Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (3 μέλη και 6 επισκέπτες)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
βροχή από μαλακίες πέφτει απόψε.
άλλη μία τρισμέγιστη παπαριά λοιπόν: το σφύριγμα του διαιτητή αρκεί για να θεωρηθεί ότι η μπάλα παίζει!!!!! δεν είναι απαραίτητο να εκτελεστεί το φάουλ!
ώρα να πάρουμε ομπρέλα
ρε μαλακα ανοιξε τα στραβα σου και μην ξεφτυλιζεσαι αλλο, μονος σου βγαζεις τα ματια σου, η ανατροπη γινεται μεσα μεσα στην περιοχη απο την στιγμη που εκτελειται το φαουλ και η μπαλα παιζει, τραβα για υπνο

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
σου λεω πως γινεσαι ρομπα απλα γιατι βλεπω πως προσπαθεις να αποδειξεις το αναποδεικτο...
ρομπα ειναι οποιος δεν παραδεχεται μια πραγματικοτητα απλα επειδη αυτη του χαλαει την ιστορια οπως την εχει πλασει...
εγω ειδα οτι εκανα λαθος με το οφσαιντ βγηκα το ειπα ακριβως για να μην γινομαι ρομπα...
εσενα σε ρωταω αν ηταν  πεναλτι το τραβηγμα της φανελλας και μου αρχιζεις κατι προσποιησεις που δεν θα τις εκανε ουτε ο μεσι...
ο διαιτητης δεν κοιταγε ,δεν το αιχα δει ουτε εγω και δεν το ειχα αναφερει ,με αλλα λογια να αγαπιομαστε...
σε ξαναρωταω ευθεως...
ηταν ναι η οχι πεναλτι;;απλα...

αν θυμάσαι καλά, πριν μια βδομάδα με είχες ρωτήσει για τράβηγμα στον τοροσίδη και σου είχα πει ευθέως ότι ήταν πέναλτι που δεν δόθηκε.
αφού λοιπόν θες να κάνουμε σοβαρή κουβέντα, για πες μου: το τράβηγμα ξεκινάει έξω από την περιοχή ή όχι; απλά

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
MΠΟΧΑ

μια ζώη αυτός ο βρωμοσύλλογος,από την πρώτη μέρα της ίδρυσής του

πρόεδροι στη φυλακή,άλλοι κατηγορούμενοι για κακουργήματα,μπλεγμένοι σε χοντρά πολιτικά σκάνδαλα,με μίζες,με δωροδοκίες,με προμήθειες κλπ

παράγκα,αγορασμένοι ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ διαιτητές....με απειλές,εκβιασμούς,ξύλο

αγορασμένα ΣΙΚΕ πρωταθλήματα

με μόνιμο χορηγό και σπόνσορα ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ(ΕΡΤ-ΟΤΕ-ΣΙΜΕΝΣ κλπ)

οπαδοί-ανδρείκελα να χειροκροτούν κλεμμένα πρωταθλήματα και κάλπικες νίκες

ΑΥΤΟΣ είναι ο γαύρος....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

αυτο ειναι θρασος...τουλαχιστον ο παπαθεοδωρου κρυβεται στην ανωνυμια...
αυτος το υπογραφει κιολς
ΔΗΜΟΣ ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ
ο μαλακας του μεγκα...και δεν εχει επεμβει ακομα ο εισαγγελεας...
περιμενω απο καποια ξεγλιστρηματα πουτανων να πουν την αποψη τους για εκφοβισμο διαιτητων οταν ειχε κανει πεσιμο και καλα (που διαψευστηκε) ο μαρινακης στον κυρκο...
ειχαν βγει τα ξεπεταγματα και σκουζανε για τρομοκρατια για μηνυματα για ανφεαρ κλπ κλπ...
τωρα που τον ενα τον πλακωνουν μπροστα στην εγκυο γυναικα του και στον αλλο κανουν ντου μεσα σε γηπεδο με κουκουλες υπαρχει κανενα σχεδιο;;;
ρητορικη ερωτηση...
αμα περιμενα απο καποια αναρχιδα πουστρακια που τους γαμαει τα αγαμητα ο θρυλος να φορεσουν παντελονια και να σταθουν παλληκαρια....θα περιμενω πολυ ακομα...
σας γαμαει μια ζωη και ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ για αιωνες ο θρυλος πουτανακια...
χωνεφτε το....

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
η ανατροπη γινεται μεσα μεσα στην περιοχη απο την στιγμη που εκτελειται το φαουλ και η μπαλα παιζει,

ε, αυτό είναι εντελώς σουρεαλιστικό πλέον. πριν για να παίζει η μπάλα έγραφες:

οταν σφυριξε να εκτελεστει το φαουλ το τραβηγμα δεν ειναι αυτοματα παραβαση;;

τελική σου απόφαση ποια να θεωρήσω; όταν σφυρίξει ο διαιτητής και υπάρξει τράβηγμα, πρέπει να δοθεί ή είναι απαραίτητο να εκτελεστεί κιόλας το φάουλ;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αν θυμάσαι καλά, πριν μια βδομάδα με είχες ρωτήσει για τράβηγμα στον τοροσίδη και σου είχα πει ευθέως ότι ήταν πέναλτι που δεν δόθηκε.
αφού λοιπόν θες να κάνουμε σοβαρή κουβέντα, για πες μου: το τράβηγμα ξεκινάει έξω από την περιοχή ή όχι; απλά
μια απαντηση μονο ...ειναι ναι η οχι πεναλτι;;αυτο μονο πες μου...και μετα την αναλυουμε οσο θελεις την φαση...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

αυτο ειναι θρασος...τουλαχιστον ο παπαθεοδωρου κρυβεται στην ανωνυμια...
αυτος το υπογραφει κιολς
ΔΗΜΟΣ ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ
ο μαλακας του μεγκα...και δεν εχει επεμβει ακομα ο εισαγγελεας...
περιμενω απο καποια ξεγλιστρηματα πουτανων να πουν την αποψη τους για εκφοβισμο διαιτητων οταν ειχε κανει πεσιμο και καλα (που διαψευστηκε) ο μαρινακης στον κυρκο...
ειχαν βγει τα ξεπεταγματα και σκουζανε για τρομοκρατια για μηνυματα για ανφεαρ κλπ κλπ...
τωρα που τον ενα τον πλακωνουν μπροστα στην εγκυο γυναικα του και στον αλλο κανουν ντου μεσα σε γηπεδο με κουκουλες υπαρχει κανενα σχεδιο;;;
ρητορικη ερωτηση...
αμα περιμενα απο καποια αναρχιδα πουστρακια που τους γαμαει τα αγαμητα ο θρυλος να φορεσουν παντελονια και να σταθουν παλληκαρια....θα περιμενω πολυ ακομα...
σας γαμαει μια ζωη και ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ για αιωνες ο θρυλος πουτανακια...
χωνεφτε το....

πωωω μη και γραψει κανεις για τους διαιτητες σου, αρχιζεις την κλαψα και την υποστηριξη  :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
όχι. πάμε στην ανάλυση τώρα
τωρα κανεις πλακα;;;τι αναλυση θελεις...η μπαλλα παιζει τον τραβαει στην περιοχη τον ριχνει τελοοοοοοοος...
υπαρχει κατι αλλο να συζητησουμε;;αν δεν ειναι αυτο πεναλτι δεν ειναι κανενα...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ε, αυτό είναι εντελώς σουρεαλιστικό πλέον. πριν για να παίζει η μπάλα έγραφες:

τελική σου απόφαση ποια να θεωρήσω; όταν σφυρίξει ο διαιτητής και υπάρξει τράβηγμα, πρέπει να δοθεί ή είναι απαραίτητο να εκτελεστεί κιόλας το φάουλ;
ρε μαλακα μην ξεφτυλιζεσαι αλλο, τραβα για υπνο, εδω στο μπασκετ ελεγες οτι υπαρχουν κανονισμοι αλλα καποιοι, ποιοι;; ειχαν πει στους διαιτητες να μην τους εφαρμοζουν

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
κανε παουζ στο 1.24...η μπαλλα στον αερα ο παιχτης πεντακαθαρα μεσα και η φανελλα απο πισω τραβηγμενη...τελος ...απλα...
[size=50pt]1.24.[/size]
ελεοοοοος....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και στο [size=90pt]1.17[/size]

:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

[size=80pt]P A U S E[/size]

Υ.Γ.μαλακα αν σε εχει βαλει καποιος να με φτιαξεις πεστο...μην με γαμας...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
κανε παουζ στο 1.24...η μπαλλα στον αερα ο παιχτης πεντακαθαρα μεσα και η φανελλα απο πισω τραβηγμενη...τελος ...απλα...
[size=50pt]1.24.[/size]
ελεοοοοος....

ρε παπάρα, είπαμε θα κουβεντιάσουμε σοβαρά ή όχι;
κάνε παουζ στο 0.59. του τραβάει τη φανέλα ή όχι; είναι από έξω ή μέσα; έχει εκτελεστεί το φάουλ;
να το κάνω πριντ σκριν να το δεις;

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
τι στον πούτσο είναι αυτό που ανεμίζει στην πλάτη του κόκκινου επιθετικού;

Συνημμένα

• travigma.jpg
    travigma.jpg
    209,8 KB · Εμφανίσεις: 37

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
για το τράβηγμα πρώτη φορά το είδα σημερα. δεν ξέρω γιατί ο βασιλάκης δεν την έβαλε αυτή τη φάση. μάλλον δεν την πήρε χαμπάρι. ούτε ο τσίκινης, ούτε ο γερμανάκος τη σχολίασαν. μάλλον κανείς δεν την πήρε χαμπάρι, όπως ουτε κι εσύ αν δε στην έδειχναν σήμερα.
για να ειμαι ειλικρινης ναι...ουτε εγω την ειχα δει...αυτο δεν σημαινει οτι δεν εγινε...μηπως αυτο ομως πρεπει να σε πονηρεψει;;δεν ειναι δουλεια μου ουτε εχω τα μεσα να δειχνω τις φασεις ...αυτη ειναι δουλεια του καναλιου που μεταδιδει και που το συγκεκριμενο μολις υπαρξει μια υποψια κατα του βαζελου μας δειχνει 100 ριπλει προσπαθωντας να μας πεισει...
μην ξεχνας οτι περσι κλεισατε την μεσογειων γιατι δεν εδειξε σωστο ριπλει του οφσαιντ η νετ...
εμεις μηπως πρεπει να κλεισουμε την καντζα που δεν εδειξε ΚΑΘΟΛΟΥ ριπλει η νοβα;;;
και αντε και δεν το εδειξε η νοβα...ο κυριος βασιλακης;;;απο που παιρνει τις φασεις; αυτη γιατι δεν μπηκε προς συζητηση;
να μην πονηρευτω;κατι για πρασινες προπαγανδες που λεω μηπως τωρα δικαιωνομαι;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε παπάρα, είπαμε θα κουβεντιάσουμε σοβαρά ή όχι;
κάνε παουζ στο 0.59. του τραβάει τη φανέλα ή όχι; είναι από έξω ή μέσα; έχει εκτελεστεί το φάουλ;
να το κάνω πριντ σκριν να το δεις;
γιατι δεν σταματας;; δεν καταλαβαινεις οτι ξευτιλιζεσαι;;εχει σημασια αν τον ξεκιναει το τραβηγμα απο εξω;τον τραβαει γινεται η εκτελεση  μπαινει στην περιοχη δεν τον αφηνει ,πεφτει απο το τραβηγμα τελος...
σεβασου λιγο τον εαυτο σου και σταματα τωρα...δεν ειναι αναγκη να συνεχιζεις να ξευτιλιζεσαι...
αν θες ρωτα και κανεναν που του εχεις εμπιστοσυνη να σου πει τον κανοινισμο...
μπορει να ειναι και κανενας απο αυτη την σελιδα...που ξερεις;;;μερικοι ασχολουνται με αυτα και τα κατεχουν  ;)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
τι στον πούτσο είναι αυτό που ανεμίζει στην πλάτη του κόκκινου επιθετικού;
ρε γιδι τι ποσταρες τωρα;; δεν εχει εκτελεστει ακομα το φαουλ η μπαλα δεν παιζει αρα δεν υπαρχει παραβαση, συ ειπας, οταν η μπαλα φευγει απο το ποδι η παραβαση γινεται μεσα στην περιοχη και ειναι ΠΕΝΑΛΤΥ

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ρε μαλακα μην ξεφτυλιζεσαι αλλο, τραβα για υπνο, εδω στο μπασκετ ελεγες οτι υπαρχουν κανονισμοι αλλα καποιοι, ποιοι;; ειχαν πει στους διαιτητες να μην τους εφαρμοζουν

πάμε πάλι. έλεγα ακριβώς: "να τιμωρούνται αυστηρά όσοι εφαρμόζουν τους κανονισμούς".
τι είπαμε ότι έφαγες σήμερα το μεσημέρι;

υ.γ.: τελικά το παρακάτω ισχύει ή όχι;
οταν σφυριξε να εκτελεστει το φαουλ το τραβηγμα δεν ειναι αυτοματα παραβαση;;

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
για να ειμαι ειλικρινης ναι...ουτε εγω την ειχα δει...αυτο δεν σημαινει οτι δεν εγινε...μηπως αυτο ομως πρεπει να σε πονηρεψει;;δεν ειναι δουλεια μου ουτε εχω τα μεσα να δειχνω τις φασεις ...αυτη ειναι δουλεια του καναλιου που μεταδιδει και που το συγκεκριμενο μολις υπαρξει μια υποψια κατα του βαζελου μας δειχνει 100 ριπλει προσπαθωντας να μας πεισει...
μην ξεχνας οτι περσι κλεισατε την μεσογειων γιατι δεν εδειξε σωστο ριπλει του οφσαιντ η νετ...
εμεις μηπως πρεπει να κλεισουμε την καντζα που δεν εδειξε ΚΑΘΟΛΟΥ ριπλει η νοβα;;;
και αντε και δεν το εδειξε η νοβα...ο κυριος βασιλακης;;;απο που παιρνει τις φασεις; αυτη γιατι δεν μπηκε προς συζητηση;
να μην πονηρευτω;κατι για πρασινες προπαγανδες που λεω μηπως τωρα δικαιωνομαι;

πιστεύεις ότι ο βασιλάκης κάθεται και βλέπει ολόκληρους όλους τους αγώνες της αγωνιστικής;;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
πιστεύεις ότι ο βασιλάκης κάθεται και βλέπει ολόκληρους όλους τους αγώνες της αγωνιστικής;;;
τζορτζ σου λεω σταματα...μιλαμε για συστημα...ξερεις τι σημαινει συστημα;;ειπα εγω ο βασιλακης;προφανως καποιοι τα ψαχνουν και του δινουν να σχολιασει...γιατι δεν εβαλαν αυτη την φαση;
γιατι δεν εδειξαν ριπλεη απο τη νοβα;
σε ρωταω;θεωρεις τυχαιο λαθος;
οταν ξεψειριζουν την παραμικρη φαση;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom