Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96

Τρεις φορές "ντοπέ" ο Βαβζίνιακ!

Την ώρα που στον Παναθηναϊκό πανηγύριζαν για την έλευση του Σισέ, ο αθλητικός δικαστής καλούσε σε απολογία την ΠΑΕ για την υπόθεση ντόπινγκ του Γιακούμπ Βαβζίνιακ, που δεν βρέθηκε σε έναν, αλλά σε τρεις -συνολικά- αγώνες "ντοπέ"!

Μετά την πρώτη κλήση και τον τρίμηνο αποκλεισμό του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, ακολούθησε χθες νέα κλήση για την ερχόμενη Τρίτη και μάλιστα για διπλή παράβαση των κανονισμών περί ντόπινγκ, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Όπως αναφέρεται, σε έλεγχο που έγινε στη διάρκεια του αγώνα της 21ης Φεβρουαρίου με τον Πανιώνιο και σ΄ αυτόν της 22ας Μαρτίου με τον Αστέρα Τρίπολης, προέκυψε αντικανονικό αναλυτικό αποτέλεσμα για το πρώτο δείγμα του Βαβζίνια

1.οπως βλεπεις δεν ηταν σε ματς με τον γαυρο
2.εχω χασει κυπελλο απο γκολ ντοπαρισμενου (με την λαρισα)
3.πηρε δρομο αμεσως και ο ιδιο δυλωσε πως

Δεν πήρα ντόπα, ούτε έχω πάρει ποτέ στη ζωή μου, είπε ο 26χρονος άσος στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού μόλις πήραν τα αποτελέσματα στα χέρια τους, τα οποία όμως δεν έδωσαν αμέσως στη δημοσιότητα, προκειμένου να μην επηρεασθεί η απόδοση της ομάδας στον πρώτο αγώνα των πλέι-οφ με τον ΠΑΟΚ, αποφασίζοντας να δηλώσουν πως ο παίκτης έχει γρίπη.
Ομως, όπως τους εξήγησε στη συνέχεια, την τελευταία φορά που πήγε στην Πολωνία (παραμονές του αγώνα με τους Ακρίτες) διαπίστωσε πως είχε παραπάνω κιλά, και γι' αυτό πήρε ένα λιποδιαλυτικό χάπι. Το έκανε για να χάσει γρήγορα το περιττό βάρος του, αλλά το χάπι αυτό περιείχε και μια διεργετική ουσία.

παμε παρακατω

Επισκέπτης
Ομως, όπως τους εξήγησε στη συνέχεια, την τελευταία φορά που πήγε στην Πολωνία (παραμονές του αγώνα με τους Ακρίτες) διαπίστωσε πως είχε παραπάνω κιλά, και γι' αυτό πήρε ένα λιποδιαλυτικό χάπι. Το έκανε για να χάσει γρήγορα το περιττό βάρος του, αλλά το χάπι αυτό περιείχε και μια διεργετική ουσία.
και ο σαπανης απο σουπα την πατησε τυπε

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
εμενα ακουστηκαν ...εσενα ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ντοπε ;)
και μαλιστα σε μεταξυ μας παιχνιδι... ;)
δεν με παρακολουθεις...πηρα θεση και ειπα οτι ειναι απαραδεκτα αυτα...απλα συνεχισα και ειπα οτι γινονται μονοπλευρα τα ''στησιματα'' μεσω βιντεο και κασετω...
τι να κανουμε ειστε επιστημονες στην προπαγανδα στην πουστια και στο ρουφιανιλικι...
ειναι οι μοναδικοι τροποι να επιβιωσετε...
να λειτουργειτε προπαγανδιστικα και προβοκατορικα...
πες μου κατι...εγω παιρνω θεση και να τιμωρηθει ο τορο και ο σαββας και οποιος βριζει (μονο ο τορο ακουγεται να λεει γαμω το σπιτι μου)
εγω παντελονατα παιρνω θεση...απαραδεκτα και να τιμωρηθουν...
εσυ πες μου πιστευεις δικοι σου δεν εχουν ξηγηθει ετσι;;και αν ναι γιατι δεν βγηκαν βιντεακια;;
και πες μου και κατι αλλο...αυτα εγιναν πριν δεκα μερες...τυχαια βγηκαν σημερα που ανακοινωνει ο ολυμπιακος μεταγραφες την ωρα που ως γνωστον εσυ απαγορευεται βασει νομου να κανεις;;
απαντα...συγκεκριμενα στις ερωτησεις
Οταν βγαινουν κασετες για στημενα για προστασιες σε διαιτητες σε εποπτες σε παρατηρητες για προστασια ομαδων για να μην πεσουν κατηγορια
για ντοπες εδω και μερικα χρονια εσυ λες οτι ειναι πουστιες και ρουφιανιλικια
απο ποτε η αληθεια αντιμερωπιζετε σαν ρουφιανιλικια και πουστιες ? θα μου πεις ελλαδα ειμαστε
λογικο να ειναι μονοπλευρα ολα αυτα για αυτο εχεις αλλωστε και 13/15
Αν τα κανουν και αλλοι παικτες να τιμωρηθουν και αυτοι ο Ζηκος ειχε βγει καποτε δημοσια και ειχε πει οτι οι διαιτητες παιζουν σαν χεσμενοι στο λυομενο και εφαγε 2 για δυσφημιση
Σταματα την καραμελα οταν βγαινει κατι για την ομαδα σου να λες συνεχεια γιατι οι αλλοι δεν τα κανουν?? την ομαδα σου κοιτα οχι τους αλλους
Καλα δεν πειρατε και τον ΜΕΣΙ για να σας χαλασουν την παρουσιαση εναν αναπληρωματικο τερματοφυλακα και εναν Δανεικο παικτη απο την Γαλατασαραι πειρατε

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
και ο σαπανης απο σουπα την πατησε τυπε
δεν νομιζω να εχει πιαστει ντοπε ο Σαπανης
τυπε τουλαχιστον δεν τρεχανε και πηδαγανε τις μαντρες στον Ρεντη για να γλειτωσουν τους ελενχους

Επισκέπτης
δεν νομιζω να εχει πιαστει ντοπε ο Σαπανης
τυπε τουλαχιστον δεν τρεχανε και πηδαγανε τις μαντρες στον Ρεντη για να γλειτωσουν τους ελενχους
ο σαπανης ο αρσιβαρηστας
στο εχει πει ο περιπτερας που ειναι διπλα στου ρεντη οτι τους ειδε να πηδαν τις μαντρες?

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ελα ενταξει κομπε...αν σου αρεσει εσενα να γινεσαι ρομπα εμενα δεν μου αρεσει ειλικρινα να σε κανω...
ειπες για φυσουνες που ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ και σου απανταω για παιχτες που ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ
την παροιμια στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σκοινι την γνωριζεις;;
ε...οταν πιανουν παιχτη δικο σου ντοπε ειναι τουλαχιστον γραφικο να ουρλιαζεις οτι ακουστηκε οτι παιχτες δικοι μου μπορει να παιρνουν ντοπα...(που την αποψη μου την γνωριζεις ,ΟΛΟΙ παιρνουν  ;))
με λιγα λογια... σε εχουν πιασει να σκοτωνεις και εσυ λες οτι ακουσα οτι ο χρηστιδης σκοτωσε και με κατηγορεις για αυτο..κανε αναγωγουλες και τα λεμε αυριο...φιλια  :-* :-* :-*

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ο σαπανης ο αρσιβαρηστας
στο εχει πει ο περιπτερας που ειναι διπλα στου ρεντη οτι τους ειδε να πηδαν τις μαντρες?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καλα τυπε δεν αποκλειεται και να πηδαγανε μαντρες...εδω βαρανε σε σχολικα πρωταθληματα λες να μην ριχνουν σε επιπεδο Α εθνικης;;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

τυπε σταματα να ξεσκιζεις τον χρηστιδη. σε παρακαλω. πες του οτι θα του δωσεις Χ στο οακα να ηρεμησει  :grin:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
καλά ρε σεις καυλώνετε να βρίζεστε στο φόρουμ;

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
ΧΡΗΣΤΙΔΗ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ;

Συνημμένα

• 428279_342794592420508_161277623905540_1101502_1727076899_n.jpg
    428279_342794592420508_161277623905540_1101502_1727076899_n.jpg
    81,4 KB · Εμφανίσεις: 13

zefuros

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σαν πουτάνες που δεν σας πλήρωσαν το εξτραδακι CIf κάνετε.... Λούγκρες!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
Ολυμπιακός - Εφές 83-65
Ο Ολυμπιακός σημείωσε την πρώτη του νίκη στο "Top-16" της Ευρωλίγκας, καθώς επικράτησε της Εφές στο ΣΕΦ με 83-65.
Οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς ήταν καλύτεροι των Τούρκων σε ολόκληρο το παιχνίδι, με την Εφές Αναντόλου να μην περνάει ούτε για μία στιγμή μπροστά στο σκορ.
Το μόνο που κατάφεραν οι φιλόδοξοι φέτος Τούρκοι ήταν να ισοφαρίσουν με την λήξη του τρίτου δεκαλέπτου σε 53-53. Σε εκείνο, όμως το σημείο ο Κώστας Σλούκας με σημαντικούς πόντους και τα τρίποντα-μαχαιριές των Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, Βασίλη Σπανούλη έβαλαν τις βάσεις της νίκης για τους "ερυθρόλευκους".
Ο αγώνας:
Ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει πολύ δυνατά την αναμέτρηση απέναντι στην Εφές Αναντόλου και θα καταφέρει να επιβάλει τον ρυθμό του κόντρα στους Τούρκους, οι οποίοι συνήθως "τρέχουν".
Οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν επέτρεψαν στην Εφές να βγάλει αιφνιδιασμούς και "χτυπώντας" κάτω από το καλάθι θα ξεφύγουν με 12-4, ύστερα από εξαιρετική πάσα του Βασίλη Σπανούλη στον Τζόι Ντόρσεϊ, ο οποίος θα καρφώσει.
Οι Πειραιώτες στη συνέχεια θα διατηρήσουν το προβάδισμα τους, με τους Τούρκους όμως να πιέζουν για να δυσκολέψουν το κατέβασμα της μπάλας του Ολυμπιακού. Ο Κώστας Παπανικολάου με καλάθι και εύστοχη συμπληρωματική βολή θα σημειώσει το 17-6 για τους γηπεδούχους, με το πρώτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται στο +8 για τους "ερυθρόλευκους" (20-12).
Με την έναρξη της δεύτερης περιόδου η Εφές θα προσπαθήσει να μαζέψει την διαφορά και να πλησιάσει τον Ολυμπιακό, ο οποίος έλεγχε την αναμέτρηση. Ο Κάιλ Χάινς θα κάνει το 24-16 για τον Ολυμπιακό, συντηρώντας την διαφορά των οκτώ πόντων, ενώ ο αρχηγός του Ολυμπιακού Βασίλης Σπανούλης με καλάθι και εύστοχη συμπληρωματική βολή θα κάνει το 32-20.
Οι Τούρκοι θα αντιδράσουν και με επιμέρους σκορ 4-10 θα κάνουν 1,35'' πριν το ημίχρονο το 36-30. Το τρίποντο του Κώστα Σλούκα θα αποτελέσει σημαντική ανάσα για τους Πειραιώτες, οι οποίοι θα αποσπαστούν με εννέα πόντους (39-30) για να πάνε στα αποδυτήρια, έπειτα από ένα πολύ δύσκολο καλάθι του με προβάδισμα πέντε πόντων (41-36).
Ισορρόπησε η Εφές
Η Εφές με την έναρξη της τρίτης περιόδου θα μπει στο ματς, πιέζοντας τον Ολυμπιακό, όπως άλλωστε έκανε σε σχεδόν ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι, όμως θα βρουν λύσεις από την περιφέρεια και με τρίποντο του Κώστα Παπανικολάου στο 25' θα κάνει το 51-43 για τους "ερυθρόλευκους".
Ο Ολυμπιακός θα είναι άστοχος, κάτι από το οποίο θα επωφεληθούν οι Τούρκοι και θα μειώσουν σε 51-47, προτού ο Γιώργος Πρίντεζης, ύστερα από κλέψιμο του Τζόι Ντόρσεϊ σημειώσει το 53-47, αναγκάζοντας τον κόουτς της Εφές, Ουφούκ Σαρίτσα να καλέσει τάιμ άουτ.
Ο Σάσα Βούγιασιτς θα μειώσει σε 53-49 στο 29', ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους θα αστοχήσει σε σουτ τριών πόντων και ο Μπάρατς θα μειώσει στον πόντο με καλάθι και φάουλ (53-52). Ο Ολυμπιακός θα κάνει λάθος καθώς θα τελειώσει ο χρόνος της επίθεσης και ο Λαφαγιέτ με 1/2 βολές θα ισοφαρίσει για τους φιλοξενούμενους σε 53-53.
Πάτησε γκάζι με Σλούκα!
Το τέταρτο δεκάλεπτο θα ξεκινήσει ιδανικά για τους παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς, αφού ο Μαρτινας Γκετσεβίτσιους με σουτ τριών πόντων θα κάνει το 56-53. Ο Σλούκας και καλάθι και εύστοχη συμπληρωματική βολή θα πετύχει το 59-53 για να αυξήσει ακόμα περισσότερο την διαφορά στο 32' (61-53).
Η Εφές είχε προσαρμόσει την άμυνα της επάνω στον Βασίλη Σπανούλη και ο Κώστας Σλούκας βρήκε τον τρόπο να της κάνει μεγαλύτερη ζημιά. Με τρίποντο του Έλληνα γκαρντ ο Ολυμπιακός θα ανοίξει την ψαλίδα στους 11 πόντους (64-53). Διαδοχικά τρίποντα από τους Γκετσεβίτσιους, Σπανούλη θα κάνουν το 70-58 στο 35'.
Η διαφορά στο 37' θα αγγίξει τους 19 πόντους, ύστερα από τρίποντο του Πέρο Άντιτς (77-58) για να μειώσουν γρήγορα οι Τούρκοι με τρίποντο του Τσενκ Ακιόλ σε 77-63. Οι γηπεδούχοι θα φροντίσουν να αυξήσουν την - πολύτιμη για τη συνέχεια - διαφορά και να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα με 83-65 σε ένα παιχνίδι όπου ήταν ανώτεροι της Εφές.
Τα δεκάλεπτα: 20-12, 41-36, 53-53, 83-65.
Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Χάινς 6, Άντιτς 8(2), Σπανούλης 18(2), Ντόρσεϊ 10, Πελεκάνος, Γκετσεβίτσιους 6(2), Γλυνιαδάκης 4, Πρίντεζης 4, Παπανικολάου 8(1), Μάντζαρης, Λο 4, Σλούκας 15(2).
Εφές (Σαρίτσα): Κίνσεϊ 4, Τουντσερί 4, Ακιόλ 3(1), Μπατίστα 11, Βούγιασιτς 12, Σαβάνοβιτς 4, Γκιουλέρ 2, Λαφαγιέτ 11, Μπάρατς 14.

SPORT24.GR

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλά ρε ΞΕΦΤΙΛΕΣ.
δώσατε στο Τουρκοκύπριο μπαστάρδι τη φανέλα του ΤΟΤΕΜ;
του ΘΕΟΥ;
του ΣΕΡΒΟΥ;

ουστ ρε ξεφτίλια  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
καλά ρε ΞΕΦΤΙΛΕΣ.
δώσατε στο Τουρκοκύπριο μπαστάρδι τη φανέλα του ΤΟΤΕΜ;
του ΘΕΟΥ;
του ΣΕΡΒΟΥ;

ουστ ρε ξεφτίλια  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Αυτό που το πας; Δεν τους είπε κανείς πως αυτή την φανέλα δεν την φοράει ο οποιοσδήποτε; :headbang: :headbang: :headbang: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Κάρολ: «Θέλω το νταμπλ»

Την κατάκτηση του νταμπλ με την ομάδα του Ολυμπιακού θέλει ο Ρόι Κάρολ. Ο Βορειοϊρλανδός τερματοφύλακας δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει πως θέλει να πραγματοποιήσει και μια καλή πορεία με τους «ερυθρολεύκους» στο εφετινό Europa League. Ο Κάρολ μίλησε στο «Present Days». Αναλυτικά:

Ελλάδα ή Βόρειος Ιρλανδία;
"Α, δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τους δύο τόπους, ωστόσο υπάρχουν πολλά κοινά μεταξύ των ανθρώπων. Η πατρίδα μου είναι μία μουντή χώρα με πολλές φυσικές ομορφιές, αλλά η Ελλάδα συνδυάζει φύση και υπέρλαμπρο ήλιο. Στην Βόρεια Ιρλανδία τα νερά είναι άγρια και παγωμένα, ενώ εδώ βλέπω ανθρώπους να βουτάνε στις παραλίες το χειμώνα. Είναι εκπληκτικό. Πάντως, οι άνθρωποι στην Κρήτη είναι το κάτι άλλο. Γνώριζα για τη φιλοξενία των Ελλήνων, αλλά το διαπίστωσα από πρώτο χέρι. Καθημερινά πρέπει να εξηγώ σε ανθρώπους στο δρόμο ότι δεν μπορώ να πιω ούτε ένα ποτηράκι. ρακί που με κερνάνε, διότι είμαι αθλητής. Ευτυχώς το καταλάβαιναν!"

Οι δύο χώρες έχουν κατά καιρούς περάσει πολιτικά δράματα. Έχεις άποψη γι' αυτά που συμβαίνουν στις μέρες μας στην Ελλάδα;
"Είναι δραματικό να βλέπεις ανθρώπους στο δρόμο να πεινάνε. Βλέπω εικόνες στην τηλεόραση, αν και στο Ηράκλειο δεν είχα παρατηρήσει πολλούς ζητιάνους. Στη Βόρεια Ιρλανδία, για πολλά χρόνια ζούσαμε υπό το φόβο κάποιας τρομοκρατικής ενέργειας και, τώρα, ίσως είναι σχεδόν το ίδιο να φοβάσαι τυχόν περικοπή ή κάποια απόλυση.."

Τι είναι για σένα το ποδόσφαιρο; Υγιής αθλητισμός ή όπιο του λαού;
"Για εμάς τους ποδοσφαιριστές είναι αθλητισμός, για τους φιλάθλους ίσως είναι κάτι διαφορετικό. Προσωπικά, κι εγώ αποσυντονίστηκα κάποια στιγμή από την υπερβολική έκθεση, αλλά τώρα νιώθω και πάλι 100% επαγγελματίας ποδοσφαιριστής".

Η εμπειρία σου από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;
"Έζησα ένα όνειρο. Πήρα τίτλους στο μεγαλύτερο κλαμπ του κόσμου. Ήταν τρομερό να παίζω γι' αυτήν την ομάδα και να έχω συμπαίκτες τέτοιου επιπέδου. Κάτι άλλο δε νομίζω ότι θα μπορούσα να ζητήσω όταν ξεκίνησα την καριέρα μου".

Στον ΟΦΗ τι περίμενες να βρεις και τι βρήκες;
"Διαπίστωσα, παρά τα οικονομικά προβλήματα, μία φοβερή ομοψυχία. Ήμασταν ενωμένοι χάρη στον προπονητή μας, που ήταν τρομερός σε θέματα ψυχολογίας. Επίσης, δεν έχω λόγια για τους Κρητικούς, είναι εκπληκτικοί. Μετά τα ματς με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό με σταματούσαν και μου ζητούσαν να επισκεφτώ για λίγο το σπίτι τους για να με κεράσουν φαγητό και ρακί. Τι να πω; Αλλά και μετά από ήττες μας εμψυχώνανε. Τέτοια αντιμετώπιση δεν την  περίμενα".

Το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου πως το αξιολογείς:
"Είναι τρομερά υψηλό, σε αντίθεση με τις διαιτησίες και τα γήπεδα που δεν είναι σε καλή κατάσταση. Μικροί σε ηλικία Έλληνες παίκτες έχουν τρομερό ταλέντο, ενώ και οι μεγάλες ομάδες έχουν μεγάλη δυναμική. Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ πάνε θαυμάσια στην Ευρώπη και νομίζω ότι μπορούν να φτάσουν πολύ μακριά στο θεσμό".

Με τη νέα σου ομάδα, τον Ολυμπιακό, που μπορείς να φτάσεις;
"Πιστεύω ότι μπορούμε να κατακτήσουμε και τους δύο ελληνικούς τίτλους, αλλά και να φτάσουμε μέχρι τον τελικό του Europa League."

novasports.gr

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Ετοιμοι Ιμπαγάσα, Τζιμπούρ και Μιραλάς

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα θα αγωνιστεί κανονικά το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ. Ο Αργεντινός άσος που την Τετάρτη αποχώρησε από του Ρέντη με Πυρετό, την Πέμπτη το πρωί γυμνάστηκε μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και τέθηκε στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για την αναμέτρηση απέναντι στο "δικέφαλο του βορρά".

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού τρίβει τα χέρια του απλό ικανοποίηση, καθώς την ίδια μέρα είδε τόσο τον Τζιμπούρ, όσο και τον Μιραλάς να προπονούνται κανονικά.

novasports.gr

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Πετροβόλησαν τον Μιραλάς

Άγνωστοι... πετροβόλησαν την Τετάρτη το βράδυ το σπίτι του Κέβιν Μιραλάς στη Βούλα προκαλώντας υλικές ζημιές. Από την επίθεση έσπασαν τα μπροστινά τζάμια της οικίας. Ο Βέλγος επιθετικός και η σύζυγός του τρομοκρατήθηκαν και προσέλαβαν σεκιούριτι για την ασφάλειά τους.

Οι δράστες αμέσως μετά την ενέργειά τους τράπηκαν σε φυγή. Η αστυνομία που έφτασε στο σπίτι έκανε καταγραφή του συμβάντος και ξεκίνησε έρευνα για να βρει τους δράστες τους. Στην ίδια γειτονιά προ διετίας είχε πέσει θύμα ένοπλης ληστείας μέσα στο σπίτι του ο Χεσούς Ντάτολο,

novasports.gr

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom