Επισκέπτης
θα σας πατήσω έτσι θα σας στείλω στο Δαφνί.ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΙΑ ΡΕ ΓΑΜ ΕΛΕΟΣ...
ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ..ΑΙΣΗΧΤΗΡ ΜΟΥΝ....
ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΜΕ ΡΑΨΤΕ ΤΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΠΟ...ΗΜΑΡΤΟΝ...
ΑΙΓΑΜΗΠΙΑ
θα σας πατήσω έτσι θα σας στείλω στο Δαφνί.ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΙΑ ΡΕ ΓΑΜ ΕΛΕΟΣ...
ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ..ΑΙΣΗΧΤΗΡ ΜΟΥΝ....
ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΜΕ ΡΑΨΤΕ ΤΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΠΟ...ΗΜΑΡΤΟΝ...
ΑΙΓΑΜΗΠΙΑ
μην γράφεις με κεφαλαία.Ελα ΜΑΛΑΚΑ ΚΟΦΤΟ ΤΩΡΑ ΚΟΥΡΑΣΕΣ
κοιτα ποσο ψυχακιας ειναι..αυτος ειναι ο καιμος του.καμενε ε καμενε.τα καταφερες και με καναν warn...dεν με νοιαζει...τα ειπα τα εννοω και δεν κρυβομαι.φοραω παντελονια εγω ρε!θα σας πατήσω έτσι θα σας στείλω στο Δαφνί.
ντόλυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Πουσε ρε Pleasureπουτσα στο βολευ..πουτσα στο μπασκετ..πουτσα & στο ποδοσφαιρο..σας το ειπα οτι ο σαπιοκοιλιας παππους & η φιλεναδα του η μικρη κομμωτρια θα λαλησουν & δεν με πιστευατε..ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΛΑ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΑ..
Στα αρχιδια μου με κεφαλαια σε εχω γραψει,εχεις σκυλιασει και μας προκαλεις,χωνεψε και την σημερινη πουτσα σαπιοκοιλια γερο και ασε τις ειρωνιες στα μπατιροφιλαρακια σου που ανεχονται το κρυο χιουμορ σουμην γράφεις με κεφαλαία.
+100000000000000000000000000000000000000000000000000000000κοιτα ποσο ψυχακιας ειναι..αυτος ειναι ο καιμος του.καμενε ε καμενε.τα καταφερες και με καναν warn...dεν με νοιαζει...τα ειπα τα εννοω και δεν κρυβομαι.φοραω παντελονια εγω ρε!
ΥΓ καλα μου κανατε και μου το ριξατε το warn διαγραψτε με κι ολας αν ειναι να σωθει το σαιτ απ αυτον...Μας χαλαει ολη τη διασκεδαση που βρισκουμε εδω μεσα...το χει ξεφτιλησει δεν παει αλλο!