Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
εγώ πάντως πάνω έχω ψηφίσει στο οτι ο Ντιόγο πρέπει να μείνει
πιστεύω πως είναι μια καλή ευκαιρία να ανακάμψει

και πιστεύω πως μάλλον είναι πιο ώριμος τώρα πια (και με λιγότερα φώτα πάνω του ίσως να είναι καλύτερα)
είχανε πάρει τα μυαλά του αέρα
εσύ τώρα  μιλάς σοβαρά η κάνεις πλάκα; :uglystupid:υπαρχεδι παιχτης ντιογο;στη βραζιλια τους τους δανειζατε τσαμπα και τον βαλανε με το ζορι στο αεροπλανο και σας τον στείλανε.ο παίχτης αυτός δεν κάνει για τον ολυμπιακό.ίσως για το λεβαδειακο τη δοξα ακόμα και τον πανιώνιο ίσως κάνει. ;)σενετρ φορ που σε 2 χρονιά δεν έχει κάνει ούτε 5 γκολ ...άπλα γελάμε ;)

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
το πρωταθλημα εχει ηδη κριθει.......μην αγχωνεστε....εξαλλου φετος οι μεγαλες ομαδες ειναι στο -......ολυμπιακος -5, μπαρτσα - 7 :grin:

Επισκέπτης
που κρυβοσουν μωρη αδελφη ολη την εβδομαδα και σε ψαχναμε?

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
παιδες ελεγα λιγο να σας κοροιδεψω λιγο για το -5 αλλα αλλαξα γνωμη
Η διοικηση σας το κάνει καλυτερα απ' οσο θα μπορουσα ποτε να το κσνω εγω.

Βαγγέλα κλαίω ρε!

«Καμία άλλη μεταγραφή»

Ο Ολυμπιακός κατέστησε σαφές το βράδυ της Κυριακής ότι δεν υλοποιήσει δεύτερη μεταγραφική κίνηση για την περίοδο του Ιανουαρίου. Πιο συγκεκριμένα από την πειραϊκή ΠΑΕ ειπώθηκε ότι «δεν πρόκειται να κάνουμε κάποια άλλη μεταγραφή. Προσπαθήσαμε πολύ. Παλεύαμε έως και τώρα διάφορες υποθέσεις, όμως υπήρξαν δυσκολίες και ο Γενάρης δεν προσφέρεται για κάτι το εξαιρετικό.

Η επιστροφή του Ντιόγο αποτέλεσε μία... εσωτερική μεταγραφή για εμάς ενώ αποκτήσαμε και έναν ικανό και έμπειρο τερματοφύλακα, τον Ρόι Κάρολ. Εξάλλου είχαμε πει ότι θα κάναμε κίνηση μόνο για κάτι πολύ καλό. Πιστεύουμε πολύ στο ήδη υπάρχον ρόστερ και με αυτό θα συνεχίσουμε από εδώ και πέρα και μέχρι το τέλος της χρονιάς».

Εκτός αυτού επισημάνθηκε ότι «περιμένουμε να γυρίσουν πίσω οι τραυματίες. Μόλις γίνει αυτό ο Ολυμπιακός θα είναι ακόμα πιο δυνατός και ακόμα πιο ενισχυμένος. Η επιστροφή των τραυματιών θα βοηθήσει πολύ την ομάδα».

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
παιδες ελεγα λιγο να σας κοροιδεψω λιγο για το -5 αλλα αλλαξα γνωμη
Η διοικηση σας το κάνει καλυτερα απ' οσο θα μπορουσα ποτε να το κσνω εγω.

Βαγγέλα κλαίω ρε!

«Καμία άλλη μεταγραφή»

Ο Ολυμπιακός κατέστησε σαφές το βράδυ της Κυριακής ότι δεν υλοποιήσει δεύτερη μεταγραφική κίνηση για την περίοδο του Ιανουαρίου. Πιο συγκεκριμένα από την πειραϊκή ΠΑΕ ειπώθηκε ότι «δεν πρόκειται να κάνουμε κάποια άλλη μεταγραφή. Προσπαθήσαμε πολύ. Παλεύαμε έως και τώρα διάφορες υποθέσεις, όμως υπήρξαν δυσκολίες και ο Γενάρης δεν προσφέρεται για κάτι το εξαιρετικό.

Η επιστροφή του Ντιόγο αποτέλεσε μία... εσωτερική μεταγραφή για εμάς ενώ αποκτήσαμε και έναν ικανό και έμπειρο τερματοφύλακα, τον Ρόι Κάρολ. Εξάλλου είχαμε πει ότι θα κάναμε κίνηση μόνο για κάτι πολύ καλό. Πιστεύουμε πολύ στο ήδη υπάρχον ρόστερ και με αυτό θα συνεχίσουμε από εδώ και πέρα και μέχρι το τέλος της χρονιάς».

Εκτός αυτού επισημάνθηκε ότι «περιμένουμε να γυρίσουν πίσω οι τραυματίες. Μόλις γίνει αυτό ο Ολυμπιακός θα είναι ακόμα πιο δυνατός και ακόμα πιο ενισχυμένος. Η επιστροφή των τραυματιών θα βοηθήσει πολύ την ομάδα».
δεν νομίζω πως χρειάζονται μεταγραφές
χρειάζεται να είναι υγιείς οι παίκτες που αγοράστηκαν το καλοκαίρι για να υπάρχουνε επιλογές και ξεκούραση.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
δεν νομίζω πως χρειάζονται μεταγραφές
χρειάζεται να είναι υγιείς οι παίκτες που αγοράστηκαν το καλοκαίρι για να υπάρχουνε επιλογές και ξεκούραση.
και ενας προπονητης, οχι μανατζερ παιχτων  ;) ;)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εσύ τώρα  μιλάς σοβαρά η κάνεις πλάκα; :uglystupid:υπαρχεδι παιχτης ντιογο;στη βραζιλια τους τους δανειζατε τσαμπα και τον βαλανε με το ζορι στο αεροπλανο και σας τον στείλανε.ο παίχτης αυτός δεν κάνει για τον ολυμπιακό.ίσως για το λεβαδειακο τη δοξα ακόμα και τον πανιώνιο ίσως κάνει. ;)σενετρ φορ που σε 2 χρονιά δεν έχει κάνει ούτε 5 γκολ ...άπλα γελάμε ;)
και ο Τότσε τόσα είχε κάνει και τώρα σκοράρει κατά ριπάς

εγώ κρίνω ένα παίκτη από αυτά που βλέπω.
και αυτά που είδα στον πρώτο χρόνο εμένα μου αρέσανε. Δεν συζητάμε πως δεν άξιζε τα χρήματα που πήρε σύμφωνα με τις φυλλάδες, αλλά οτι ξέρει μπάλα είναι σίγουρο. Τώρα το γιατί για δύο χρόνια τα ξύνει μεγάλη συζήτηση.
Αλλά από τη στιγμή που ξέρει μπάλα, κάποιος πρέπει να βρει το κουμπί του για να το ξαναδείξει. Αν δεν το ξαναδείξει, πάει στο καλό του.

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
72
Πόντοι
16
Mε 9 παίκτες από το 60 ο Εργοτέλης; Eλεος ρε μάγκες, λίγο φιλότιμο πιά.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ουτε οι τεληδες δεν φωναξανε και εσεις λαγοι εκει τον χαβα σας.Τον εναν μαλιστα παιχτη του τελη επρεπε να του κανουν και μυνηση, κοντεψε να του κοψει τον αστραγαλο παπαρα.

Επισκέπτης
και ο Τότσε τόσα είχε κάνει και τώρα σκοράρει κατά ριπάς

εγώ κρίνω ένα παίκτη από αυτά που βλέπω.
και αυτά που είδα στον πρώτο χρόνο εμένα μου αρέσανε. Δεν συζητάμε πως δεν άξιζε τα χρήματα που πήρε σύμφωνα με τις φυλλάδες, αλλά οτι ξέρει μπάλα είναι σίγουρο. Τώρα το γιατί για δύο χρόνια τα ξύνει μεγάλη συζήτηση.
Αλλά από τη στιγμή που ξέρει μπάλα, κάποιος πρέπει να βρει το κουμπί του για να το ξαναδείξει. Αν δεν το ξαναδείξει, πάει στο καλό του.
τωρα να γελάσω η να σε πάρω στο ψιλο :grin: ποιος τοτσε και ποιος σκοράρει καταριπας;αυτος που δεν μπορει να βαλει γκολ σε κενη εστιας; αυτος που εχει χασει απειρα τετατετ.ημαρτον.τωρα για το ντιογο και περι μπάλας.θες να σου απαριθμήσω παίχτες που ξέρουν -ήξεραν  μπάλα και δεν έπαιξαν.δεν σου κάνει εντύπωση οτι πήγε στη βραζιλια και δεν τον ήθελαν ούτε για τη Β κατηγορία;για τα λεφτά δεν το συζητάω ...σας πιάσανε κότσο ;)δηλαδή εσύ τη έχεις δει μέχρι τώρα που έχασε το απίστευτο στη ξανθη και δεν εχει βάλει γκολ αλλα  που σε κάνει να λες να βρει το κουμπί του;το πολύ  να βρει το δρόμο για το φρανγτζελικο και το ρομεο :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom