Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΙΑ ΡΕ ΓΑΜ ΕΛΕΟΣ...
ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ..ΑΙΣΗΧΤΗΡ ΜΟΥΝ....
ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΜΕ ΡΑΨΤΕ ΤΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΠΟ...ΗΜΑΡΤΟΝ...
ΑΙΓΑΜΗΠΙΑ
θα σας πατήσω έτσι θα σας στείλω στο Δαφνί.

Επισκέπτης
πουτσα στο βολευ..πουτσα στο μπασκετ..πουτσα & στο ποδοσφαιρο..σας το ειπα οτι ο σαπιοκοιλιας παππους & η φιλεναδα του η μικρη κομμωτρια θα λαλησουν & δεν με πιστευατε..ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΛΑ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΑ..

Συνημμένα

• 3reddildos.jpg
    3reddildos.jpg
    16,3 KB · Εμφανίσεις: 21

Επισκέπτης
ΝΤΑΡΚΟ αλητη τους ΓΑΜΗΣΕΣ το σπιτι!!!

Συνημμένα

• logo6.gif
    logo6.gif
    5,1 KB · Εμφανίσεις: 19

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
θα σας πατήσω έτσι θα σας στείλω στο Δαφνί.
κοιτα ποσο ψυχακιας ειναι..αυτος ειναι ο καιμος του.καμενε ε καμενε.τα καταφερες και με καναν warn...dεν με νοιαζει...τα ειπα τα εννοω και δεν κρυβομαι.φοραω παντελονια εγω ρε!

ΥΓ καλα μου κανατε και μου το ριξατε το warn διαγραψτε με κι ολας αν ειναι να σωθει το σαιτ απ αυτον...Μας χαλαει ολη τη διασκεδαση που βρισκουμε εδω μεσα...το χει ξεφτιλησει δεν παει αλλο!

Επισκέπτης
στο βολευ σας τσιμπουκωσαμε..στο μπασκετ σας σκισαμε την μουναρα..στο ποδοσφαιρο σας καναμε την σουφρα ταληρα..παππου ποια τρυπα σου σε ποναει ποιο πολυ???
ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΛΑ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΑ!!!

Επισκέπτης
ντόλυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
πουτσα στο βολευ..πουτσα στο μπασκετ..πουτσα & στο ποδοσφαιρο..σας το ειπα οτι ο σαπιοκοιλιας παππους & η φιλεναδα του η μικρη κομμωτρια θα λαλησουν & δεν με πιστευατε..ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΛΑ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΑ..
Πουσε ρε Pleasure
Εδω ο ξεκουτης τα επεξε...
Ξεχασανε να του δωσουν το, βραδινο χαπι μποκοθηκε και απο τον Νταρκο και κοντευει να παθει ανακοπη...
Παρ'ολα αυτα το καραγκιοζιλικι του παει συνεφο.
Τι να το κανεις.....Αμα γερασει ο ανθρωπος.....Βεβαια να μου πεις και ο πατερασ μου πριν 4 χρονια που τον εχασα 76 χρονων ηταν...
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
μην γράφεις με κεφαλαία.
Στα αρχιδια μου με κεφαλαια σε εχω γραψει,εχεις σκυλιασει και μας προκαλεις,χωνεψε και την σημερινη πουτσα σαπιοκοιλια γερο και ασε τις ειρωνιες στα μπατιροφιλαρακια σου που ανεχονται το κρυο χιουμορ σου
ΤΕΛΟΣ
50αρη κομπλεξικε αμμορφωτε σκουλικιαρη να σε χαιρονται τα παιδια σου
Εκει πιστευω να μην βγαζεις καφριλικι και τη μαλακια σου γιατι πραγματι δε σε βλεπω καλα...

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
κοιτα ποσο ψυχακιας ειναι..αυτος ειναι ο καιμος του.καμενε ε καμενε.τα καταφερες και με καναν warn...dεν με νοιαζει...τα ειπα τα εννοω και δεν κρυβομαι.φοραω παντελονια εγω ρε!

ΥΓ καλα μου κανατε και μου το ριξατε το warn διαγραψτε με κι ολας αν ειναι να σωθει το σαιτ απ αυτον...Μας χαλαει ολη τη διασκεδαση που βρισκουμε εδω μεσα...το χει ξεφτιλησει δεν παει αλλο!
+100000000000000000000000000000000000000000000000000000000

Επισκέπτης
[youtube=425,350]FJDExe7WhBI[/youtube]

αντε γειαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
σας το ελεγα απο την δευτερα που ειχε αρχισει τις προκλησεις ο γεροπαραλυμενος μαζι με τον βαζελο τον laplace..το ατομο παρανοησε τελειως μετα απο την ψωλαρα που ριξαμε στην βερντερ & συνεχισε ακαθεκτος να προκαλει σε ολα τα αθλητικα θρεντς..μιλαμε οτι εκοψε τελειως καπιστρι..εχτες δεν μπηκα για να δω τι εγραφε μετα απο την πουτσα στο μπασκετ & σημερα βλεπω οτι πλεον τον εχουμε ριξει στην πρεζα..τον βλεπω σε λιγο να φιγουραρει σε φωτο παρεουλα με τον "πεταλουδα" στο θρεντ "πουτανοπιατσες αθηνας"..οπως εχετε καταλαβει ειναι εντελεως αξιολυπητος..μην ασχολειστε με τοσο φαιδρες αμοιβαδες..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom