Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (5 μέλη και 28 επισκέπτες)

Επισκέπτης
σας το ελεγα απο την δευτερα που ειχε αρχισει τις προκλησεις ο γεροπαραλυμενος μαζι με τον βαζελο τον laplace..το ατομο παρανοησε τελειως μετα απο την ψωλαρα που ριξαμε στην βερντερ & συνεχισε ακαθεκτος να προκαλει σε ολα τα αθλητικα θρεντς..μιλαμε οτι εκοψε τελειως καπιστρι..εχτες δεν μπηκα για να δω τι εγραφε μετα απο την πουτσα στο μπασκετ & σημερα βλεπω οτι πλεον τον εχουμε ριξει στην πρεζα..τον βλεπω σε λιγο να φιγουραρει σε φωτο παρεουλα με τον "πεταλουδα" στο θρεντ "πουτανοπιατσες αθηνας"..οπως εχετε καταλαβει ειναι εντελεως αξιολυπητος..μην ασχολειστε με τοσο φαιδρες αμοιβαδες..
το μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε που το άφησες?

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Τουλάχιστον μπορεί ένας μοντ/αντμιν να σβήσει όλα τα βίντεο?

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Αφού δεν παίρνεις τα χάπια σου να ηρεμήσεις

[move]Τράβα ρίξε κανένα μπούτσο ρε παππού[/move]

Πάρε όμως πρώτα κανένα βιάγκρα, μην μείνεις με την τσουτσου στο χέρι για άλλη μια φορά

Επισκέπτης

Πάρε όμως πρώτα κανένα βιάγκρα, μην μείνεις με την τσουτσου στο χέρι για άλλη μια φορά
καλά αν σου πω που είμαι θα πάθεις στην πατρίδα σου και μάλιστα Ηράκλειο.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
τωρα εγω αν τα παρω θα γινει χαμος αλλα εχε χαρη...κριμα ειναι..ουτα να γαμησει δεν μπορει

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Δεν έχουμε τρελλάδικα εδώ πέρα.

[move]Τουλάχιστον σε χαπάκωσαν ή κυκλοφορείς λυτός?[/move]

Επισκέπτης
τωρα εγω αν τα παρω θα γινει χαμος αλλα εχε χαρη...κριμα ειναι..ουτα να γαμησει δεν μπορει
αν θέλεις να μάθεις αν μπορώ έχεις την ευκαιρεία αν έχεις καμιά καλή εξαδέλφη να μου την κάνεις προξενιό να γίνουμε ξαδέλφια και θα μάθεις αλλά όταν έρχεσαι κοντά μου φόρα και εσύ κανένα τσίγκινο γιατί είμαι παρορμητικός λίγο.

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
[move]ΒΓΑΛΤΕ ΕΞΩ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ[/move]

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
αν θέλεις να μάθεις αν μπορώ έχεις την ευκαιρεία αν έχεις καμιά καλή εξαδέλφη να μου την κάνεις προξενιό να γίνουμε ξαδέλφια και θα μάθεις αλλά όταν έρχεσαι κοντά μου φόρα και εσύ κανένα τσίγκινο γιατί είμαι παρορμητικός λίγο.
δεν εχω ξαδερφες...μονο γαμιαδες ειμαστε στο σοι...αν θες ευχαριστως..και μην με προκαλεις αλλο,κοφτο γιατι η υπομονη εχει ορια...τραβα να γαμησεις την γυναικα σου μην παει κανας αλλος....
Το τελευταιο δεν ηθελα να στο πω αλλα ειπες το ιδιο για τυχων ξαδερφη μου!

Επισκέπτης
δεν εχω ξαδερφες...μονο γαμιαδες ειμαστε στο σοι...αν θες ευχαριστως..και μην με προκαλεις αλλο,κοφτο γιατι η υπομονη εχει ορια...τραβα να γαμησεις την γυναικα σου μην παει κανας αλλος....
Το τελευταιο δεν ηθελα να στο πω αλλα ειπες το ιδιο για τυχων ξαδερφη μου!
στους αφήνω για πάρτι σου θα σου χρειαστούν

Επισκέπτης

ποια τσουτσου ρε φιλε???το τυρογαριδακι εννοεις???αυτο που δεν βλεπει ουτε καν με μεγενθυτικο καθρεφτη την τελευταια 20ετια???σε παρακαλω..φαντασου σε τι κατασταση ειναι ο κακομοιρος σαπιοκοιλιας κουκουλοφορος γκαγκεμπιτης & μην εκφραζεσαι τοσο ασχημα..λυπησου τον λιγακι..ειδικα σημερα που ουτε καν ο ιδιος δεν ξερει απο ποια τρυπα του ποναει..τσιμπουκι στο βολευ..ξεμουνιασμα στο μπασκετ..σουφρετοσουβλισμα στο ποδοσφαιρο..λιγο το εχεις???ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΛΑ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΑ..

Επισκέπτης
ποια τσουτσου ρε φιλε???το τυρογαριδακι εννοεις???αυτο που δεν βλεπει ουτε καν με μεγενθυτικο καθρεφτη την τελευταια 20ετια???σε παρακαλω..φαντασου σε τι κατασταση ειναι ο κακομοιρος σαπιοκοιλιας κουκουλοφορος γκαγκεμπιτης & μην εκφραζεσαι τοσο ασχημα..λυπησου τον λιγακι..ειδικα σημερα που ουτε καν ο ιδιος δεν ξερει απο ποια τρυπα του ποναει..τσιμπουκι στο βολευ..ξεμουνιασμα στο μπασκετ..σουφρετοσουβλισμα στο ποδοσφαιρο..λιγο το εχεις???ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΛΑ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΑ..
καλά βολέψου εσύ με τον δονητή σου και εμένα μου φτάνει το γαριδάκι μου.

Επισκέπτης
καλά βολέψου εσύ με τον δονητή σου και εμένα μου φτάνει το γαριδάκι μου.
ελα τραβα τωρα καμμια μπηχτη με την ροζμαρυ που γλυφει την χοντροψωλαρα μου & οταν ηρεμησεις μπορει & να ξαναασχοληθω μαζι σου κακομοιρε αγαμητε σαπιοκοιλια γκαγκεμπιτη..

Συνημμένα

• R00.JPG
    R00.JPG
    63,4 KB · Εμφανίσεις: 32

Επισκέπτης
πεστε κατω οε-οε οε..
μια ζωη θα σας γαζωνω απο ΠΑ-ΝΤΟΥ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom