Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Αυτός ο αλητάμπουρας ο Τοροσίδης είναι μέγας φλώρος.Ας πάει να βρίσει έτσι διαιτητή σε
ευρωπαικό παιχνίδι και μετά να κάνει μαγκιές.

έλα μωρέ κι εσύ. αφού στο λέει ξεκάθαρα: σε κάθε αγώνα πάει κι από ένας παίχτης και βρίζει το σπίτι του διαιτητή. είναι δυνατό να τιμωρήσουμε τώρα το βασιλάκη που πήρε και βραβείο φερ πλέι πριν κανα μήνα;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
οτι ειστε πουτανες ειναι γνωστο...δεν θα σταματησω ποτε να σας το αποδεικνυω...
οτι κανετε πουστιες και τις φορτωνετε σε αλλους ειναι επισης γνωστο...υποκριτες ,σιχαματα γελοιοι τραβεστι...ειναι οι ομαδες που υποστηριζετε τετοιες που σας αναγκαζουν ακριβως επειδη  τις υποστηριζετε να γινεστε πουτανες....
εχω απορια οταν κατεβηκαν οι μαγκες στο καραισκακη απο το πουλμαν περσι που ψαχνανε τον τοροσιδη (αλλα βρηκαν τον χοντρο και εκαναν μεταβολη  :2funny:) και ολα τα ρεπορταζ μιλαγαν για χυδαιες εκφρασεις που φωναζαν τι θα γινοτανε αμα υπηρχε καμερα,εχω απορια αν υπηρχε καμερα στους ζωσιμαδες που συμφωνα με μαρτυριες χριστοβασιλη τον εβριζε χυδαια ο ποντυκας (οποιος θελει το πιστευει ) τι θα κατεγραφε...
ειναι 5 βαθμους μπροστα οι πουτανες και το συστημα της πρασινης προπαγανδας εχει παρει μπροστα...
εδιωξε τον βασσαρα λεει ο ολυμπιακος...
τι λετε ρε ΠΟΥΤΑΝΕΣ;;ΡΕ ΤΡΑΒΕΣΤΙ;ποια ομαδα ειχε λυσσαξει με τον κυρο που εδειχνε τον λετο στα σεμιναρια και ελεγε στους διαιτητες να προσεχουν;;ε πουτανες;;θυμαστε τι λεγατε τοτε για τον κυρο;;
ο σαρρης τι ειχε πει ;;οτι ειχε παρθει αποφαση για αποπομπη του κυρου πριν απο το παιχνιδι της ξανθης και ειχε ενημερωθει και ο ιδιος...
και ποιοι ζηταγαν παραιτηση βασσαρα;;η αεκ με επισημες δηλωσεις και ο βαζελος με ''κυκλους'' που διερρεαν την δυσφορια τους για τα οσα ειπε στα σεμιναρια...
λεω ψεματα πουστρες;;;
ειστε στο συν 5 και τρεμετε...εμφανισατε βιντεο απο αποδυτηρια την μερα που θα επρεπε ολοι να συζητανε για την (τις;) μεταγραφη (-ες ;) του θρυλου την ωρα που στα μπουρδελα σας η ουεφα εχει ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ  τις μεταγραφες...
αντι να ειναι αυτα τα θεματα της επικαιροτητας ειναι το ''ηταν πεναλτι γαμω το σπιτι ΜΟΥ!!! του τορο..
ο τορο σας γαμαει και σας και οτι κοντινο εχετε...
και ξερετε καριολες οτι πολυ πιθανο να σας γαμησει και μεσα στο μπουρδελο σας...
τρεμετε καριολες γιατι γνωριζετε πως δεν μασαμε απο τιποτα...
τρεμετε γιατι φοβαστε απο πειρα οτι οσο πιο τσαμπουκα το πατε το ματσακι τοσο πιο χαλυβδωμενοι θα ειναι οι παιχτες μας στο χορτο..
ετσι θελω πουτανακια να φοβαστε στο συν 5 και με το ματς στην εδρα σας...
θελω το ματς στο οακα οσο πιο τσαμπουκαλεμενο γινεται....
θελω να γινει κολαση,ετσι γουσταρω να ερθω να παιξω...και να σας γαμησω και να σας αφησω αγαλματα...
και συν 15 να εισασταν καριολες παντα θα τρεματε....
γιατι αυτο εχει δειξει η ιστορια...
κλαψτε τωρα πουτανες για τον κακό και ανηθικο θρυλο την ωρα που ο κατσουρανης παει μπροστα στους οπαδους του παναιτωλικου και τους κανει χειρονομιες σας γαμησα και τετοια αλλα κανεις δεν ασχοληθηκε...
και για τ6ον λετο με τα πουτα μαντρε !!!
κωλοτρυπιδες φοβαστε...το ξερετε...και γουσταρω που εχετε χεστει....

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
οτι ειστε πουτανες ειναι γνωστο...δεν θα σταματησω ποτε να σας το αποδεικνυω...
οτι κανετε πουστιες και τις φορτωνετε σε αλλους ειναι επισης γνωστο...υποκριτες ,σιχαματα γελοιοι τραβεστι...ειναι οι ομαδες που υποστηριζετε τετοιες που σας αναγκαζουν ακριβως επειδη  τις υποστηριζετε να γινεστε πουτανες....
εχω απορια οταν κατεβηκαν οι μαγκες στο καραισκακη απο το πουλμαν περσι που ψαχνανε τον τοροσιδη (αλλα βρηκαν τον χοντρο και εκαναν μεταβολη  :2funny:) και ολα τα ρεπορταζ μιλαγαν για χυδαιες εκφρασεις που φωναζαν τι θα γινοτανε αμα υπηρχε καμερα,εχω απορια αν υπηρχε καμερα στους ζωσιμαδες που συμφωνα με μαρτυριες χριστοβασιλη τον εβριζε χυδαια ο ποντυκας (οποιος θελει το πιστευει ) τι θα κατεγραφε...
ειναι 5 βαθμους μπροστα οι πουτανες και το συστημα της πρασινης προπαγανδας εχει παρει μπροστα...
εδιωξε τον βασσαρα λεει ο ολυμπιακος...
τι λετε ρε ΠΟΥΤΑΝΕΣ;;ΡΕ ΤΡΑΒΕΣΤΙ;ποια ομαδα ειχε λυσσαξει με τον κυρο που εδειχνε τον λετο στα σεμιναρια και ελεγε στους διαιτητες να προσεχουν;;ε πουτανες;;θυμαστε τι λεγατε τοτε για τον κυρο;;
ο σαρρης τι ειχε πει ;;οτι ειχε παρθει αποφαση για αποπομπη του κυρου πριν απο το παιχνιδι της ξανθης και ειχε ενημερωθει και ο ιδιος...
και ποιοι ζηταγαν παραιτηση βασσαρα;;η αεκ με επισημες δηλωσεις και ο βαζελος με ''κυκλους'' που διερρεαν την δυσφορια τους για τα οσα ειπε στα σεμιναρια...
λεω ψεματα πουστρες;;;
ειστε στο συν 5 και τρεμετε...εμφανισατε βιντεο απο αποδυτηρια την μερα που θα επρεπε ολοι να συζητανε για την (τις;) μεταγραφη (-ες ;) του θρυλου την ωρα που στα μπουρδελα σας η ουεφα εχει ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ  τις μεταγραφες...
αντι να ειναι αυτα τα θεματα της επικαιροτητας ειναι το ''ηταν πεναλτι γαμω το σπιτι ΜΟΥ!!! του τορο..
ο τορο σας γαμαει και σας και οτι κοντινο εχετε...
και ξερετε καριολες οτι πολυ πιθανο να σας γαμησει και μεσα στο μπουρδελο σας...
τρεμετε καριολες γιατι γνωριζετε πως δεν μασαμε απο τιποτα...
τρεμετε γιατι φοβαστε απο πειρα οτι οσο πιο τσαμπουκα το πατε το ματσακι τοσο πιο χαλυβδωμενοι θα ειναι οι παιχτες μας στο χορτο..
ετσι θελω πουτανακια να φοβαστε στο συν 5 και με το ματς στην εδρα σας...
θελω το ματς στο οακα οσο πιο τσαμπουκαλεμενο γινεται....
θελω να γινει κολαση,ετσι γουσταρω να ερθω να παιξω...και να σας γαμησω και να σας αφησω αγαλματα...
και συν 15 να εισασταν καριολες παντα θα τρεματε....
γιατι αυτο εχει δειξει η ιστορια...
κλαψτε τωρα πουτανες για τον κακό και ανηθικο θρυλο την ωρα που ο κατσουρανης παει μπροστα στους οπαδους του παναιτωλικου και τους κανει χειρονομιες σας γαμησα και τετοια αλλα κανεις δεν ασχοληθηκε...
και για τ6ον λετο με τα πουτα μαντρε !!!
κωλοτρυπιδες φοβαστε...το ξερετε...και γουσταρω που εχετε χεστει....
oχι τραβεστι ρε, ομορφαντρες καλυτερα  :zfuck:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Αυτός ο αλητάμπουρας ο Τοροσίδης είναι μέγας φλώρος.Ας πάει να βρίσει έτσι διαιτητή σε
ευρωπαικό παιχνίδι και μετά να κάνει μαγκιές.
μωρη κοτα η ζωη κανει κυκλους...
στα λογια του μεγαλου σωκρατη ερχεσαι...
θυμασαι πως και γιατι σας ειχε πει κοτες;;;
επειδη εδω τσαμπουκαλευοσασταν στους διαιτητες και βριζατε και σπρωχνατε αλλα στην ευρωπη...ΚΟΤΕΣ!!!
αχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα
πως γουσταρω να ξεβρακωνοσαστε μονες σας  :2funny: :2funny: :2funny:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Έλα μωρέ σημασία έχει ότι κάναμε μεταγραφάρες πάλι. Τον άλλονα δεν τον πήραμε βέβαια γιατί μάλλον τον θέλει κι άλλη ομάδα.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
οκ οι διαιτητες δεν ειναι αμοιροι ευθυνων.
αλλα πιστευω πως υπαρχουν και καποιοι που οντως τα λαθοι τους ειναι ανθρωπινα.
πολυ θα ηθελα να ειχαν την εξουσια οι διαιτητες (που την εχουν αλλα δε την εφαρμοζουν οπως στο εξωτερικο σε προηγμενα πρωταθληματα) να μοιραζουν τιμωριες κλπ κλπ.με λιγα λογια να κλανουν μεντες κατι τοροσιδηδηδες-σισεδες κλπ σε φυσουνες.
εσενα κυριε τοροσιδη-σισε οταν κανετε ενα εκατομυριο μαλακιες δεν ερχεται καποιος να σας γαμωσταυριζει.
εαν δειτε το βιντεακι αυτος που περασε και δεν ασχοληθηκε καθολου ηταν ο μελμπεργκ.αλλα αυτος ειναι μαλακας μωρε ,δε ξερει,
δε πουλαει αντριλικι για να καβλωσουν οι οπαδοι.
ειμαι σιγουρος πως καποιο οπαδοι ηδονιζονται για τις καγκουριες αντριλικια καποιοων παιχτων ,παραγοτνων,που τη πεφτουν σε εποπτες-διαιτητες.
ρε ουστ.
τα ονοματα παραπανω τυχαια.
κατ'αρχας διαφωνω με τετοιες συμπεριφορες...μπορει να υπαρχει μια δικαιολογια οτι οι παιχτες εχουν σφυγμους εκεινη την ωρα κλπ κλπ αλλα διαφωνω...
αυτο ομως που με εκνευριζει αφανταστα ειναι οτι μονομερως στιλιτευονται τετοιες συμπεριφορες
δεν εχω δει στα 15 χρονια που ''αδικουνταν'' ο βαζελος απο την παραγκα βιντεακια αντιστοιχα...
η μηπως αμφιβαλλεις οτι θα μπορουσαν να υπαρξουν;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μη βιαζεσαι...δεν ειναι μεταγραφες αεροδρομιου αλλα περιμενε να δουμε τι θα γινει στο χορτο...
τουλαχιστον εμεις κατι καναμε...

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Δε θα μας γαμήσεις στο ντέρμπι αλλά θα γίνει κάτι πιό απλό,θα κάνεις πολύ καιρό μετά να
μπεις στο Forum  :grin:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
μη βιαζεσαι...δεν ειναι μεταγραφες αεροδρομιου αλλα περιμενε να δουμε τι θα γινει στο χορτο...
τουλαχιστον εμεις κατι καναμε...
Καλά άμα είναι σαν απ' τις άλλες (Μακούν, Αμπντούν και σε συμμαζεύεται) σωθήκαμε. Που σιγά μη δεν είναι δηλαδή.  :S

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Δε θα μας γαμήσεις στο ντέρμπι αλλά θα γίνει κάτι πιό απλό,θα κάνεις πολύ καιρό μετά να
μπεις στο Forum  :grin:
δεν ειπα οτι θα σε γαμησω ντε και καλα...ειπα ομως οτι εσυ τρεμεις να μην σε γαμησω...
ψεμματα;;
αν ημουνα εγω στο συν 5 το πρωταθλημα θα ειχε ληξει και ας επαιζα μαζι σου οακα...τωρα;;μπορεις να ισχυριστεις και εσυ το ιδιο;;
αυτη ειναι η διαφορα των δυο ομαδων

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Καλά άμα είναι σαν απ' τις άλλες (Μακούν, Αμπντούν και σε συμμαζεύεται) σωθήκαμε. Που σιγά μη δεν είναι δηλαδή.  :S
υπομονη...το χορτο ειναι ο καθρεφτης...ολα τα αλλα βερεσε..

Εγγρ.
24 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι ο Βαγγέλης έδωσε τον Ριέρα και πήρε τον Τουρκοκύπριο και κάτι ψιλά.
Μα είναι αυτός Πρόεδρος για τον Ολυμπιακό ; Να τον έχουν στη μέση τα λαμόγια και να τον ψειρίζουν ; Να είναι 5 βαθμούς πίσω από ΑΥΤΟΝ τον Παναθηναϊκό, που είναι ομάδα Β εθνικής, και να μας λέει ότι δέχεται πόλεμο απο τα ΜΜΕ ;
Αυτή τη δουλειά κάνουν οι Παναθηναϊκοί απο την εποχή του Κυράστα. Αυτό ξέρουν αύτό κάνουν. Αποπροσανατολισμό των φιλάθλων τους για να μην τους πάρουν με τις πέτρες. Να μειώσουν όσο μπορούν την αξία του αντίπαλου. Δεν προσπάθησαν ποτέ να γίνουν καλύτεροι γιαυτό κατέρρευσαν, γιαυτό χρεωκόπησαν. Αυτά τα ρεζιλίκια θα κάνουμε κιεμείς;
Θυμάστε τι έκανε ο Σωκράτης ; Όσο πιο πολύ τον αμφισβητούσαν τόσο καλύτερη ομάδα έφτιαχνε, καλύτερους παίχτες έφερνε, καλύτερους προπονητές. Μέχρι που τους έκανε ρόμπες ξεκούμπωτες , να περιφέρουν το χάλι τους στα γήπεδα της επικράτειας, 15 βαθμούς πίσω, κλαιίγοντας και λέγοντας ασυναρτησίες.
Που είσαι Σωκραάάάτηηηηηηηηη

Επισκέπτης
δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ένας παίκτης που δεν παίζει στον Ολυμπιακό
δεν κρίνω ένα παίκτη του Ολυμπιακού ανάλογα με το τι έκανε εκτός του Ολυμπιακού

στον Ολυμπιακό εμένα προσωπικά ο Ριέρα μου άρεσε. Δεν ήταν αυτό που περίμενα να παίξει, συμφωνώ, ούτε δικαιολογούσα τα χρήματα που έπαιρνε (αν και για να έρθει στο ελλ. πρωτ. από το αγγλικό πρέπει να τα σκάσεις). Αλλά ταίριαζε σε αυτό που ήθελε να κάνει ο Βαλβίδας. Και τώρα φαίνεται πως λείπει αριστερά, ο Μιραλάς δεν κάνει την ίδια δουλειά.

ε, τώρα τη διαφωνία μου την έγραψα 3 φορές ήδη - έλεος αν δεν καταλαβαίνεις.

εσύ λες πως είναι μάνατζερ κι εγώ σου λέω πως είναι προπονητής. Εσύ μου λες πως βάζει τους δικούς του κι εγώ σου λέω πως βάζει ό,τι έχει. Εσύ μου λες πως δεν είναι προπονητής κι εγώ σου λέω πως για μένα είναι καλός προπονητής γιατί παρουσιάζει ένα προπονημένο σύνολο με σαφείς προσανατολισμούς και σύστημα.
ε, αν δεν σου φτάνουνε αυτά...

για τον Ντιόγο ισχύει το ίδιο που είπα για το Ριέρα, με νοιάζει τι έπαιξε στον Ολυμπιακό και όχι αν έπαιξε τίποτα όταν έφυγε ή αν έκανε παπάδες. Την πρώτη χρονιά που ήρθε για μένα ήταν απλά ό,τι ακριβώς χρειαζόταν ο Ολυμπιακός.

και για να μην τα πολυλογούμε, ο λόγος που δεν παίζει καλά τώρα είναι επίσης και το οτι δεν έχει ίδιους συμπαίκτες με τότε. Τότε του έβγαζε τις μπαλιές ο Μπελούτσι.
πραγματικά όπως σου έχω ξαναπεί εσενα δεν σε βρίσκω πουθενά!!!απο τη  ια δεν σε ενδιαφέρει τη κάνει ένας  παίχτης πάρα μόνο οτι κάνει όταν είναι στον ολυμπιακό.με συγχωρείς αλλα αν εσύ ήσουν μάνατζερ εγώ είμαι ο ο καπικιονι :grin:ρε τύπε θα με τρελάνεις τελείως δηλαδή δεν σε νοιάζει ενας παίχτης που παίρνεις σε τη κατάσταση είναι αλλα σε νοιάζει τη έκανε όταν έπαιζε πριν 2 χρόνια; :jerking:τώρα είπες για μπελουτσι ένας παίχτης που απο τότε που έφυγε απο τον ολυμπιακό δεν έχει παίξει πάνω απο 20 παιχνίδια ολόκληρα.αλλα εσυ τον θυμάσαι πριν 3 χρόνια ..αρα θα τον ήθελες με βάση την εικόνα που είχες τότε...μάλιστα αυτό είναι ενα καινούργιο σκεπτικό.αλήθεια το χλεμπ θα τον ήθελες αυτή τη στιγμή;πάμε στο βαλβερδε αυτό που λέω εγώ είναι οτι είναι ένας μέτριος προπονητής και ένας κακός μάνατζερ παιχτών που όμως εδώ στην Ελλάδα εχει βρει το παράδεισο του.τώρα αν εσύ δεν βλέπεις  οτι έχει εμμονές με παίχτες που φέρνει δεν του βγαίνουν και αυτός επιμένει τότε με συγχωρείς αλλα  είσαι τυφλός.σου είπα παραδείγματα και όμως εσύ επιμένεις ότι είναι σωστό αυτό που κάνει.ξεροκεφαλιά επίμονη σε άποψη που δεν είναι σωστή τη να πω;

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

έχεις καμιά απόδειξη ότι ο κύρος έδειχνε τον λέτο στα σεμινάρια; αν όχι εσύ είσαι η πραγματική πουτάνα

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
δεν ειπα οτι θα σε γαμησω ντε και καλα...ειπα ομως οτι εσυ τρεμεις να μην σε γαμησω...
ψεμματα;;
αν ημουνα εγω στο συν 5 το πρωταθλημα θα ειχε ληξει και ας επαιζα μαζι σου οακα...τωρα;;μπορεις να ισχυριστεις και εσυ το ιδιο;;
αυτη ειναι η διαφορα των δυο ομαδων

χαχαχαχαχαχαχα
ο παο που είναι στο +5 εφέτος έχει χεστεί και κάνει πόλεμο μέσω των μμε.
ο γαύρος πέρσι με το +7 πήρε πιο δραστικά μέτρα (λέγε με Σπυρίδων "κι εγώ κάλυπτα τον Κατσουράνη" Τρύφωνας)
χαχαχαχαχαχαχαχα
ε ρε κάτι πουτάνες που κυκλοφορούν στο μπου.κομ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε μαλακες αντι να ασχολειστε με τις μεταγραφαρες του γαυρου ασχολειστε με το προιον βιντεομονταζ.
μην στενοχωρειτε τον φιλο μου τον χρηστιδη και ποναει

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

«Μεθόδευση το βίντεο της Ξάνθης!»

..........................
Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τοποθετήθηκαν για το βίντεο που διέρρευσε σχετικά με την Ξάνθη και... σήκωσαν το γάντι. Κάνουν λόγο για μεθοδευμένη ενέργεια η οποία έγινε με προφανή σκοπό να δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα, πόσω μάλλον από τη στιγμή που διέρρευσε μία μέρα που ο Ολυμπιακός παρουσιάζει [size=18pt]δύο μεταγραφές[/size]. Παράλληλα, τονίζουν ότι δεν θα το αφήσουν να περάσει έτσι.
...........................

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το παραπάνω είναι το καλύτερο. αντί να φοβηθούν μην και τιμωρηθεί ο τοροσίδης που βγήκαν στη φόρα τα βρισίδια του, βγαίνουν κι από πάνω και λένε για μεθοδεύσεις. καλά ρε μαλάκες, είναι δυνατό να υπάρχει τέτοιο "πικάντικο" βίντεο και να μείνει κρυφό; και πού το είδατε ρε μαλάκες ότι κανένας δεν ασχολείται με τις μεταγραφές σας; εδώ έχει βουήξει το νετ με τις παρτούζες του αγγλοτουρκοκύπριου και με τις κόκκινες που έτρωγε για μαλακίες που έκανε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom