Δεν ασχολουμαστε ρε, τους κλαιμε.Ρε σεις ΚΟΦΤΕ το πια!!!!
τι ασχολειστε με τους ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ?????
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η θα επρεπε να βαλεις και το "ολοι" σαν επιλογη η να μπορουμε να βαλουμε μεχρι 9 ψηφους.Η ψηφοφορια Αλλαξε!!!!!
παει με την καινουργια "μοδα"
Επισκέπτης
ψιτ..ασε το κλαμα για τους πεθαμενους γιατι τα χαρτομαντηλα δεν φτανουν για ολους & θα αναγκαστω να σου στειλω τα χρησιμοποιημενα της μικρης κομμωτριας..Δεν ασχολουμαστε ρε, τους κλαιμε.
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Απολυτα σωστος!!!!Η θα επρεπε να βαλεις και το "ολοι" σαν επιλογη η να μπορουμε να βαλουμε μεχρι 9 ψηφους.
το εφτιαξα!!!!
τον Μαύρο δεν έβαλες..κουφάλες ολεςΑπολυτα σωστος!!!!
το εφτιαξα!!!!
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ποιον Μαυρο τον Αμπουαγκουε????τον Μαύρο δεν έβαλες..κουφάλες ολες
τους εχει πονεσει και αυτος???
να τον βαλω αν θελεις....
η τον Μπορχα?
διαλεξε ποιον μαυρο θες
Pleasur σεβασμος στους πεθαμενους δεν τους βριζουμε μονο τους μυρολογουμε τους κλαιμε και παντα τους θυμομαστε.ψιτ..ασε το κλαμα για τους πεθαμενους γιατι τα χαρτομαντηλα δεν φτανουν για ολους & θα αναγκαστω να σου στειλω τα χρησιμοποιημενα της μικρης κομμωτριας..
οφορίκουεΠοιον Μαυρο τον Αμπουαγκουε????
τους εχει πονεσει και αυτος???
να τον βαλω αν θελεις....
η τον Μπορχα?
διαλεξε ποιον μαυρο θες
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ενταξει να στον ΒΑΛΩ και αυτον.....οφορίκουε
Ηθελα να ηξερα ποιος ψηφησε Ριμπο.Και τώρα πως παίρνουμε την ψήφο πίσω???????????
αλλαξα ομάδα,ειμαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ..αρα δεν θα τον βαλεις εμενα,Επίσης ξεχασες Προτάσοφ κ Λιτοφτσενκο.Οχι μονο οποιον γουσταρεις εσυ,βαλε κανονικα τους παικταραδες μαςΕνταξει να στον ΒΑΛΩ και αυτον.....
Επισκέπτης
μα αν δεν τους σεβομουν θα μοιραζα τοσες ημερες αφειδως & εντελως δωρεαν τοσα χαρτομαντηλα???Pleasur σεβασμος στους πεθαμενους δεν τους βριζουμε μονο τους μυρολογουμε τους κλαιμε και παντα τους θυμομαστε.
Ηθελα να ηξερα ποιος ψηφησε Ριμπο.
[move]Η διατύπωση μου άρεσε [/move]
Επισκέπτης
εγω παντως ψηφισα τζολε στην αρχη πριν τις απανωτες αλλαγες & δεν αλλαζω την ψηφο μου..Ηθελα να ηξερα ποιος ψηφησε Ριμπο.
Επισκέπτης
Xαχαχαχαχαχαχ...!!!!! Παιδιά φαντάζομαι οι γκομενές σας γουστάρουν τρελλά για το χιούμορ σας έτσι; TPOMEPH αίσθηση του χιούμορ!!! Έχω πάθει πλάκα! Aν είχα το χιούμορ σας θα είχα ρίξει άλλες 500 γκόμενες! Mπράβο ρε πάντα έτσι!
[move] Παιδιά εσείς εδώ έχετε τρομερό χιούμορ!!!!! [/move]
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Έτσι σε Θέλωαλλαξα ομάδα,ειμαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ..αρα δεν θα τον βαλεις εμενα,Επίσης ξεχασες Προτάσοφ κ Λιτοφτσενκο.Οχι μονο οποιον γουσταρεις εσυ,βαλε κανονικα τους παικταραδες μας
κοκκίνισε
κοκκίνισε
ολόκληρη Η Ελλάδα !!!!
ήρθε καιρός Μ.......α να αλλάξετε ομάδα!!!!
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Γιατι δεν ψηφιζει κανενας Νταρκο Γκολ???
θελετε να τους βαλει και αλλα
ε παλιοπαιδα.....
θελετε να τους βαλει και αλλα
ε παλιοπαιδα.....
Δεν το εχεις ομως για αυτο κατσε με το ....(τελιτσες, ξερεις εσυ. ;)) στο χερι.Xαχαχαχαχαχαχ...!!!!! Παιδιά φαντάζομαι οι γκομενές σας γουστάρουν τρελλά για το χιούμορ σας έτσι; TPOMEPH αίσθηση του χιούμορ!!! Έχω πάθει πλάκα! Aν είχα το χιούμορ σας θα είχα ρίξει άλλες 500 γκόμενες! Mπράβο ρε πάντα έτσι!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83