Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Για σου γεροξεκουτη
Α Γεροξεφτυλα σκεψου και λιγο την υπογραφη σου....Μην κανεισ μονο copy-paste..... To πρωτο της μερος σκιαγραφει απολυτα ΕΣΕΝΑ.
Καλη Αναρωση ξεκουτη αν και τα ψυχολογικα προβληματα που εχεις ειναι ανιατα!!!

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
Ρε μαγκες,

ποσα γκολ εχει βαλει ο Νταρκο στο πρωταθλημα?? μπορει κανεις να μου στειλει κανενα λινκ που μπορω να τα δω??

ειμαι εξωτερικο κ το sportime.gr δεν εχει ουτε βαθμολογια ουτε στατιστηκα...  :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Για σου γεροξεκουτη
Α Γεροξεφτυλα σκεψου και λιγο την υπογραφη σου....Μην κανεισ μονο copy-paste..... To πρωτο της μερος σκιαγραφη απολυτα εσενα.
Καλη Αναρωση ξεκουτη αν και τα ψυχολογικα προβληματα που εχεις ειναι ανιατα!!!
ασε δε,που σε καμια των περιπτωσεων δεν εχει καν ιδεα ποιος ειναι ο Bertrand Russell,δεν εχει διαβασει ουτε μια αραδα απο το εργο του..

Επισκέπτης
Ρε μαγκες,

ποσα γκολ εχει βαλει ο Νταρκο στο πρωταθλημα?? μπορει κανεις να μου στειλει κανενα λινκ που μπορω να τα δω??

ειμαι εξωτερικο κ το sportime.gr δεν εχει ουτε βαθμολογια ουτε στατιστηκα...  :jerking: :jerking:
10 στο πρωταθλημα & 3 στο τσουλου..ΝΤΑΡΚΟ ΑΛΗΤΗ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ..

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Ρε παιδιά , πιο πολύ ηδονή ένιωσα απόψε παρά όταν πέταγα τα φλόκια μου στη μάπα της Ντενίζ !!
Μας είχαν ζαλίσει τα αρχίδια όλη την βδομάδα οι Αεκτζήδες πως έρχονταν και θα μας πατούσαν μέσα στο Καραισκάκη !!
Αααχχ  καύλα ανείπωτη !!!
Τελικά προσκύνησε το Αεκάκι , όπως ήταν το σωστό άλλωτε.

(Για να είμαι όμως δίκαιος ,δεν με ικανοποίησε η Θρυλάρα - έπρεπε το γκολ να μπει στο 91' και με ψεύτικο πέναλτι ή με πεντακάθαρο οφσάιντ. Ετσι για να είναι ακόμα πιο μεγάλη η καύλα και το δάκρι των κλαψομούνηδων).

Επισκέπτης
Ρε παιδιά , πιο πολύ ηδονή ένιωσα απόψε παρά όταν πέταγα τα φλόκια μου στη μάπα της Ντενίζ !!
Μας είχαν ζαλίσει τα αρχίδια όλη την βδομάδα οι Αεκτζήδες πως έρχονταν και θα μας πατούσαν μέσα στο Καραισκάκη !!
Αααχχ  καύλα ανείπωτη !!!
Τελικά προσκύνησε το Αεκάκι , όπως ήταν το σωστό άλλωτε.
ρεεεεεεεεεε  μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
οκ...

Thanks παρα πολυ...

Ε τον Γερο Νταρκο... τι μας κανεις ρε πουστη  :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
μιλαμε για 4 καυλια..τσιμπουκι στο βολευ..ξεμουνιασμα στο μπασκετ..deep throat στο ποδοσφαιρο νεων & σουφρετοσουβλισμα στο τοπι..ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΖΩΝΩ..

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
μιλαμε για 4 καυλια..τσιμπουκι στο βολευ..ξεμουνιασμα στο μπασκετ..deep throat στο ποδοσφαιρο νεων & σουφρετοσουβλισμα στο τοπι..ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΖΩΝΩ..

Φαντάζεσαι να ήταν πουτάνα(*) ?  Ουρά θα κάναμε για την ξεσκίζουμε κάθε μέρα !!!

(*) Οχι πως δεν είναι , αλλά να , κουβέντα κάνουμε ...

Επισκέπτης
Φαντάζεσαι να ήταν πουτάνα(*) ?  Ουρά θα κάναμε για την ξεσκίζουμε κάθε μέρα !!!

(*) Οχι πως δεν είναι , αλλά να , κουβέντα κάνουμε ...
δεν λες που ειμαστε οι περισσοτεροι & δεν εχουμε παθει αφλογιστια απο το συνεχες γαζωμα???κοιτα εδω παρακαλετο..μπορεις να αρνηθεις στον ΠΕΛΑΤΗ???

Συνημμένα

• jorge38_aekgirlslovedick.jpg
    jorge38_aekgirlslovedick.jpg
    26,7 KB · Εμφανίσεις: 16

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Πες το ψέματα , εμένα ο πούτσος μου κοντεύει να μαραθεί από το πολύ μπες-βγες.....

Επισκέπτης
λευτερια στον mclein για να μοιραζει απο αυριο πρωι-πρωι χαρτομαντηλα στους αλλοθρησκους..

Συνημμένα

• thrylos-theos.jpg
    thrylos-theos.jpg
    182,1 KB · Εμφανίσεις: 35

Επισκέπτης
Το επεισόδιο Τζόρτζεβιτς-Φερέρ είχε συνέχεια..

Οι εντάσεις και τα οξυμμένα πνεύματα πολύ σπάνια λείπουν από ντέρμπι.Η μάχη του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ δεν αποτέλεσε εξαίρεση του κανόνα.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού,μεταξύ του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και του Λορένσο Σέρα Φερέρ σημειώθηκε φραστικό επεισόδιο,για το οποίο αμφότεροι, μετά από το τέλος,είχαν αντικρουόμενες απόψεις.Ο αρχηγός των "ερυθρόλευκων" επισήμανε δέχθηκε υβριστική επίθεση,χαρακτηρίζοντας τέτοιες πράξεις απαράδεκτες,ενώ ο τεχνικός της ΑΕΚ επισήμανε πως απλώς του έκανε παρατηρήσεις να μην καθυστερεί το παιχνίδι,κάτι που δεν περίμενε από ένα μεγάλο παίκτη.

Εν τω μεταξύ,στη φυσούνα και κατά τη διάρκεια της αποχώρησης των ομάδων για τα αποδυτήρια ο Φερέρ κινήθηκε κατά του διαιτητή Κάκου,επιδιώκοντας να διαμαρτυρηθεί για κάποιες από τις αποφάσεις του,ενώ ο Κούλης Δουρέκας κινήθηκε κατά του Ισπανού προπονητή.Ωστόσο οι Πέτρος Κόκκαλης και Γιάννης Καπογιάννης (υπεύθυνος ασφαλείας της ΑΕΚ) μπήκαν στη...μέση και απέτρεψαν δυσάρεστες εξελίξεις..

ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

Υ.Γ σαπιοκοιλια παππου,μηπως εισαι ο φερερ τελικα???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom