Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
ξερει οτι μαλακιες δεν λεω...κινδυνευει ΑΜΕΣΑ να μην παιξει τσου λου...
βιαζομαι και δεν προλαβαινω...ψαξτο λιγο στα σαιτ (που ενταξει προσπαθουν οσο μπορουν να το θαψουν) και θα βρεις οτι και παο και αεκ κινδυνευουν αμεσα...
αν δεν το βρεις μονο σου θα στο βαλω εγω αυριο...για τα υπολοιπα συμφωνουμε...και εμενα με ενοχλει οπως και οποιονδηποτε ποδοσφαιροφιλο αυτο το αυνοθυλευμα να παρει πρωταθλημα αλλα πολλες φορες το ποδοσφαιρο ειναι αδικο...τι να κανουμε...ειναι μια πραγματικοτητα που πρεπει να δεχτουμε...
μια ευκαιρια η ξανθη ενα γκολ ,εφτα ο θρυλος μηδεν γκολ...
τι να κανουμε;;;αυτη ειναι η μπαλλα...απλα...

URL]]

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εγώ να μάθω να διαβάζω η εσυ πρέπει να μας πεις τελικά που διαφωνείς;εσυ το έγραψες όχι εγώ  ;)τώρα σε ακούω να λες περί ριερα αυτό που εγώ είδα οτι σε βοήθησε ελάχιστα και δεν μιλάω με βάση τα χρήματα που πήρε αυτα τα γαμάω.σε προσφορα ηταν λίγος.ακόμα και στη γαλατα που πήγε παραλίγο να τον διώξουν.άρα το να έμενε δεν σημαίνει οτι θα βοηθούσε.όσο για το πρώτο αεροπλάνο δεν εννοώ πριν 3 χρονιά ...αλλα πριν ένα μήνα ;)δεν τον ήθελαν ούτε για τη Β Εθνικη.μήπως ξέρουν κάτι παραπάνω;και να είσαι σίγουρος; οτι αν ο βενγκερ τον ήθελε θα τον είχε πάρει.και επειδή λες οτι ήσουν της δουλειάς ξαφνικά μόλις προέκυψε ενδιαφέρον της αρσεναλ τα 7 που ζήταγαν έγιναν 11 ;)
δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ένας παίκτης που δεν παίζει στον Ολυμπιακό
δεν κρίνω ένα παίκτη του Ολυμπιακού ανάλογα με το τι έκανε εκτός του Ολυμπιακού

στον Ολυμπιακό εμένα προσωπικά ο Ριέρα μου άρεσε. Δεν ήταν αυτό που περίμενα να παίξει, συμφωνώ, ούτε δικαιολογούσα τα χρήματα που έπαιρνε (αν και για να έρθει στο ελλ. πρωτ. από το αγγλικό πρέπει να τα σκάσεις). Αλλά ταίριαζε σε αυτό που ήθελε να κάνει ο Βαλβίδας. Και τώρα φαίνεται πως λείπει αριστερά, ο Μιραλάς δεν κάνει την ίδια δουλειά.

ε, τώρα τη διαφωνία μου την έγραψα 3 φορές ήδη - έλεος αν δεν καταλαβαίνεις.

εσύ λες πως είναι μάνατζερ κι εγώ σου λέω πως είναι προπονητής. Εσύ μου λες πως βάζει τους δικούς του κι εγώ σου λέω πως βάζει ό,τι έχει. Εσύ μου λες πως δεν είναι προπονητής κι εγώ σου λέω πως για μένα είναι καλός προπονητής γιατί παρουσιάζει ένα προπονημένο σύνολο με σαφείς προσανατολισμούς και σύστημα.
ε, αν δεν σου φτάνουνε αυτά...

για τον Ντιόγο ισχύει το ίδιο που είπα για το Ριέρα, με νοιάζει τι έπαιξε στον Ολυμπιακό και όχι αν έπαιξε τίποτα όταν έφυγε ή αν έκανε παπάδες. Την πρώτη χρονιά που ήρθε για μένα ήταν απλά ό,τι ακριβώς χρειαζόταν ο Ολυμπιακός.

και για να μην τα πολυλογούμε, ο λόγος που δεν παίζει καλά τώρα είναι επίσης και το οτι δεν έχει ίδιους συμπαίκτες με τότε. Τότε του έβγαζε τις μπαλιές ο Μπελούτσι.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
σε αυτο συμφωνουμε χρηστιδη μου την σπαει συνοθυλευμα να παιρνει πρωταθληματα.ομως δυστυχως αυτο συμβαινει απο το 96 και μετα.
θα διαφωνήσουμε (πάλι)
εκτός αν θεωρείς πως στον ελλ. χώρο παίζουνε μόνο συνοθυλεύματα, οπότε να σου πω πως το έπαιρνε το λιγότερο συνονθύλευμα

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

εμεις αναγκη απο πρωταθληματα και κυπελλα δεν εχουμε

αντιθετα

εχουμε τρελους προεδρους, που αν χασει καποιος μια χρονια πρωταθλημα, ο παο θα ξαναπαρει πρωταθλημα παλι μετα απο 3-4 χρονια...

ειναι νωρις ακομα.. δεν παίζει ο παο να παρει ολα τα παιχνιδια, αλλα θα τα παρει ολα ο γαυρος?

ετσι ειναι το ποδοσφαιρο, και στο τσαμπιονς λιγκ του 2010 καλυτερη ομαδα η  μπαρτσελονα ηταν, η ιντερ το πηρε...

δε γαμιεται, ας δουμε και λιγο αληθινη τσοντα το φθινωπορο..

ο παο στο τσαμπιονς λιγκ με τοτσε και κουινσι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
θα διαφωνήσουμε (πάλι)
εκτός αν θεωρείς πως στον ελλ. χώρο παίζουνε μόνο συνοθυλεύματα, οπότε να σου πω πως το έπαιρνε το λιγότερο συνονθύλευμα
πλεον μονο τετοια παιζουν στην ελλαδα τυπε.ομαδα με ολη την σημασια της λεξης θα κανουμε καιρο να δουμε.αν ξαναδουμε ποτε,με τον γαμημενο νομο μποσμαν.

kozima

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2007
Κριτικές
12
Like
100
Πόντοι
11
αρκεί να μην είναι ντάτομο
γιατί δεν μπορώ ηθικά να παρακολουθώ τέτοιους παίκτες να παίζουνε. Δεν είμαι ρατσιστής με τις σεξουαλικές επιλογές του καθενός...αλλά ρε γμτ...δεν τους πάω με τίποτα

Τώρα που το λες,το άρθρο δεν μιλάει για καμμιά γυναίκα μέσα στο όργιο.Ελπίζω να μην είναι πούστρακι και τον πιούμε...ποιός τους ακούει μετά!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τώρα που το λες,το άρθρο δεν μιλάει για καμμιά γυναίκα μέσα στο όργιο.Ελπίζω να μην είναι πούστρακι και τον πιούμε...ποιός τους ακούει μετά!
εχετε φερει τοσες πολλες λουγκρες,που πλεον δεν εχει πλακα να σας δουλευουμε..

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
τα λες όπως σε βολεύει
δεν βλέπω πουθενά σενάριο να μην μπορεί να πάρει ο βάζελος πιστοποιητικό ή άδεια.
όποιος και να έχει την ΠΑΕ (ο σωφέρ επί της παρούσης), δεν θα βάλει 2 μύρια για να πάρει 20; καλά...πίστευε έτσι

επιπλέον...σόρρυ αλλά εμένα με ενοχλεί ΑΥΤΟΣ ο ΠΑΟ να πάρει πρωτάθλημα. Όχι γιατί έχουμε την απίστευτη ομάδα (έχω πολλάκις αναφέρει πως έχουμε κενά στα άκρα και πως η φυγή Ριέρα έκανε την ομάδα άνω κάτω παρότι δεν απέδιδε όσο θα περιμέναμε), αλλά γιατί ο ΠΑΟ πάει με αέρα στο ντεπόζιτο.
στο βαζελο απαγορευθηκαν και επισημα οι μεταγγραφες απο την ουεφα...και επεται συνεχεια...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Οριστικά τέλος η υπόθεση χειμερινές μεταγραφές στον Παναθηναϊκό, καθώς η ΦΙΦΑ απαγορεύει σε ομάδες που έχουν οφειλές προς ποδοσφαιριστές, τις μεταγραφικές κινήσεις.

Η ΦΙΦΑ έχει ενημερώσει όλους τους Ελληνικούς συλλόγους ότι εφόσον υπάρχουν οφειλές προς ποδοσφαιριστές της ομάδος δεν τους επιτρέπεται να ενισχυθούν τον Ιανουάριο.

Αυτό μάλιστα η ίδια η ΦΙΦΑ το ζητάει σε υπογεγραμμένο έγγραφο από τον διευθύνον σύμβουλο της κάθε ΠΑΕ, με τον Δημήτρη Γόντικα να είναι αυτός, από τον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να σταλεί, οπότε μεταγραφές και επίσημα… τέλος για τώρα στην ομάδα.

Για την ΑΕΚ ήταν γνωστό από τις προηγούμενες μέρες, καθώς λόγω των οφειλών της σε ποδοσφαιριστές, της επιβλήθηκε η ποινή της απαγόρευσης μεταγραφών. Αυτό σημαίνει ότι η ΑΕΚ δεν μπορεί να εκδώσει καινούρια δελτία, και βέβαια δεν μπορεί να πάρει ούτε τους δανεικούς της πίσω, αλλά ούτε και να προωθήσει παίκτες από την Κ20.

Πριν επιβληθεί η ποινή απαγόρευσης μεταγραφών, η ΦΙΦΑ ζήτησε από τη διοίκηση της ΑΕΚ να εγγυηθεί ότι θα εξοφλήσει όλες τις οφειλές που έχει σε ποδοσφαιριστές μέχρι τις 31/12/2011, αλλά αυτό δεν μπορούσε να το εγγυηθεί ο Αδαμίδης κι έτσι η Παγκόσμια Ομοσπονδία της επέβαλε τη ποινή της απαγόρευσης μεταγραφών.

Η ίδια ποινή επιβλήθηκε και στον Παναθηναϊκό, όπως αποκαλύφθηκε σήμερα! Η ομάδα που πριν δύο τρία χρόνια κολυμπούσε στα εκατομμύρια, έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές σε παίκτες (σύμφωνα με πληροφορίες, οι παίκτες του είναι 4 μήνες απλήρωτοι) κι έτσι η ΦΙΦΑ απαγόρευσε και στον Παναθηναϊκό να κάνει μεταγραφές!

Πρόβλημα με την ΦΙΦΑ έχουν πολλές ομάδες, που έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές σε ποδοσφαιριστές και σύμφωνα με πληροφορίες, απαγόρευση πραγματοποίησης μεταγραφών έχει επιβληθεί και σε άλλες ομάδες, οι οποίες απλά το κρατούν κρυφό και δεν κάνουν μεταγραφές.

Όσοι έχουν τέτοιο πρόβλημα, για να κάνουν μεταγραφή, πρέπει να υπογράψει ο πρόεδρος της ΠΑΕ ότι οι παίκτες της ομάδας του είναι εξοφλημένοι για το 2011. Κι όποιος υπογράψει κάτι που δεν ισχύει, στην πορεία θα έχει μεγαλύτερο πρόβλημα.

Ο ΠΑΟΚ τέτοια προβλήματα δεν έχει κι αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι έχει εκδώσει δελτία παικτών μέσα στον Ιανουάριο (π.χ. Πόποβιτς), που έχουν παίξει κανονικά.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ο ΠΑΟΚ τέτοια προβλήματα δεν έχει κι αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι έχει εκδώσει δελτία παικτών μέσα στον Ιανουάριο (π.χ. Πόποβιτς), που έχουν παίξει κανονικά.
εμ, βέβαια, αφού ο ΠΑΟΚ δεν αποδίδει τα χρέη του στο δημόσιο
ούτε καν τα διακανονίζει
καθαρίζει ο Μπένι

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
ε αυτο σου λεω ρε μαλακα...ο κωλομπαρας του δημοσιου σε εγραψε στα αρχιδια του και ηρθε στο μπουρδελο σου με ελικοπτερο και σε κατουρησε...
που πας εσυ ρε μαλακα μπουγατσομαλακα με τον ΄΄πυρινο λαο σου΄΄ ;;;
ποσο μαλακας εισαι ρε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ερχονται πικρες λεμε ξυπνααααααα....

Ηristidoy τελικα εισαι πολυ γκεμπελς ρε παλικαρα του PC, λεγε λεγε θα τα πιστεψεις και εσυ  :2funny: :2funny:

Και για να ξηγιομαστε ο χοντρος μονο με ελικοπτερο η με κανα τεθορακισμενο θα μπορουσε να ερθει την μαγκια που την βλεπεις??

Επησης αν θυμαμαι καλα, που θυμαμαι πολυ καλα οχι μονο δεν μας κατουρησε αλλα καποιος κοντος ονοματι Σαλπιγγιδης του την

παστελωσε πολυ ασχημα την κωλοτρυπιδα του ....... :birdman: :birdman: :birdman:

Εγγρ.
24 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
:rockon:Α Π Α Ρ Α Δ ΕΚ Τ Ο Σ. Ο Βαγγέλλης είναι απαράδεκτος. Δέχτηκε να εξωφλήσουν οι Τούρκοι το υπόλοιπο που χρωστάνε για τον Ριέρα στέλνοντάς του τον Τουρκοκύπριο. Δηλ άλλο ένα παλτό στις τριφυλλες ντουλάπες με τα παλτά  που έχει ο Ολυμπιακός.
Βαγγέλη σε παροειδοποιώ και λάβετο σοβαρά Υπ όψιν. Τα ΚΟΡΝΕ εφέτος δε θα τα γλυτώσεις.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
:rockon:Α Π Α Ρ Α Δ ΕΚ Τ Ο Σ. Ο Βαγγέλλης είναι απαράδεκτος. Δέχτηκε να εξωφλήσουν οι Τούρκοι το υπόλοιπο που χρωστάνε για τον Ριέρα στέλνοντάς του τον Τουρκοκύπριο. Δηλ άλλο ένα παλτό στις τριφυλλες ντουλάπες με τα παλτά  που έχει ο Ολυμπιακός.
Βαγγέλη σε παροειδοποιώ και λάβετο σοβαρά Υπ όψιν. Τα ΚΟΡΝΕ εφέτος δε θα τα γλυτώσεις.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
:rockon:Α Π Α Ρ Α Δ ΕΚ Τ Ο Σ. Ο Βαγγέλλης είναι απαράδεκτος. Δέχτηκε να εξωφλήσουν οι Τούρκοι το υπόλοιπο που χρωστάνε για τον Ριέρα στέλνοντάς του τον Τουρκοκύπριο. Δηλ άλλο ένα παλτό στις τριφυλλες ντουλάπες με τα παλτά  που έχει ο Ολυμπιακός.
μμμ...μάλιστα
άλλος ένας που εκνευρίζεται για την ομάδα του και το πώς σκορπάει ένας πρόεδρος τα λεφτά τα δικά του και είναι έτοιμος να του ρίξει κορνέδες και να τον προπηλακίσει αν δεν κάνει μεταγραφές.
Αλλά την ίδια ώρα έρχεται η εφορία και του τα παίρνει από πίσω και δεν μιλάει.

ρε τι σε νοιάζει τι κάνει; Από αυτό θα ζήσεις;
επιτέλους....διασκέδαση είναι το ποδόσφαιρο - ξεκολλάτε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε μαλάκες με τον Εργοτέλη κάνετε διαγωνισμό;
Είχαμε τον Ογκουνσότο της Κρήτης και τώρα θα έχουμε και τον Ογκουνσότο της Κύπρου;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ααααααααααααααααααααααααααααααχααχαχαχαχαχαχχαχαχααχχαχαχαχχαχααα

URL]]

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
μμμ...μάλιστα
άλλος ένας που εκνευρίζεται για την ομάδα του και το πώς σκορπάει ένας πρόεδρος τα λεφτά τα δικά του και είναι έτοιμος να του ρίξει κορνέδες και να τον προπηλακίσει αν δεν κάνει μεταγραφές.
Αλλά την ίδια ώρα έρχεται η εφορία και του τα παίρνει από πίσω και δεν μιλάει.

ρε τι σε νοιάζει τι κάνει; Από αυτό θα ζήσεις;
επιτέλους....διασκέδαση είναι το ποδόσφαιρο - ξεκολλάτε
ρε μεγάλε, πλάκα κάνεις; δεν τον ενδιαφέρει πού σκορπάει τα λεφτά ο πρόεδρος της αγαπημένης του ομάδας; τι σόι οπαδός θα ήταν τότε; αν είναι να μπουν λεφτά, θέλει να μπουν σε σωστές επιλογές και με το δίκιο του

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
μέγας γαμιάς ο τοροσίδης. τέλειωσε με τις γυναίκες κι άρχισε να γαμάει σπίτια  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom