Επισκέπτης
πελάτες άντε γειά αύριο πάλι εδώ για την δόση σας.πεστε κατω οε-οε οε..
μια ζωη θα σας γαζωνω απο ΠΑ-ΝΤΟΥ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
πελάτες άντε γειά αύριο πάλι εδώ για την δόση σας.πεστε κατω οε-οε οε..
μια ζωη θα σας γαζωνω απο ΠΑ-ΝΤΟΥ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
εδω θα ειμαστε & αυριο & καθε ημερα κακοιμοιρε γιατι ως γνωστον Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΟ..πελάτες άντε γειά αύριο πάλι εδώ για την δόση σας.
να είσαι εσύ εδώ όχι το μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε σου.εδω θα ειμαστε & αυριο & καθε ημερα κακοιμοιρε γιατι ως γνωστον Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΟ..
ελα..τραβα τωρα να σκουπισεις τα ψωλοχυματα μου απο τις χιλιοξεσκισμενες τρυπες σου & τα ξαναλεμε αυριο σαλταρισμενε γκαγκεμπιτη..να είσαι εσύ εδώ όχι το μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε σου.
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεε μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεελα..τραβα τωρα να σκουπισεις τα ψωλοχυματα μου απο τις χιλιοξεσκισμενες τρυπες σου & τα ξαναλεμε αυριο σαλταρισμενε γκαγκεμπιτη..
ασε δε,που σε καμια των περιπτωσεων δεν εχει καν ιδεα ποιος ειναι ο Bertrand Russell,δεν εχει διαβασει ουτε μια αραδα απο το εργο του..Για σου γεροξεκουτη
Α Γεροξεφτυλα σκεψου και λιγο την υπογραφη σου....Μην κανεισ μονο copy-paste..... To πρωτο της μερος σκιαγραφη απολυτα εσενα.
Καλη Αναρωση ξεκουτη αν και τα ψυχολογικα προβληματα που εχεις ειναι ανιατα!!!
10 στο πρωταθλημα & 3 στο τσουλου..ΝΤΑΡΚΟ ΑΛΗΤΗ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ..Ρε μαγκες,
ποσα γκολ εχει βαλει ο Νταρκο στο πρωταθλημα?? μπορει κανεις να μου στειλει κανενα λινκ που μπορω να τα δω??
ειμαι εξωτερικο κ το sportime.gr δεν εχει ουτε βαθμολογια ουτε στατιστηκα...
ρεεεεεεεεεε μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΡε παιδιά , πιο πολύ ηδονή ένιωσα απόψε παρά όταν πέταγα τα φλόκια μου στη μάπα της Ντενίζ !!
Μας είχαν ζαλίσει τα αρχίδια όλη την βδομάδα οι Αεκτζήδες πως έρχονταν και θα μας πατούσαν μέσα στο Καραισκάκη !!
Αααχχ καύλα ανείπωτη !!!
Τελικά προσκύνησε το Αεκάκι , όπως ήταν το σωστό άλλωτε.
ρεεεεεεεεεε μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
μιλαμε για 4 καυλια..τσιμπουκι στο βολευ..ξεμουνιασμα στο μπασκετ..deep throat στο ποδοσφαιρο νεων & σουφρετοσουβλισμα στο τοπι..ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΖΩΝΩ..
δεν λες που ειμαστε οι περισσοτεροι & δεν εχουμε παθει αφλογιστια απο το συνεχες γαζωμα???κοιτα εδω παρακαλετο..μπορεις να αρνηθεις στον ΠΕΛΑΤΗ???Φαντάζεσαι να ήταν πουτάνα(*) ? Ουρά θα κάναμε για την ξεσκίζουμε κάθε μέρα !!!
(*) Οχι πως δεν είναι , αλλά να , κουβέντα κάνουμε ...