Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
72
Πόντοι
16
ουτε οι τεληδες δεν φωναξανε και εσεις λαγοι εκει τον χαβα σας.Τον εναν μαλιστα παιχτη του τελη επρεπε να του κανουν και μυνηση, κοντεψε να του κοψει τον αστραγαλο παπαρα.

Αδερφέ μου μεγάλη παγωνιά στό -5  :cheesy:

Επισκέπτης
μιας που όπως έλεγες ήσουν της δουλειάς θέλω να μου πεςι από την εποχή του βαλβερδε πόσους παίχτες έφερε και πόσοι από αυτοί ειτε έφυγαν στα μισά είτε απλά γέλαγε το γήπεδο.και ο ισπανος συνέχιζε να τους βάζει.οχι μάνατζερ ..αλλα και αποτυχημένος μάνατζερ είναι ο βαλλβερδε.φετινό παράδειγμα ο γιεστε παίχτης που ηταν καμένος γιατί αν δεν ηταν δεν θα πέρναγε ούτε έξω από το ρεντη ;)να συνεχίσω με το χαβιτο που ηταν δική του επιλογή η για τον κοσταντζο;

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
αλήθεια για τον χαβίτο, τσάμπα έγινε τόσος θόρυβος πέρσι...

Εγγρ.
24 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Κύριε Γόντικα, με …κέρδισες κατά κράτος!
30 Ιανουαρίου, 2012 19:36 0 Σχόλια

6
Share
*** ΤΑ κατάφερε μια χαρά και πάλι ο Παναθηναϊκός * ΞΕΠΕΡΑΣΕ το εμπόδιο της Δόξας με ένα γκολ,όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι τους * ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, κατάφερα ( ναι ! άντεξα ! ) να το παρακολουθήσω μέχρι τέλους * ΚΑΙ όταν ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη, συνέλαβα με φρίκη τον … εαυτό μου, να δέχεται ενδόμυχα, να ενστερνίζεται την λογική του … κ. Γόντικα, του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

*** ΝΑΙ, αγαπητοί φίλοι, το ομολογώ : * ΠΙΣΤΕΨΑ ότι μερικά παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα είναι ντέρμπι και κάποια άλλα φιλικά * ΟΤΙ άλλοι αντιμετωπίζουν άλλους φτύνοντας αίμα και άλλοι αντιμετωπίζουν τους ίδιους προσφέροντάς τους φοντάν με κερασάκια

*** ΑΥΤΟ το συναίσθημα με κατέλαβε και δυστυχώς, ακόμα δεν λέει να με εγκαταλείψει * ΠΩΣ ΝΑ το κάνουμε δηλαδή, περισσότερο σαν φιλικό μου φάνηκε αυτό το παιχνίδι, παρά σαν επίσημο * ΠΟΙΑ Δόξα τώρα, σε σχέση με την Δόξα πού έπαιξε εναντίον του Ολυμπιακού ; * ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση * ΚΑΙ πιστεύω, ότι τα αγωνιώδη ερωτήματά μου έχουν απόλυτη σχέση με την δικαιολογημένη μου αδυναμία να εισέλθω στο μυαλό και τη σκέψη ενός επαγγελματία, πολύπειρου και μπαρουτοκαπνισμένου προπονητή

*** ΘΑ τολμήσω λοιπόν να τα καταθέσω κάποια απ’ αυτά * ΟΠΩΣ για παράδειγμα, τι έγινε με αυτό τον Αραβίδη, τον παίκτη πού συνεκλόνισε με την απόδοσή του και τις φυσικές του δυνάμεις στο 0-0 με τον Ολυμπιακό ; * ΜΕΧΡΙ το τελευταίο σφύριγμα ο Αραβίδης έτρεχε ασταμάτητα, ανεβοκατέβαινε το γήπεδο συνεχώς και διατηρούσε ακμαία την αγωνιστικότητά του όταν άλλοι, νεώτεροί του τα είχαν κυριολεκτικά «φτύσει» από αντοχές

*** ΓΙΑ την Εθνική ομάδα ήταν ο Αραβίδης σ’ εκείνο το παιχνίδι και είμαι βέβαιος, ότι αν έπιανε και το μισό αυτής της απόδοσης εναντίον του Παναθηναϊκού, ο Σάντος θα ήταν υποχρεωμένος να τον έχει στις βασικές του επιλογές για το Πανευρωπαϊκό * ΑΛΛΟΝ όμως Αραβίδη ξέραμε, άλλον είδαμε * Η ΑΠΟΔΟΣΗ του όσο έπαιξε, ήταν κάτω του μετρίου * ΟΣΟ για δυνάμεις, σκέτη απογοήτευση * ΣΑΝ να έβλεπες εκείνο τον γέρο της τηλεοπτικής διαφήμισης πού σουτάρει τη μπάλα για να δείξει στο εγγονάκι του ότι κρατάει ακόμα * ΟΥΤΕ πού το έβγαλε το ματς ο Αραβίδης, πού έγινε αλλαγή γύρω στο 70’ από τον οξυδερκή προπονητή κ. Κατσαβάκη

*** ΜΙΑ και αναφέραμε όμως το όνομα αυτού του γερόλυκου και πανέμπειρου προπονητή, πού έχει φάει με το κουτάλι και ξέρει απ’ έξω και ανακατωτά ακόμα και την τελευταία σπιθαμή των ελληνικών γηπέδων, νομίζω ότι θα πρέπει – για να μας φύγει το συναίσθημα πού λέγαμε – να προσπαθήσουμε να εισχωρήσουμε και παραμέσα, στα άδυτα της λαβυρινθώδους προπονητικής του σκέψης * ΚΑΙ αφού του ζητήσουμε συγνώμη για την παροιμιώδη άγνοιά μας, να του θέσουμε κάποιες ερωτήσεις τεχνικής ( κυρίως ) φύσεως

*** ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ, για παράδειγμα, τι μπορεί να έγινε με τον Κατσικογιάννη, τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, ο οποίος εξελίχθηκε σε πρωταγωνιστή εκείνου του αγώνα, προκαλώντας στο τέλος ακόμα και τον εκνευρισμό του κεντρικού ερυθρόλευκου στόπερ Αβραάμ Παπαδόπουλου

*** ΠΟΥ ήταν ο Κατσικογιάννης, πού θεωρείται ένας εξαιρετικός αμυντικός μέσος, έχοντας στο ενεργητικό του και ευρωπαϊκές συμμετοχές ; * ΑΠ’ όλους αυτούς πού έβαλε να αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό, ο γερόλυκος προπονητής, νομίζω ότι ο Κατσικογιάννης είναι δύο επίπεδα τουλάχιστον πιο πάνω, γι’ αυτό και μου κάνει εντύπωση το ότι δεν αγωνίστηκε ΚΑΘΟΛΟΥ * ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΣ δεν ήταν, σίγουρα * ΓΙΑ τραυματίας, δεν γνωρίζω, ούτε όμως και πληροφορήθηκα κάτι τέτοιο

*** ΤΟΣΑ ξέρω, τόσα λέω βέβαια, αλλά δεν μπορώ και να μένω επ’ άπειρον στα βαθιά σκοτάδια της άγνοιας * ΑΛΛΑ ερωτηματικά λοιπόν, γεννούνται και για τον Λεάντρο, ένα νεαρό και πολύ ταλαντούχο παίκτη, ο οποίος διέπρεπε μέχρι πρότινος στα πρωταθλήματα Νέων με τη φανέλα του Ολυμπιακού

*** Ο ΛΕΑΝΤΡΟ, πού έχει δοθεί δανεικός απ’ ό,τι ξέρω στη Δόξα Δράμας, από την ημέρα πού η ομάδα των μαυραετών άρχισε τους αγώνες της ήταν πάντα βασικός στη ραχοκοκαλιά της * ΠΑΙΚΤΗΣ με πολλές αρετές, πού μπορεί να παίξει και στόπερ, προχθές δεν βρέθηκε στις επιλογές του κ. Κατσαβάκη * ΠΙΣΤΕΥΩ βεβαίως ότι θα έχει σοβαρούς λόγους και γι’ αυτό

*** Η ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ παροικία στη Δόξα, όμως, έχει κι’ άλλα μέλη * ΟΠΩΣ για παράδειγμα τον δαιμόνιο πιτσιρικά Βάντερσον, πού είναι ικανός να ανοίξει το κάθε … «κονσερβοκούτι» αντίπαλης άμυνας * Ο ΒΑΝΤΕΡΣΟΝ, μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο σαν αλλαγή * ΟΠΩΣ και ο Σοϊλέδης, ένας ακόμα εξαιρετικά ταλαντούχος ποδοσφαιριστής από τους Νέους του Ολυμπιακού, με συμμετοχές και στην πρώτη ομάδα *** ΠΟΛΥΣΥΝΘΕΤΟΣ ο Σοϊλέδης, με εξαιρετική ικανότητα και στην εκτέλεση στημένων * ΚΑΙ αυτός μπήκε στην ομάδα τη Δόξας στο δεύτερο ημίχρονο, υλοποιώντας προφανώς έναν ακόμη τολμηρό σχεδιασμό του προπονητή του * Ο ΟΠΟΙΟΣ, είμαι σίγουρος, ότι είχε τον σκοπό του και τα σχέδιά του * ΑΛΛΟ αν εγώ δεν μπορώ να καταλάβω, διότι απλά, δεν είμαι προπονητής * ΚΑΙ ακριβώς αυτός είναι και ο λόγος, η βαθύτατη άγνοια, πού μου έχει καρφωθεί στο μυαλό η ιδέα ότι το παιχνίδι έκλινε περισσότερο προς το «φιλικό» και λιγότερο προς το ντέρμπι * ΚΥΡΙΕ Γόντικα, το ομολογώ, με κέρδισες κατά κράτος ***

Μανώλης Γαβαθιώτης

andrios

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
απο μια αποψη ειναι για λυπηση,απο την αλλη ομως για γαμω τα γελια :2funny: :2funny: :2funny: αυτοι ειναι οι λιμανισια μαγκια,δεν παιζουμε φιλικα αλλα υπαρχει παροικια δανεικων στην Δοξα αλλα κραζουμε γιατι δεν κοψανε βαθμους κ στον βαζελο μια κ τα δικα μας σαπακια μειναν στο χ :2funny: :2funny: :jerking: :jerking: :jerking: αυτος τωρα ''αρθογραφει'' κ εχει κ αναγνωστες :jerking: :think: :think: :2funny: :2funny:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
απο μια αποψη ειναι για λυπηση,απο την αλλη ομως για γαμω τα γελια :2funny: :2funny: :2funny: αυτοι ειναι οι λιμανισια μαγκια,δεν παιζουμε φιλικα αλλα υπαρχει παροικια δανεικων στην Δοξα αλλα κραζουμε γιατι δεν κοψανε βαθμους κ στον βαζελο μια κ τα δικα μας σαπακια μειναν στο χ :2funny: :2funny: :jerking: :jerking: :jerking: αυτος τωρα ''αρθογραφει'' κ εχει κ αναγνωστες :jerking: :think: :think: :2funny: :2funny:

ρε γίγαντα, τι να κάνουμε; έτσι βγάζει το ψωμί του ο άνθρωπος. κι εσένα αν σε πλήρωνε η ΠΡΑΣΙΝΗ ή το ΝΤΕΡΜΠΥ δεν θα έγραφες αντίστοιχες παπαριές;

andrios

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ρε γίγαντα, τι να κάνουμε; έτσι βγάζει το ψωμί του ο άνθρωπος. κι εσένα αν σε πλήρωνε η ΠΡΑΣΙΝΗ ή το ΝΤΕΡΜΠΥ δεν θα έγραφες αντίστοιχες παπαριές;
ο τυπος σε τηλ εκπομπη μετα το ντερμπι...αναπολουσε τα περσινα καφριλικια,το κλιμα που υπηρχε λεει ηταν κ ενας λογος που δεν νικησαν... :dunno:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
Πάει για Χλεμπ ο Ολυμπιακός

Τον Χλεμπ θα προσπαθήσει να ντύσει στα "ερυθρόλευκα" ο Ολυμπιακός στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο. Από τη διοίκηση του Ολυμπιακού έλεγαν πως οι μετεγγραφές ολοκληρώθηκαν για τους πρωταθλητές με την απόκτηση του Κάρολ, εκτός και αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό.

Αυτό το εξαιρετικό είναι ο Λευκορώσος άσος της Μπαρτσελόνα, ο οποίος για το πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα της Βόλφσμπουργκ, σκοράρωντας ένα γκολ σε τέσσερις συμμετοχές. Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να εντάξει στο δυναμικό του έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά από τα άκρα και διαθέτει και πλούσια εμπειρία, καθώς έχει αγωνιστεί 168 φορές στην Μπουντεσλίγκα, 108 στην Πρέμιερ Λιγκ και 19 στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Ο 32χρονος επέστρεψε στην Μπαρτσελόνα από το δανεισμό του από τη Βόλσμπουργκ, ωστόσο ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν τον υπολογίζει. Ετσι οι πρωταθλητές Ευρώπης αναμένεται να το αφήσουν ελεύθερο έξι μήνες πριν ολοκληρωθεί η συνεργασία τους, με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να βγει "κερδισμένος" από αυτό το διαζύγιο. 

Σε λίγες ώρες η μετεγγραφική περίοδος εκπνέει, άρα ό,τι είναι να γίνει πάνω σε αυτό το θέμα, θα γίνει μέχρι τη Δευτέρα το απόγευμα. Τον Χλεμπ έχουν βάλει στο στόχαστρο και άλλες ομάδες, αλλά ο Ολυμπιακός αυτή την στιγμή βρίσκεται πιο κοντά στον παίκτη από κάθε άλλο σύλλογο.

Ένα από τα ζητήματα που θα πρέπει να λύσει ο Ολυμπιακός αν τελικά στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του ο Χλεμπ, είναι η ελευθέρωση μίας θέσης ξένου. Οι πρώτες σκέψεις των ανθρώπων της ομάδας είναι ένας από τους Μόνχε, Φέισα να παραχωρηθούν σε άλλη ομάδα.

novasports.gr

Επισκέπτης
παιδες ελεγα λιγο να σας κοροιδεψω λιγο για το -5 αλλα αλλαξα γνωμη
Η διοικηση σας το κάνει καλυτερα απ' οσο θα μπορουσα ποτε να το κσνω εγω.

Βαγγέλα κλαίω ρε!

«Καμία άλλη μεταγραφή»

Ο Ολυμπιακός κατέστησε σαφές το βράδυ της Κυριακής ότι δεν υλοποιήσει δεύτερη μεταγραφική κίνηση για την περίοδο του Ιανουαρίου. Πιο συγκεκριμένα από την πειραϊκή ΠΑΕ ειπώθηκε ότι «δεν πρόκειται να κάνουμε κάποια άλλη μεταγραφή. Προσπαθήσαμε πολύ. Παλεύαμε έως και τώρα διάφορες υποθέσεις, όμως υπήρξαν δυσκολίες και ο Γενάρης δεν προσφέρεται για κάτι το εξαιρετικό.

Η επιστροφή του Ντιόγο αποτέλεσε μία... εσωτερική μεταγραφή για εμάς ενώ αποκτήσαμε και έναν ικανό και έμπειρο τερματοφύλακα, τον Ρόι Κάρολ. Εξάλλου είχαμε πει ότι θα κάναμε κίνηση μόνο για κάτι πολύ καλό. Πιστεύουμε πολύ στο ήδη υπάρχον ρόστερ και με αυτό θα συνεχίσουμε από εδώ και πέρα και μέχρι το τέλος της χρονιάς».

Εκτός αυτού επισημάνθηκε ότι «περιμένουμε να γυρίσουν πίσω οι τραυματίες. Μόλις γίνει αυτό ο Ολυμπιακός θα είναι ακόμα πιο δυνατός και ακόμα πιο ενισχυμένος. Η επιστροφή των τραυματιών θα βοηθήσει πολύ την ομάδα».
βιαστηκες παιχταρα μου.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Ενα βήμα πριν υπογράψει στον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Καζίμ - Καζίμ, καθώς σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες ο τούρκος (με αγγλικό διαβατήριο) μεσοεπιθετικός βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα!
Ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με τη Γαλατασαράι για το δανεισμό του παίκτη, ο οποίος πήρε το αεροπλάνο και ήρθε στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να συζητήσει τις τελικές λεπτομέρειες του συμβολαίου του.

Οπως είχαμε γράψει και νωρίτερα ο Καζίμ είχε κερδίσει έδαφος σε σχέση με τον Χλεμπ, ο οποίος βρισκόταν σε δεύτερο πλάνο. Και αυτό ισχύει τελικά, με τον τούρκο να κερδίζει τη... μάχη από το λευκορώσο.

Ο τουρκοκύπριος με αγγλικές ρίζες αρέσει και στον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος έδωσε το ok για τη μεταγραφή. Συνεπώς, πρέπει να θεωρείται πλέον σίγουρο πως ο Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει μία σημαντική κίνηση στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου με την απόκτηση του Καζίμ - Καζίμ.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο παίκτης έχει αγγλικό διαβατήριο, κάτι που σημαίνει πως δεν θα πιάσει θέση ξένου στο ερυθρόλευκο ρόστερ κι έτσι δεν χρειάζεται να αποχωρήσει κάποιος ποδοσφαιριστής για να αποκτηθεί.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αυτό πες το στο βαλβερδε και στο μοικανο που διαφωνεί ;)
ήμουνα ο πρώτος που είπε πριν καν γίνει η μεταγραφή πως δεν καταλαβαίνω γιατί τον παίρνει ο Ολυμπιακός
δεν έχω αλλάξει γνώμη

μόνο αν ήταν να "αγοράσει" εύνοια σε μεταξύ με τον Άρη ματς ο Ολυμπιακός θα το καταλάβαινα, αλλά τον πήρε ελεύθερο, οπότε δεν κολλάει.

Προφανώς και μαλακίες επιλογές γίνονται κάποιες φορές αλλά αυτό ήταν εξώφθαλμο.

όσο για το ποιους έφερε ο Βαλβέρδε δεν με αφορά. Με ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός να παίζει με ένα σύστημα και να μου δείχνει πως είναι προπονημένη ομάδα. Οι παίκτες που έρχονται σε μια ομάδα δεν είναι μόνο θέμα προπονητή, είναι και θέμα σκάουτινγκ, προέδρου, τεχνικών διαυθυντών, μπάτζετ και ένα σωρό άλλων θεμάτων.

Ο καλύτερος μάνατζερ για μένα ήταν ο Ίβιτς από πλευράς παικτών που έφερνε και πιάνανε. Για μένα κακώς έφυγαν Ίβιτς και Λεμονής. Αλλά τα εσωτερικά μίας ομάδας δεν μπορείς να τα ξέρεις όλα έξω από το χωρό.

Για τον Ντιόγο: είπαμε πως η πτώση του η αγωνιστική είναι ανεξήγητη. ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ του χρονιά έδειξε πως ξέρει καντάρια μπάλα. Σε αντιπαραβολή με αυτό που λες για τη Βραζιλία θα σου έλεγα πως παρότι ήταν κακός τη δεύτερη χρονιά πολλές ομάδες τον θέλησαν για δανεικό. Πιστεύω πως δεν ξέχασε την μπάλα. Απλά του πήρανε τα μυαλά αέρα από την αποθέωση της πρώτης χρονιάς. Έτσι νομίζω.

Βούδας δεν είμαι να έχω πάντα δίκιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom