Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.829
Πόντοι
216
[move][size=14pt]Θρύλε μου για σένα και την ψυχή μου δίνω, στα αρχίδια μου τον έγραψα τον άγιο βαλεντίνο!!!!
Αυτό είναι σωστό, γλέντα τους με μανία την κούπα να σηκώσουμε μέσα στη Ρουμανία!!!
Φέρε μας το πρωτάθλημα, πάρε το Κυπελλάκι, όλες οι κούπες φέτος μες το Καραισκάκη!!!![/size][/move]

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
δεν είναι τόσο σίγουρο ότι με το ακριβώς επόμενο ακούμπημα της μπάλας ο παίχτης μπορεί να πετύχει γκολ

δεν ειναι τοσο σιγουρο γιατι κοβει ταχυτητα και επιδιωκει να παρει πεναλτυ και κοκκινη.πεναλτυ ειναι αν υπαρχει ανατροπη δηλαδη αν το τερμα επηρεαζει την ισσοροπια του επιθετικου απο κει και περα διαιτητης

γίγαντα, από τη στιγμή που το χέρι του τερματοφύλακα θα έρθει σε επαφή με το πόδι του άλλου, αυτό δεν επηρεάζει την ισορροπία του; οκ, μιλάμε για κανονική επαφή, όχι για χάδι

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε κουναβι τρελε. δουλευεις και τον κοσμο. ανοιξε τα πμ μη σε γαμησω  :tickedoff:
αμα ειναι να με γαμησεις δεν τα ανοιγω ποτε... :2funny: :2funny:
κρατας ομως τις υποσχεσεις η εισαι μονο λογια;;;
:2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
γίγαντα, από τη στιγμή που το χέρι του τερματοφύλακα θα έρθει σε επαφή με το πόδι του άλλου, αυτό δεν επηρεάζει την ισορροπία του; οκ, μιλάμε για κανονική επαφή, όχι για χάδι
εισαι μαλακας....μαθε μπαλλα να μην πιανεσαι ροιδο...οταν ο επιθετικος ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ την επαφη ειναι κιτρινη για θεατρο..
αιντε με τον καθε αμπαλλο...
δεν απαγορευεται να κανει εξοδο ο τερματζης...απαγορευεται να ανατρεψει...καταλαβες;;;
ο μεγερι δεν ανατρεπει κανεναν...βγαινει και ο επιθετικος τον βρισκει καθαρα με δικη του ευθυνη ...τι πεναλτι και μαλακιες λες;;;δηλαδη οποιος τρακαρει με αμυντικο στην περιοχη ειναι εσχατη των ποινων;; :jerking: :jerking:
που μαθατε ρε μπαλλα ;; στα μπουρδελα;;

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
εισαι μαλακας....μαθε μπαλλα να μην πιανεσαι ροιδο...οταν ο επιθετικος ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ την επαφη ειναι κιτρινη για θεατρο..
δεν απαγορευεται να κανει εξοδο ο τερματζης...απαγορευεται να ανατρεψει...καταλαβες;;;
ο μεγερι δεν ανατρεπει κανεναν...βγαινει και ο επιθετικος τον βρισκει καθαρα με δικη του ευθυνη ...τι πεναλτι και μαλακιες λες;;;δηλαδη οποιος τρακαρει με αμυντικο στην περιοχη ειναι εσχατη των ποινων;; :jerking: :jerking:
αν περιμενεις να βγαλεις ακρη με τον συγκεκριμενο εμπλεξες!!!

Caymans

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
4
Like
117
Πόντοι
6

αυτο λεω ρε γιγαντα δεν υπαρχει δυναμομετρο και ειναι στη κριση του διαιτητη.γιαυτο και η ουεφα δεν βαζει το ριπλευ στους κανονες γιατι τελικα παντα θα υπαρχει ''αδικημενη''ομαδα.ειναι φανερο παντως οτι ο τουρκος χανει ενα βημα και περιμενει να πεσει το τερμα πανω του το οποιο ομως ειναι πεναλτυ αν του επηρεαζει την ισσοροπια.γιαυτο σε τετοιες φασεις ο,τι και να δωσεις ειναι σωστο ειναι στην εξουσια και τη κριση του διαιτητη και το λαθος ειναι της αμυνας η αν υπηρχε οφσαιντ του εποπτη σαυτο δεν εχω γνωμη δεν ειδα ριπλευ.ειναι ομως κοκκινη και πεναλτυ η φαση του γκολ υπερ μας το μπακ τους βαζει χερι να αποκρουσει και τη βρισκει με το χερι εσκεμμενα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αμα ειναι να με γαμησεις δεν τα ανοιγω ποτε... :2funny: :2funny:
κρατας ομως τις υποσχεσεις η εισαι μονο λογια;;;
:2funny: :2funny: :2funny:

:grin: :-* :-* εγω γαμαω αναλαφρα αλλα θα φερω και τη λατρεια μαζι να σε ξεπατουρισει

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αυτο λεω ρε γιγαντα δεν υπαρχει δυναμομετρο και ειναι στη κριση του διαιτητη.γιαυτο και η ουεφα δεν βαζει το ριπλευ στους κανονες γιατι τελικα παντα θα υπαρχει ''αδικημενη''ομαδα.ειναι φανερο παντως οτι ο τουρκος χανει ενα βημα και περιμενει να πεσει το τερμα πανω του το οποιο ομως ειναι πεναλτυ αν του επηρεαζει την ισσοροπια.γιαυτο σε τετοιες φασεις ο,τι και να δωσεις ειναι σωστο ειναι στην εξουσια και τη κριση του διαιτητη και το λαθος ειναι της αμυνας η αν υπηρχε οφσαιντ του εποπτη σαυτο δεν εχω γνωμη δεν ειδα ριπλευ.ειναι ομως κοκκινη και πεναλτυ η φαση του γκολ υπερ μας το μπακ τους βαζει χερι να αποκρουσει και τη βρισκει με το χερι εσκεμμενα
κανεις λαθος...δεν περιμενε τον μεγερι...δες την φαση...σερνει το ποδι πανω στον ωμοα του ...λες και ειναι βαριδι και δεν μπορει να το σηκωσει  :2funny: :2funny:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.242
Πόντοι
2.606
οσονουπω πορνοτουρισμος στην ρουμανια λεμε αντε μωρη αρρωστεια

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

γίγαντα, στο τελευταίο κάνεις μεγάλο λάθος. από τη στιγμή που μπαίνει γκολ, είναι δυνατό να δώσει πέναλτι;; μετρά κανονικά το γκολ κι όπως λέει ο αχρηστίδης (έχει και μια φορά δίκιο) η τιμωρία του αμυνόμενου είναι η κίτρινη κάρτα.
στη συγκεκριμένη φάση του πέναλτι πάντως, δεν φαίνεται αν υπάρχει επαφή. όπως λέει κι ο σπίκερ, με το δεξί δεν τον βρίσκει. με το αριστερό δεν φαίνεται καθαρά. δύσκολη φάση

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μου θυμίζετε την φάση πριν το γκολ του Ολυμπιακού που ο σπίκερ λέει ότι τον βρίσκει με τον...μηρό. Ο Μιραλάς ενώ πάει να τον αποφύγει καταλαβαίνει ότι δεν προλαβαίνει την μπάλα και επιδιώκει επαφή με τον αμυντικό. Εκτός αν για κάποιους ισχύει μόνο το ένα και γενικά ότι βολεύει.
Πολύ καλύτερος ο Ολυμπιακός και άξιζε την νίκη. Οι άλλοι χωρίς παιχνίδια ήταν μια ταχύτητα πίσω. Για το κυπελάκι συμφωνώ. Ποιες Μάντσεστερ λέμε τώρα...

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
σωστός.
παρόμοια πουστιά πηγε να γινει κάπου στο 90 από την αλλη μερια με τον μαρκάνο που είναι κάτω και πέφτει η ρωσίδα πάνω του!!

όσο  για αυτό που έγραψες για την κοκκινη στο γκολ μας , δεν ξέρω τι λεει ο κανονισμος. έστειλα μαιλ σε γνωστο μου διαιτητη και περιμένω να μου απαντήσει.

Caymans

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
4
Like
117
Πόντοι
6
γίγαντα, στο τελευταίο κάνεις μεγάλο λάθος.

δεν ξερω 100 τα 100 τον κανονα το ειπα γιατι στα ραδια και οι ''καθηγητες'' διαιτησιας λενε συνεχεια οτι μετραει η προθεση πρωτα απο ολα

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
δεν πρέπει να είναι οφ-σάιντ, μεγάλε μου. τώρα για το αν είναι ή όχι πέναλτυ, εξαρτάται καθαρά από αν υπάρχει επαφή με τον μέγερι. αν υπάρχει είναι φυσικά πέναλτι, και φυσικά αυτά που λέει ο αχρηστίδης ότι δεν είναι γιατί ο επιθετικός επιδιώκει την επαφή είναι θεωρίες του κώλου. η αποβολή μάλλον αυστηρή. δεν είναι τόσο σίγουρο ότι με το ακριβώς επόμενο ακούμπημα της μπάλας ο παίχτης μπορεί να πετύχει γκολ
στον πουτσο μας ΔΕΝ ηταν οφσαιντ ΗΤΑΝ πεναλτι ΗΤΑΝ αποβολη.
ΓΑΜΑ τους ρε θρυλε ετσιιιιιι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom