Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
και αφου λες δεν ειναι πεναλτι θελω να μου πεις τι ειναι αυτη η φαση; τι επρεπε να δωσει ο διαιτητης;;τιποτα;καλως ειπε παιζετε;;
γιατι δεν σταματας;; δεν καταλαβαινεις οτι ξευτιλιζεσαι;;εχει σημασια αν τον ξεκιναει το τραβηγμα απο εξω;τον τραβαει γινεται η εκτελεση μπαινει στην περιοχη δεν τον αφηνει ,πεφτει απο το τραβηγμα τελος...
σεβασου λιγο τον εαυτο σου και σταματα τωρα...δεν ειναι αναγκη να συνεχιζεις να ξευτιλιζεσαι...
αν θες ρωτα και κανεναν που του εχεις εμπιστοσυνη να σου πει τον κανοινισμο...
μπορει να ειναι και κανενας απο αυτη την σελιδα...που ξερεις;;;μερικοι ασχολουνται με αυτα και τα κατεχουν ;)
και αφου λες δεν ειναι πεναλτι θελω να μου πεις τι ειναι αυτη η φαση; τι επρεπε να δωσει ο διαιτητης;;τιποτα;καλως ειπε παιζετε;;
δεν σου έχω ξαναπεί ότι όταν κουβεντιάζουμε σοβαρά δεν θα μου λες βαρύγδουπες παπαριές του στυλ "ξευτιλίζεσαι" κ.λπ.;
άνετα μπορώ να σου πω ότι γαμιέσαι κι ότι σε γράφω στα αρχίδια μου (που ισχύει, απλά δεν στο λέω).
εφόσον το τράβηγμα ξεκινάει από έξω και η μπάλα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ακόμη, ο διαιτητής πρέπει να σταματήσει το παιχνίδι και να κάνει παρατήρηση στον παίχτη που τραβάει.
να του τραβηξει το αυτι, να τον κανει ντα, να τον μαλωσει βρε αδερφεδεν σου έχω ξαναπεί ότι όταν κουβεντιάζουμε σοβαρά δεν θα μου λες βαρύγδουπες παπαριές του στυλ "ξευτιλίζεσαι" κ.λπ.;
άνετα μπορώ να σου πω ότι γαμιέσαι κι ότι σε γράφω στα αρχίδια μου (που ισχύει, απλά δεν στο λέω).
εφόσον το τράβηγμα ξεκινάει από έξω και η μπάλα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ακόμη, ο διαιτητής πρέπει να σταματήσει το παιχνίδι και να κάνει παρατήρηση στον παίχτη που τραβάει.
τζορτζ σου λεω σταματα...μιλαμε για συστημα...ξερεις τι σημαινει συστημα;;ειπα εγω ο βασιλακης;προφανως καποιοι τα ψαχνουν και του δινουν να σχολιασει...γιατι δεν εβαλαν αυτη την φαση;
γιατι δεν εδειξαν ριπλεη απο τη νοβα;
σε ρωταω;θεωρεις τυχαιο λαθος;
οταν ξεψειριζουν την παραμικρη φαση;
προκαλεις γελιο....καλο βραδυ...εισαι σωστος και πανω απο ολα αντικειμενικος...
νομιζω αντεξα αρκετα... ;)
αλλη μια ρομπα ερχεται, κοιτα ρε στοκε τι ειχες ποσταρει για απαντηση, την συνεντευξη του ρηγα, πες μου λοιπον που λες οτι '''να τιμωρουνται αυστηρα οσοι εφαρμοζουν τους κανονισμους'''πάμε πάλι. έλεγα ακριβώς: "να τιμωρούνται αυστηρά όσοι εφαρμόζουν τους κανονισμούς".
τι είπαμε ότι έφαγες σήμερα το μεσημέρι;
υ.γ.: τελικά το παρακάτω ισχύει ή όχι;
αυτό που είδα εγω ηταν οτι ο παίχτης κάνει κίνηση προς τα πίσω το γεγονός οτι η μπάλα πηγαίνει προς την μεριά που κανει την κίνηση δεν νομίζω ότι είναι οφσάιντ αφου δεν εχει την πρόθεση ουτε να μπερδέψει αντίπαλο ουτε να πάρει την μπάλα.γιαυτο και ο επόπτης δεν σηκώνει το σημαιάκι αν και είναι διπλά.το θέμα είναι ότι κολλάτε σε μια φάση από που ξεκίνησε αν ηταν οφσάιντ και οχι οτι ο μεγιερι για μένα εχει κάνει παράβαση.σου ξαανειπα αν στη θέση του παίχτη του πας ηταν ο τζιμπουρ ο μιραλας ο παντελιτς ο φετφα ο διαιτητής θα σφύριζε και πέναλτι και ισως κοκινη κάρτα ;)και για να μην λες οτι μεροληπτώ τα ίδια είπα και για το προηγούμενο παιχνίδι με τον παο και το πέναλτι του λετο αν στη θέση του λετο ηταν ο γουνδουλακης ο σκεμπρι ο σιοβας θα έδινε με την ίδια ευκολία πέναλτι;εδω κανεις λαθος ....κανει κανονικα κινηση προς την μπαλλα σε σημειο που μεχρι να την ακουμπησει πρωτος ο λιλα δεν ξερεις ποιος θα την βρει...κανονικα κανει οχι κινηση αλλα ΚΙΝΗΣΑΡΑ...δες το και θα καταλαβεις...δεν σταματαει την κουρσα προς την μπαλλα ποτε...
αλλη μια ρομπα ερχεται, κοιτα ρε στοκε τι ειχες ποσταρει για απαντηση, την συνεντευξη του ρηγα, πες μου λοιπον που λες οτι '''να τιμωρουνται αυστηρα οσοι εφαρμοζουν τους κανονισμους'''
ζητα συγνωμη μωρη ρομπα ξεκουμπωτη που εχεις και μουτρα να ποσταρεις, αντε αρκετα μας διασκεδασες και αποψεκαλά ντε, σόρυ. λάθος έκανα. εννοούσα "να γαμιούνται από αράπη οι διαιτητές που εφαρμόζουν τον κανονισμό"
αυτό που είδα εγω ηταν οτι ο παίχτης κάνει κίνηση προς τα πίσω το γεγονός οτι η μπάλα πηγαίνει προς την μεριά που κανει την κίνηση δεν νομίζω ότι είναι οφσάιντ αφου δεν εχει την πρόθεση ουτε να μπερδέψει αντίπαλο ουτε να πάρει την μπάλα.γιαυτο και ο επόπτης δεν σηκώνει το σημαιάκι αν και είναι διπλά.
ζητα συγνωμη μωρη ρομπα ξεκουμπωτη που εχεις και μουτρα να ποσταρεις, αντε αρκετα μας διασκεδασες και αποψε
το είπα απο την πρώτη στιγμή απλά βάζω το ''νομίζω''γιατί δεν θέλω να είμαι απόλυτος και επειδή στην Ελλάδα τους κανονισμούς όπως και τους νόμους τους ερμηνεύει ο καθένας ανάλογα με τη τον βολεύει ;)μεγάλε μου, μην νομίζεις απλώς. να είσαι σίγουρος. για να σου φύγει και η τελευταία αμφιβολία, δες τη φωτο από τους κανονισμούς που περιγράφει σχεδόν ακριβώς τη φάση
γάματα....παρακαλώ, αγνοήστε αυτό το ποστ. απλώς συγκεντρώνω τα σημαντικότερα για να τα δει όλα μαζί ο περσόνας όταν μπει
ρε μαλακα δεν εχεις ουτε τα αρχιδια να παραδεχτεις οτι λες ψεματα, οτι εισαι κολωτουμπας και αναρχιδος σε εχουμε καταλαβει, το εισαι και πουστης αντρας το μαθαμε και αυτο, παρε και την αλλη την λουκια τον φωτεινο παντογνωστη και αντε γαμηθειτεε μην τα παίρνεις κι εσύ όλα τοις μετρητοίς. όταν λέω "να γαμιούνται από αράπη όσοι εφαρμόζουν τον κανονισμό", στην πραγματικότητα εννοώ "να παρτουζώνονται από τον Λεξ Στιλ και τον Ρόκο Σιφρέντι και να χύνονται στη μάπα όσοι εφαρμόζουν τον κανονισμό"
[πόσο σουρεαλισμό θα βάλω ακόμα ο πούστης]
ρε μαλακα δεν εχεις ουτε τα αρχιδια να παραδεχτεις οτι λες ψεματα, οτι εισαι κολωτουμπας και αναρχιδος σε εχουμε καταλαβει, το εισαι και πουστης αντρας το μαθαμε και αυτο, παρε και την αλλη την λουκια τον φωτεινο παντογνωστη και αντε γαμηθειτε
ΕΝΩ Ο ΚΥΡΚΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΙΣΑΝΕ ΚΑΡΤΕΡΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΠΕΤΡΕΨΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟ ΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΤΣΙ?
αυτο ειναι θρασος...τουλαχιστον ο παπαθεοδωρου κρυβεται στην ανωνυμια...
αυτος το υπογραφει κιολς
ΔΗΜΟΣ ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ
ο μαλακας του μεγκα...και δεν εχει επεμβει ακομα ο εισαγγελεας...
περιμενω απο καποια ξεγλιστρηματα πουτανων να πουν την αποψη τους για εκφοβισμο διαιτητων οταν ειχε κανει πεσιμο και καλα (που διαψευστηκε) ο μαρινακης στον κυρκο...
ειχαν βγει τα ξεπεταγματα και σκουζανε για τρομοκρατια για μηνυματα για ανφεαρ κλπ κλπ...
τωρα που τον ενα τον πλακωνουν μπροστα στην εγκυο γυναικα του και στον αλλο κανουν ντου μεσα σε γηπεδο με κουκουλες υπαρχει κανενα σχεδιο;;;
ρητορικη ερωτηση...
αμα περιμενα απο καποια αναρχιδα πουστρακια που τους γαμαει τα αγαμητα ο θρυλος να φορεσουν παντελονια και να σταθουν παλληκαρια....θα περιμενω πολυ ακομα...
σας γαμαει μια ζωη και ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ για αιωνες ο θρυλος πουτανακια...
χωνεφτε το....
αρα ειναι ιδια φαση με αυτο το πεναλντι ετσι?τωρα κανεις πλακα;;;τι αναλυση θελεις...η μπαλλα παιζει τον τραβαει στην περιοχη τον ριχνει τελοοοοοοοος...
υπαρχει κατι αλλο να συζητησουμε;;αν δεν ειναι αυτο πεναλτι δεν ειναι κανενα...
[size=80pt]0.16....[/size]αρα ειναι ιδια φαση με αυτο το πεναλντι ετσι?
ξεκιναει το τραβηγμα εξω απο την περιοχη και πεφτει μεσα ενω η μπαλα παιζει σωστα?
με τα δικα σου λεγομενα ειναι πεναλτι ετσι?