Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (7 μέλη και 34 επισκέπτες)

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
και ποδόσφαιρο έχει στη Δ εθνική.
εκεί που έπρεπε να παίζετε παρέα με τις πουστιές που έχετε κάνει.
Μάλλον έπρεπε να πεις "εκεί όπου όλοι έπρεπε να ΠΑΙΖΟΥΜΕ με τις πουστιές που έχουμε κάνει"

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μάλλον έπρεπε να πεις "εκεί όπου όλοι έπρεπε να ΠΑΙΖΟΥΜΕ με τις πουστιές που έχουμε κάνει"
ανάλογα με το σε ποιόν απευθύνομαι ανάλογη και η απάντηση.

βεβαίως με βάση την αναλογικότητα των ποινών θα έπρεπε να υπάρξει αντίστοιχη ποινή με το καλτσιοπολις...... γάβρος βου εθνική, βάζελος -15 20 βαθμούς και οι μικροί όμοια με τους μικρούς της ιταλίας.
συμφωνάς ναι ή όχι; 

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
889
Πόντοι
6.755

βεβαίως με βάση την αναλογικότητα των ποινών θα έπρεπε να υπάρξει αντίστοιχη ποινή με το καλτσιοπολις...... γάβρος βου εθνική, βάζελος -15 20 βαθμούς και οι μικροί όμοια με τους μικρούς της ιταλίας.
συμφωνάς ναι ή όχι; 
Το αλλο με των ΠΙΛΑΒΙΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ?

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275

συμφωνάς ναι ή όχι;   
ΟΣΦΠ και ΠΑΟ Β και οι 2. Κατά καιρούς έχουν κάνει τα ίδια και χειρότερα.

Επισκέπτης
δυστυχώς κάποιοι εχουν πολυ ασθενή μνημη.εχουν ξεχάσει οτι ο πρωτεργάτης που έστηνε πρωταθληματα διαιτητές επο, επαε ηταν ο αξεπέραστος γιωργος Βαρδινογιάννης και φυσικά καλύτερος μαθητης και συνεχιστής του ο κοκαλης .έχουν ξεχάσει το σπανεα πως πήραν το μαραγκο με τα συμβόλαια που ειχαν λήξει ολως τυχαίως τις δημοσιες απειλες στο οακα του καπετανιου και τοσα αλλα.αλλα ειπαμε τα του οίκου τους κάποιοι τα έχουν ξεχάσει.φυσικά τα ίδια ισχύουν και για τον ολυμπιακο για να μην ξεχνιόμαστε ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ΟΣΦΠ και ΠΑΟ Β και οι 2. Κατά καιρούς έχουν κάνει τα ίδια και χειρότερα.
δε μιλάμε συνολικά.....
τα κουκουργήματα στην δικαιοσύνη παραγράφοντια μετά αο 15ετία.
ηθικά έχεις δίκιο.
νομικά όχι.
αναδρομικές τιμωρίες δεν έχουν νόημα.
δε μ ενδιαφέρει ποιός θα πληρώσει πρώτος ή τελευταίος. αρκεί από κάπου να γίνει η αρχή. ... αλλωστε γνωρίζοντας το νίκο σαργκάνη ο οποιος είναι ψυχούλα απίστευτος χαρακτήρας και ως ποδοσφαιριστής δεν προκάλεσε ποτέ, η μόνη του έκρηξη και δικαιολογημέη ήταν ένα ντέρμπυ στη λεωφόρο που δε μπορούσαν να τον κρατήσουν ούτε οι συμπαίκτες του.

Υ.Γ.
στράκια δε γαμάω το χουμε πει όσο και να κωλοτρίβονται.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
δε μιλάμε συνολικά.....
ηθικά έχεις δίκιο.
νομικά όχι.
δε μ ενδιαφέρει ποιός θα πληρώσει πρώτος ή τελευταίος. αρκεί από κάπου να γίνει η αρχή. ... αλλωστε γνωρίζοντας το νίκο σαργκάνη ο οποιος είναι ψυχούλα απίστευτος χαρακτήρας και ως ποδοσφαιριστής δεν προκάλεσε ποτέ, η μόνη του έκρηξη και δικαιολογημέη ήταν ένα ντέρμπυ στη λεωφόρο που δε μπορούσαν να τον κρατήσουν ούτε οι συμπαίκτες του.

Υ.Γ.
για θυμισε μας ποιο ντερμπυ ηταν και για ποιο λογο δεν μπορουσαν να κρατησουν τον σαργκανη;; θυμισε μας και τον διαιτητη να γουσταρουμε λιγο...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ουτε εγω δεν θα μπορουσα να συνταξω τετοια επιτυχημενη ανακοινωση...
με το γαντι τους σφαζει τους υποκριτες κλαψιαρηδες....
παιρνουν σφυριγματα, αρχιζουν την μαλακια για παραγκα του γοντυκα
(αρα διοικητικη ανυπαρξια) αλλα για να συντασσουν ανακοινωσεις μια χαρα εχουν διοικηση... :2funny: :2funny: :2funny:
ρε μια ζωη στην πουστια....
γαμα τους προεδραρα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αλλα βεβαια αυτες τις μαλακιες τις κανουν γιατι τους παιρνει...εχουν αβαντα απο τα ΜΜΕ (μεσαιου χωρου -''κοινης γνωμης'' :jerking: :jerking: )
αφου αντι να τους κραξουν για τις ξευτιλε μεθοδους που χρησιμοποιουν για την προπαγανδα τους γινονται προθυμα αυτα τα ιδια (τα μμε) οργανα αυτης της προπαγανδας ....
αυτα τα ιδια μμε που μολις φταρνιστει ο μαρινακης αρχιζουν τις κατακραυγες και τα αναθεμα...
50 - 50 λεει ο αντικειμενικος - μεσαιος χωρος η διαιτησια μεχρις στιγμης  :jerking: :jerking: :jerking:

KRYSTALLINOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
δε μιλάμε συνολικά.....
ηθικά έχεις δίκιο.
νομικά όχι.

Υ.Γ.

Μιας και δεν σε ενδιαφερει ηθικα αλλα νομικα τοτε να σου θυμησω πως επισημα και με βαση νομου εχετε δικαστει κι εχετε παραμεινει κατηγορια.. Τωρα να σου θυμισω πως και τι φανταζομαι οτι μαλλον θυμασαι.. Εστω και απο μεσα σου.. Νομικα οτι αφορα τον Ολυμπιακο δεν εχει αποδειχτει απολυτως τιποτα.. Η μονη ομαδα οπου εχει καταδικαστει και εχει γραφτει επισημα στην ιστορια ειναι μονο ο Παναθηναικος.. Ασχετα αν στην πορεια αλλαζαν δικαστες και αποφασεις προκειμενου να ευννοηθει ο καπεταν ρινγκο..

Παλι καλα που δεν τους αναγκαζε να φορανε και πυτζαμες.. Τυπου Τριβελλα..

Ξερεις εσυ ;)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ρωτα τον περσονα ποιο ματς εννοει με τον σαργκανη..

Θες να πεις πως είχαμε παράγκα. Βάλε τις χρονιές που είχαμε παράγκα, πόσες ήταν αυτές οι χρονιές,  πόσα πρωταθληματα κέρδισα και πόσα κύπελα.

Επίσης βάλε πόσα κερδισμένα πέναλτυ είχα, πόσα ενάντια, πόσες κόκκινες υπέρ και πόσα κατά στο ίδιο χρονικό διάστημα.

Πάρε τώρα το γαβρο στο διάστημα 1996-2003 και 1996- 2009. Για έλα να τα βάλουμε κάτω να δούμε αν έχετε άντερα.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Θες να πεις πως είχαμε παράγκα. Βάλε τις χρονιές που είχαμε παράγκα, πόσες ήταν αυτές οι χρονιές,  πόσα πρωταθληματα κέρδισα και πόσα κύπελα.

Επίσης βάλε πόσα κερδισμένα πέναλτυ είχα, πόσα ενάντια, πόσες κόκκινες υπέρ και πόσα κατά στο ίδιο χρονικό διάστημα.

Πάρε τώρα το γαβρο στο διάστημα 1996-2003 και 1996- 2009. Για έλα να τα βάλουμε κάτω να δούμε αν έχετε άντερα.
ποσο χρονων εισαι, για να δουμε αν θυμασαι

KRYSTALLINOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1

Ρε μεγαλε αυτη η καραμελα οτι στην αυτοκρατορεια του πιστολερο επαιρναν κι αλλοι πρωταθληματα εχει λιωσει.. Σου ειπε κανεις οτι τον ενδιεφερε τον τοτε Προεδρο σου να παιρνει Πρωταθληματα η ομαδα σου? Να μην παιρνει ο Ολυμπιακος ηταν ο μεγαλος του καημος..

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αποψη για το χτεσινο παιχνιδι του παοκ...το ειδα...
Ξ Ε Υ Τ Ι Λ Α !!!
για το ιδιο το ποδοσφαιρο....
πεναλτι δεν υπαρχει κατα πρωτον αρα αδικειται εκει ο παοκ αλλα....
αλλα ελεος ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ...για το ποδοσφαιρο μιλαω και μονο..στ'αρχιδια μου οπαδικες προτιμησεις και λοιπες μαλακιες ...και ο θρυλος να ηταν τα ιδια θα ελεγα...
ρε πουστη τι ηταν αυτο που ειδαν τα ματια μου;;60 λεπτα στο 14 του γηπεδου;;ρε ειναι δυνατον;;ρε να μπαινουν οι αλλοι οι μαλακες τρεις φορες οι ιδιοι γκολ και η γαμημενη να μην λεει να μπει;;ρε να κερδιζει ο πολυ πολυ πολυ πολυ χειροτερος τον πολυ πολυ πολυ πολυ καλυτερο;αδικια ρε ...και εγω τις αδικιες δεν τις γουσταρω απλα....στ'αρχιδια μου αν ηταν ο παοκ η ο οποιος παοκ...
ρε τι ηταν τουτο ρε;;τι βοηθα παναγια μου ηταν αυτα χτες που ειδα;;;λες και παιζανε ανδρες απο τη μια και βρεφη απο την αλλη...
αλλαξε ρε πουστη αν ειναι δυνατον δυο φορες την μπαλλα...δυο φορες ρε πουστη μου γαμω το αποτελεσμα σου μεσα...
στα αρχιδια μου ποιος προκρινεται και ποιος μενει απ'εξω ...στην πουτσαρα μου (και ειναι και μεγαλη )
εγω μπαλλα να δω...και να κερδαει ο καλυτερος και οχι ρε πουστη μου ο πιο τυχερος....ο Κ Α Λ Υ Τ Ε Ρ Ο Σ !!! απλα ...
ρε τι ταμπουρι ηταν αυτο;;
εγω εκανα γκελα με βαζελο και παρολαυτα αισθανομουνα σα να ειχα κερδισει ...γιατι;γιατι επιξα μπαλλαρα ...χορτασα....γουσταρα...εκανα γκελα με αστερα και εκλαιγα ...γιατι;γιατι ημουνα ρδελομπου...
δεν προκειται να πανηγυριζα τετοια σαν την χτεσινη προκριση Π Ο Τ Ε ...ΠΟΤΕ!!!!
θα χαιρομαουνα ναι σιγουρα αλλα  θα προβληματιζομουνα τρομερα με την χαωδη διαφορα που θα εβλεπα να ειχα απο τον αντιπαλο///ελεος ρε....δεν ειναι αυτοσκοπος μονο το αποτελεσμα...
εχασα και εγω απο την αρσεναλ και απο την ντορντμουντ αλλα ειχα ενα χαμογελο στα χειλη ρε πουστη μου...επαιξα μπαλλιτσα....
για να μην πολυλογω αν ημουνα πλατινι και εβλεπα το χτεσινο ματς θα διεταζα επαναληψη του παιχνιδιου ΝΤΑΗΛΙΚ και θα ελεγα του διαιτητη να σφυραγε ληξη μονο αν κερδαγε η τοτεναμ...τελος...
και βεβαια το ιδιο θα ειχα κανει μετα τα αλλα  οργια το αγιαξ - παο και το ιντερ - παο...
και δεν το λεω γιατι ειναι αντιπαλοι και λοιπες μαλακιες...και για μενα θα ελεγα το ιδιο αλλα απλα δεν μπορω...
γιατι ;
μα φυσικα γιατι ψαχνω να βρω που εχω κανει διπλο παιζοντας τετοιο αντιποδοσφαιρο και πνιγοντας με ετσι ο αντιπαλος αλλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ....ας με βοηθησει καποιος λεγοντας μου το αντιθετο  :think: :think: και ας μου θυμισει και ματς...
μαλλον το ακριβως αναποδο...εχω φαει ταριφες παιζοντας οχι και τοσο ασχημα και παθητικα οπως ο παοκ χτες η ο ναζελος παλιοτερ...
αν ηταν ο θρυλος στη θεση του χτεσινου παοκ η παλιοτερα στα παιχνιδια με αγιαξ και ιντερ στη θεση του βαζελου θα ειχε παει η πενταρα συννεφο (οιπως και θα ηταν και το σωστο και οπως ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ  ;) ;))

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom