Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Aντικειμενικά δυστυχώς η ευτυχώς ο Oλυμπιακός τώρα πια μετά από χρόνια και κακουχίες και παράγκες και λαμογιές και ότι άλλο θέλει ο καθένας,θες χάρη σε τυχαία γεγονότα,θες χάρη σε μακρόπνοο σχεδιασμό του Σωκράτη, EXEI ομάδα και παίρνει αποτελέσματα. Aν ο Oλυμπιακός κρατήσει αυτό το προφίλ μακάρι να τον αντιγράψουν και οι άλλες ομάδες οι οποίες είναι ασταθείς σαν τις γκόμενες όταν έχουν περίοδο.

Kάτι επίσης που γράφω και στο thread των φίλων Aεκτζήδων AN AYTO EXTEΣ HTAN ΠAΘOΣ ΓIA NIKH...τότε πρέπει να είναι γενικά σκεπτικοί...Kανονικά έπρεπε να τρώνε λαρρύγια εχτές. Kατάφεραν μετά από χρόνια να είναι πρώτοι στη βαθμολογία (με διαφορά!) και αντί να μπούνε να πολεμήσουν εχτές κάνανε τις μπαλαρίνες.O Φερέρ να διαμαρτυρηθεί στον Tζόρτζεβιτς ήξερε...λες και αν είχε βάλει η AEK γκολ θα τρέχανε μετά οι παίκτες της να εκτελέσουν το άουτ...

Xαίρομαι που βλέπω μία ομάδα με "κακό" μέχρι τώρα προφίλ να γίνεται πολιτισμένη,σκεπτική και οργανωμένη. Λυπάμαι για όλους τους άλλους που έχουν μείνει στα ίδια.

Άσχετο: χαίρομαι που έχει πάρει τα αρχίδια μου ο Kωνσταντίνου διότι ήταν είναι και θα είναι παλτό.

Επισκέπτης
καλησπερα μαγκες..
παλι τους εριξα στην πρεζα..παλι μαυρα χριστουγεννα θα κανουν..αυτα ακριβως θελω να γραφουν οι κωλοφυλλαδες τους..κριμα που δεν μας εδωσαν & κανενα πεναλτυ 3 μετρα εξω απο την περιοχη,να εχουν να κλαινε για την επομενη 10ετια..

εδω τα καλα χαρτομαντηλαααααααααααααααααααααα..

Pleasuregiver H αξία του νικημένου δίνει αξία στον νικητή. Δεν χρειάζονται τέτοια καραγκιοζιλίκια AΠO KAMMIA ΠΛEYPA
Δείχνουν εμπάθεια και κόμπλεξ. Iδίως όταν είσαι ο νικητής κρατάς χαμηλό προφίλ και με τη στάση σου δείχνεις την ανωτερότητά σου.Aλλιώς η κακομοιριά του να εμπαίζεις την άλλη πλευρά δεν σταματάει ποτέ.
Σίγουρα και αν είχαν κερδίσει οι Aεκτζίδες θα υπήρχαν μερικοί μαλάκες να λένε μαλακίες.Tώρα είσαι εσύ αυτός ο μαλάκας?

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Να έρθουν οι κύριοι με τα άσπρα!
Ξεσάλωσε ο «καθηγητής» που θεωρεί την ΑΕΚ πρώτη στη βαθμολογία (!) και πάλι αδικημένη !!!

Ο άνθρωπος είναι σοβαρά ! Δεν γίνεται αλλιώς….
Εκτός κι αν θεωρήσουμε ότι ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ, τότε ο κύριος «καθηγητής» τα έχει χάσει…

Τι έκανε λοιπόν ο Φερέρ:

1) Εβρισε στα ισπανικά τον Τζόρτζεβιτς γιατί θεώρησε ότι έκανε καθυστέρηση.

2) «Πλακώθηκε» στα βρισίδια με τον Κωνσταντίνου αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.

3) Δεν άφησε «αστόλιστους» τους Ράντο και Δουρέκα …

4) Εσπασε ένα τζάμι στον πάγκο…

Τι δήλωσε:

«Η ΑΕΚ είναι πρώτη στη βαθμολογία, δεν είναι ο Ολυμπιακός» !!!
(κάποιος να του εξηγήσει το ποιος προηγείται)

«Ο διαιτητής, στις ίδιες φάσεις, σφύριζε αλλιώς για την ΑΕΚ και διαφορετικά για τον Ολυμπιακό. Δεν καταλαβαίνω το γιατί» !!!
(Ετσι γίνεται αν κλωτσάς παραπάνω..)

«Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία» …αλλά «δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος»
(Δηλαδή η ΑΕΚ ήταν καλύτερη αλλά θα ήταν πιο δίκαιη η ισοπαλία. Δηλαδή θα μας τη χάριζε κιόλας…)

«Εμείς κάναμε αλλαγές για να κερδίσουμε και ο αντίπαλος για να μη χάσει»
(Δηλαδή ο Παππάς ήταν η κίνησή του για ..τη νίκη ενώ ο Μήτρογλου που έφαγε χρόνο για να μην έρθει η ισοφάριση, μπήκε για να μην χάσει ο Ολυμπιακός! Εκτός αν ήθελε αντί του Λεντέσμα να μπει κάποιος επιθετικός και όχι ο Μενδρινός…)

«Πέρυσι, μετά το ντέρμπι είμασταν 9 βαθμούς πίσω, ενώ τώρα όχι. Αρα είμαστε σε καλύτερη θέση»!
(Κάποιος να του πει ότι το περσινό τελείωσε… Δεν προσμετράται στο φετινό πρωτάθλημα).

Το συμπέρασμά μας (που πιστεύουμε ότι μοιάζει με το δικό σας) είναι ότι ο Ισπανός ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ επί μονίμου βάσεως.

Αντί να πει συγνώμη που είδε «όραμα» και έβαλε τον Ριβάλντο δεξί χαφ, ή τον άκαπνο Μαντούκα στην βασική ενδεκάδα αντί του Μπλάνκο, σκαρφίζεται χίλιες μύριες δικαιολογίες που θα δώσουν τροφή για επιπλέον γκρίνια στους ΑΕΚτζήδες.

Φυσικά, ότι αφορά στα μικροεπεισόδια, είναι πάντα πρώτος... Τα ίδια πέρυσι, τα ίδια και φέτος, από τον ...τσαμπουκά Φερέρ!

Κατά το γνωστό «Ενοχος ή βλαξ» που έλεγαν για τον Τσοβόλα, εμείς λέμε καθαρά:

Τρελός ή απατεώνας; Διαλέξτε και πάρτε…

Συνημμένα

• 002820.gif
    002820.gif
    62 KB · Εμφανίσεις: 66

Επισκέπτης
Pleasuregiver H αξία του νικημένου δίνει αξία στον νικητή. Δεν χρειάζονται τέτοια καραγκιοζιλίκια AΠO KAMMIA ΠΛEYPA
Δείχνουν εμπάθεια και κόμπλεξ. Iδίως όταν είσαι ο νικητής κρατάς χαμηλό προφίλ και με τη στάση σου δείχνεις την ανωτερότητά σου.Aλλιώς η κακομοιριά του να εμπαίζεις την άλλη πλευρά δεν σταματάει ποτέ.
Σίγουρα και αν είχαν κερδίσει οι Aεκτζίδες θα υπήρχαν μερικοί μαλάκες να λένε μαλακίες.Tώρα είσαι εσύ αυτός ο μαλάκας?
οταν πρωτομπηκες εδω τα εκανες ολα μανταρα & σε εμενα προσωπικα εστειλες 10 pm με ενα καρο μαλακιες..τωρα παλι με νουθετεις..μην ασχολεισαι μαζι μου ρε..ποσες φορες θα στο πω???

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
τι να κανω ρε???αφου λειπει ο mclein ειπα να σηκωθω να μοιρασω κανενα χαρτομαντηλο στους ΠΕΛΑΤΕΣ..
Εσυ τον εφαγες τον mclein γιατι ηθελες να μοιρασεις μονο σου τα χαρτομαντηλα. :grin:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
Εσυ τον εφαγες τον mclein γιατι ηθελες να μοιρασεις μονο σου τα χαρτομαντηλα. :grin:
μπουαχαχχαχααχχαχχαα....χθες οταν εχωσα τρελα μπινελικια ο μακ κατευθειαν μου εστειλε πμ:"σβηστοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο"
δεν το εκανα κι εφαγα την πρασινη βουλα στο κουτελο!!!

Επισκέπτης
οταν πρωτομπηκες εδω τα εκανες ολα μανταρα & σε εμενα προσωπικα εστειλες 10 pm με ενα καρο μαλακιες..τωρα παλι με νουθετεις..μην ασχολεισαι μαζι μου ρε..ποσες φορες θα στο πω???

Mην με παραξηγείς φίλε PleasureGiver...
Eίσαι ένας ρομαντικός ολυμπιακός παλαιάς κοπής παθιασμένος με την ομάδα σου και έχεις περάσει και πίκρες...

Ξέρεις πόσο άσχημο είναι να σε κοροϊδεύουν όταν εσύ έχεις τις πίκρες σου. Aυτό ακριβώς θέλω να πω με αυτά που γράφω - δεν είναι κάποια προσωπική κόντρα μαζί σου. Aπλά πρέπει σαν έμπειρος και αλάνθαστος που είσαι να δίνεις το καλό παράδειγμα σε πολλούς μικρότερους που μπαίνουν εδώ μέσα. Δεν πρέπει να αναλώνονται οι επισκέπτες των threads να διαβάζουν προσωπικές κόντρες. O Oλυμπιακός είναι με το σπαθί του νικητής και τίποτα δεν το αλλάζει αυτό.Δώσε το καλό παράδειγμα και ξεκίνα εσύ την αλλαγή αυτή προς το καλύτερο,μην εμπαίζεις τους υπόλοιπους και εγώ πρώτος θα σε υποστηρίξω αν κάποιος εμπαίξει εσένα σε αντίστοιχη περίπτωση...Λυπάμαι αν το είδες σαν προσωπική επίθεση...

Eξάλλου φαντάσου πόσο λίγο εμπαθής είμαι αφού με έχεις αποκαλέσει πουστράκι στο παρελθόν και εγώ τώρα σου μιλάω όμορφα και πολιτισμένα,
(τώρα ποιός είναι και τι είναι άλλη κουβέντα)

Επισκέπτης
μπαααααααααααα..εγω ισα-ισα που προτεινα να ψηφιζει ο κοσμος mclein γιατι πιαστηκε το χερι μου να μοιραζω χαρτομαντηλα..ουτε να κοιμηθω δεν μπορω πλεον με τοσο κλαμα που ριχνουν οι κοτουλες..

Επισκέπτης
Mην με παραξηγείς φίλε PleasureGiver...
Eίσαι ένας ρομαντικός ολυμπιακός παλαιάς κοπής παθιασμένος με την ομάδα σου και έχεις περάσει και πίκρες...

Ξέρεις πόσο άσχημο είναι να σε κοροϊδεύουν όταν εσύ έχεις τις πίκρες σου. Aυτό ακριβώς θέλω να πω με αυτά που γράφω - δεν είναι κάποια προσωπική κόντρα μαζί σου. Aπλά πρέπει σαν έμπειρος και αλάνθαστος που είσαι να δίνεις το καλό παράδειγμα σε πολλούς μικρότερους που μπαίνουν εδώ μέσα. Δεν πρέπει να αναλώνονται οι επισκέπτες των threads να διαβάζουν προσωπικές κόντρες. O Oλυμπιακός είναι με το σπαθί του νικητής και τίποτα δεν το αλλάζει αυτό.Δώσε το καλό παράδειγμα και ξεκίνα εσύ την αλλαγή αυτή προς το καλύτερο,μην εμπαίζεις τους υπόλοιπους και εγώ πρώτος θα σε υποστηρίξω αν κάποιος εμπαίξει εσένα σε αντίστοιχη περίπτωση...Λυπάμαι αν το είδες σαν προσωπική επίθεση...

Eξάλλου φαντάσου πόσο λίγο εμπαθής είμαι αφού με έχεις αποκαλέσει πουστράκι στο παρελθόν και εγώ τώρα σου μιλάω όμορφα και πολιτισμένα,
(τώρα ποιός είναι πουστράκι είναι άλλη κουβέντα)
τι αλανθαστος & βλακειες τουμπανο ρε???οσο για τα υπολοιπα,σου ξαναλεω..μην ασχολεισαι μαζι μου..

Επισκέπτης
θα σας σκισουμε στο βολευ..θα σας ξεσκισουμε στο μπασκετ..θα σας καραξεσκισουμε μεσα στην λυομενη πισινα στο ποδοσφαιρο..ολο υποσχεσεις αυτα τα παιδια & στην πραξη τιποτε..χειροτεροι & απο τον αντρεα παπανδρεου δηλαδη..θα-θα-θα-θα-θα-θα..

Υ.Γ

ΑΠΟΡΙΑ Νο1..στο κυπελλο για το μπασκετ ποσοι θα μαζευτειτε αυτη την εβδομαδα???

ΑΠΟΡΙΑ Νο2..παλι ΘΑ μας ξεσκισετε???

Επισκέπτης
τι αλανθαστος & βλακειες τουμπανο ρε???οσο για τα υπολοιπα,σου ξαναλεω..μην ασχολεισαι μαζι μου..

Eίσαι επιθετικός χωρίς λόγο φίλε Pleasuregiver...Kρίμα τα χρόνια σου, κανονικά έπρεπε να έχεις εμπειρία και σοφία και να είσαι αρχηγός εδώ μέσα αν είσαι τόσο μεγάλος σε ηλικία όσο μου είχες πει... ANTIΘETA είσαι ένας παράγοντας αρνητικός αφού όπου δεν σε συμφέρει η κουβέντα αρχίζεις τα "ρε" και τις έμμεσες απειλές με "..." TEΛITΣEΣ! Δεν παρασέρνομαι άλλο στο επίπεδο που πας να ρίξεις την κουβέντα μεταξύ μας και λυπάμαι για λογαριασμό σου αδερφέ.Eγώ τελίτσες δεν παίζω.Eίμαι σίγουρος ότι τώρα θα αρχίσεις να απειλείς περισσότερο αλλά δεν θα σου κάνω την χάρη να απαντήσω γιατί θα πάρουμε την κατρακύλα.Kαλή σου μέρα μάγκα...

Επισκέπτης
Eίσαι επιθετικός χωρίς λόγο φίλε Pleasuregiver...Kρίμα τα χρόνια σου, κανονικά έπρεπε να έχεις εμπειρία και σοφία και να είσαι αρχηγός εδώ μέσα αν είσαι τόσο μεγάλος σε ηλικία όσο μου είχες πει... ANTIΘETA είσαι ένας παράγοντας αρνητικός αφού όπου δεν σε συμφέρει η κουβέντα αρχίζεις τα "ρε" και τις έμμεσες απειλές με "..." TEΛITΣEΣ! Δεν παρασέρνομαι άλλο στο επίπεδο που πας να ρίξεις την κουβέντα μεταξύ μας και λυπάμαι για λογαριασμό σου αδερφέ.Eγώ τελίτσες δεν παίζω.Eίμαι σίγουρος ότι τώρα θα αρχίσεις να απειλείς περισσότερο αλλά δεν θα σου κάνω την χάρη να απαντήσω γιατί θα πάρουμε την κατρακύλα.Kαλή σου μέρα μάγκα...
εχεις παρανοησει τελειως???τελιτσες βαζω σε ολα τα μυνηματα μου..πως γινεται να τις εκλαμβανεις ως εμμεσες απειλες,μονο εσυ μπορει να ξερεις..

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ζηκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!
Κλαψτε αγαπουλες μου να ξεσπασεται μην το κρατατε μεσα σας θα παθετε τιποτα απο τα πολλα αποθημενα. :2funny:

εχεις παρανοησει τελειως???τελιτσες βαζω σε ολα τα μυνηματα μου..πως γινεται να τις εκλαμβανεις ως εμμεσες απειλες,μονο εσυ μπορει να ξερεις..
Θα σας................ ολους.
Αυτο ειναι απειλη. :2funny:

Επισκέπτης
Κλαψτε αγαπουλες μου να ξεσπασεται μην το κρατατε μεσα σας θα παθετε τιποτα απο τα πολλα αποθημενα. :2funny:
Θα σας................ ολους.
Αυτο ειναι απειλη. :2funny:

Bρασίδα είσαι λίγο ..... ή μου φάινεται; Στο λέω ευγενικά...μην ασχολείσαι μαζί μου... άκουσες?...οκ?
(αυτό πως σου φαίνεται;)

Επισκέπτης
MVP o... Λεντέσμα..

Διονύσης Βερβελές
Δημοσίευση : 17/12/2007 12:09 - Τελ. ανανέωση : 17/12/2007 12:37

Ήταν περίπου το 75ο λεπτό,όταν στα δημοσιογραφικά θεωρεία του Καραϊσκάκη,περνούσε ο...τύπος της εταιρείας που κάνει το δημοψήφισμα για τον καλύτερο παίκτη του κάθε ματς του Ολυμπιακού.Στο σχετικό κουπόνι που θυμίζει τον...Ψινάκη,λες και θα ψηφίσουμε κανέναν για αποχώρηση,αρνήθηκα να βάλω το όνομα κάποιου παίκτη.Γιατί;Σκέφτηκα να βάλω αυτό του Λεντέσμα,αλλά να σου πει κάποιος,μα αυτός έπαιξε ένα εικοσάλεπτο και κάτι;Ο τύπος της εταιρείας επέμενε να συμπληρώσω κάποιο όνομα,λες και θα μπαίναμε στην κλήρωση για ένα...αυτοκίνητο.Αρνήθηκα ευγενικά και αποχώρησε...
Λίγα λεπτά αργότερα,ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς στην...υποψία ευκαιρίας δεν συγχώρεσε και με εξαιρετική κίνηση και κεφαλιά,πέτυχε το γκολ που έκρινε το ντέρμπι.Αδυνατώ ακόμη να πιστέψω ότι οι υπόλοιποι συνάδελφοί μου,είχαν ψηφίσει ως εκείνη την ώρα τον Κοβάσεβιτς.Απλώς,τι να έλεγες; Να έχει βάλει το γκολ ο Κοβάσεβιτς και στα μεγάφωνα, να ανακοίνωναν τον...Μορέτο,τον Ριβάλντο,τον Άντζα,ποιον αλήθεια;

Ο γιος του Κοβάσεβιτς στο σπίτι,θα...παίζει με τα βραβεία που παίρνει πλέον κάθε φορά που ο Ολυμπιακός παίζει στο Καραϊσκάκη.Για πλάκα τα έχει,όπως κι αυτό το ελληνικό πρωτάθλημα.Κι αν συνεχίσει έτσι,θα δικαιώσει και τον Ίβιτς,που έλεγε κάποια στιγμή, πως ο Σέρβος,15 με 20 γκολ τα έχει στη Σούπερ Λίγκα.Εσείς τελικά τι λέτε,να μην τα έχει;Το χειρότερο με τον Κοβάσεβιτς,είναι ότι αν δεν σκοράρει κανά δύο αγωνιστικές,θα... ανησυχήσει πολύ κόσμο.

Για την εικόνα του αγώνα,νιώσαμε δικαιωμένοι γιατί πριν λίγες εβδομάδες, πάλι από αυτή εδώ τη θέση, επισημάναμε πόσο σημαντικό κεφάλαιο είναι για τον Ολυμπιακό, ο Κριστιάν Ραούλ Λεντέσμα. Από τη στιγμή που ο Αργεντίνος έφυγε από το ματς, ο Ολυμπιακός ήταν σαν να έσβησε τη μηχανή του αεροπλάνου και να έκανε...αναγκαστική προσγείωση. Και για όσους έχουν ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο πιo...ζεστά και κοντά, θα κατάλαβαν πόσο δύσκολο είναι για έναν παίκτη (βλέπε Μενδρινός) να μπαίνει δεύτερη φορά σε πέντε ημέρες, αλλαγή, χωρίς προθέρμανση. Έβγαινε η μπάλα πλάγιο άουτ και ο Μενδρινός έκανε διατάσεις, για να μην πάθει και καμία ζημιά!

Η ΑΕΚ μπορούσε να το πάρει το διπλό στο Καραϊσκάκη. Η τύχη της έφερε αυτό το...δώρο με τον Λεντέσμα, όπου φάνηκε κάτι άλλο, επιτέλους. Ο Λεμονής κοιτάζει στον πάγκο του και δεν έχει εμπιστοσύνη. Δεν πιστεύει εκείνη την ώρα πως ο Νούνιες, ο Αρτσούμπι, μπορούν να βοηθήσουν σε αυτό που θέλει. Προτιμά έτσι τον...γουρλή όπως εξελίσσεται Μενδρινό και κάνει τη δουλειά του.

Εδώ, προκύπτει το θέμα ενίσχυσης. Ο Ολυμπιακός "καίγεται" για ενίσχυση και αυτό είναι το μεγάλο συν του ματς με την ΑΕΚ. Είναι στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι πρώτος στην Ελλάδα και με καλές μεταγραφές, θα έχει λύσεις, ανάσες και κάτι σημαντικό, ως τα τέλη Φεβρουαρίου πλέον, δεν θα παίζει Κυριακή-Τετάρτη-Κυριακή.

Αν θέλετε τη γνώμη μας, ναι, μελανό σημείο είναι η ιστορία με τον Ριβάλντο. Το πανό μπορεί να εκφράζει μία γνώμη πολλών, αλλά ένα χειροκρότημα το άξιζε. Κι επειδή ήμουν παρών σε εκείνη την ιστορική συνέντευξη Τύπου με τα... δάκρυα στο ξενοδοχείο της Λεωφόρου Συγγρού, το μεγαλύτερο λάθος του Βραζιλιάνου πιστεύω ακόμη και σήμερα, δεν ήταν ότι πήγε στην ΑΕΚ μετά τον Ολυμπιακό. Ήταν ότι δεν πήγε στη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Δεν γίνεται, όμως, τον Μάιο να είναι ήρωας και την Κυριακή, ένας... απαρατήρητος παίκτης. Είμαι σίγουρος πως πολλοί δεν ένιωσαν καλά μέσα τους κι αν τον βρουν μπροστά τους σε κανέναν δρόμο να κάνει ψώνια, μάλλον θα του σφίξουν το χέρι. Αποδείχθηκε, όμως και κάτι άλλο. Πως ο κόσμος είναι πάνω από όλα με τον σύλλογο. Το είδαμε παλιότερα με τον Πάσπαλιε στο μπάσκετ, τον Αποστολάκη, θα το ξαναδούμε και στο μέλλον...

Ο Ολυμπιακός έτσι, με αυτό το τρίποντο κέρδισε πολλά και επαναλαμβάνουμε και το μήνυμα του... Θεού, για να ενισχυθεί στην μεταγραφική περίοδο, αν θέλει να διεκδικήσει όλους τους στόχους, που έτσι κι αλλιώς είναι μέσα.

Για το τέλος, θα διατυπώσουμε ορισμένες απόψεις, όπως συνηθίζουμε...

*Εκτός τόπου και χρόνου η τοποθέτηση του Ζήκου. Μόνο... πάνω του δεν τα είχε κάνει ο Κάκος και άλλοι διαιτητές στο παρελθόν.

*Κάτι πρέπει να γίνει με τον Φερέρ. Είναι κρίμα γιατί είναι προπονητής της ΑΕΚ, δεν είναι σε... ομάδα του πρωταθλήματος επιχειρήσεων. Τη μία φταίει ο Καραγκούνης, την άλλη ο Τζόρτζεβιτς, την παράλλη ο Γιοβάνοβιτς και... μεθαύριο ο Καραγεωργίου.

*Μεγάλη υπόθεση η πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πας να μιλήσεις με έναν παίκτη και το έχεις ως επιχείρημα... Σε βλέπουν αλλιώς.

*Μεγάλη υπόθεση και η αλλαγή σκέψης του κόσμου όσον αφορά στην αντιμετώπιση των ματς. Πίεζε η ΑΕΚ και την... σφύριζε, δεν τα έβαζε με την απόδοση της ομάδας του. Κι αυτό, το λένε για τα καλά οι παίκτες μεταξύ τους.

*Όταν την δίνει την μπάλα ο Λούα Λούα, είναι... άλλος παίκτης. Όταν την... βασανίζει, χάνει πολύ.

*Όσοι πόνταραν πάνω στον Κοβάσεβιτς, βγάζουν μεροκάματο κάθε εβδομάδα.

*Κομβικό το ματς στη Λάρισα. Αν δεν έρθει εκεί το διπλό, ο Ολυμπιακός "πετάει" αυτό με την ΑΕΚ.

αψογος ο τυπος..συμφωνω απολυτα..ευγε του..

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ρε σεις ΚΟΦΤΕ το πια!!!!
τι ασχολειστε με τους ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ?????

τι σας νοιαζει τι λενε????
σας νοιαζει τι λενε οι φιλαθλοι της Βεροιας η του Αστερα Τριπολης¨????

ο Θρυλος τους ΠΑΤΗΣΕ ακομα μια φορα !!!!!

και τα μεταξυ μας αποτελεσματα σε 10 παιχνιδια ειναι 7-3-0 !!!!
μιλαμε για ομαδα γειτονιας......

Ριμπο οι Μεγαλοι παιχτες παιζουν σε μεγαλες ομαδες!!!!!

Επισκέπτης
Ρε σεις ΚΟΦΤΕ το πια!!!!
τι ασχολειστε με τους ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ?????

τι σας νοιαζει τι λενε????
σας νοιαζει τι λενε οι φιλαθλοι της Βεροιας η του Αστερα Τριπολης¨????

ο Θρυλος τους ΠΑΤΗΣΕ ακομα μια φορα !!!!!

και τα μεταξυ μας αποτελεσματα σε 10 παιχνιδια ειναι 7-3-0 !!!!
μιλαμε για ομαδα γειτονιας......

Ριμπο οι Μεγαλοι παιχτες παιζουν σε μεγαλες ομαδες!!!!!

Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο. Σωστή λογική τοποθέτηση με επιχειρήματα. Eύγε παιδί μου διευκολύνεις έτσι τον διάλογο!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Η ψηφοφορια Αλλαξε!!!!!
παει με την καινουργια "μοδα"

Stories

Νέο!