Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
φίλε
αν ο ΠΑΟ πάρει πρωτάθλημα ξαναμπαίνει στο παιχνίδι
διοτι θα λάβει ρευστο από τους ομίλους
αν δεν μπουν οι αραβες τυπε δεν γλυτωνει ευκολα ο βαζελας...
πρωτον δυσκολα θα παρει αδεια για να παιξει τσαμπιονς
αλλα και στην περιπτωση που τον λυπηθει ο γιος του ΣΑΒΒΑ και του κανει πλατες να παρει πιστοποιητικο τα 20 του τσου λου δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αυτα που χρειαζεται για να ορθοποδησει...
αλλα και στην καλυτερη περιπτωση για τον βαζελο που ειναι να μπουν οι αραβες γνωριζουν και οι ιδιοι οι βαζελοι οτι δεν θα εχουν εναν προεδρο - οπαδο αρρωστο οπως ειχαμε εμεις τον σωκρατη και τωρα τον βαγγελη...
και αυτο τους ποναει,γιατι γνωριζουν οτι ερχονται κρυοι και αποστασιοποιημενοι απο τα οπαδικα τεχνοκρατες με μονο σκοπο την επενδυση και το κερδος....
και γνωριζουν οτι στην ελληνικη αγορα αυτο ειναι ακρως αδυνατον γιάυτο και δεν ανακατευονται ελληνες ...λες δεν υπαρχουν ελληνες επενδυτες βαζελοι με χαρτι;;;φυσικα και υπαρχουν,αλλα δεν ανακατευονται γιατι γνωριζουν οτι θα φανε σφολι και οτι το ποδοσφαιρο στην ελλαδα δεν ειναι για επενδυση με την ευρεια εννοια του ορου...
γιαυτο τρελλαινονται που βλεπουν τον βαγγελη κατακαυλωμενο να εχει παρει την σκυταλη απο τον αλλον ,ξερεις ποιον ε;  :2funny:
την ωρα που αυτοι βριζουν τον τζιγγερ σαν τεχνοκρατη επιχειρηματια και οχι αρρωστακι οπαδα περιμενουν το αραβικο φαουντ που μεγαλωσε με την αφισα του σαραβακου και του ροτσα πανω απο το κρεβατι του  :2funny:
μπες λοιπον στην θεση τους...
μπρος γκρεμος και πισω ρεμα...
οπου γκρεμος τζιγγερ και πολυμετοχικοι μαλακες (τους θυμασαι αραγε τους δεκα αμπραμοβιτς;πατερα , παυλο θεε παρε την παε  :2funny: και βγενο-μπενο; )
και ρεμα σε πρωτη φαση τσακας με τις υποσχεσεις του (αυτο ειναι το χειροπιαστο) και σε δευτερη αν αληθευουν τα σεναρια αραβες ασχετοι με παο με ελλαδα με ποδοσφαιρο κλπ κλπ
θα πηγαινουν δηλαδη ΟΑΚΑ και θα προσκυνανε κατι μαλακες με κελεμπιες μεχρι αυτοι να παρουν τον πουλο μολις δουν οτι επενδυσεις γιοκ...
καταληγω λοιπον μοικανε λεγοντας οτι αν τελικα καταφερουν να παρουν τα λεφτα του τσου λου και μονον αυτα καληνυχτα ζωη...δεν φτανουν ουτε για ζητω...σε περιπτωση δε που απαγορευθουν στον βαζελο οι μεταγραφες (σεναριο παρα παρα πολυ πιθανο) εχετε γεια βρυσουλες  ;)
χρηστιδης...μαθετε μπαλλιτσα ρεεεεεε...

Επισκέπτης
ελα palermo βλεπω παλι συλλαλητηρια την δευτερα. :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
καταλαβες τωρα τι θελω να πω μοικανε;;;
ο τυπος ειναι κατακαβλωμενος και αυτο φαινεται και αυτο βλεπουν οι μαλακες με τον εμμισθο προεδρευοντα αντιπροεδρο που υπερασπιζεται την επομενη θεση εργασιας του και οχι τον ποα...
φανταζεσαι τους αραβες με τις κελεμπιες σε κοπη πιττας των ακαδημιων του ποα;; :2funny: :2funny:
αυτα σου λεω μοικανε....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και???? περσυ δεν τα πηρε???που ειναι τα λεφτα???οεοοο????
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: χεσμενοι ειναι και "για να γυρισει ο ηλιος θελει δουλεια πολυυυυυυυ"  :2funny: :2funny: :2funny:
δεν είναι το ίδιο και το ξέρεις
πέρσι είχε ένα μαλακοπατέρα
τώρα που δεν έχει κανένα μαλάκα να σκορπάει, αντιθέτως κάνει πιο εκλογικευμένη χρήση εσόδων-εξόδων, δεν θα έχει πρόβλημα, αντιθέτως βγαίνει από τη στενωπό.
Επιπλέον μία ομάδα που μετέχει στο τσουλου προσελκύει ευκολότερα επενδυτή.

οκ, μη τα λέμε όπως μας βολεύει
αυτό που δεν ξέρω είναι πόση συμμετοχή έχει ο Μαρινάκης στη σωτηρία του ΠΑΟ

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ελα palermo βλεπω παλι συλλαλητηρια την δευτερα. :2funny: :2funny: :2funny:
καλα αυτος ο καραγκιοζης η μοντερνα εκδοχη του ταβερνιαρη του ασλανιδη θελει πολυ χλεπα...μιλαμε για ελεεινο και τρισαθλιο μαλακα...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Στα γραφεία ο Καζίμ, στην Ελλάδα ο Χλέμπ

Και ενώ ο Καζίμ Ρίτσαρτς βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του, ο Αλεξάντερ Χλέμπ βρίσκεται στην Ελλάδα και περνάει από ιατρικές εξετάσεις.
Ο Λευκορώσος διεθνής ποδοσφαιριστής ήρθε στην χώρα μας και αν τα αποτελέσματα των εξετάσεων πείσουν το ιατρικό επιτελείο των ερυθρολεύκων, τότε θα αποκτηθεί και αυτός ακριβώς την ύστατη ώρα της μεταγραφικής περιόδου.
Ο Χλέμπ ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο μηνίσκο το περασμένο καλοκαίρι και στην συνέχεια ταλαιπωρήθηκε από μυϊκούς τραυματισμούς που δεν τον άφησαν να δείξει την αξία του στην Βόλφσμπουργκ στην οποία είχε δοθεί δανεικός από την Λεβερκούζεν.
Σε περίπτωση που οι εξετάσεις είναι καθαρές η μεταγραφή μπορεί να ολοκληρωθεί ακόμα και την Τετάρτη καθώς υπάρχει αυτή η δυνατότητα για ποδοσφαιριστές που έχουν μείνει ελεύθεροι.

novasports.gr
γαμώ τους μεταγραφικούς σχεδιασμούς πάλι
μη χέσω

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δεν είναι το ίδιο και το ξέρεις
πέρσι είχε ένα μαλακοπατέρα
τώρα που δεν έχει κανένα μαλάκα να σκορπάει, αντιθέτως κάνει πιο εκλογικευμένη χρήση εσόδων-εξόδων, δεν θα έχει πρόβλημα, αντιθέτως βγαίνει από τη στενωπό.
Επιπλέον μία ομάδα που μετέχει στο τσουλου προσελκύει ευκολότερα επενδυτή.

οκ, μη τα λέμε όπως μας βολεύει
αυτό που δεν ξέρω είναι πόση συμμετοχή έχει ο Μαρινάκης στη σωτηρία του ΠΑΟ
με γραφεις στα παπαρια σου;;;εχεις διαβασει τι εγραψα;;;ξυπνα καποια στιγμη....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
...σε περιπτωση δε που απαγορευθουν στον βαζελο οι μεταγραφες (σεναριο παρα παρα πολυ πιθανο) εχετε γεια βρυσουλες  ;)
χρηστιδης...μαθετε μπαλλιτσα ρεεεεεε...
τα λες όπως σε βολεύει
δεν βλέπω πουθενά σενάριο να μην μπορεί να πάρει ο βάζελος πιστοποιητικό ή άδεια.
όποιος και να έχει την ΠΑΕ (ο σωφέρ επί της παρούσης), δεν θα βάλει 2 μύρια για να πάρει 20; καλά...πίστευε έτσι

επιπλέον...σόρρυ αλλά εμένα με ενοχλεί ΑΥΤΟΣ ο ΠΑΟ να πάρει πρωτάθλημα. Όχι γιατί έχουμε την απίστευτη ομάδα (έχω πολλάκις αναφέρει πως έχουμε κενά στα άκρα και πως η φυγή Ριέρα έκανε την ομάδα άνω κάτω παρότι δεν απέδιδε όσο θα περιμέναμε), αλλά γιατί ο ΠΑΟ πάει με αέρα στο ντεπόζιτο.

kozima

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2007
Κριτικές
12
Like
100
Πόντοι
11
γαμώ τους μεταγραφικούς σχεδιασμούς πάλι
μη χέσω

"Στις 3 Δεκεμβρίου 2009 κατηγορήθηκε για συμμετοχή του σε ροζ σκάνδαλο από κοινού με συμπαίκτες του, όμως σαν να μην έφτανε αυτό λίγες μέρες αργότερα ενεπλάκη σε τροχαίο."

Γαμάει και δέρνει δηλαδή.Τέτοιυς γουστάρουμε!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
με γραφεις στα παπαρια σου;;;εχεις διαβασει τι εγραψα;;;ξυπνα καποια στιγμη....
οχι, δεν σε γράφω, απλά διαβάζω και κάνω κριτική με τη σειρά

αλλά και πάλι διαφωνώ
τι να κάνουμε, αν δεν σέβεσαι τη γνώμη μου...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καταλαβες τωρα τι θελω να πω μοικανε;;;
ο τυπος ειναι κατακαβλωμενος και αυτο φαινεται και αυτο βλεπουν οι μαλακες με τον εμμισθο προεδρευοντα αντιπροεδρο που υπερασπιζεται την επομενη θεση εργασιας του και οχι τον ποα...
φανταζεσαι τους αραβες με τις κελεμπιες σε κοπη πιττας των ακαδημιων του ποα;; :2funny: :2funny:
αυτα σου λεω μοικανε....
μμμ...ναι, αλλά εξακολουθώ να μη βλέπω από τις ακαδημίες παίκτες
ας πούμε τον Βαλεριάνο θα μπορούσε να τον είχε σε ροτέισιον
αντί να βάλει Έλληνες παίκτες πήγε και πήρε Τούρκο.

όσο για τον Τούρκο...δεν έχω ιδέα τι παίκτης είναι.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τα λες όπως σε βολεύει
δεν βλέπω πουθενά σενάριο να μην μπορεί να πάρει ο βάζελος πιστοποιητικό ή άδεια.
όποιος και να έχει την ΠΑΕ (ο σωφέρ επί της παρούσης), δεν θα βάλει 2 μύρια για να πάρει 20; καλά...πίστευε έτσι

επιπλέον...σόρρυ αλλά εμένα με ενοχλεί ΑΥΤΟΣ ο ΠΑΟ να πάρει πρωτάθλημα. Όχι γιατί έχουμε την απίστευτη ομάδα (έχω πολλάκις αναφέρει πως έχουμε κενά στα άκρα και πως η φυγή Ριέρα έκανε την ομάδα άνω κάτω παρότι δεν απέδιδε όσο θα περιμέναμε), αλλά γιατί ο ΠΑΟ πάει με αέρα στο ντεπόζιτο.
ξερει οτι μαλακιες δεν λεω...κινδυνευει ΑΜΕΣΑ να μην παιξει τσου λου...
βιαζομαι και δεν προλαβαινω...ψαξτο λιγο στα σαιτ (που ενταξει προσπαθουν οσο μπορουν να το θαψουν) και θα βρεις οτι και παο και αεκ κινδυνευουν αμεσα...
αν δεν το βρεις μονο σου θα στο βαλω εγω αυριο...για τα υπολοιπα συμφωνουμε...και εμενα με ενοχλει οπως και οποιονδηποτε ποδοσφαιροφιλο αυτο το αυνοθυλευμα να παρει πρωταθλημα αλλα πολλες φορες το ποδοσφαιρο ειναι αδικο...τι να κανουμε...ειναι μια πραγματικοτητα που πρεπει να δεχτουμε...
μια ευκαιρια η ξανθη ενα γκολ ,εφτα ο θρυλος μηδεν γκολ...
τι να κανουμε;;;αυτη ειναι η μπαλλα...απλα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μμμ...ναι, αλλά εξακολουθώ να μη βλέπω από τις ακαδημίες παίκτες
ας πούμε τον Βαλεριάνο θα μπορούσε να τον είχε σε ροτέισιον
αντί να βάλει Έλληνες παίκτες πήγε και πήρε Τούρκο.

όσο για τον Τούρκο...δεν έχω ιδέα τι παίκτης είναι.
ρε μαλακα αλλο θελει να πει ο ποιητης...δεν ξερω αν γινεται δουλεια η οχι στις ακαδημιες...
αλλα ο αλλος ειναι κατακαβλωμενος και αφηνει τα καραβια για να κοψει την πιττα σε δωδεκαχρονα που φορανε τον εφηβο...
ελεος ρε μοικανε ποτε θα με καταλαβεις;;;
φιλια την κανω  :-* :-* :-*

Επισκέπτης
να μάθεις να διαβάζεις αν δεν καταλαβαίνεις.
δεν θα κάνω και κακά μου για να καταλάβεις.
Για μένα ο Βαλβέρδε είναι καλός προπονητής. Τέρμα. Διαφωνείς; δικαίωμά σου.
Πριν έρθει με το πρώτο αεροπλάνο στην Αθήνα λέγανε πως μέχρι και ο Βεγκέρ είχε ενδιαφερθεί. Αλήθεια ή ψέματα δεν μπορείς να το πεις ούτε εσύ ούτε εγώ. Ο παίκτης πάντως που ήρθε τότε ήταν παικταράς. Το αν το δεύτερο χρόνο σερνότανε είναι άλλο θέμα.
Έχει κάποιο άλλο ο Ολυμπιακός για να παίξει; γιατί τελευταια φορά που κοίταξα το Χολέμπας τραυματία είχε.

τελικά ο Ολυμπιακός δεν έχει καλούς παίκτες φαίνεται.
οπότε δίκαια είμαστε 5 πόντους πίσω μάλλον φαίνεται.
εγώ να μάθω να διαβάζω η εσυ πρέπει να μας πεις τελικά που διαφωνείς;εσυ το έγραψες όχι εγώ  ;)τώρα σε ακούω να λες περί ριερα αυτό που εγώ είδα οτι σε βοήθησε ελάχιστα και δεν μιλάω με βάση τα χρήματα που πήρε αυτα τα γαμάω.σε προσφορα ηταν λίγος.ακόμα και στη γαλατα που πήγε παραλίγο να τον διώξουν.άρα το να έμενε δεν σημαίνει οτι θα βοηθούσε.όσο για το πρώτο αεροπλάνο δεν εννοώ πριν 3 χρονιά ...αλλα πριν ένα μήνα ;)δεν τον ήθελαν ούτε για τη Β Εθνικη.μήπως ξέρουν κάτι παραπάνω;και να είσαι σίγουρος; οτι αν ο βενγκερ τον ήθελε θα τον είχε πάρει.και επειδή λες οτι ήσουν της δουλειάς ξαφνικά μόλις προέκυψε ενδιαφέρον της αρσεναλ τα 7 που ζήταγαν έγιναν 11 ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ξερει οτι μαλακιες δεν λεω...κινδυνευει ΑΜΕΣΑ να μην παιξει τσου λου...
βιαζομαι και δεν προλαβαινω...ψαξτο λιγο στα σαιτ (που ενταξει προσπαθουν οσο μπορουν να το θαψουν) και θα βρεις οτι και παο και αεκ κινδυνευουν αμεσα...
αν δεν το βρεις μονο σου θα στο βαλω εγω αυριο...για τα υπολοιπα συμφωνουμε...και εμενα με ενοχλει οπως και οποιονδηποτε ποδοσφαιροφιλο αυτο το αυνοθυλευμα να παρει πρωταθλημα αλλα πολλες φορες το ποδοσφαιρο ειναι αδικο...τι να κανουμε...ειναι μια πραγματικοτητα που πρεπει να δεχτουμε...
μια ευκαιρια η ξανθη ενα γκολ ,εφτα ο θρυλος μηδεν γκολ...
τι να κανουμε;;;αυτη ειναι η μπαλλα...απλα...
σε αυτο συμφωνουμε χρηστιδη μου την σπαει συνοθυλευμα να παιρνει πρωταθληματα.ομως δυστυχως αυτο συμβαινει απο το 96 και μετα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
"Στις 3 Δεκεμβρίου 2009 κατηγορήθηκε για συμμετοχή του σε ροζ σκάνδαλο από κοινού με συμπαίκτες του, όμως σαν να μην έφτανε αυτό λίγες μέρες αργότερα ενεπλάκη σε τροχαίο."

Γαμάει και δέρνει δηλαδή.Τέτοιυς γουστάρουμε!
αρκεί να μην είναι ντάτομο
γιατί δεν μπορώ ηθικά να παρακολουθώ τέτοιους παίκτες να παίζουνε. Δεν είμαι ρατσιστής με τις σεξουαλικές επιλογές του καθενός...αλλά ρε γμτ...δεν τους πάω με τίποτα

Επισκέπτης
αρκεί να μην είναι ντάτομο
γιατί δεν μπορώ ηθικά να παρακολουθώ τέτοιους παίκτες να παίζουνε. Δεν είμαι ρατσιστής με τις σεξουαλικές επιλογές του καθενός...αλλά ρε γμτ...δεν τους πάω με τίποτα
τύπε ντατολο λεγόταν  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom