Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ρε συ τυπε εφερε ενα κυπελλο απ το πουθενα?
εστειλε τα βαζελια στα επειγοντα του ερυθρου για πρωκτοραφη?
τι ηθελες να σου παρει το μουντιαλ?
:2funny: :2funny: :2funny:
μα μιλάμε για εναν παίχτη που την επόμενη χρονιά ηταν ανύπαρκτος.το ότι έπαιξε 3-4 παιχνίδια αυτό τη σημαίνει;πήγε στην αγγλια και ξεκίνησε απο την πρεμιερ και τώρα δεν τον θέλουν ούτε στην τσαμπιονσιπ ;)τωρα αν εσένα σου κάνει ένας παίχτης που έβαλε ένα γκολ στο παο και τον θες πισω...καλώς να έρθει :grin:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Εσεις? τον Τσακα???? οτι μπορει ο καθενας
Ρε συ σε ειχα για πιο αντικειμενικο απο οσο ξερω ο τυπος κατι ξερει απο τοπι σου την σπαει η φατσα του? λαθος κριτηριο για ποδοσφαιροφιλο κριμα γιατι με αυτην την λογικη και εσεις ενα πιθηκο που φοραγε και φουστα μαλιστα ειχατε

Επισκέπτης
μόνο που ο πίθηκος έχει βγει δυο φορές πρώτος σκόρερ και έχει πάρει και ενα τσαμπιον λιγκ είναι λίγο διαφορετικό ;)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
μόνο που ο πίθηκος έχει βγει δυο φορές πρώτος σκόρερ και έχει πάρει και ενα τσαμπιον λιγκ είναι λίγο διαφορετικό ;)
εγω τον σισε δεν τον εκρινα απο την μαπα του ομως αυτη ειναι η διαφορα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
επειδη γουσταρεις να τριβεσε στην γκλιτσα του τσοπανη παμε

"Ντου" παικτών του Παναθηναϊκού στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού

Κι ενώ η αποστολή του Παναθηναϊκού ετοιμαζόταν να αποχωρήσει από το Καραϊσκάκη, ορισμένοι παίκτες κατέβηκαν από το πούλμαν για να πάνε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, με σαφή πρόθεση να... ζητήσουν τα ρέστα, αναζητώντας τον Βασίλη Τοροσίδη.

Συγκεκριμένα οι Σισέ, Καραγκούνης, Λέτο, Κατσουράνης, Τζόρβας και Νίνης εμφανίστηκαν αρκετά εκνευρισμένοι φωνάζοντας [size=20pt]"που είσαι ρε αρχ... Βγες έξω να σε γαμ... [/size]" αναφερόμενοι στον Τοροσίδη, ο οποίος όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΠΑΕ έβριζε συνεχώς κατά τη διάρκεια του αγώνα και συγκεκριμένα μετά την κάρτα που δέχτηκε περίμενε στη φυσούνα για να δημιουργήσει επεισόδια.
Σε εκείνο το σημείο άνθρωποι του Ολυμπιακού προσπάθησαν να τους ηρεμήσουν. Εν μέσω της φασαρίας άρχισαν να σπρώχνουν τον Νίνη, που ήταν έξαλλος.  Ανάμεσα τους κι ο Βαγγέλης Μαρινάκης που προσπάθησε να τους ηρεμήσει. Ο Τζόρβας, ωστόσο, ήταν φανερά εκνευρισμένος αφού τον έβρισε του είπε "Να χαίρεσαι την ομάδα σου. Πήγατε το ποδόσφαιρο 200 χρόνια πίσω".

http://[URL unfurl="true"]www.athenspress.gr/wp-content/uploads/2011/11/leto1.jpg[/img[/URL]]

[/quote]αχαχαχχαχαχαχα...ρε μαλακα θα σε (σας) γαμαω οσο θα ζω :2funny: :2funny: :2funny:
θα σας αναγκαζω ΠΟΥΤΑΝΕΣ να τα λετε μονες σας...
και που ειναι ρε μαγκα το βιντεο της οργης των βαζελων απο το καραισκακης;;;πουναιτο να το ανεβασει η γκαζετα και να γραφουν απο κατω σχολια καμμια 300αρια μαλακες;;ε ;;πουν'το;;
θα βγαλει και για τους δικους της παιχτες ανακοινωση η πρασινη παε οτι ΄΄διδαξαν ηθος΄΄;;
ρε μαλακααααααα....παλι σε εχυσα...
χωρις ξυλο μαρτυρας....αχαχχαχαχαχαχαχαχ
παρε τα παπαρια μου τωρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
αχαχαχχαχαχαχα...ρε μαλακα θα σε (σας) γαμαω οσο θα ζω :2funny: :2funny: :2funny:
θα σας αναγκαζω ΠΟΥΤΑΝΕΣ να τα λετε μονες σας...
και που ειναι ρε μαγκα το βιντεο της οργης των βαζελων απο το καραισκακης;;;πουναιτο να το ανεβασει η γκαζετα και να γραφουν απο κατω σχολια καμμια 300αρια μαλακες;;ε ;;πουν'το;;
θα βγαλει και για τους δικους της παιχτες ανακοινωση η πρασινη παε οτι ΄΄διδαξαν ηθος΄΄;;
ρε μαλακααααααα....παλι σε εχυσα...
χωρις ξυλο μαρτυρας....αχαχχαχαχαχαχαχαχ
παρε τα παπαρια μου τωρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
επειδη κανεις τον ΜΑΛΑΚΑ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΛΕΣ

MALAKA ΑΛΛΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ Η ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΒΛΕΠΕ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ  ;)

Επισκέπτης
εγω τον σισε δεν τον εκρινα απο την μαπα του ομως αυτη ειναι η διαφορα
από ότι είδες δεν έκρινα κανέναν απο τη μάπα του.μιλάω με επιχειρήματα.ο νταρμπι που ηταν τη δεύτερη χρονιά στον ολυμπιακό;αν ηταν καλός γιατί έφυγε; αν ηταν καλός γιατι πηγε αγγλια και μετα τον έδιωξαν  και από εκεί.γιατί τώρα αφού είναι τόσο καλός δεν παίζει ούτε στην τσαμπιοσιπ.απλα πράγματα ρωτάω ούτε όμορφος ούτε άσχημος ;)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
[size=14pt]εχετε τρελλαθει...ειστε συν 5 εχετε κατα πασα πιθανοτητα κατακτησει τον τιτλο και ομως νοιωθετε τις πουτσες να σας εχουν περικυκλωσει ....τα καβλια σφυριζουν σαν σφαιρες γυρω απο τα κεφαλια σας...
σεν γλυτωνετε ρε μαλακες και αντι να σταματησετε την κατηφορα σας τρεχετε προς αυτην  
[/size]
Δωσεεεεε ανθρωπε μου

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
επειδη κανεις τον ΜΑΛΑΚΑ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΛΕΣ

MALAKA ΑΛΛΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ Η ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΒΛΕΠΕ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ  ;)
χαχαχαχαχ...κλαιω...αλλο σε παιχτες αντιπαλους και σε προεδρους ετσι;;;τοτε διδασκουν ηθος ετσι;;;
αφου σε εχυσα τωρα τι συνεχιζεις;;;παρε τα ψωλοχυματα και πουλο...
και εγω σε ρωτησα που ειναι το βιντεο;;γιατι δεν ανεβηκε κανενα βιντεακι;;
στον χριστοβασιλη που ειναι το βιντεο;;;
εσυ πιστευεις οτι παιχτες η παραγοντες του παο δεν εβρισαν ΠΟΤΕ διαιτητες η εποπτες;;
βαλε μια φορα στην ζωη σου πανταλονια και απαντα...
που ειναι αυτα τα βιντεο πουταν;;;
γιατι μονο δικα μου;;
αυτο λεω...δεν ειπα καλα εκαναν
λεω γιατι μονο εμενα;;;
αν πιστευεις οτι δικοι σου 15 χρονια δεν εχουν ξηγηθει ετσι παω πασο...το πιστευεις;;;απαντα μωρη μπαμια...
αφου σε γαμαω ευκολα τι μου κωλοτριβεσαι ρε;;
αφου σε κανω να μαρτυρας χωρις ξυλο τι το ψαχνεις;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
από ότι είδες δεν έκρινα κανέναν απο τη μάπα του.μιλάω με επιχειρήματα.ο νταρμπι που ηταν τη δεύτερη χρονιά στον ολυμπιακό;αν ηταν καλός γιατί έφυγε; αν ηταν καλός γιατι πηγε αγγλια και μετα τον έδιωξαν  και από εκεί.γιατί τώρα αφού είναι τόσο καλός δεν παίζει ούτε στην τσαμπιοσιπ.απλα πράγματα ρωτάω ούτε όμορφος ούτε άσχημος ;)
τωρα γιατι ψαχνεσαι σαν λακαμας ;;;θες να εχουμε καμμια παραπλευρη απωλεια;;να σε παρουνε τιποτα σκαγια;;ασε να τραβηχτουμε εμεις με τους αλλους  ;) ;)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
δεν απαντησα σε εσενα φιλε ξερω δεν ποσταρες εσυ φωτο του καζιμ 

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
χαχαχαχαχ...κλαιω...αλλο σε παιχτες αντιπαλους και σε προεδρους ετσι;;;τοτε διδασκουν ηθος ετσι;;;
αφου σε εχυσα τωρα τι συνεχιζεις;;;παρε τα ψωλοχυματα και πουλο...
και εγω σε ρωτησα που ειναι το βιντεο;;γιατι δεν ανεβηκε κανενα βιντεακι;;
στον χριστοβασιλη που ειναι το βιντεο;;;
εσυ πιστευεις οτι παιχτες η παραγοντες του παο δεν εβρισαν ΠΟΤΕ διαιτητες η εποπτες;;
βαλε μια φορα στην ζωη σου πανταλονια και απαντα...
που ειναι αυτα τα βιντεο πουταν;;;
γιατι μονο δικα μου;;
αυτο λεω...δεν ειπα καλα εκαναν
λεω γιατι μονο εμενα;;;
αν πιστευεις οτι δικοι σου 15 χρονια δεν εχουν ξηγηθει ετσι παω πασο...το πιστευεις;;;απαντα μωρη μπαμια...
αφου σε γαμαω ευκολα τι μου κωλοτριβεσαι ρε;;
αφου σε κανω να μαρτυρας χωρις ξυλο τι το ψαχνεις;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ε ναι ρε μαλακα αλλο να πλακωθουν στα μπινελικια οι παικτες μεταξυ τους στα αποδυτηρια και αλλο να μπινελικωσουν τους διαιτητες δεν ειναι το ιδιο
χριστιδακο μακαρι να ανεβαινανε ολα τα βιντεο στον αερα να βλεπαμε στα στημενα με μπεο μαρινακη κλπ στην φορα
να μαθαινατε και απο πρωτο χερι το στησιμο που πηγατε να κανετε στους εβραιου το 2010 αλλα πηρατε τα παπαρια τους
θα μου πεις εδω εχουμε ακουσει σαββα να λεει για ντοπες στην ομαδα σου και φυσικα ολα αβαβα  :2funny:
αλλα αυτο ειναι το προβλημα σου ρε μαλακα γιατι δεν βγαινουν και βιντεο απο αλλες ομαδες οπως το σημερινο ??
να σχολιασεις το συγκεκριμενο πρεπει οχι να καθεσε να λες που ειναι το βιντεο με τον χριστοβασιλη αλλα οι αληθειες πονανε χρονια τωρααα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ε ναι ρε μαλακα αλλο να πλακωθουν στα μπινελικια οι παικτες μεταξυ τους στα αποδυτηρια και αλλο να μπινελικωσουν τους διαιτητες δεν ειναι το ιδιο
χριστιδακο μακαρι να ανεβαινανε ολα τα βιντεο στον αερα να βλεπαμε στα στημενα με μπεο μαρινακη κλπ στην φορα
να μαθαινατε και απο πρωτο χερι το στησιμο που πηγατε να κανετε στους εβραιου το 2010 αλλα πηρατε τα παπαρια τους
θα μου πεις εδω εχουμε ακουσει σαββα να λεει για ντοπες στην ομαδα σου και φυσικα ολα αβαβα  :2funny:
αλλα αυτο ειναι το προβλημα σου ρε μαλακα γιατι δεν βγαινουν και βιντεο απο αλλες ομαδες οπως το σημερινο ??
να σχολιασεις το συγκεκριμενο πρεπει οχι να καθεσε να λες που ειναι το βιντεο με τον χριστοβασιλη αλλα οι αληθειες πονανε χρονια τωρααα
αφου σε εχυσα και το παραδεχεσαι εμμεσα συνεχιζουμε ηρεμα...
συμφωνω να βγαινουν ολες οι κασετες αλλα αφου εχουν μπει ΠΑΝΤΟΥ...επιασες το υπονοουμενο;;το να μπαινουν ΜΟΝΟ σε μια μερια κασετες και μετα να λεμε να βγουν δε λεει τιποτα...
ΠΑΝΤΟΥ κασετες....μην ξεχνας οτι ειναι σε εξελιξη ερευνα εισαγγελιας της ναπολι για στημενο ματς που μπερδευεσαι εσυ...με την δυναμο τυφλιδας αυτη που ειχε κανει το αβαβα με πανιωνιο και μπεο ...που τοτε που επαιξες το ματς εσυ μπεος και πατερας ηταν κολλητοι  ;) ;)
το πιανεις μαγκα το υπονοουμενο;;
ολες οι κασετες στην φορα...αλλα πρωτα ΠΑΝΤΟΥ κασετες... ;)
οχι ρουφ σε μια ομαδα μονο  ;) ;)
παντελονατε οπαδε  ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
θα μου πεις εδω εχουμε ακουσει σαββα να λεει για ντοπες στην ομαδα σου και φυσικα ολα αβαβα :2funny:
εμενα ακουστηκαν ...εσενα ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ντοπε ;)
και μαλιστα σε μεταξυ μας παιχνιδι... ;)
δεν με παρακολουθεις...πηρα θεση και ειπα οτι ειναι απαραδεκτα αυτα...απλα συνεχισα και ειπα οτι γινονται μονοπλευρα τα ''στησιματα'' μεσω βιντεο και κασετω...
τι να κανουμε ειστε επιστημονες στην προπαγανδα στην πουστια και στο ρουφιανιλικι...
ειναι οι μοναδικοι τροποι να επιβιωσετε...
να λειτουργειτε προπαγανδιστικα και προβοκατορικα...
πες μου κατι...εγω παιρνω θεση και να τιμωρηθει ο τορο και ο σαββας και οποιος βριζει (μονο ο τορο ακουγεται να λεει γαμω το σπιτι μου)
εγω παντελονατα παιρνω θεση...απαραδεκτα και να τιμωρηθουν...
εσυ πες μου πιστευεις δικοι σου δεν εχουν ξηγηθει ετσι;;και αν ναι γιατι δεν βγηκαν βιντεακια;;
και πες μου και κατι αλλο...αυτα εγιναν πριν δεκα μερες...τυχαια βγηκαν σημερα που ανακοινωνει ο ολυμπιακος μεταγραφες την ωρα που ως γνωστον εσυ απαγορευεται βασει νομου να κανεις;;
απαντα...συγκεκριμενα στις ερωτησεις

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
αφου σε εχυσα και το παραδεχεσαι εμμεσα συνεχιζουμε ηρεμα...
συμφωνω να βγαινουν ολες οι κασετες αλλα αφου εχουν μπει ΠΑΝΤΟΥ...επιασες το υπονοουμενο;;το να μπαινουν ΜΟΝΟ σε μια μερια κασετες και μετα να λεμε να βγουν δε λεει τιποτα...
ΠΑΝΤΟΥ κασετες....μην ξεχνας οτι ειναι σε εξελιξη ερευνα εισαγγελιας της ναπολι για στημενο ματς που μπερδευεσαι εσυ...με την δυναμο τυφλιδας αυτη που ειχε κανει το αβαβα με πανιωνιο και μπεο ...που τοτε που επαιξες το ματς εσυ μπεος και πατερας ηταν κολλητοι  ;) ;)
το πιανεις μαγκα το υπονοουμενο;;
ολες οι κασετες στην φορα...αλλα πρωτα παντου κασετες...
οχι ρουφ σε μια ομαδα μονο  ;) ;)
παντελονατε οπαδε  ;)
καταρχην μου εκλαδες τα αρχιδια για αλλη μια φορα λες
απο την στιγμη που λες οτι ειναι το ιδιο τα καντηλια μεταξυ παικτων και τα ιδια σε διαιτητες φενετε οτι εισαι κωλοτουμπας
μπινελικια σε διαιτητες δεν εχουν βγει ποτε σε τετοιο βιντεο οπως το σημερινο για αλλη μια φορα δειδαξατε ηθος οπως τα περσινα που δεν τιμωρηθηκε κανενας
οταν επερνε ο λετο κιτρινες για τα μπινελικια μας ειχες ζαλησει τα παπαρια οτι επρεπε να παρει κοκκινη
ο τοροσιδης σημερα ομως κατα τα δικα σου λεγομενα ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΓΟ ειναι αθωος γιατι τετοια γινονται στους αγωνες απο αυτο φενετε ποσο κωλοτουμπας εισαι
επρεπε ο κωνσταντινεας να τα γραψει ολα αυτα στο φυλλο αγωνα ναι η οχι?γιατι μετα οι καμπανες θα ηταν απο 3 και πανω για τον καθεναν
εγω εδω και μερικα χρονια εχω ακουσει 5 κασετες και ολες λενε για τον γαυρο τυπε ουτε μια για τον παναθηναικο αρα προς το παρρων σχολιασε τις κασετες που εχουν βγει και αφορουν την ομαδα σου  ;)

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
εμενα ακουστηκαν ...εσενα ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ντοπε ;)
και μαλιστα σε μεταξυ μας παιχνιδι... ;)
δεν με παρακολουθεις...πηρα θεση και ειπα οτι ειναι απαραδεκτα αυτα...απλα συνεχισα και ειπα οτι γινονται μονοπλευρα τα ''στησιματα'' μεσω βιντεο και κασετω...
τι να κανουμε ειστε επιστημονες στην προπαγανδα στην πουστια και στο ρουφιανιλικι...
ειναι οι μοναδικοι τροποι να επιβιωσετε...
να λειτουργειτε προπαγανδιστικα και προβοκατορικα...
πες μου κατι...εγω παιρνω θεση και να τιμωρηθει ο τορο και ο σαββας και οποιος βριζει (μονο ο τορο ακουγεται να λεει γαμω το σπιτι μου)
εγω παντελονατα παιρνω θεση...απαραδεκτα και να τιμωρηθουν...
εσυ πες μου πιστευεις δικοι σου δεν εχουν ξηγηθει ετσι;;και αν ναι γιατι δεν βγηκαν βιντεακια;;
και πες μου και κατι αλλο...αυτα εγιναν πριν δεκα μερες...τυχαια βγηκαν σημερα που ανακοινωνει ο ολυμπιακος μεταγραφες την ωρα που ως γνωστον εσυ απαγορευεται βασει νομου να κανεις;;
απαντα...συγκεκριμενα στις ερωτησεις
ποιος παικτης πιαστηκε ντοπε για πες

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
βαρβζινιακ ...πολωνος...μετα απο παιχνιδι στο τηγανι...
για τα αλλα απαντησουλα;;
Σοκ στον Παναθηναϊκό! Λίγα λεπτά μετά την λήξη της αναμέτρησης στην Τούμπα και το σπουδαίο «διπλό» επί του ΠΑΟΚ η ΠΑΕ ανακοίνωσε πως ο Γιάκουμπ Βαβζίνιακ βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ μετά το ματς με την Ξάνθη!
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει πως ενημερώθηκε από τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Γιακούμπ Βαβζίνιακ ότι ύστερα από έλεγχο ντοπινγκ που διενεργήθηκε μετά τον αγώνα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ μεταξύ των ομάδων Παναθηναϊκός - Skoda Ξάνθη την 05.04.2009, προέκυψε αντικανονικό αναλυτικό αποτέλεσμα. Ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη ζητήσει την ανάλυση του β δείγματος. Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει υποβληθεί, στο διάστημα κατά το οποίο αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό, τέσσερις φορές σε αντίστοιχο έλεγχο και σε όλους το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό. Οι ημερομηνίες και οι αγώνες στους οποίους έγιναν οι εν λόγω έλεγχοι είναι οι ακόλουθοι:
21.2.2009 Παναθηναικός-Πανιώνιος
25.2.2009 Villareal- Panathinaikos
1.3.2009 Ολυμπιακός - Παναθηναικός
22.3 2009 Αστέρας Τριπολης-Παναθηναικός

δεν βλεπω να πιαστηκε ντοπε σε ματς στο λιμανι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom