τύπε ακόμα και ο χρηστιδης δεν θα τα έλεγε αυτά.δηλαδή θες να μου πεις ότι ο λόγος που είσαι στο -5 είναι αποκλειστικά η διαιτησία;δεν λες ομως οτι φετος και εσυ εχεις ευνοηθεί σε παιχνίδια.τη να θυμηθώ το γκολ-οφσάιντ του τζιμπουρ το μη καταλογισμό πέναλτι στο μεταξύ μας ματς την τετάρτη τη φάση οφσάιντ με τα γιαννενα στο 0-0.φέτος αν το χάσετε με αυτό το υλικό και ειδικά με αυτόν τον παναθηναϊκό θα είσαι υπεύθυνος μόνο εσύ.οι αλλοι δεν έχουν λεφτά διοίκηση και ειδικά φέτος η διαιτησία δεν είναι τόσο τραγικοί.σκεψου να σου σφυριζαν εσενα τα περσινα στο μεταξυ σας παιχνίδια τη θα έλεγες.ηρέμησε και δες τα πράγματα πιο αντικειμενικά...όσο μπορείς και όταν το 20 του οφη γίνεται 2-2 όταν δεν μπορείς να κερδίσεις τη δόξα δεν σου φταίει καμιά διαιτησία. ;)πολύ απλά ακόμα και με τη διαιτησία που λες θα είχες το πάνω χέρι αν έπαιζες φέτος μπάλα..κάτι που δεν το έχεις κάνει εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων και αυτο στην ευρωπη ;)
λες μαλακιες ...και εξηγουμαι αμεσως...
τύπε ακόμα και ο χρηστιδης δεν θα τα έλεγε αυτά.δηλαδή θες να μου πεις ότι ο λόγος που είσαι στο -5 είναι αποκλειστικά η διαιτησία;
ναι...
τύπε ακόμα και ο χρηστιδης δεν θα τα έλεγε αυτά.δηλαδή θες να μου πεις ότι ο λόγος που είσαι στο -5 είναι αποκλειστικά η διαιτησία;δεν λες ομως οτι φετος και εσυ εχεις ευνοηθεί σε παιχνίδια.τη να θυμηθώ το γκολ-οφσάιντ του τζιμπουρ το μη καταλογισμό πέναλτι στο μεταξύ μας ματς την τετάρτη τη φάση οφσάιντ με τα γιαννενα στο 0-0.
το γκολ οφσαιντ του τζιμπουρ ειναι το 3-1 αρα δεν αλλαζει αποτελεσμα,μονο σκορ...
μη λες2 μαλακιες το πεναλτι μαζι σου ειναι για το κυπελλο και το οτι πας να κανεις μανταρα μπερδευοντας πραγματα δειχνει οτι δεν εχεις εμπιστοσυνη στα λεγομενα σου ;)
αν βαλεις και τα 2 οφσαιντ τα δικα μου με γιαννενα ελα να μου πεις....
.όσο μπορείς και όταν το 20 του οφη γίνεται 2-2 όταν δεν μπορείς να κερδίσεις τη δόξα δεν σου φταίει καμιά διαιτησία. ;)
ξαναλες μαλακιες...δηλαδη που αλλου μπορει να μου φταιει η διαιτησια αν οχι εδω;
λες για το 2-0 με οφη που εγινε 2-2...συγνωμη αλλα το γκολ της ισοφαρισης ειναι οφσαιντ...να μου γταιει η οχι η διαιτησια;;
στο 0-0 με την δοξα στο 93 σηκωνει ανυπαρκτο οφσαιντ τον τοροσιδη την ωρα που η μπαλλα ειναι στον μονχε απεναντι σε κενο τερμα...να μην μου φταιει η διαιτησια;;
ηρεμησε..ανεφερες σαν παραδειγματα δυο παιχνιδια που η διαιτησια ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕ 4 (ΤΕΣΣΕΡΑ) ΠΟΝΤΑΚΙΑ....χαλαρωσε και σκεψου λιγο καλυτερα...μπορεις ;) ;)
να συνυπολογισω τα δυο ποντακια με αεκ;;
το ενα ποντακι με ξανθη;;(αν δεν θεωρεις πεναλτι την φαση στον αερα του μανιατη που τον ριχνουν στο 24 οποτε μιλαμε για 3 ποντακια ;))
τα 2ποντακια του βαζελου με κερκυρα;,με σενα αλλα 2;;,με ξανθη αλλα 3;;με αστερα προχτες που κοβει σε τετ α τετ τον μητρογκολ αλλα 2;; με αεκ που δεν δινει πεναλτι και αποβολη στον καφε ;;
αστα ρε τυπε...αυτο ειναι προπαγανδα...να εχει πεισει εκτος απο τους ιδιους τους βαζελους και ολους εσας οτι ολα ειναι καλα με την διαιτησια...ξερω οτι δεν το λες απο κοντρα σε μενα...πεισμενος εισαι απο την προπαγανδα των μμε...ειναι φανερο,απλα γιατι δεν γινεται θορυβος (πλην σαββα και γαυρου και πρωταθλητη) για τις φασεις που προανεφερα και ολοι μας λενε για ανυπαρκτη διοικηση του παο για ''παραγκα του γοντυκα'' για απληρωτους παιχτες και λοιπες μαλακιες...
και με αυτα τα παραμυθακια η ζωη συνεχιζεται και ζησανε αυτοι καλα και εμεις καλυτερα ;) ;)
ξυπνα τυπε...το'χεις...