Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Απλα τα πραγματα.Λειπουν οι ψυχαρες που ειχαμε καποτε,οπως επισης και παικτης ονομα ηγετης.Και αρκετα με την κωλαρα της βαζελας,αν οι αγωνες τελειωναν στο 85 λεπτο,θα βρισκοντουσαν στην εκτη θεση.Αλλα οταν μαλακιζεσαι και χανεις τοσους βαθμους,δεν σου φταιει ο τυχερος βαζελος ουτε τοσο η διαιτησια.Το ξερο σου το κεφαλι φταιει φετος και μονο αυτο.

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Απλα τα πραγματα.Λειπουν οι ψυχαρες που ειχαμε καποτε,οπως επισης και παικτης ονομα ηγετης.Και αρκετα με την κωλαρα της βαζελας,αν οι αγωνες τελειωναν στο 85 λεπτο,θα βρισκοντουσαν στην εκτη θεση.Αλλα οταν μαλακιζεσαι και χανεις τοσους βαθμους,δεν σου φταιει ο τυχερος βαζελος ουτε τοσο η διαιτησια.Το ξερο σου το κεφαλι φταιει φετος και μονο αυτο.
φιλε πραγαμτικα πιστευω πως εχει δικιο εν μερει.
πιστευω πως βλεπω αντικειμενικα το ποδοσφαιρο πλεον και σαν παναθηναικος θα σου πω κατι.
παλιοτερα επαιζα παο-οσφπ και αυτο που συνεβενε πιστευω πως το ειχαν αρκετοι παναθηναικοι.
φοβοσουν πραγματκια το τζορτεβιτς,το γεωργατο,το καλο καστιγιο,μεχρι ασ υποθεσουμε και τους τσαμπουκαδες του ανατολακη του αμανατιδη,φοβοσουν το γκαλετι.παιχτες αξιας με προσωπικοτητα και ηγετες.γενικα υπηρχε ενας φοβος.
ειλεικρινα τωρα (αφηνω παραγκες διαιτητικα κλπ) καθαρα ποδοσφαιρκα ο οσφπ δε εχει αυτους τους παιχτες με τσαγανο με προσωπικοτητα με με με.
ψυχολογικα και μενω ο παο ποιον να φοβηθει?εκει που ειχες τζορτζεβιτσ εχεις αμντουν,εκει που πχ ειχες γκαλετι εχει φετφα (ξερει πολυ μπαλα) αλλα δε σου προκαλει το φοβο.δε θελω να μου πεις και εγω ποιο να φοβηθω ,το τοτσε?
το λεω καθαρα πως νοιωθω πλεον αντιπαο τον οσφπ.

Επισκέπτης
Άμα αρχίσουμε τι έγινε πριν τρία και πριν δεκτρία χρόνια θα φτάσουμε στην εποχή του " καπετάνιου " τότε που έμπαινε με το πιστόλι στο γήπεδο για να πάρει το αποτέλεσμα. Αστο, δε σε συμφέρει.
Αυτό που συμβαίνει τώρα με τα μαϊμού πέναλτυ που παίρνεται σωρηδων, με τους πλαϊνούς να απαγορεύουν στους επιθετικούς της αντίπαλης ομάδας να λειτουργήσουν( δήθεν οφ σαϊντ, όπως έγινε προχτές με τον Μήτρογλου) και με το συστηματικό κούρεμα κάθε προσπάθειας του Ολυμπιακού, αυτό δεν έχει ξαναγίνει.
Το φετεινό είναι το πρωτάθλημα του παρασκηνίου. Και αυτο σας ανήκει. Στο παρασκήνιο είσαστε ανίκητοι !
τύπε ακόμα και ο χρηστιδης δεν θα τα έλεγε αυτά.δηλαδή θες να μου πεις ότι ο λόγος που είσαι στο -5 είναι αποκλειστικά η διαιτησία;δεν λες ομως οτι φετος και εσυ εχεις ευνοηθεί σε παιχνίδια.τη να θυμηθώ το γκολ-οφσάιντ του τζιμπουρ το μη καταλογισμό πέναλτι στο μεταξύ μας ματς την τετάρτη τη φάση οφσάιντ με τα γιαννενα στο 0-0.φέτος αν το χάσετε με αυτό το υλικό και ειδικά με αυτόν τον παναθηναϊκό θα είσαι υπεύθυνος μόνο εσύ.οι αλλοι δεν έχουν λεφτά διοίκηση και ειδικά φέτος η διαιτησία δεν είναι τόσο τραγικοί.σκεψου να σου σφυριζαν εσενα τα περσινα στο μεταξυ σας παιχνίδια τη θα έλεγες.ηρέμησε και δες τα πράγματα πιο αντικειμενικά...όσο μπορείς  και όταν το 20 του οφη  γίνεται 2-2 όταν δεν μπορείς να κερδίσεις τη δόξα  δεν σου φταίει καμιά διαιτησία. ;)πολύ απλά ακόμα και με τη διαιτησία που λες θα είχες το πάνω χέρι αν έπαιζες φέτος μπάλα..κάτι που δεν το έχεις κάνει εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων και αυτο στην ευρωπη ;)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πολλή χολή τελευταία βγάζεις ρε, έλεος :headbang:
λόγω περικοπών του Λοβέρδου στα φάρμακα, δεν μπορεί να πάρει τα χάπια του
έπεσε και η απεργία στα φαρμακεία....έλλειψη στοκ....

όλα μαζεμένα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τώρα θες να τα ακουσεις!!δηλαδή τα δικά σου τα πρωταθλήματα που με υποθέσεις βαλνερ με αλλαγές νόμων σε μια νύχτα μετά τα επεισόδια στη νεα σμυρνη με διαιτησίες και παίχτες που βούταγαν και επερναν πέναλτι και μετά έβγαιναν δημόσια και ζήταγαν συγνώμη βλέπε γιαννακοπουλος αυτα δεν οδηγούσαν σε σκοτεινά μονοπάτια; :2funny:εχω ξαναπεί αν χάσετε αυτο το πρωτάθλημα με αυτό το παναθηναϊκό δεν σας φταίει κανένας παρά μόνο η ομάδα σας και η υπεροψία.γιατί δεν έχεις παίξει και καμιά τρομερή μπάλα καισε αδίκησε η διαιτησία.σκέψου να ειχες την ομάδα του βαζελου επι κυραστα που έπαιζε κατά κοινή ομολογία ολων τη καλύτερη μπάλα και δεν πηρε πρωτάθλημα για άλλους λόγους ;)ο βαζελος χωρις διοκηση με ελλιπεστατο ροστερ ακομα και να εχει πάρει κάποια ματς το ίδιο έχεις κάνει και εσύ.μην ξεχνάς στο καραισκακη το γκολ-οφσάιντ του τζιμπουρ και το ματς με τα γιαννενα που στο 0-0 αδίκησε τους ηπειρωτες.αλλα εκει λέγατε κερισαμε 2-0  ;)και πιο πρόσφατο το μη καταλογισμό πέναλτι στο παιχνίδι με εμάς προχθές που στο 0-0 δεν είδε πέναλτι ο διαιτητής ήθελα να ήξερα αν σε έπαιζαν ετσι εσενα τη θα έγραφες :uglystupid:βέβαια στο παιχνίδι με το βαζελο ήσουν ευαίσθητος για τον καταλογισμό του πέναλτι ;)
ο βάζελος εκμεταλλεύεται τους πολλούς τραυματισμούς του Ολυμπιακού
ο Μαρινάκης (και ο Βαλβέρδε) είχανε δει το όνειρο. Όταν επί Λεμονή πήγε καλά Ευρώπη, αγκομαχούσε την Ελλάδα και όλοι θυμόμαστε τον τρόπο που το πήρε τελικά
Όταν η Οσκαροομάδα πήγε καλά Ευρώπη, έχασε το πρωτάθλημα.
και στις δύο περιπτώσεις ο Ολυμπιακός δεν είχε αρκετούς παίκτες να κάνει ροτέισιον και να μην κουράζεται - ειδικά που στην Ελλάδα όλοι τον παίζουνε ταμπούρι.

Φέτος του Βαλβίδα στο σχέδιο που είχε κάνει δεν του έκατσαν δύο πράγματα. Οι τραυματισμοί στους μέσους και η αστοχία υλικού στους τερματοφύλακες. Το πρώτο ήταν μη αναμενόμενο και το δεύτερο μαλακία του.

Επιπλέον έκανε και μία ακόμα μαλακία. Άφησε το Ριέρα να φύγει και ξαφνικά διαφοροποίησε τελείως το σύστημα του Ολυμπιακού με αποτέλεσμα ακόμα να μην έχει βρει ρυθμό - οι ακραίοι που πήρε, Μόνχε και Αμπντούν παίζουνε για κλάματα.

Ξαναλέω όμως πως το βασικότερο πρόβλημα φέτος είναι οι τραυματισμοί ειδικά στο κέντρο.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
φιλε πραγαμτικα πιστευω πως εχει δικιο εν μερει.
πιστευω πως βλεπω αντικειμενικα το ποδοσφαιρο πλεον και σαν παναθηναικος θα σου πω κατι.
παλιοτερα επαιζα παο-οσφπ και αυτο που συνεβενε πιστευω πως το ειχαν αρκετοι παναθηναικοι.
φοβοσουν πραγματκια το τζορτεβιτς,το γεωργατο,το καλο καστιγιο,μεχρι ασ υποθεσουμε και τους τσαμπουκαδες του ανατολακη του αμανατιδη,φοβοσουν το γκαλετι.παιχτες αξιας με προσωπικοτητα και ηγετες.γενικα υπηρχε ενας φοβος.
ειλεικρινα τωρα (αφηνω παραγκες διαιτητικα κλπ) καθαρα ποδοσφαιρκα ο οσφπ δε εχει αυτους τους παιχτες με τσαγανο με προσωπικοτητα με με με.
ψυχολογικα και μενω ο παο ποιον να φοβηθει?εκει που ειχες τζορτζεβιτσ εχεις αμντουν,εκει που πχ ειχες γκαλετι εχει φετφα (ξερει πολυ μπαλα) αλλα δε σου προκαλει το φοβο.δε θελω να μου πεις και εγω ποιο να φοβηθω ,το τοτσε?
το λεω καθαρα πως νοιωθω πλεον αντιπαο τον οσφπ.
απολύτως σωστό
αλλά υποτίθεται πως ο Ολυμπιακός δεν παίζει έτσι πια, στηριζόμενος σε 1-2 παίκτες, αλλά στον τρόπο που παίζει.
ε, αυτή τη στιγμή δεν έχει καταλάβει κανείς ποιος είναι ο τρόπος που παίζει ο Ολυμπιακός
κατά τη γνώμη μου περισσότερο χιμαδιό θυμίζει
και με τους μέσους ακόμα σε πλήρη φόρμα να είχε, πάλι άκρα δεν θα είχε. Φέτος είναι μονοδιάστατος και προβλέψιμος στην ανάπτυξη

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τύπε ακόμα και ο χρηστιδης δεν θα τα έλεγε αυτά.δηλαδή θες να μου πεις ότι ο λόγος που είσαι στο -5 είναι αποκλειστικά η διαιτησία;δεν λες ομως οτι φετος και εσυ εχεις ευνοηθεί σε παιχνίδια.τη να θυμηθώ το γκολ-οφσάιντ του τζιμπουρ το μη καταλογισμό πέναλτι στο μεταξύ μας ματς την τετάρτη τη φάση οφσάιντ με τα γιαννενα στο 0-0.φέτος αν το χάσετε με αυτό το υλικό και ειδικά με αυτόν τον παναθηναϊκό θα είσαι υπεύθυνος μόνο εσύ.οι αλλοι δεν έχουν λεφτά διοίκηση και ειδικά φέτος η διαιτησία δεν είναι τόσο τραγικοί.σκεψου να σου σφυριζαν εσενα τα περσινα στο μεταξυ σας παιχνίδια τη θα έλεγες.ηρέμησε και δες τα πράγματα πιο αντικειμενικά...όσο μπορείς  και όταν το 20 του οφη  γίνεται 2-2 όταν δεν μπορείς να κερδίσεις τη δόξα  δεν σου φταίει καμιά διαιτησία. ;)πολύ απλά ακόμα και με τη διαιτησία που λες θα είχες το πάνω χέρι αν έπαιζες φέτος μπάλα..κάτι που δεν το έχεις κάνει εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων και αυτο στην ευρωπη ;)
δεν ξέρω τι λες...
αλλά μας έχεις βγάλει τα μάτια με την ορθογραφία ρε συ....
γμτ

Επισκέπτης
δεν ξέρω τι λες...
αλλά μας έχεις βγάλει τα μάτια με την ορθογραφία ρε συ....
γμτ
δεν σε καταλαβαίνω ρε μοικανε..η ορθογραφια είναι σωστή τη δεν εκαταλαβαινεις; :idiot:τωρα οσο για το τη φταιει ο ολυμπιακος και ο βαλβερδε έκαναν μεταγραφές από αυτές ο κοσταντζο  γιεστε χαιρέτησαν φεισα είναι τραυματίας μακροχρόνια ο ζαραδουκας δανεικούς επίσης ο χαβιτο ο καται ο γκριμπιτς και ο τατος το ίδιο.ο μακουν έχει παίξει λίγο ο αμπτουν δεν εχει βοηθήσει και μαρκανο με τον ορμπαιθ το ίδιο.απο την άλλη έχεις μια ομάδα σαν το παο που στην αρχή της σεζόν χάνει τους πιο φορμαρισμένους παίχτες του και την δύναμη που είχε στα άκρα νινης και χριστοδουλοπουλος παίχτες που ουσιαστικά δε τους αντικατέστησε εσένα αντίθετα δεν σου βγήκαν οι μεταγραφές. δεν δικαιολογείτε αυτος ολυμπιακός και με αυτα τα προβλήματα να είναι δεύτερος.φέτος για μεν το πρόβλημα είναι ότι ολυμπιακός δεν έχει βρει ρυθμό από την αρχή της σεζόν αλλα και δεν υπάρχει το πάθος που υπήρχε παλιά.αντίθετα ο παναθηναϊκός μπορεί να υπολείπεται σε δυναμικότητα αλλα βγάζει μεγάλο πάθος.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
κανεις νομιζω ενα μικρο λαθος Νοεμβρη,Δεκαμβρη η ομαδα επαιξε καλα αν θυμασαι και ρυθμο ειχε

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ψυχολογικα και μενω ο παο ποιον να φοβηθει?
φιλε μιλας ψυχραιμα και ομορφα και ετσι θα σου απαντησω...
ωραιες οι θεωριες αλλα πιο ωραιες οι πραξεις...
ρωτας ποιον να φοβηθεις;δεν ξερω εσυ πως κρινεις τον φοβο αλλα γιατι δεν ρωτας τους παιχτες της ομαδας σου να σου πουν αν φοβηθηκαν φετο στο τηγανι;ανεξαρτητως αποτελεσματος...μιλαμε για φοβο απο τον αντιπαλο...
βλεπω χρονια μπαλλα τετοια κατηφορα σε ντερμπι δεν εχω ξαναδει...και μην τρελλαθουμε αυτο σημαινει φοβαμαι...οταν δεχομαι ανηλεες σφυροκοπημα...αρα μην απαξιωνεις με θεωρηματα τον τρομο που ειχαν στα ματια τους οι παιχτες σου...γιατι ναι ειχαν...δεν ξερω αν επαιζε αντι του τζολε ο αμπντουν (που ειναι μυθος γιατι εκει παιζει ο κεβιν  ;)) αλλα τα βρακακια των παιχτων σου πρεπει να αλλαξαν χρωματακι...βασει γεγονοτων μιλαω...εσυ τι λες ;φοβηθηκαν η οχι;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τύπε ακόμα και ο χρηστιδης δεν θα τα έλεγε αυτά.δηλαδή θες να μου πεις ότι ο λόγος που είσαι στο -5 είναι αποκλειστικά η διαιτησία;δεν λες ομως οτι φετος και εσυ εχεις ευνοηθεί σε παιχνίδια.τη να θυμηθώ το γκολ-οφσάιντ του τζιμπουρ το μη καταλογισμό πέναλτι στο μεταξύ μας ματς την τετάρτη τη φάση οφσάιντ με τα γιαννενα στο 0-0.φέτος αν το χάσετε με αυτό το υλικό και ειδικά με αυτόν τον παναθηναϊκό θα είσαι υπεύθυνος μόνο εσύ.οι αλλοι δεν έχουν λεφτά διοίκηση και ειδικά φέτος η διαιτησία δεν είναι τόσο τραγικοί.σκεψου να σου σφυριζαν εσενα τα περσινα στο μεταξυ σας παιχνίδια τη θα έλεγες.ηρέμησε και δες τα πράγματα πιο αντικειμενικά...όσο μπορείς  και όταν το 20 του οφη  γίνεται 2-2 όταν δεν μπορείς να κερδίσεις τη δόξα  δεν σου φταίει καμιά διαιτησία. ;)πολύ απλά ακόμα και με τη διαιτησία που λες θα είχες το πάνω χέρι αν έπαιζες φέτος μπάλα..κάτι που δεν το έχεις κάνει εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων και αυτο στην ευρωπη ;)
λες μαλακιες ...και εξηγουμαι αμεσως...

τύπε ακόμα και ο χρηστιδης δεν θα τα έλεγε αυτά.δηλαδή θες να μου πεις ότι ο λόγος που είσαι στο -5 είναι αποκλειστικά η διαιτησία;
ναι...

τύπε ακόμα και ο χρηστιδης δεν θα τα έλεγε αυτά.δηλαδή θες να μου πεις ότι ο λόγος που είσαι στο -5 είναι αποκλειστικά η διαιτησία;δεν λες ομως οτι φετος και εσυ εχεις ευνοηθεί σε παιχνίδια.τη να θυμηθώ το γκολ-οφσάιντ του τζιμπουρ το μη καταλογισμό πέναλτι στο μεταξύ μας ματς την τετάρτη τη φάση οφσάιντ με τα γιαννενα στο 0-0.
το γκολ οφσαιντ του τζιμπουρ ειναι το 3-1 αρα δεν αλλαζει αποτελεσμα,μονο σκορ...
μη λες2 μαλακιες το πεναλτι μαζι σου ειναι για το κυπελλο και το οτι πας να κανεις μανταρα μπερδευοντας πραγματα δειχνει οτι δεν εχεις εμπιστοσυνη στα λεγομενα σου  ;)
αν βαλεις και τα 2 οφσαιντ τα δικα μου με γιαννενα ελα να μου πεις....

.όσο μπορείς  και όταν το 20 του οφη  γίνεται 2-2 όταν δεν μπορείς να κερδίσεις τη δόξα  δεν σου φταίει καμιά διαιτησία. ;)
ξαναλες μαλακιες...δηλαδη που αλλου μπορει να μου φταιει η διαιτησια αν οχι εδω;
λες για το 2-0 με οφη που εγινε 2-2...συγνωμη αλλα το γκολ της ισοφαρισης ειναι οφσαιντ...να μου γταιει η οχι η διαιτησια;;
στο 0-0 με την δοξα στο 93 σηκωνει ανυπαρκτο οφσαιντ τον τοροσιδη την ωρα που η μπαλλα ειναι στον μονχε απεναντι σε κενο τερμα...να μην μου φταιει η  διαιτησια;;
ηρεμησε..ανεφερες σαν παραδειγματα δυο παιχνιδια που η διαιτησια ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕ 4 (ΤΕΣΣΕΡΑ) ΠΟΝΤΑΚΙΑ....χαλαρωσε και σκεψου λιγο καλυτερα...μπορεις  ;) ;)

να συνυπολογισω τα δυο ποντακια με αεκ;;
το ενα ποντακι με ξανθη;;(αν δεν θεωρεις πεναλτι την φαση στον αερα του μανιατη που τον ριχνουν στο 24 οποτε μιλαμε για 3 ποντακια  ;))
τα 2ποντακια του βαζελου με κερκυρα;,με σενα αλλα 2;;,με ξανθη αλλα 3;;με αστερα προχτες που κοβει σε τετ α τετ τον μητρογκολ αλλα 2;; με αεκ που δεν δινει πεναλτι και αποβολη στον καφε ;;
αστα ρε τυπε...αυτο ειναι προπαγανδα...να εχει πεισει εκτος απο τους ιδιους τους βαζελους και ολους εσας οτι ολα ειναι καλα με την διαιτησια...ξερω οτι δεν το λες απο κοντρα σε μενα...πεισμενος εισαι απο την προπαγανδα των μμε...ειναι φανερο,απλα γιατι δεν γινεται θορυβος (πλην σαββα και γαυρου και πρωταθλητη) για τις φασεις που προανεφερα και ολοι μας λενε για ανυπαρκτη διοικηση του παο για ''παραγκα του γοντυκα'' για απληρωτους παιχτες και λοιπες μαλακιες...
και με αυτα τα παραμυθακια η ζωη συνεχιζεται και ζησανε αυτοι καλα και εμεις καλυτερα  ;) ;)
ξυπνα τυπε...το'χεις...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τύπε ακόμα και ο χρηστιδης δεν θα τα έλεγε αυτά..σκεψου να σου σφυριζαν εσενα τα περσινα στο μεταξυ σας παιχνίδια τη θα έλεγες.
ρε μαλακα εχεις πιει κατι;;ΤΑ περσινα;;ΣΤΑ παιχνιδια;;εννοεις μηπως και στα δυο ματς;;;γιατι δεν ξερω αν η πρασινη προπαγανδα σε εχει αφησει να καταλαβεις οτι για το πρωτο ματς στο οακα ο θρυλος διαμαρτυρεται για πεναλτι του σπτροπουλου στον φουστερ .για οφσαιτ στο γκολ του μιστερ φουστα και φυσικα για ανυπαρκτο πεναλτι και αποβολη παλι του μιστερ φουστα...
και δεν πιστευω να ξεχασες τον ξυλοδαρμο του παρατηρητη διαιτησιας σε εκεινο το ματς ωστε να μην βαθμολογησει με κακο βαθμο τον κυριο κακο  ;)
εκτος αν πιστευεις οτι τον βασαρα τον πλακωσε απο μονος του ο θαμνακιας με κινητρο την αγαπη του για το ποδοσφαιρο  :2funny: :2funny: :2funny:
σου λεω ηρεμησε λιγο και παρτο αλλοιως...μην ψηνεσαι...μιλαμε για πολυ πουστηδες...δεν μπορεις να φανταστεις ποσο...
το ασπρο μαυρο λεμε ρε...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ο Μαρινάκης (και ο Βαλβέρδε) είχανε δει το όνειρο. Όταν επί Λεμονή πήγε καλά Ευρώπη, αγκομαχούσε την Ελλάδα και όλοι θυμόμαστε τον τρόπο που το πήρε τελικά
Όταν η Οσκαροομάδα πήγε καλά Ευρώπη, έχασε το πρωτάθλημα.
και στις δύο περιπτώσεις ο Ολυμπιακός δεν είχε αρκετούς παίκτες να κάνει ροτέισιον και να μην κουράζεται - ειδικά που στην Ελλάδα όλοι τον παίζουνε ταμπούρι.

Φέτος του Βαλβίδα στο σχέδιο που είχε κάνει δεν του έκατσαν δύο πράγματα. Οι τραυματισμοί στους μέσους και η αστοχία υλικού στους τερματοφύλακες. Το πρώτο ήταν μη αναμενόμενο και το δεύτερο μαλακία του.

Επιπλέον έκανε και μία ακόμα μαλακία. Άφησε το Ριέρα να φύγει και ξαφνικά διαφοροποίησε τελείως το σύστημα του Ολυμπιακού με αποτέλεσμα ακόμα να μην έχει βρει ρυθμό - οι ακραίοι που πήρε, Μόνχε και Αμπντούν παίζουνε για κλάματα.

Ξαναλέω όμως πως το βασικότερο πρόβλημα φέτος είναι οι τραυματισμοί ειδικά στο κέντρο.
το προβλημα στον ολυμπιακο ειναι οτι ο μαρινακηε εχει εγκλοβιστει στην επιλογη βαλβερδε ''για πολλα χρονια'' αν ηταν ο κοκκαλης ο βαλβερδε στην 2ρη στραβη θα ειχε παει σπιτι του και τωρα οι βαζελοι θα ηταν στο -5 αντι για +5

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
φιλε μιλας ψυχραιμα και ομορφα και ετσι θα σου απαντησω...
ωραιες οι θεωριες αλλα πιο ωραιες οι πραξεις...
ρωτας ποιον να φοβηθεις;δεν ξερω εσυ πως κρινεις τον φοβο αλλα γιατι δεν ρωτας τους παιχτες της ομαδας σου να σου πουν αν φοβηθηκαν φετο στο τηγανι;ανεξαρτητως αποτελεσματος...μιλαμε για φοβο απο τον αντιπαλο...
βλεπω χρονια μπαλλα τετοια κατηφορα σε ντερμπι δεν εχω ξαναδει...και μην τρελλαθουμε αυτο σημαινει φοβαμαι...οταν δεχομαι ανηλεες σφυροκοπημα...αρα μην απαξιωνεις με θεωρηματα τον τρομο που ειχαν στα ματια τους οι παιχτες σου...γιατι ναι ειχαν...δεν ξερω αν επαιζε αντι του τζολε ο αμπντουν (που ειναι μυθος γιατι εκει παιζει ο κεβιν  ;)) αλλα τα βρακακια των παιχτων σου πρεπει να αλλαξαν χρωματακι...βασει γεγονοτων μιλαω...εσυ τι λες ;φοβηθηκαν η οχι;
φιλε γενικα λεω τι μου προκαλουσε ο αγωνας πριν καν ξεκινησει πχ.οπως και σε πολλους αλλους.ετσι οπως νοιωθω τουλαχιστον εγω τα πραγματα στο επικειμενο ντερμπυ που ερχετε ο οσφπ δε μου προκαλει το φοβο που μου προκαλουσε.παρολο που οντως ηταν κατηφορα στο καραισκασκης.
δε ξερω εμενα ετσι μου βγαινει τα τελευταια 2-3 χρονια.μπορει και παλι στο οακα να εχει κατηφορα υπερ οσφπ δε ξερω.απλως πριν την εναρξη δε με φοβιζει.και μιας και μιλαμε για οσφπ,αυτο οφειλετε οχι σε ανοδο του παναθηναικου αλλα στη πτωση του οσφπ σε σχεση με τα προηγουμενα χρονια.οι λογοι?ισως αλλο θεμα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
απορώ ρε μαλάκα όξω πόσες φάπες τρως στα καφενεία;
ποιούς τραυματισμούς ρε δεκάβλακα;
ο βάζελος παίζει χωρίς νίνη χριστοδουλόπουλο εδώ και μήνες.
ο μπουμσόνγκ εκτός
ο καρνέζης εκτός.
ο καραγκούνης εκτός.

ποιός εκμεταλλεύεται τι ρε σαχλαμάρα;
ομάδα που παίζει με παίκτες αμούστακους δεκαεφτά ετών και έχιε κάνει καπίνους και μαρίνουνς βασικούς σε πρωτάθλημα με ομάδα που εχει δώσει εκατομύρια το καλοκαίρι για μεταγραφες;
ουστ ρε δεκάβλακες.
ουστ.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
κάνα λινκ για το παιχνίδι παίζει;

Επισκέπτης
ρε μαλακα εχεις πιει κατι;;ΤΑ περσινα;;ΣΤΑ παιχνιδια;;εννοεις μηπως και στα δυο ματς;;;γιατι δεν ξερω αν η πρασινη προπαγανδα σε εχει αφησει να καταλαβεις οτι για το πρωτο ματς στο οακα ο θρυλος διαμαρτυρεται για πεναλτι του σπτροπουλου στον φουστερ .για οφσαιτ στο γκολ του μιστερ φουστα και φυσικα για ανυπαρκτο πεναλτι και αποβολη παλι του μιστερ φουστα...
και δεν πιστευω να ξεχασες τον ξυλοδαρμο του παρατηρητη διαιτησιας σε εκεινο το ματς ωστε να μην βαθμολογησει με κακο βαθμο τον κυριο κακο  ;)
εκτος αν πιστευεις οτι τον βασαρα τον πλακωσε απο μονος του ο θαμνακιας με κινητρο την αγαπη του για το ποδοσφαιρο  :2funny: :2funny: :2funny:
σου λεω ηρεμησε λιγο και παρτο αλλοιως...μην ψηνεσαι...μιλαμε για πολυ πουστηδες...δεν μπορεις να φανταστεις ποσο...
το ασπρο μαυρο λεμε ρε...
το οτι ο τζιμπουρ κάνει το 3-1 άπλα αλλάζει το σκορ.και ποιος μου λέει οτι δεν θα γινόταν το 2-2;του δίνεις την ευκαιρία η τον τελειώνεις;δεν μπορεί όπου σε συμφέρει να τα λες όπως θες ;)πραγματικά τώρα πιστεύεις οτι φταίει η διαιτησία για το -5; αν το δεις ψύχραιμα θα δεις οτι φέτος δεν έχεις καθόλου σταθερή απόδοση σε καμια φαση του πρωταθλήματος.αν εξαιρέσεις κάποιες εμφανίσεις στην ευρωπη εισαι απο μέτριος εως κακός.μιλάς συνεχεια για κέντρα αποφάσεων που ευνοούν το βαζελο.μα είσαι σοβαρός;ποιος να έχει εύνοια αυτός που δεν έχει διοίκηση αυτός που δεν ξερει αν το φκεβαρη θα εχει να πληρώσει τους παιχτες;είπαμε ρε χρηστιδη αλλα ο οπαδισμος πρέπει να αφηνει να βλέπεις ότι φέτος ο ολυμπιακός πήγε να πάρει ένα πρωτάθλημα περίπατο και μπήκε με υπεροψία. δεν μπορει να θες να λεγεσαι μεγαλη ομαδα και να στεκεσαι σε 90λεπτο σε μια φαση.καποτε αυτα τα ματς τα κερδιζες με 2- γκολ διαφορά.θέλω να πω οτι είναι ιεροσυλία να λες ότι με τη δοξα σου έκοψε ενα οφσάιντ και ότι από αυτό έχασες τους 3 βαθμούς :headbang:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
X το κόβω το ματς... :headbang: :headbang: :headbang:

Stories