stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
για να ειμαστε αντικειμενικοι κανει οντως κρυο , εξωΚάνει κρύο στο -5 ?
για να ειμαστε αντικειμενικοι κανει οντως κρυο , εξωΚάνει κρύο στο -5 ?
για να ειμαστε αντικειμενικοι κανει οντως κρυο , εξω
εσύ τώρα μιλάς σοβαρά η κάνεις πλάκα; υπαρχεδι παιχτης ντιογο;στη βραζιλια τους τους δανειζατε τσαμπα και τον βαλανε με το ζορι στο αεροπλανο και σας τον στείλανε.ο παίχτης αυτός δεν κάνει για τον ολυμπιακό.ίσως για το λεβαδειακο τη δοξα ακόμα και τον πανιώνιο ίσως κάνει. ;)σενετρ φορ που σε 2 χρονιά δεν έχει κάνει ούτε 5 γκολ ...άπλα γελάμε ;)εγώ πάντως πάνω έχω ψηφίσει στο οτι ο Ντιόγο πρέπει να μείνει
πιστεύω πως είναι μια καλή ευκαιρία να ανακάμψει
και πιστεύω πως μάλλον είναι πιο ώριμος τώρα πια (και με λιγότερα φώτα πάνω του ίσως να είναι καλύτερα)
είχανε πάρει τα μυαλά του αέρα
Το εχω ξαναγραψει νομιζω.Στο -18 σε πρωταθληματα να δεις ποσο κρυο κανει φιλε!!!Κάνει κρύο στο -5 ?
το πρωταθλημα εχει ηδη κριθει.......μην αγχωνεστε....εξαλλου φετος οι μεγαλες ομαδες ειναι στο -......ολυμπιακος -5, μπαρτσα - 7
παλι βλεπεις καβλια και κωλοτριβεσε μωρη ανωμαλη?μονο το καρότο σου (αβατάρ) αξίζει.
γιατί απο ομάδα γάματα.
δεν νομίζω πως χρειάζονται μεταγραφέςπαιδες ελεγα λιγο να σας κοροιδεψω λιγο για το -5 αλλα αλλαξα γνωμη
Η διοικηση σας το κάνει καλυτερα απ' οσο θα μπορουσα ποτε να το κσνω εγω.
Βαγγέλα κλαίω ρε!
«Καμία άλλη μεταγραφή»
Ο Ολυμπιακός κατέστησε σαφές το βράδυ της Κυριακής ότι δεν υλοποιήσει δεύτερη μεταγραφική κίνηση για την περίοδο του Ιανουαρίου. Πιο συγκεκριμένα από την πειραϊκή ΠΑΕ ειπώθηκε ότι «δεν πρόκειται να κάνουμε κάποια άλλη μεταγραφή. Προσπαθήσαμε πολύ. Παλεύαμε έως και τώρα διάφορες υποθέσεις, όμως υπήρξαν δυσκολίες και ο Γενάρης δεν προσφέρεται για κάτι το εξαιρετικό.
Η επιστροφή του Ντιόγο αποτέλεσε μία... εσωτερική μεταγραφή για εμάς ενώ αποκτήσαμε και έναν ικανό και έμπειρο τερματοφύλακα, τον Ρόι Κάρολ. Εξάλλου είχαμε πει ότι θα κάναμε κίνηση μόνο για κάτι πολύ καλό. Πιστεύουμε πολύ στο ήδη υπάρχον ρόστερ και με αυτό θα συνεχίσουμε από εδώ και πέρα και μέχρι το τέλος της χρονιάς».
Εκτός αυτού επισημάνθηκε ότι «περιμένουμε να γυρίσουν πίσω οι τραυματίες. Μόλις γίνει αυτό ο Ολυμπιακός θα είναι ακόμα πιο δυνατός και ακόμα πιο ενισχυμένος. Η επιστροφή των τραυματιών θα βοηθήσει πολύ την ομάδα».
και ενας προπονητης, οχι μανατζερ παιχτων ;) ;)δεν νομίζω πως χρειάζονται μεταγραφές
χρειάζεται να είναι υγιείς οι παίκτες που αγοράστηκαν το καλοκαίρι για να υπάρχουνε επιλογές και ξεκούραση.
και ο Τότσε τόσα είχε κάνει και τώρα σκοράρει κατά ριπάςεσύ τώρα μιλάς σοβαρά η κάνεις πλάκα; υπαρχεδι παιχτης ντιογο;στη βραζιλια τους τους δανειζατε τσαμπα και τον βαλανε με το ζορι στο αεροπλανο και σας τον στείλανε.ο παίχτης αυτός δεν κάνει για τον ολυμπιακό.ίσως για το λεβαδειακο τη δοξα ακόμα και τον πανιώνιο ίσως κάνει. ;)σενετρ φορ που σε 2 χρονιά δεν έχει κάνει ούτε 5 γκολ ...άπλα γελάμε ;)
διαφωνούμεκαι ενας προπονητης, οχι μανατζερ παιχτων ;) ;)
τωρα να γελάσω η να σε πάρω στο ψιλο ποιος τοτσε και ποιος σκοράρει καταριπας;αυτος που δεν μπορει να βαλει γκολ σε κενη εστιας; αυτος που εχει χασει απειρα τετατετ.ημαρτον.τωρα για το ντιογο και περι μπάλας.θες να σου απαριθμήσω παίχτες που ξέρουν -ήξεραν μπάλα και δεν έπαιξαν.δεν σου κάνει εντύπωση οτι πήγε στη βραζιλια και δεν τον ήθελαν ούτε για τη Β κατηγορία;για τα λεφτά δεν το συζητάω ...σας πιάσανε κότσο ;)δηλαδή εσύ τη έχεις δει μέχρι τώρα που έχασε το απίστευτο στη ξανθη και δεν εχει βάλει γκολ αλλα που σε κάνει να λες να βρει το κουμπί του;το πολύ να βρει το δρόμο για το φρανγτζελικο και το ρομεοκαι ο Τότσε τόσα είχε κάνει και τώρα σκοράρει κατά ριπάς
εγώ κρίνω ένα παίκτη από αυτά που βλέπω.
και αυτά που είδα στον πρώτο χρόνο εμένα μου αρέσανε. Δεν συζητάμε πως δεν άξιζε τα χρήματα που πήρε σύμφωνα με τις φυλλάδες, αλλά οτι ξέρει μπάλα είναι σίγουρο. Τώρα το γιατί για δύο χρόνια τα ξύνει μεγάλη συζήτηση.
Αλλά από τη στιγμή που ξέρει μπάλα, κάποιος πρέπει να βρει το κουμπί του για να το ξαναδείξει. Αν δεν το ξαναδείξει, πάει στο καλό του.
Mε 9 παίκτες από το 60 ο Εργοτέλης; Eλεος ρε μάγκες, λίγο φιλότιμο πιά.