You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Ολοφ γερα ξερουμε οτι δεν μασας αλλωστε και οι βαζελες δεν θυμονται ποιοι ειναιατυχία χτύπησε τον Ολυμπιακό και πολύ περισσότερο τον Όλοφ Μέλμπεργκ. Ο Σουηδός αμυντικός χτύπησε σε μια φάση με τον Μέγιερι και έμεινε για αρκετή ώρα στο έδαφος.
Αν και αρχικά ξαναμπήκε στο παιχνίδι και όλα έδειχναν πως είναι καλά, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός βγήκε εκτός γηπέδου και τη θέση του πήρε ο Τάσος Παπάζογλου.Συγκεκριμένα, ο Όλοφ Μέλμπεργκ ζαλιζόταν, είχε τάση προς έμετο και όπως διαπιστώθηκε λίγο αργότερα είχε υποστεί διάσειση. Ο Σουηδός δεν θυμόταν ποιος είναι και που βρίσκεται, σαν να έχει πάθει αμνησία και μάλιστα παρά το συγκεκριμένο πρόβλημα αγωνίστηκε για 11 λεπτά (21'-32')!
Αυτή τη στιγμή, μαζί με ανθρώπους του Ολυμπιακού μεταφέρεται σε νοσοκομείο της Ρωσίας, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις και να διαπιστωθεί τι έχει.
NEON7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.960
- Πόντοι
- 216
εδειξε ψυχη αυτη η ομαδα..ωραια στημενη σε πολικες συνθηκες χτυπησε οταν επρεπε και αφησε κωλονες τους ρωσσους...και το ελατε για το παρτυ στο τηγανι...
ελπιζω ο μελμπεργκ να ειναι καλα συντομα.μεγαλη ατυχια!!!!
ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ!!!!
ελπιζω ο μελμπεργκ να ειναι καλα συντομα.μεγαλη ατυχια!!!!
ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ!!!!
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 489
- Πόντοι
- 446
λοιπον...
γενικο συμπερασμα....αυτος ο ολυμπιακος των μαρινακη βαλβερδε θα αφησει (για τα ελληνικα δεδομενα) εποχη σε ελλαδα και ευρωπη...δεν ξερω τι θα γινει φετο στο πρωταθλημα αλλα αποκλειω απο του χρονου να ξανακανουμε τα ιδια δωρα-αυτοκτονιες ουτε και η διατησια να κανει τα ιδια οργια με φετος....
για το ματς...
ο θρυλος εκανε μια δυνατη ομαδα να φαινεται γειτονια...το πρεσσαρισμα του ολυμπιακου στο χωρο ειναι περα απο τα ελληνικα δεδομενα...
τωρα για διαιτησια;;;με μια λεξη
ΣΦΑΓΗ!!!!
θα σας μαθω μπαλλιτσα..
κατ'αρχας δεν υπαρχει κανενα πεναλτι και καμμια αποβολη μεγερι ...πεναλτι αλλα λετο ...πολυσυζητημενα εδω ,δεν αντρεπει κανενα ο μπαλλας ο επιθετικος επιδιωκει την επαφη και πεφτει...κιτρινη και φυσικα αποβολη μιας και ειχε πριν....
αλλα και μετα παλι ο ιδιος επεσε στα ποδια του μαρκανο, ΔΕΝ εδωσε το φαουλ ο διαιτητης ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΤΟΥ αλλα δεν εδωσε και την δευτερη κιτρινη (ξανα) αποβολη....
παμε λιγο πιο πισω...στην φαση του γκολ ...ο παιχτης ο ισραηλινος βρισκει την μπαλλα με το χερι πριν αυτη περασει την γραμμη...
ο κανονισμος ειναι σαφης...
αν ο αμυντικος αποκρουσει την μπαλλα με το χερι και αποσοβησει το γκολ ειναι πεναλτι και αποβολη...αν την πιασει με το χερι αλλα μπει γκολ ειναι απλα κιτρινη...
ο συγκεκριμενος ειχε ηδη μια αρα απο το γκολ του ολυμπιακου και μετα η ρουμπιν επρεπε να παιζει με 10 παιχτες...
στα του ματς τωρα παλι...
παροτι εμεινε με δεκα ο θρυλος σε αντιθεση με αλλες ελληνικες ομαδες δεν υπηρχε κανενας πανικος καμμια κατηφορα...σα να επαιζε στα ισα δεν κινδυνεψε και εβγαλε και μια δυο φασεις....
μαλιστα αυτος ο ανεκδιηγητος σερβος επνιξε και δυο τρια φαουλ που γινανε κοντα στην περιοχη των ρωσων σε μακουν και μιραλλας...
μεγαλη νικη αλλα θελει μεγαλυτερη προσοχη στην ρεβανς...συγκεντρωση και προσοχη...
ειναι πολυ καλη ομαδα η ρουμπιν ...
γενικο συμπερασμα....αυτος ο ολυμπιακος των μαρινακη βαλβερδε θα αφησει (για τα ελληνικα δεδομενα) εποχη σε ελλαδα και ευρωπη...δεν ξερω τι θα γινει φετο στο πρωταθλημα αλλα αποκλειω απο του χρονου να ξανακανουμε τα ιδια δωρα-αυτοκτονιες ουτε και η διατησια να κανει τα ιδια οργια με φετος....
για το ματς...
ο θρυλος εκανε μια δυνατη ομαδα να φαινεται γειτονια...το πρεσσαρισμα του ολυμπιακου στο χωρο ειναι περα απο τα ελληνικα δεδομενα...
τωρα για διαιτησια;;;με μια λεξη
ΣΦΑΓΗ!!!!
θα σας μαθω μπαλλιτσα..
κατ'αρχας δεν υπαρχει κανενα πεναλτι και καμμια αποβολη μεγερι ...πεναλτι αλλα λετο ...πολυσυζητημενα εδω ,δεν αντρεπει κανενα ο μπαλλας ο επιθετικος επιδιωκει την επαφη και πεφτει...κιτρινη και φυσικα αποβολη μιας και ειχε πριν....
αλλα και μετα παλι ο ιδιος επεσε στα ποδια του μαρκανο, ΔΕΝ εδωσε το φαουλ ο διαιτητης ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΤΟΥ αλλα δεν εδωσε και την δευτερη κιτρινη (ξανα) αποβολη....
παμε λιγο πιο πισω...στην φαση του γκολ ...ο παιχτης ο ισραηλινος βρισκει την μπαλλα με το χερι πριν αυτη περασει την γραμμη...
ο κανονισμος ειναι σαφης...
αν ο αμυντικος αποκρουσει την μπαλλα με το χερι και αποσοβησει το γκολ ειναι πεναλτι και αποβολη...αν την πιασει με το χερι αλλα μπει γκολ ειναι απλα κιτρινη...
ο συγκεκριμενος ειχε ηδη μια αρα απο το γκολ του ολυμπιακου και μετα η ρουμπιν επρεπε να παιζει με 10 παιχτες...
στα του ματς τωρα παλι...
παροτι εμεινε με δεκα ο θρυλος σε αντιθεση με αλλες ελληνικες ομαδες δεν υπηρχε κανενας πανικος καμμια κατηφορα...σα να επαιζε στα ισα δεν κινδυνεψε και εβγαλε και μια δυο φασεις....
μαλιστα αυτος ο ανεκδιηγητος σερβος επνιξε και δυο τρια φαουλ που γινανε κοντα στην περιοχη των ρωσων σε μακουν και μιραλλας...
μεγαλη νικη αλλα θελει μεγαλυτερη προσοχη στην ρεβανς...συγκεντρωση και προσοχη...
ειναι πολυ καλη ομαδα η ρουμπιν ...
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 489
- Πόντοι
- 446
ασε τις μαλακιες γιατι θα βγαλω τα πι μι που μου εβριζες την οικογενεια και με απειλουσες...ρε μαλακα χρηστιδη πηγα να σου γραψω αν γουσταρεις να ερθεις για μπαλα και με εχεις αποκλεισει να σου στελνω πμ;σε εχω βρισει ποτε η κατι τετοιο;ειλικρινα δεν σε καταλαβαινω ρε τυπε.
Επισκέπτης
εγω δεν θα σταθω στην διαιτησια αλλα η φαση που προηλθε το πεναλτυ μου φανηκε για οφσαιντ.επειδη εκεινη την ωρα σηκωθηκα απο τα νευρα μου δεν ειδα να δειχνουν ριπλευ απο πλαγια καμερα για να δω αν ειναι η οχι.τεσπα μπορει να λεω και μαλακιες..
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 489
- Πόντοι
- 446
και για να μην ξεχνιομαστε...
[size=80pt]ΕΧΥΣΑΑΑΑΑΑΑ[/size]
[size=80pt]ΕΧΥΣΑΑΑΑΑΑΑ[/size]
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
ρε μαλακα δεν ντρεπεσαι λιγακι?το παιζεις και αντρας?φτου σου ρε.τωρα εδειξες ποσο αρχιδι εισαι.ασε τις μαλακιες γιατι θα βγαλω τα πι μι που μου εβριζες την οικογενεια και με απειλουσες...
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 489
- Πόντοι
- 446
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΦΣΑΙΤ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ...ΑΛΛΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΠΟΤΕ...ΑΛΑ ΛΕΤΟ...ΕΙΠΑΜΕ...ΧΙΛΙΟΕΙΠΩΜΕΝΑ ΑΥΤΑ...εγω δεν θα σταθω στην διαιτησια αλλα η φαση που προηλθε το πεναλτυ μου φανηκε για οφσαιντ.επειδη εκεινη την ωρα σηκωθηκα απο τα νευρα μου δεν ειδα να δειχνουν ριπλευ απο πλαγια καμερα για να δω αν ειναι η οχι.τεσπα μπορει να λεω και μαλακιες..
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 489
- Πόντοι
- 446
σκασε ρε μαλακα γιατι θα τα βγαλωρε μαλακα δεν ντρεπεσαι λιγακι?το παιζεις και αντρας?φτου σου ρε.τωρα εδειξες ποσο αρχιδι εισαι.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
τι να σου πω ρε μαλακα κριμα τα παντελονια που φορας,πραγματικα.θα πρεπε να ντρεπεσαι.σκασε ρε μαλακα γιατι θα τα βγαλω
Caymans
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 117
- Πόντοι
- 6
Πολλα μπραβο στην ομαδα νομιζω επρεπε να κερδισουμε παραπανω,και θα γινοταν αν δεν τρωγαμε κοκκινη.αυτοι δεν καναν φαση δεν δειχνουν τιποτα ιδιαιτερο αλλα τα καλυτερα τουσ παιγχνιδια τα κανουν εκτος εδρας γιατι ειναι ομαδα της κοντρας.παντως να κανουν παιγχνιδι δεν ειναι ετοιμοι αρα θελει πολυ πολυ προσοχη στη ρεβανς.Πολλα μπραβο στον Καρολ που αν δει κανεις τη βιογραφια του η αποκρουση αυτη ειναι παραμυθενια και περαστικα στο καλυτερο σεντερ μπακ που περασε απο Ελλαδα και σιγουρα στην ιστορια τησ Σουηδιας.Η περηφανια της ομαδας παγιωνεται με τετοια αποτελεσματα
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 489
- Πόντοι
- 446
γιατι με προκαλεις;;θες να σε κανω ρομπα;;αποθηκευμενα τα εχω... :o :oτι να σου πω ρε μαλακα κριμα τα παντελονια που φορας,πραγματικα.θα πρεπε να ντρεπεσαι.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
εσυ ξερεις ποσο μαλακας εισαι.αυτο φτανει τυπε χρηστιδη.η μαλακια ειναι πως οταν σε ειχαν πει παιδεραστη για μια μαλακια που ειχες πει ημουν ο μονοςγιατι με προκαλεις;;θες να σε κανω ρομπα;;αποθηκευμενα τα εχω... :o :o
που βγηκε να σε υπερασπιστει.το αν σε απειλησα και τις μαλακιες που λες για την οικογενεια σου,το ξερεις ο ιδιος.και ξερεις οτι δεν εισαι αντρας.αυτο μου φτανει.
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 489
- Πόντοι
- 446
εσυ ξερεις ποσο μαλακας εισαι.αυτο φτανει τυπε χρηστιδη.η μαλακια ειναι πως οταν σε ειχαν πει παιδεραστη για μια μαλακια που ειχες πει ημουν ο μονος
που βγηκε να σε υπερασπιστει.το αν σε απειλησα και τις μαλακιες που λες για την οικογενεια σου,το ξερεις ο ιδιος.και ξερεις οτι δεν εισαι αντρας.αυτο μου φτανει.
χαχαχαχαχαχ τι μαλακας εισαι και συ ησουνα ο μονος;;;αφου και ο περσονας με ειχε υπερασπιστει...
τεσπα για να τελειωνει η πλακα γιατι δεν νοιωθεις φυσικα και δεν με εβρισες και δεν εστειλες απειλητικα πι μι...
αλλα δεν ειναι προσωπικα για σενα ο αποκλεισμος...ειναι για ολους...
ξυπνα θυμαααααα....
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
εγω δεν θα σταθω στην διαιτησια αλλα η φαση που προηλθε το πεναλτυ μου φανηκε για οφσαιντ.επειδη εκεινη την ωρα σηκωθηκα απο τα νευρα μου δεν ειδα να δειχνουν ριπλευ απο πλαγια καμερα για να δω αν ειναι η οχι.τεσπα μπορει να λεω και μαλακιες..
δεν πρέπει να είναι οφ-σάιντ, μεγάλε μου. τώρα για το αν είναι ή όχι πέναλτυ, εξαρτάται καθαρά από αν υπάρχει επαφή με τον μέγερι. αν υπάρχει είναι φυσικά πέναλτι, και φυσικά αυτά που λέει ο αχρηστίδης ότι δεν είναι γιατί ο επιθετικός επιδιώκει την επαφή είναι θεωρίες του κώλου. η αποβολή μάλλον αυστηρή. δεν είναι τόσο σίγουρο ότι με το ακριβώς επόμενο ακούμπημα της μπάλας ο παίχτης μπορεί να πετύχει γκολ
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
χαχαχαχαχαχ τι μαλακας εισαι και συ ησουνα ο μονος;;;αφου και ο περσονας με ειχε υπερασπιστει...
τεσπα για να τελειωνει η πλακα γιατι δεν νοιωθεις φυσικα και δεν με εβρισες και δεν εστειλες απειλητικα πι μι...
αλλα δεν ειναι προσωπικα για σενα ο αποκλεισμος...ειναι για ολους...
ξυπνα θυμαααααα....
ρε κουναβι τρελε. δουλευεις και τον κοσμο. ανοιξε τα πμ μη σε γαμησω
Caymans
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 117
- Πόντοι
- 6
δεν είναι τόσο σίγουρο ότι με το ακριβώς επόμενο ακούμπημα της μπάλας ο παίχτης μπορεί να πετύχει γκολ
[/quote]
δεν ειναι τοσο σιγουρο γιατι κοβει ταχυτητα και επιδιωκει να παρει πεναλτυ και κοκκινη.πεναλτυ ειναι αν υπαρχει ανατροπη δηλαδη αν το τερμα επηρεαζει την ισσοροπια του επιθετικου απο κει και περα διαιτητης
[/quote]
δεν ειναι τοσο σιγουρο γιατι κοβει ταχυτητα και επιδιωκει να παρει πεναλτυ και κοκκινη.πεναλτυ ειναι αν υπαρχει ανατροπη δηλαδη αν το τερμα επηρεαζει την ισσοροπια του επιθετικου απο κει και περα διαιτητης
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις