Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ήμουνα ο πρώτος που είπε πριν καν γίνει η μεταγραφή πως δεν καταλαβαίνω γιατί τον παίρνει ο Ολυμπιακός
δεν έχω αλλάξει γνώμη

μόνο αν ήταν να "αγοράσει" εύνοια σε μεταξύ με τον Άρη ματς ο Ολυμπιακός θα το καταλάβαινα, αλλά τον πήρε ελεύθερο, οπότε δεν κολλάει.

Προφανώς και μαλακίες επιλογές γίνονται κάποιες φορές αλλά αυτό ήταν εξώφθαλμο.

όσο για το ποιους έφερε ο Βαλβέρδε δεν με αφορά. Με ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός να παίζει με ένα σύστημα και να μου δείχνει πως είναι προπονημένη ομάδα. Οι παίκτες που έρχονται σε μια ομάδα δεν είναι μόνο θέμα προπονητή, είναι και θέμα σκάουτινγκ, προέδρου, τεχνικών διαυθυντών, μπάτζετ και ένα σωρό άλλων θεμάτων.

Ο καλύτερος μάνατζερ για μένα ήταν ο Ίβιτς από πλευράς παικτών που έφερνε και πιάνανε. Για μένα κακώς έφυγαν Ίβιτς και Λεμονής. Αλλά τα εσωτερικά μίας ομάδας δεν μπορείς να τα ξέρεις όλα έξω από το χωρό.

Για τον Ντιόγο: είπαμε πως η πτώση του η αγωνιστική είναι ανεξήγητη. ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ του χρονιά έδειξε πως ξέρει καντάρια μπάλα. Σε αντιπαραβολή με αυτό που λες για τη Βραζιλία θα σου έλεγα πως παρότι ήταν κακός τη δεύτερη χρονιά πολλές ομάδες τον θέλησαν για δανεικό. Πιστεύω πως δεν ξέχασε την μπάλα. Απλά του πήρανε τα μυαλά αέρα από την αποθέωση της πρώτης χρονιάς. Έτσι νομίζω.

Βούδας δεν είμαι να έχω πάντα δίκιο.
δεν μας τα λες καλά.απο τη μια δεν είσαι βούδας αλλα από την άλλη όταν σου λέμε οτι ο βαλβερδε είναι μάνατζερ παρά προπονητής και μάλιστα με επιχειρήματα ...εσύ λες διαφωνείς!!!!ώρες ώρες δεν μπορώ να σε καταλάβω διαφωνείς .....για να διαφωνήσεις;θα ήθελα να μου πεις ποιες ομάδες ηταν αυτές που ήθελαν δανεικό το ντιογο εχει μεγάλο ενδιαφέρον :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ενα βήμα πριν υπογράψει στον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Καζίμ - Καζίμ, καθώς σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες ο τούρκος (με αγγλικό διαβατήριο) μεσοεπιθετικός βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα!
Ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με τη Γαλατασαράι για το δανεισμό του παίκτη, ο οποίος πήρε το αεροπλάνο και ήρθε στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να συζητήσει τις τελικές λεπτομέρειες του συμβολαίου του.

Οπως είχαμε γράψει και νωρίτερα ο Καζίμ είχε κερδίσει έδαφος σε σχέση με τον Χλεμπ, ο οποίος βρισκόταν σε δεύτερο πλάνο. Και αυτό ισχύει τελικά, με τον τούρκο να κερδίζει τη... μάχη από το λευκορώσο.

Ο τουρκοκύπριος με αγγλικές ρίζες αρέσει και στον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος έδωσε το ok για τη μεταγραφή. Συνεπώς, πρέπει να θεωρείται πλέον σίγουρο πως ο Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει μία σημαντική κίνηση στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου με την απόκτηση του Καζίμ - Καζίμ.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο παίκτης έχει αγγλικό διαβατήριο, κάτι που σημαίνει πως δεν θα πιάσει θέση ξένου στο ερυθρόλευκο ρόστερ κι έτσι δεν χρειάζεται να αποχωρήσει κάποιος ποδοσφαιριστής για να αποκτηθεί.

έχουμε παράδοση στα διπλά ονόματα...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν μας τα λες καλά.απο τη μια δεν είσαι βούδας αλλα από την άλλη όταν σου λέμε οτι ο βαλβερδε είναι μάνατζερ παρά προπονητής και μάλιστα με επιχειρήματα ...εσύ λες διαφωνείς!!!!ώρες ώρες δεν μπορώ να σε καταλάβω διαφωνείς .....για να διαφωνήσεις;θα ήθελα να μου πεις ποιες ομάδες ηταν αυτές που ήθελαν δανεικό το ντιογο εχει μεγάλο ενδιαφέρον :grin:
για το τελευταίο...αυτες που τον πήρανε
για το μάνατζερ ή προπονητής διαφωνούμε γιατί εγώ τον θεωρώ ένα καλό προπονητή. Δεν είναι Λίπι, είναι όμως ένας προπονητής που φτιάχνει μια ομάδα που έχει αγωνιστική ταυτότητα. Καταλαβαίνεις πώς θέλει να παίξει.
Καιμια και μιλάς για κολλήματα, έχεις δίκιο. Έχει κόλλημα ο μαλάκας που έχει καθιερώσει πια τον Μανιάτη στα χαφ αφού είδε πως μπορεί να παίξει καλά.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
θυμησε μου ποιους παικτες εφερε ο ιβιτς?
νιουνες,λεντεσμα,
για τον Ίβιτς σου είπα και όχι για τον Ίβιτς μόνο στον Ολυμπιακό
εκείνη την περίοδο μόνο αυτούς τους δύο πήρε;

Επισκέπτης
για το τελευταίο...αυτες που τον πήρανε
για το μάνατζερ ή προπονητής διαφωνούμε γιατί εγώ τον θεωρώ ένα καλό προπονητή. Δεν είναι Λίπι, είναι όμως ένας προπονητής που φτιάχνει μια ομάδα που έχει αγωνιστική ταυτότητα. Καταλαβαίνεις πώς θέλει να παίξει.
Καιμια και μιλάς για κολλήματα, έχεις δίκιο. Έχει κόλλημα ο μαλάκας που έχει καθιερώσει πια τον Μανιάτη στα χαφ αφού είδε πως μπορεί να παίξει καλά.
όπως ήθελε να καθιερώσει και τομ μαρκανο απο αριστερο μπακ η στόπερ η ακόμα και χαφ :grin: επίσης να θέλει να καθιερώσει τον οσκαρ απο επιθετικό χαφ μέχρι και μπακ :grin:οσο για το ντιογο περιμένω να μου πεις ποια είναι η ομάδα που τον ήθελε πριν έρθει με το πρώτο αεροπλάνο στην αθηνα ;)και τελικά πες που διαφωνείς γιατί έχω μπερδευτεί μαζι σου.εκτός αν δεν διαφωνείς :grin:

Επισκέπτης
για τον Ίβιτς σου είπα και όχι για τον Ίβιτς μόνο στον Ολυμπιακό
εκείνη την περίοδο μόνο αυτούς τους δύο πήρε;
λουα-λουα πηρε που την θεωρω αποτυχημενη μεταγραφη.
γκαλετι πηρε ομως ηταν επιλογη του λεμονη.ο ιβιτς ειχε προτινει τον ρομμενταλ και ο λεμονης του ειπε οχι θελω τον γκαλετι.
το θεμα ειναι οτι εφερνε παικτες που η αξια τους δεν ηταν αναλογη με τις οικονομικες τους απολαβες

Επισκέπτης
γκαλετι πηρε ομως ηταν επιλογη του λεμονη.ο ιβιτς ειχε προτινει τον ρομμενταλ και ο λεμονης του ειπε οχι θελω τον γκαλετι.
το θεμα ειναι οτι εφερνε παικτες που η αξια τους δεν ηταν αναλογη με τις οικονομικες τους απολαβες
τύπε ξέρεις κανέναν σερβο που να δουλεύει για τη ψυχή της μάνας του; ;) πάρε παράδειγμα τον ιβκοβιτς στο μπασκετ τη έχει φέρει τα δυο χρόνια κεσελι νιλσεν και φέτος αντιτς χαοαρντ  ;)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
όπως ήθελε να καθιερώσει και τομ μαρκανο απο αριστερο μπακ η στόπερ η ακόμα και χαφ :grin: επίσης να θέλει να καθιερώσει τον οσκαρ απο επιθετικό χαφ μέχρι και μπακ :grin:οσο για το ντιογο περιμένω να μου πεις ποια είναι η ομάδα που τον ήθελε πριν έρθει με το πρώτο αεροπλάνο στην αθηνα ;)και τελικά πες που διαφωνείς γιατί έχω μπερδευτεί μαζι σου.εκτός αν δεν διαφωνείς :grin:
να μάθεις να διαβάζεις αν δεν καταλαβαίνεις.
δεν θα κάνω και κακά μου για να καταλάβεις.
Για μένα ο Βαλβέρδε είναι καλός προπονητής. Τέρμα. Διαφωνείς; δικαίωμά σου.
Πριν έρθει με το πρώτο αεροπλάνο στην Αθήνα λέγανε πως μέχρι και ο Βεγκέρ είχε ενδιαφερθεί. Αλήθεια ή ψέματα δεν μπορείς να το πεις ούτε εσύ ούτε εγώ. Ο παίκτης πάντως που ήρθε τότε ήταν παικταράς. Το αν το δεύτερο χρόνο σερνότανε είναι άλλο θέμα.
Έχει κάποιο άλλο ο Ολυμπιακός για να παίξει; γιατί τελευταια φορά που κοίταξα το Χολέμπας τραυματία είχε.

τελικά ο Ολυμπιακός δεν έχει καλούς παίκτες φαίνεται.
οπότε δίκαια είμαστε 5 πόντους πίσω μάλλον φαίνεται.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και αυτό νομίζω πως ήταν και ο λόγος που έφυγε.
το ποιος έκανε την τελική επιλογή και ποιος είπε όχι....δεν το ξέρεις όπως δεν το ξέρω κι εγώ
αυτό που ξέρω όμως σίγουρα είναι πως όσο και να χτυπιότανε ο Λεμονής, αν δεν έβαζε το χέρι του ο Ίβιτς, ο Γκαλέτι δεν θα ερχότανε.
τημ γουορκ αν το θες.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
αν οντως ο χλεμπ μπει στην ομαδα... γιατι ακουσα οτι πρεπει να διωξουμε εναν ξενο  :think:

θα εχουμε ενα καλο χαφ....

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ακυρο σβηνω το λαγοι .ΠΡΟΒΑΤΑ χαχαχαχαχα

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ακυρο σβηνω το προβατα
ΚΑΜΗΛΕΣ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε μαλακα εισαι αρρωστος...νοσεις...μιλαω σοβαρα τωρα δεν κανω πλακα...εχεις ψυχολιγικα...εχεις προβλημα...με λυπη μου το λεω....κριμα...
και ξερεις γιατι;;;απλα γιατι δεν μπορεις να δεχτεις την πραγματικοτητα...και ξερεις ποια ειναι αυτη;;;οτι ανεξαρτητως του πρωταθληματος που κατα 90% θα παρεις βλεπεις οτι ερχονται πικρες,,,δεν εισαι μαλακας...το βλεπεις...αρρωστος εισαι...δεν μπορεις να το δεχτεις...γιαυτο και κανεις σαν μαλακας ενω δεν εισαι...ο θρυλος τελικα τα καταφερε και δημιουργησε (οχι μονο σε σενα) ψυχολογικα...σας το ελεγα πιο παλια...παρακολουθουμε μπαλλα για να γουσταρουμε...αν δουμε οτι μας χαλαει και μας αλλαζεει και μας ριχνει απλα την κοβουμε (οπως και τα ναρκωτικα)
εχετε τρελλαθει...ειστε συν 5 εχετε κατα πασα πιθανοτητα κατακτησει τον τιτλο και ομως νοιωθετε τις πουτσες να σας εχουν περικυκλωσει ....τα καβλια σφυριζουν σαν σφαιρες γυρω απο τα κεφαλια σας...
σεν γλυτωνετε ρε μαλακες και αντι να σταματησετε την κατηφορα σας τρεχετε προς αυτην  :jerking: :jerking: :jerking:
παμε λοιπον....

παιδες ελεγα λιγο να σας κοροιδεψω λιγο για το -5 αλλα αλλαξα γνωμη
Η διοικηση σας το κάνει καλυτερα απ' οσο θα μπορουσα ποτε να το κσνω εγω.

Βαγγέλα κλαίω ρε!

«Καμία άλλη μεταγραφή»

Ο Ολυμπιακός κατέστησε σαφές το βράδυ της Κυριακής ότι δεν υλοποιήσει δεύτερη μεταγραφική κίνηση για την περίοδο του Ιανουαρίου. Πιο συγκεκριμένα από την πειραϊκή ΠΑΕ ειπώθηκε ότι «δεν πρόκειται να κάνουμε κάποια άλλη μεταγραφή. Προσπαθήσαμε πολύ. Παλεύαμε έως και τώρα διάφορες υποθέσεις, όμως υπήρξαν δυσκολίες και ο Γενάρης δεν προσφέρεται για κάτι το εξαιρετικό.

Η επιστροφή του Ντιόγο αποτέλεσε μία... εσωτερική μεταγραφή για εμάς ενώ αποκτήσαμε και έναν ικανό και έμπειρο τερματοφύλακα, τον Ρόι Κάρολ. Εξάλλου είχαμε πει ότι θα κάναμε κίνηση μόνο για κάτι πολύ καλό. Πιστεύουμε πολύ στο ήδη υπάρχον ρόστερ και με αυτό θα συνεχίσουμε από εδώ και πέρα και μέχρι το τέλος της χρονιάς».

Εκτός αυτού επισημάνθηκε ότι «περιμένουμε να γυρίσουν πίσω οι τραυματίες. Μόλις γίνει αυτό ο Ολυμπιακός θα είναι ακόμα πιο δυνατός και ακόμα πιο ενισχυμένος. Η επιστροφή των τραυματιών θα βοηθήσει πολύ την ομάδα».

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ρε μαλακα εισαι αρρωστος...νοσεις...μιλαω σοβαρα τωρα δεν κανω πλακα...εχεις ψυχολιγικα...εχεις προβλημα...με λυπη μου το λεω....κριμα...
και ξερεις γιατι;;;απλα γιατι δεν μπορεις να δεχτεις την πραγματικοτητα...και ξερεις ποια ειναι αυτη;;;οτι ανεξαρτητως του πρωταθληματος που κατα 90% θα παρεις βλεπεις οτι ερχονται πικρες,,,δεν εισαι μαλακας...το βλεπεις...αρρωστος εισαι...δεν μπορεις να το δεχτεις...γιαυτο και κανεις σαν μαλακας ενω δεν εισαι...ο θρυλος τελικα τα καταφερε και δημιουργησε (οχι μονο σε σενα) ψυχολογικα...σας το ελεγα πιο παλια...παρακολουθουμε μπαλλα για να γουσταρουμε...αν δουμε οτι μας χαλαει και μας αλλαζεει και μας ριχνει απλα την κοβουμε (οπως και τα ναρκωτικα)
εχετε τρελλαθει...ειστε συν 5 εχετε κατα πασα πιθανοτητα κατακτησει τον τιτλο και ομως νοιωθετε τις πουτσες να σας εχουν περικυκλωσει ....τα καβλια σφυριζουν σαν σφαιρες γυρω απο τα κεφαλια σας...
σεν γλυτωνετε ρε μαλακες και αντι να σταματησετε την κατηφορα σας τρεχετε προς αυτην  :jerking: :jerking: :jerking:
παμε λοιπον....
μεγαλε τα ειπες ολα 
[size=20pt]

εχετε τρελλαθει...ειστε συν 5 εχετε κατα πασα πιθανοτητα κατακτησει τον τιτλο και ομως νοιωθετε τις πουτσες να σας εχουν περικυκλωσει ....τα καβλια σφυριζουν σαν σφαιρες γυρω απο τα κεφαλια σας...[/size]

το μονο που διαφωνω ειναι οτι δεν θα το παρουνε τελικα  :headbang2: :headbang2: :headbang2:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μεγαλε τα ειπες ολα 
[size=20pt]

εχετε τρελλαθει...ειστε συν 5 εχετε κατα πασα πιθανοτητα κατακτησει τον τιτλο και ομως νοιωθετε τις πουτσες να σας εχουν περικυκλωσει ....τα καβλια σφυριζουν σαν σφαιρες γυρω απο τα κεφαλια σας...[/size]

το μονο που διαφωνω ειναι οτι δεν θα το παρουνε τελικα  :headbang2: :headbang2: :headbang2:
για να παρουν το πρωταθλημα πρεπει να κερδισουν τον οσφπ στο οακα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom