπα Λιγκ. Θα θέλαμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις. Πάντα για να κερδίζεις ένα ματς το πρώτο βήμα είναι να μην δέχεσαι γκολ. Το καταφέραμε και θέλουμε να συνεχίσουμε αυτές τις εμφανίσεις. Στο ποδόσφαιρο δεν σταματάει ποτέ αυτό. Την άλλη εβδομάδα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό."

SPORT24.GR

Επισκέπτης
σημερα παιζει η μεταλιστ με τη σαλτσμπουργκ?

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
349
Πόντοι
2.027
ρε παλληκαρια γιατι χαλατε την ζαχαρενια σας οτι εγινε εγινε ...η ομαδαρα μας κερδισε αντρικεια σε μια αγνωστη για αυτη καιρικη κατασταση και αυτο μετραει ..τωρα το πεναλντι το εδωσε αλλα υπαρχει και ο τερματοφυλακας που το απεκρουσε...οποτε χανετε τον χρονο σας ...απο εδω και περα μας νοιαζει μια σωστη εμφανιση στον επαναληπτικο και να παρουμε την προκριση.....και κατα την γνωμη μου ο αντιπαλος μας θα ειναι η μεταλιστ...που την θεωρω καλυτερη ομαδα απο την ρουμπιν

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
σόρυ, αλλά εγώ θεωρώ ότι έχω το δικαίωμα να σχολιάζω ΚΑΙ τις διαιτητικές αποφάσεις έστω κι αν ΔΕΝ επηρέασαν την έκβαση του αγώνα. δικό σου δικαίωμα επίσης να σχολιάζεις ΜΟΝΟ την ομάδα και να ΜΗΝ ασχολείσαι με τα κοράκια. κι ούτε μου αρκεί να λες ότι μια απόφαση ενάντια στην ομάδα σου ήταν σωστή, αν εμένα μου φαίνεται λανθασμένη ή αμφισβητούμενη
να σου πω αλλαγιαλλα?να σου πω δικαιωμα σου να σχολιαζεις οτι γουσταρεις?οτι θες παρε
Η ουσια σημερα ποια ειναι?το κυριως θεμα που ειναι το ποδοσφαιρο το παιζει καλα ο ολυμπιακος?μπορει να παει μακρυτερα?ως που?θα χασει το πρωταθλημα για αυτο?κατι τετοιο καλυτερα να σχολιαζαμε νομιζω εγω.ΣΤΟ ΝΗΜΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
να σου πω αλλαγιαλλα?να σου πω δικαιωμα σου να σχολιαζεις οτι γουσταρεις?οτι θες παρε
Η ουσια σημερα ποια ειναι?το κυριως θεμα που ειναι το ποδοσφαιρο το παιζει καλα ο ολυμπιακος?μπορει να παει μακρυτερα?ως που?θα χασει το πρωταθλημα για αυτο?κατι τετοιο καλυτερα να σχολιαζαμε νομιζω εγω.ΣΤΟ ΝΗΜΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ.

οκ, μεγάλε. ευχαριστώ για τις νουθεσίες και τον επαναπροσανατολισμό. βρήκες να εγκαλέσεις εμένα που στην τελική απάντησα σε σχόλια συνοπαδών σου. και τη στιγμή που σε τούτο, αλλά και σε όλα τα οπαδικά θρεντ έχουν γίνει 100δες παρόμοια, αλλά και εντελώς άσχετα σχόλια από όλους.
μην μου πεις "δικαίωμά σου να σχολιάζεις", λοιπόν. "άλλα γι' άλλα" να μου πεις. μου ταιριάζει καλύτερα

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
οκ, μεγάλε. ευχαριστώ για τις νουθεσίες και τον επαναπροσανατολισμό. βρήκες να εγκαλέσεις εμένα που στην τελική απάντησα σε σχόλια συνοπαδών σου. και τη στιγμή που σε τούτο, αλλά και σε όλα τα οπαδικά θρεντ έχουν γίνει 100δες παρόμοια, αλλά και εντελώς άσχετα σχόλια από όλους.
μην μου πεις "δικαίωμά σου να σχολιάζεις", λοιπόν. "άλλα γι' άλλα" να μου πεις. μου ταιριάζει καλύτερα
οχι ρε ειδικα αν θες να μιλησουμε σοβαρα πες μου καλυτερα για τον ολυμπιακο και την γνωμη σου (που ξερω δεν εισαι γαυρος) για αυτα που ρωτησα πριν.Απο παρτη μου η γνωμη σου ειναι σεβαστη αλλα επι της ουσιας.Η κουβεντα για διαιτησια ειναι λιγο εκτος για τον γαυρο και ειδικα σημερα που στο φιναλε μπορει σημερα τουλαχιστον να πει...με γαμησατε σημερα κιολας αλλα η πουτσα μου ειναι τοσοοοοο μεγαλη.
Μαγκες η διαιτησια στην ευρωπη θα ειναι ανεκδοτο σε λιγο για την ελλαδα.Μετα τα καλοκαιρινα και την κατασταση που επικρατει γενικα στην χωρα νομιζετε οτι ελληνικη ομαδα θα εχει ευνοια????απο την διαιτησια?

Επισκέπτης
Κάρολ:"Μου είπε ο Βαλβέρδε που να πέσω"

ρε εσυ ερνεστο δεν μας λες και 6 νουμερα για το τζοκερ?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
o Νικολογιαννης σημερα δηλωσε στο sport-fm οτι επαιξε στοιχημα υπερ του Θρυλου.
Για τα λεφτα τα κανει ολα, αλλα οταν παιζει με τα δικα του ειναι αντικειμενικος
Παρτε τα κολοβαζελοι α ξεχασα θα αναλαβει τωρα ο βγενο ωραια θα εχει ακομα μια προβληματικη επιχειρηση χαχαχααχαχα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Μου θυμίζετε την φάση πριν το γκολ του Ολυμπιακού που ο σπίκερ λέει ότι τον βρίσκει με τον...μηρό. Ο Μιραλάς ενώ πάει να τον αποφύγει καταλαβαίνει ότι δεν προλαβαίνει την μπάλα και επιδιώκει επαφή με τον αμυντικό. Εκτός αν για κάποιους ισχύει μόνο το ένα και γενικά ότι βολεύει.
Πολύ καλύτερος ο Ολυμπιακός και άξιζε την νίκη. Οι άλλοι χωρίς παιχνίδια ήταν μια ταχύτητα πίσω. Για το κυπελάκι συμφωνώ. Ποιες Μάντσεστερ λέμε τώρα...
εχεις δικιο...παραμυθι φαουλ ηταν...κλασσικη περιπτωση θεατρου...εσυρε το ποδι του πανω στο ποδι του αμυντικου που ειχε ηδη πεσει...αυτες ειναι ακριβως οι φασεις που λεω...
και πηρε και κακως κιτρινη ο αμυντικος που ηταν αυτος που εβαλε μετα το χερι στην φαση του γκολ...
το σωστο να λεγεται...ετσι ειναι
το θεμα ειναι πως δεν το εκανε επειδη δεν προλαβαινε την μπαλλα ,ισα ισα που την προλαβαινε και μπορουσε με αλλη μια τριπλα να βγει τετ α τετ..
επεσε γιατι αυτη ειναι η νοοτροπια του συγκεκριμενου...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εχεις δικιο...παραμυθι φαουλ ηταν...κλασσικη περιπτωση θεατρου...εσυρε το ποδι του πανω στο ποδι του αμυντικου που ειχε ηδη πεσει...αυτες ειναι ακριβως οι φασεις που λεω...
και πηρε και κακως κιτρινη ο αμυντικος που ηταν αυτος που εβαλε μετα το χερι στην φαση του γκολ...
το σωστο να λεγεται...ετσι ειναι
το θεμα ειναι πως δεν το εκανε επειδη δεν προλαβαινε την μπαλλα ,ισα ισα που την προλαβαινε και μπορουσε με αλλη μια τριπλα να βγει τετ α τετ..
επεσε γιατι αυτη ειναι η νοοτροπια του συγκεκριμενου...
εχω πλέον πειστεί.
έχεις να γαμήσεις απο τότε που δούλευες στα κωλόμπαρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom